Historia 30

Tre killar satt och skröt om hur stora munnar deras mammor har.
- Min mamma kan stoppa in en stor Västerås-gurka i munnen.
- Det var väll inget, min mamma klarar en hel melon.
Då sa den tredje:
- Min morsa är värre. Igår kväll sa hon till pappa att han skulle släcka sänglampan så skulle hon ta den i munnen. Och den lampan är inte liten den...

Pyroman!

Idag har jag varit och fikat med Niklas, sen for jag och hämtade Therese när hon slutade. Vi for runt på varenda affär här i ström för att hitta en chocklad-julkalender men tro fan att det var slut överallt.
Sen for vi hem till mig, men kom på att vi skulle handla någon sorts mat, så vi åkte ut på byn igen för att handla. Det blev kycklinggryta och ris. Det var ju riktigt gott men det kunde även slutat riktigt illa faktiskt.



Se vad vi lyckades med, eller kanske jag ska säga jag. Råkade sätta på fel platta vilket jag inte brukar göra faktiskt. Men vi tyckte det luktade väldigt konstigt, så jag sa till Therese vad fan är det som luktar, är det kycklingen. Men sen blev det inte mer med det. Så ett tag senare så började det lukta mer och sen såg jag att spisplatts-locket hade ändrat färg, vilket inte var så konstigt kanske. Vet inte om det heter spisplatts-lock men nu skrev jag det för att jag tyckte det kändes helt rätt att skriva så. 
Men det var ju iaf tur att jag han märka det. Men nu måste jag ju köpa nya spisplatts-lock, kan ju inte se ut sådär heller. Då ser ju folk som kommer att jag lekt pyroman.

Jaja efter vi hade ätit så kom Niklas så då blev det kaffe och kika tv. Sen åkte Niklas hem, och Therese var kvar en stund till, sen skjutsa jag hem hon.
Känns som jag skrivit det här sista några gånger förut... Konstigt...

C ya


Beroendeframkallande!

Nu har jag lyckats slite mig från boken jag köpte igår. Den är ju riktigt bra faktiskt. Har legat i soffan och läst den sen jag vaknade vid typ 11- 11:30, eller vad klockan var. Men jag har inte läst helatiden, har även duschat med. Sen har jag ätit clementiner, jag är beroende av clementiner asså. Dom är så grymt goda, tror jag är inne på min 7:e 1,5kg påse på typ 2 veckor. Men får ju i mig massa vitaminer iaf, så helt dumt kan det ju inte vara att äta dom.
Men det borde stå på påsarna att clementiner är beroendeframkallande, för det är dom fan i mig.
Nä nu ska jag iväg och köpa fler clementiner tror jag, börjar ta slut...


C ya


Historia 29

För en tid sedan föreslog kanadensiska forskare att männen borde se över sin ölkonsumtion. Till grund för detta uttalande låg en undersökning som visar att öl innehåller kvinnliga könshormoner.

Forskarna drog därmed slutsatsen att män som dricker stora mängder öl förvandlas till kvinnor, men för att se om detta stämde gjorde de en test. Den gick ut på att hundra män fick dricka vardera sex stycken 50 cl ölglas och det visade sig mycket riktigt att 100% av männen:

* Gick upp i vikt.
* Blev överdrivet emotionella.
* Pratade överdrivet mycket och innehållslöst.
* Inte kunde köra bil.
* Skulle argumentera över minsta lilla sak.
* Klarade inte av att tänka rationellt.
* Vägrade be om ursäkt när de hade fel.

Inga fler undersökningar är planerade.


Jag funderar ni ger svaren!

Har ni tänkt på en sak, hur lyfte dom stora tunga saker innan dom kom på lyftkranen?
Hur byggde dom pyramiderna asså. Fatta vad jobbigt att bygga dom där enormt stora sakerna utan att ha någon lyftkran eller något liknande. Vilka kämpare dom måste ha varit, dom som byggde pyramiderna. Riktigt farscinerande om man tänker på det faktiskt. Men förstår inte hur dom har gjort det, förklara någon. Jag menar dom har ju funnits jäkligt länge dom där pyramiderna, alltså kan det ju inte funnit så speciellt många verktyg dom kan ha tagit hjälp av.

Men förresten, hur byggde dom den första lyftkranen?  Jag menar dom bygger en lyftkran för att kunna lyfta stora tunga saker med. Men hur fan fick dom upp själva kranen på lyftkranen. Det kan jag inte förstå asså. Fatta vad enorm den är, och den lär ju väga rätt mycket med. Dom kan ju inte direkt ha slängt upp den. Så om någon vet så berätta det för mig.

Sen har jag en till sak jag har funderat över, vart tar det vita vägen när snön smälter? Har frågat några om det förrut men har bara fått svaret, "ja men snön smälter ju bort". Ja det fattar väll jag med att den gör, men vart tar det VITA i snön vägen???
Om du håller snö i handen och kollar på medans det smälter så blir det genomskinligt, så vart tar det vita vägen? Det kan ju inte bara försvinna, det är ju trolleri. Ge mig svar... Någon...


C ya

Nu är staken upp!

Har precis kollat på vem kan slå filip och fredrik med Niklas. Självklart blev det några koppar kaffe, men även pepparkakor idag. Tänkte att jag måste bli lite snäll, så jag tog fram pepparkaks burken.
Sen har jag ju även gjort det lite jul fint hemma här. När jag säger lite jul fint så menar jag LITE...

Så där mycket jul är det ungefär hos mig. Mer blir det nog inte, eller jag har en julstjärna som jag ska hänga upp i vardagsrummet tror jag. Om jag orkar vill säga...
Ljusstaken står i köket så folk som går förbi kan se at även jag har jul. Alla andra har ju ljustakar så tänkte att jag kunde ju ta fram min med, eftersom jag ändå hade en menar jag.
Men se så tjusigt det blev, nu får den stå där tills nästa jul tror jag så slipper jag ta fram den en gång till om ett år.

C ya


Dollar är farligt!

Nu var man hemma igen, efter en fika med Therese och Niklas. Efter vi fikat ville Therese på dollarstore så vi åkte dit och kikade lite. Som vanligt så hittade jag ju någonting som jag köpte där. Asså det är riktigt farligt att fara på dollar, tror jag inte varit in är någongång utan att komma ut med mindre pengar än jag hade då jag gick in. Måste nog sluta fara dit tror jag, men är ju inte där så jätte ofta ändå.
Iaf så köpte jag en bok, tro det eller ej men det gjorde jag. Funderat på att köpa den länge faktiskt men nu slog jag till, kostade bara 40 kr så det kändes helt rätt. Sen köpte jag ett paket glödlampor så jag skulel kunna se vad jag läser med.
Blir lite mörkt nu när lamporna har gått sönder så blev ju tvungen att köpa nya helt enkelt.

Det blev iaf den här boken...

Tror faktiskt den är riktigt bra. Har som sagt funderat på att köpa den innan, men läser ju aldrig så det har inte blivit av. Så nu när jag köpt den måste jag väll sätta mig ner och läsa. Funderar på att läsa lite nu direkt faktiskt.

C ya 


Fika!

Har duschat och kollat runt lite på datorn. Men va inge skoj så jag far iväg och fikar med Therese och Niklas istället. Sen ska jag iväg och ta några kort på kusinens bil som han håller på att bygga. Har inte sett den, men kan tänka mig att den är säkert frän.
Men nu måste jag kila....


C ya

Historia 28

Mamman kom hem och dörren till hennes dotters rum var låst. Men mamman hörde ju att dottern inte var själv på sitt rum. Så hon rycker i dörren som är låst och säger oroligt.
- Vad håller ni på med där inne?
Dottern svarar kaxigt.
- Vi har sex!
Puh, pustar modern ut och säger.
- Jag som trodde ni lekte med tändstickor.

3 sorter!

Nu har Niklas åkt hem och jag funderar på att sova. Ska bara skriva lite här först hade jag tänkt. Kan ju börja med att säga att flickan som lekte med elden var bra, men tycker ändå män som hatar kvinnor var bättre. Men det brukar ju vara så att första är bäst. Men den andra var HELT klart se värd.
Man kanske borde ta och läsa böckerna, sägs ju att boken är oftast bättre än filmen så.  Men har ju aldrig någon ork att läsa ja, blir ju så lej och stänger igen boken om det inte hänt något på dom första 5 -10 sidorna så...


Har ni tänk t på en sak förresten, det finns 3 plika sorters människor. Först har vi dom "tuffa/populära" sen dom "töntiga" sen finns det dom som ingen riktigt någon lägger direkt märke till, den "normala". Eller lägger märke till dom gör dom väll, men dom blir typ som vem som helst typ en helt "vanlig" person.
Ganska roligt ändå, för dom "töntiga" blir töntiga för att dom kanske har ett intresse av något som inte så många andra är intresserade av. Eller att dom kanske inte klär sig i senaste kläderna utan väljer att lägga sina pengar på något annat. Eller att dom ser ut på ett visst sett, som inte passar dom "tuffa".
Men dom "Tuffa/populära" kan göra lite vad dom vill, eftersom dom vet att om dom börjar med en sak så tycker dom andra att det är fränt, sen blir alla lika. Sen att om någon skulle säga emot så vet dom även att dom har folk bakom sig. Jag menar har ni sett någon "tuffing" som ALLTID är själv. Nja skulle inte tro det. Sen är det ju rätt märkligt för i vissa fall (gäller inte alla) men i vissa, så är det ju inte dom själva som folk tycker är hel häftiga, utan det är ju någon som dom försöker vara.
Fattar inte varför man ska låtsas vara någon annan än den man är. Det måste ju bero på att man är osäker på sig själv och därför låtsas vara någon annan person för att man ska "passa" in bättre. IVet inte ja, men något sådant måste det ju bero på.
Men dom "normala" som är mitt emellan tuff och töntig, som man bara skiter i och låter vara som dom är. Dom kan göra lite hur dom vill ändå, eftersom ingen riktigt bryr sig om vad dom gör, dom har sina polare och gör sina saker och får göra det ifred.
Det är de jag tycker är rätt lustigt, varför dela upp människorna i 3 delar. Kan inte dom "töntiga" bara få hålla på med det dom tycker är skoj, och dom "tuffa" göra det dom vill och skita i vad andra gör.
Jag är ju hellre den där "normala" som sköter sitt och slipper allt annat än att vara den "tuffa" t.ex. Men det är ju jag det.
Jag är mig själv och tycker inte folk om det så behöver dom inte lägga energi och tid på att bry sig om vad jag gör och klaga på det. Jag menar varför lägga tid på någon man inte tycker om, när man kan göra det man tycker om istället. Om det är så att man lägger sin energi på att klaga och störa sig på någon men inte tycker om så borde det ju ändå finnas något i den personen man inte tycker om som man är lite avundsjuk på. Eller har jag fel? Varför annars bry sig om den personen.
Aja jag vet inte jag, men man borde få göra det man tycker om att göra tycker jag, utan att massa ska lägga sig i allt man gör...


Gissa maten!

Nu kan jag sätta mig i soffan efter en lång dag. Har jobbat idag som ni kanske vet. Var riktigt mycket folk idag asså, så tiden gick ju riktigt fort om jag säger så. Sen har jag skjutsat Therese när hon slutade. Sen satt jag och väntat på att hon skulle göra sig klar för att sedan åka och jobba igen.
Så nu är jag hemma och Niklas skulle komma om ett tag så vi ska väll kolla på flickan som lekte med elden. Får se hur den är, första filmen var ju bra, för er som inte hängt med så är första filmen män som hatar kvinnor.



Just det ja jag åt ju och duschade med innan jag for och hämtade Therese. Gissa vad jag åt idag, ni får bara en gissning?
Jag var rätt så hungrig när jag slutade så jag blev snål och for och beställde en pizza. Det smakade ju som vanligt om man säger så..

Nä nu kom Nicke så nu ska jag sluta....


C ya


Trötter!

Asså snacka om att jag är trött i ögonen. Men bara ögonen, annars är jag rätt pigg faktiskt. Rätt så hungrig är jag med kan jag säaga utan att ljuga...
Ska ta och fara iväg på jobbet nu jag iaf. Hoppas det blir lite folk nu idag, det är ju ändå julmarknad så det borde ju vara lite folk ute. Men som sagt det kanske inte är någon som vill ge sig ut på julmarknad utan snö...

C ya

Historia 27

Två bajskorvar spelade hockey. Då kom en diarreklump.
- Får jag vara med?
- Nä! Det här är bara för hårda grabbar.


Tänk så stort!

Asså jag börjar undra vart snön är, det är ju julmarknad imorgon och vi har börjat gjort jul mat på jobbet med. Det funkar ju inte utan snö, speciellt julmarknad. Ställ in julmarknaden, det är ju ingen idé att ha julmarknad utan snö heller. Det känns inte rätt.
Tänk om det blir en grön jul, sen kommer snön typ 1 eller 2 dagar efter själva julafton. Snacka om surt det skulle vara då. Då skulle jag börja undra om han där upp bill jävlas med oss asså. Eller det skulle jag inte göra alls förresten, eftersom jag tror inte att det finns någon där uppe, men ändå...

Jag tror det är slut på snö, kommer inte finnas mer snö. Slut på allt som har med snö att göra. Nä men om några år så tror jag däremot att det inte kommer komma snö här längre. Tror det har blivit någon slags klimatförändring sen tsunamin i Thailand. Tror den vände vindarna och lägger snön där det inte funnits förrut. Jag menar med den kraften den hade, flyttade ju öar med har jag för mig.
Eller så är det något annat som ställt till en klimatförändring. Jag menar någonting är det ju. Det har ju inte varit mycket snö dom senaste åren iaf, sen har ju inte somrarna varit dom bästa heller.
Undra vad som händer, tror allt kommer vridas och vändas så att där det typ aldrig är snö komemr det börja snöa och typ här där det är kallt och mörkt typ större delen av året kommer det bli sol och värme. Så tror jag fan att det kommer bli, lite ombytta roller.
Kom ihåg att jag skrev det här nu, när det sen om några år blivit så. Kom ihåg det...
Nä men håll med om att det är konstigt att det snart är December och det inte finns någon snö ute. Tror jag aldrig varit med om det. Inte vad jag kan minnas iaf.
När man var liten va det ju så mycket snö att man typ kunde försvinna i snön ju. Men det kanske beror på att jag var mindre då så jag uppfattade det som JÄTTE mycket då.

Har ni förresten tänkt på det med, apropå mycket snö då man var mindre. Har ni varit in i något hus, eller sett någon sak som ni inte varit in i/sett sen ni va mindre. Då ni kommer in dit sen när ni är några år äldre så ser man vad litet det känns, ganska roligt ändå att tänka på. Jag menar tänk vad allt måste varit stort när man var liten. 
Men det kanske bara är jag som är lite mysko som tänkt så ibland... Men om ni inte tänkt så någongång då ni är på något ställe eller ser något som ni inte sett på jätte länge så tänk på det. Ganska farcinerande ändå, (tycker jag).


C ya


Tråkigt idag!

Jaha, va inge kul på bandyn idag så det blev bara en timma för mig typ. Vi va bara 5 stycken så det blev ju inte mycket spela om man säger så.
Har nyss duschat typ och nu ska jag väll sätta mig och kolla på idol tror jag. Får bli det istället för bandyn.
Ska göra mig någon mat med tror jag, är rätt så hungrig så...
Men lär nogskriva lite mer sen kan jag tänka mig.

C ya

Lunch!

Sådär ja, nu har man lunch en hel timma, på den tiden ska jag trycka i mig en extra stor sallad och en skinkstut. Måste ju klara mig tills efter bandyn så. Men det ska bli gott med (jul)skinkstut, första för i år. Hoppas den smakar så som det ska smaka. Tänkte det är ju ingen snö ute, så då kanske inte julskinkstuten smakar som den brukar heller...
Nä har inte tid att skriva måste få i mig all mat nu...


C ya

Veckans fyllo 4



Ja sådär kan man ju också lägga sig om man har lust.

Gomorgon!

Jahaja, då har man sovit hela natten utan att vaknat en enda gång. Härligt med lite sovmorgon faktiskt. Men nu ska jag ta och äta något lite snabbt sen åka iväg och jobba.
Jobba enda till klockan 19:00 idag, men det brukar gå rätt så fort ändå känns det som. Men då är det ju bandy direkt efer istället, så middag blir det runt 22:00 kanske. Shit känner mig redan hungrig...

C ya


Historia 26

Ombord på norska AIR:
Piloten till passgerarna:
-Hål i er vi ska landa på världens minsta flygbana, men jag lovar att det ska gå bra om ni sitter fast spännda.
Efter en skumig och tuff landning ut brister piloten till andre piloten.
- Det var den kortaste landningsbana jag har sett.
Andre piloten:
- Ja men det är den bredaste jag sett iallafall.


12-åring!

Therese och jag for och handlade lite idag sen for vi hem till mig sen kom Niklas, så vi drack kaffe. Sen åkte Niklas hem och jag och Therese lagade mat. Det blev grekisk sallad och kött, riktigt bra smakade det om ni fråga mig, kan inte svara på vad Therese tyckte. Men sen kom Niklas igen så då drack vi mer kaffe och kollade på en fyra för tre (igen). Så jäkla bra asså, måste vara den bästa svenska serien som gått ever.
Men nu har dom åkt hem så jag borde kanske sova snart. Ska ju jobba från 10:00 - 19:15 sen bandy efter det, så bler en lång dag imorgon som vanligt på fredagar. Eller iaf varannan fredag.

12-åring misstänkt för våldtäktsförsök, snacka om att det går utför här i världen. Tydligen är han misstänkt för 3 våldtäcktsförsökt. 12 år och gör något sådant, helt sjukt. Det var väll inte så länge sen det stod någonting om att det var en 15 åring som va den där "dörrknackaren" i göteborg eller vart de nu va heller. Han hade väll också försökt våldtagit massa kvinnor.
Man undrar ju vad fan det beror på att dom blir sådär. Inte bara i den åldern heller, fattar inte hur man ens kan våldta någon överhuvudtaget. Kan ju inte stå rätt till i huvudet på dom, någonting måste ju vara fel.
Men sen blir jag brydd hur en 12-åring skulle kunna göra ett våldtäkts försök, tycker dom är så små i den åldern. Menar hon var 19 år och borde ju kunna hålla fast en 12 åring, men jag vet inte. Låter bara konstigt tycker jag. Sen den där 15 åringensom varit på 36 åring eller vad det var, men man kanske blir så chockad eller något sådant så man inte kan göra nog med motstånd.
Menar inget dumt mot dom som blivit utsatta, menar inte att dom är typ "klena" eller något sådant som inte klarar av att skyda sig mot en 12 -15 åring. Tycker bara det låter lite konstigt, om ni förstår vad jag menar.

Men det är ju helt klart sjukt att finns folk i den åldern som håller på med sådant, fatta bara vad dom skulle kunna göra då dom blir äldre då. Man får ju hoppas på att dom håller lite koll på dom sen då dom blir äldre kan man tycka.
Var gick det snett? Kollat för mycket tv eller kanske dålig uppfostran, inte vet jag men någonting sitter det ju i. Behöver ju helt klart hjälp kan jag tycka.


C ya


Fängelse!

Jaha då har man suttit i fängelse nu på förmiddagen då. Det är ju inte alls stora celler man får asså. Nä men jag har hjälpt min mor att skjutsa massa saker till ett förråd i gamla fängelset här i Ström. Så jag har ju tekniskt sätt suttit i fängelset, eftersom det var ett fängelse och jag satt på en stol där. Passade på att kika igenom en del av det när vi ändå va där. Ganska roligt att se måste jag faktiskt säga.
Efter vi lämnat av saker där så hjälpte jag hon med extraljuset på hennes bil. Satte tillbaka det som jag drog ut igår kväll och nu verkar det funka kanon igen. Måste ju säga att jag är ju jäkligt duktig ändå...

Just ja, jag for ju imorse så fort jag vaknade typ för att kika om min stereo hade kommit. Vad tror ni, hade den eller hade den inte kommit? Om jag säger så här, hur fan kan det ta sådan lång tid för en stereo att komma alltså. Det är uppe i nästan 3 månader nu. Får jag den inte nästa vecka så går jag dit och säger att jag ska ha pengarna tillbaka. Tänker inte stå och vänta på nått som aldrig verkar komma... Gaaaah blir TOKIG

C ya

Historia 25

När en lastbilschaffis stannar för rött ljus glider en liten Nissan Micra upp jämsides med honom i den andra filen. Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och undrar vad som står på, och blondinen säger:
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen struntar fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren. Lastbilschaffisen vevar åter ned fönstret, och blondinen utbrister igen:
- Hej igen, Linda här och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen skakar bara på huvudet och fortsätter nerför gatan. Vid det tredje rödljusstoppet händer samma sak igen. Andfådd hoppar blonden ur Micran, springer runt och knackar hårt på förardörren. Lastbilschaffisen vevar ännu en gång ned fönstret, och blondinen säger på nytt:
- Hej, det var Linda här igen och din last håller på att läcka ut!
Lastbilschaffisen tar sig för pannan, och när det blir grönt drar han på allt vad lastbilen förmår och hinner fram till nästa rödljus i god tid före Micran. Den här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg för att möta den lilla Micran. När den stannar knackar han på fönstret till förardörren, och när blondinen vevar ned rutan säger han:
- Hej, jag heter Bosse, och jag kör grusbilen!


Bröllopsfirandet igen!

Fick veta lite fler saker nu efter jag publicerat det förra inlägget. Dom har till och med gjort en servis för att hylla Victorias bröllop. Det är tydligen en dekor av 18 karats guld och välvda kanter på servisen. Hur mycket har det inte kostat att göra dom då kan man ju undra. Lovar att innan allt är klart så har dom nog fan lyckats gjort av med 40-50 miljoner på det där jäkla bröllopet.
Hur löjligt är det inte att göra en servis som ska hylla ett bröllop, kan ni lova mig att inte köpa det? Räcker väll med att dom tar skatte pengar som ni betalat in. Gynna dom inge mer nu genom att köpa servisen.

Asså kan inte Daniel bara gå och bli lite smart och dumpa Victoria just innan bröllopet. Fan vad kul det skulle vara asså. Då skulle iaf jag må jäkligt gott. Är så less på att deras bröllop ska bli så jäkla speciellt behandlat när dom inte är mer värd än någon annan människa...

C ya


Bröllopsfirandet!

Har nyss kollat på Grey´s, utan Therese den här gången. Tro det eller ej men så är det.  Har inte gjort mycket alls idag faktiskt. Mest tagit det lungt och legat i soffan. Hjälpte mor min att få av extrallyset på bilen, det gick inte att stänga av det på något sätt, även fast bilen var avstängd. Så det slutade med att jag fick dra isär kaplarna. Va mörkt, kallt, blåsigt och regn/snöigt så ska kolla lite imorgon medans det är ljust och se om man inte kan fixa det då istället.

Har ni förresten läst om Victoria och Daniels bröllop i aftonbladet idag? Nu får dom väll fan ta och ge sig. Inte nog med att dom ska ta skattepengar till bröllopet, nu snackar dom om sponsorer också. Har för mig att det va 14 miljoner i skatte pengar dom skulle ta va? Rätta mig om jag har fel. Som om inte 14 miljoner skulle räcka till ett bröllop. Nej då nu ska dom upp till 20 miljoner till, och tydligen va dom inte tänkt att betala någonting själv verkar det som heller. Fan det är ju deras bröllop, då får dom väll stå för det själv med tycker jag.
Tv 4 har tydligen sponsrat med 8-10 miljoner för att få tv rättigheterna, sen är det tydligen fler som vill sponsra med. Asså det är inte normalt att ha sponsorer på ett bröllop.
Sen är det ju inte bara bröllop heller, det är ju typ 2 veckors firande i Stockholm, till och med döpt skiten. "Love Stockholm 2010", va fan är det för något, så jäkla meningslöst. Firandet invigs på nationaldagen (6 juni) och fortsätter enda fram till den 19 juni då själva bröllopet är.
Fatta hur sjukt det är, tycker jag iaf. Slänga ut flera miljoner på något jäkla skit bröllop som egentligen inte är värt mer än någonannans bröllop. Istället för att lägga dom pengarna till saker som det verkligen behövs pengar till. 
Victoria har väll inte gjort något mer än att blivit till av kungen och drottningen, så varför skulle hon vara värd ett bröllop för flera miljoner då det är vi som jobbar och sliter för att kunna leva ska betala det. Helt sinnessjukt tycker jag det är...
Blir så irriterad, vill dom ha ett bröllop så får dom fan stå för det själv också, sen ska det inte hålla på ordnas 2 veckors firande, 1 dag som alla andra ska dom fan ha.
Avskaffakungahuset för fan, hade varit bättre med president. Då hade vi fått valt själva sen så hade vi väll fått skylla oss själva om vi inte blev nöjda med just den presidenten som det blev.
Kungen och hans familj har inte gjort ett skit för att förtjäna allt dom har, dom har bara lyckads blivit född i ett kungasläkte eller gift in sig, som vi "vanliga" människor sen får försörja. 

Asså jag blir fan irriterad på riktigt, dom är inte det minsta mer värd än någon annan. Om Victorias och Daniels bröllop nu ska vara så här så ska jag fan i mig se till så att mitt blir lika speciellt de med. Sitterinte och betalar dom o mjag inte får något tillbaka, i så fall ska jag sluta betala skatt...

C ya 


Räkningar!

Nu har jag slutat för dagen, och är hungrig. Så ska ta och betala massa räkningar nu vilket är jätte roligt. Älskar då man får massa räkningar asså. Då vet man ju vart man ska göra av lönen på iaf.
Efter jag betalt räkningarna ska jag hoppa in i duschen sen börja med maten. Blir laxfilé med potatismos, det kändes helt rätt.

C ya

Lunch!

Sitter hemma hos mor nu och äter det vanliga till lunch, sallad alltså. Blir galen på att jobba nu asså, dom håller på att bygga om någonting på taket på simonssons och dom borrar och borrar elelr vad dom gör. Iaf så låter det som om det vore jordbävning, så ganska irritersamt att jobba. Man hör ju inte vad man säger till varandra.

Nu måste jag fortsätta äta.

C ya

Onsdag den 25:e!

God morgon, vaknade idag och känner mig på riktigt bra humör faktiskt. Det är ju den 25:e idag och det gillar vi, eftersom 25:e lika med löningsdag. Sen så är det ju bara 1 dag kvar, imorgon så kommer ju min bilstereo. Hoppas jag iaf, dom sa ju att det nästan var säkert att den skulle komma nu, så jag hoppas verkligen det stämmer, har ju bara gått 2,5 -3 månader nu så, men vad är det när man väntar på en bilstereo. Fattar fan inte varför det ska ta sådan lång tid att fixa fram en stereo asså...
Nä nu ska jag ta fram lax filé så den får tina upp tills jag slutat, för idag blir det pressad potatis och lax tror jag. Lax blir det iaf, men vet inte om det blir pressad potatis eller något annat till..

C ya


Historia 24

Allan sa till sin polare:
"Alla känner mig".
"Nehe sa Allans polare , det kan jag väl aldrig tro".
"Jo då, alla känner Allan.
"Men sa Allans polare, "jag vet i alla fall en som du inte känner, du känner inte Bush.
"Jo då det är väl klar jag känner Bush."
Så Allan och Allans polare åker till USA och vita huset. Väl där stöter dom på Bush, som säger,
"Hello Mr Allan, how u doin."
"Men sa Allans polare, det där var bara en lycko träff. Jag vet en som du inte känner. Du känner inte Putin."
"Jo då, det är klart jag känner honom sa Allan".
Så Allan och Allans kompis åker till Ryssland. På flygplatsen träffar dom Putin ,som säger
" Hello Mr Allan".
"Äsh sa Allans kompis det där var bara tur igen. Men jag vet en som du inte känner, påven."
"jodå sa Allan "
Så dom två vännerna beger sig till Rom.
Väl framme i Rom ska Påven predika inför mäniskorna. Så Allan säger åt sin vän att vänta nere vid folket, så skulle han komma ut på balkongen tillsammans med påven och vinka. Det gjorde Allan och när han står på balkongen och vinkar ner till folkmassan, så ser han sin vän svimma och ramla ner på marken.
En timme senare på sjukhuset:
"Vad var det som hände undrade Allan"
"Ne det är ju inte sant", säger Allans polare.
"Vadå", undrade Allan.
"Jo du förstår att brevid mig så står det två kineser och undrar vem fan det är som står brevid Allan.

22 regler killar önskar att tjejer kände till!

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av er allt hår, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker inte ALLTID på er. Lär er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om ni tycker att ni ser tjocka ut, då är det säkert inte så. Bara de att ni vill höra att ni inte är det, så fråga inte oss.
11. Lär er att använda toalettlocket istället för att klaga, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern., så vi kommer ihåg.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör er ledsna och arga, då menade vi det andra.
19. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina ni är?
20. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur ni vill att det ska göras. Men inte både och.
21. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in era bröst.
22. Ni har tillräckligt med kläder.


200 dagars!

Här var det inte mycket skrivit idag inte. Har varit ledig idag, säkert därför det inte har blivit mycket skrivet. Det är märkligt när jag är ledig skriver jag nästan ingenting, men då har jag ju tid att skriva. Men när jag jobbar blir det mycket mer. Får ta och ändra på det...

Idag har jag fikat med Therese och Niklas, sen for jag och Therese hem till mig och Niklas for hem till sig och åt tror jag. Men han kom till mig igen efter han varit hemma. Så det blev helt enkelt tv och mer kaffe för oss. Tusan vad mycket kaffe jag dricker på en dag alltså, kanske därför jag har svårt att sova, vem vet.
Har skjutsat hem Therese för ett litet tag sen så jag ska väll snart sova, är ju onsdag imorgon så börjar klockan 07:00...

Min bror är föresten på 200 dagars ikväll. 200 dagar tills dom tar studenten. Asså snacka om onödigt. När jag tog studenten var det 100 dagars och 50 dagars, men sen verkar det som det byggs på år efter år. Nu helt plötsligt verkar det som det är 200 dagars, 150 dagars, 100 dagars, 50 dagars. Skulle inte förvåna mig om det blir 25 dagars, sen 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 dagars.
Varför då? Just ja, för att få anledning till att dricka eller vadå? För man måste ju ha en anledning, eller hur? Jag menar man kan ju inte dricka när som helst heller. Det funkar ju inte, då är man ju alkoholist om man dricker flera dagar i veckan utan anledning. Då känns det ju bättre att man har en anledning, för det är ju inte samma sak då. För då dricker man ju för att man har en anledning, och har man ingen anledning så fixar man en.
Typ Flamingoskjortans dag, vem fan kom på det? Ser ingen anledning alls varför man skulle fira flamingosjkortan asså, men kanske bara är jag.
Sen fattar jag inte varför man ska hålla på att fira 200 dagars heller, man har ju nästan nyss börjat sista året. Vad fan är det att fira.
Fan ta i ordentligt,  börja med 500 dagars sen 450, 400, 350 och håll på så tills det är 50 dagars. Sen när det blir 25 dagars så kör på uta bara fan hela vägen till studenten. Så får vi se hur mycket ni minns av den. 
Studenten är ju ändå studenten och det ska man väll minnas.
Sitter där då man är äldre och ska berätta för sina barn om sin student. Det började med 500 dagars sen blev det 450, 400, 350... och sen 25 dagars sen gick det bara utför minns inget mer efter det. Eller hur fan ska det sluta?
Nä men tycker det är överdrivet att börja fira redan då det är 200 dagar kvar. Nöj er med 100 och 50 dagars  Då blir det ju lite mer speciellt med studenten och något man kommer ihåg. Tycker jag iaf, men kanske har fel. Kanske får alla mot mig nu, men skit samma. Folk måste väll få tycka vad dom vill...

God natt måste sova nu!


C ya

Hum vad händer?

Nu har jag kollat på lite tv, eller kollade inte så mycket somnade i soffan. Härligt de när man är ledig, eller så inte. Ska ta och hitta på någonting annat nu så jag inte somnar om igen här i soffan.
Tror jag ska fara ut på byn och handla kanske, sen åker jag nog hem igen och städar eller diskar eller någonting sådant.
Det är fan inte kul att vara ledig när alla andra jobbar kan jag säga. Vad ska jag göra, finns ju inget att göra...

C ya


Historia 23

President bush , en ridlärare, en basket spelare , en pojke och en präst var i ett störtande flygplan och det fanns bara fyra stycken fallskärmar.
Först sa ridläraren:
- Mina hästar och elever behöver mej. så tog hon en fallskärm och hoppade.
Sedan sa basketproffset:
- Mitt lag behöver mej. så tog han en fallskärm och hoppade.
Sedan så sa presiden bush:
- Jag är världens intiligentaste president , mitt land behöver mej. så tog han en och hoppade.
Då sa prästen till pojken:
- Jag e så gammal, du behöver fallskärmen mer än mej.
Då svarar pojken:
- Det gör inget , den finns en fallskärm till dej oxå , för väldens interigentaste president tog min skolväska...

Dokusåpor!

Har varit med Therese idag, vi åt middag och sen har vi kollat på några avsnitt av en fyra för tre. Sen kom Niklas med muffins och då koka jag kaffe sen kollade vi på Grannfejden. Det är väll typ så min dag sett ut. Måste föresten säga de att en fyra för tre är så jäkla bra asså. För er som inte känner igen det så är det en gammal tv-serie som gick för många år sen, 1996 tror jag den gick om jag inte minns helt fel. En svensk tv-serie med 2 tjejer och en kille som bor i en fyra. Måste nog vara därför programmet heter en fyra för tre...

Läste afton bladet nyss, "Dokusåpor märker deltagare för livet". Måste säga det att fan vad lej jag blir på alla dokusåpor asså, eller inte själva programmen men dom som söker. Själva programen går inte ut på någonting annat än att göra bort sig i tv. Och efter dom gjort bort sig där ska tidningar skriva om det med, det vet ju alla.
Så jag fattar fan inte hur dom tänker. Först söker dom och ställer upp på att vara med i en dokusåpa, sen efter dom varit med blir dom så lej och orkar inte med allt som skrivs om dom i tidningarna. 
Varför söka när dom vet att alla tidningar kommer skriva om dom efter. För dom vet garanterat om att om dom deltar i en såpa så kommer tidningar skriva om dom. Jag menar så jäkla dumma kan dom ju inte vara så dom tror att ingen kommer lägga märke till dom när dom är med i ett tv-program.
Sen söker dom ju inte bara för att vinna pengarna, utan dom vill ju ha uppmärksamhet. Dom vill ju bli "kända" och då får dom väll fan ta konsekvenserna med. Dom ska ju inte komma och gnälla efter att dom inte orkar med allt som skrivs om dom. Va fan sökte ni för då? Kanske borde tänkt på det innan...

Vad är det tidningar skriver om, jo kändisar. Eller ta dom här "skvaller-blaskorna" vad skriver dom oftast om? Just det kändisar som blivit känd för i stort sätt ingenting, typ dokusåpakändisar. Hur svårt kan det vara att lista ut att om jag är med i en dokusåpa och gör bort mig i tv så kommer tidningar skriva om mig. Så har det alltid varit, så varför ens söka om man inte tål att dom skriver om en sen. Sluta klaga, det är fan ingen som tvingat er att söka så. 
Säger bara skyll er själva när ni inte kan räkna ut att det kommer skrivas om er när ni gör bort er i tv...


200 inlägg!

Har slutat jobbat för dagen, va 1,5 timme sen. Men just då jag slutade kom Niklas, Daniel och Ellinor och skulle fika så jag gick och bytte om och satt mig med dom och drack kaffe en stund. Har även tagit ut pengar så jag kan betala mina böcker som jag köpt av mitt kusinbarn. Hon sålde ju jultidningar så var ju tvungen att köpa av hon.
Hon va hit igår kväll med böckerna men jag hade inga pengar löst då så jag ska betala hon idag istället. Men hon är en hård försäljare måste jag säga, fick inte böckerna igår då hon var hit, dom tog hon med sig hem igen för att jag inte hade några pengar. Så jag får hoppas på att jag får dom idag då jag har pengar...

Ska hoppa in i duschen nu jag sen skulle Therese komma förbi om ett tag. Så får väll se vad vi hittar på.

Förresten så har jag skrivit 200 inlägg nu, inte dåligt kan man tycka...

Gomorron gomorron!

Har legat och snoozat i typ 30 minuter nu. Vilket inte är så jätte bra, eftersom jag blir bara tröttare. Var rätt så pigg när jag vaknade, men nu då jag skulle kliva upp hade jag ingen lust alls längre. Måste sluta snooza tror jag, men det är ju så skönt så jag tror jag fortsätter.
Jobbar enda fram till 14:00 idag, sen ska jag hem och göra så lite som möjligt tror jag. Men nu ska jag fara på jobbet.

C ya


Historia 22

Två stycken kompisar satt på en parkbänk och kollade runt på allt folk som gick förbi. Helt plötsligt, apropå ingenting ställer den ena en fråga till den andra:
- Varför gick Jesus på vatten?
Då kollar den andra på han med en konstig blick och säger med en dumförklarande röst:
- Ja, för han inte kunde simma.

God natt!

Sådär ja, nu har jag ändrat lite i bloggen igen. Kanske inte märks så mycket men bättre blev det. Tycker jag iaf själv. Hoppas ni med tycker det.
Nu funderar jag på att sova, ska upp om 7 timmar och jobba så. Vill ju inte va trött imorgon så lika bra att sova då.

C ya

2012 the end!

Passa på att njuta av 2010, står det i aftonbladet. Det står ju om filmen 2012 och att massor med folk tror att jorden ska gå under 2012. Tycker det är löjligt att hålla på vara rädd över att jorden ska gå under. Lev varje dag istället för att gå runt och oroa sig. Hur många gånger skulle jorden gått under nu om den hade gjort det alla gånger som folk säger att den ska göra det. Det blev ju ett jäkla liv 1999, bara för att vi skulle komma in på 2000-talet. Då undrar jag vad som skulle kunna gå så galet bara för att årtalet ändrar på sig till 2000 från 1999. Jag menar det är ju bara en siffra.
Lugna ner er går jorden under så gör den det, och inte fan är det för något årtal eller någon film eller något annat liknande. Om den skulle gå under så är det ju fan vårat eget fel, vi människor menar jag. Det är ju vi som släppt ut massa avgaser och annat skit, och förstört ozonlagret och växthusefekten eller vad fan allt nu heter. Då får vi väll skylla oss själva. Sen är det ju lite för sent att ändra på det nu kan jag tycka, om vi nu redan förstört det och det har tagit så pass många år att försöra det, så lär det ju ta minns lika lång tid att bygga upp det igen. Sen måste ju hela världen vara med på det också, hjälper ju inte om bra Sverige gör något direkt...

Men åter till själva rubriken i aftonbladet, "Passa på att njuta av 2010". Varför skulle jag passa på att njuta lite extra just 2010 för?
Jo men jorden kommer ju gå under 2012. Varför då? Ja men dom har ju gjort filmen 2012. Ja men varför i hela helsike skulle jorden gå under för att dom har gjort en film om en undergång eller vad den nu handlar om, men tydligen något sådant.
Kan ju säga det att jag har inte sett stålmannen, batman eller hulken en enda gång i hela mitt liv. Och dom finns det ju filmer om med, men inte fan finns dom för det. Bara för att det görs en film så blir det ju inte så irl...
Sen tycker jag det är väldigt märkligt att det är vuxna människor som tror att jorden kommer gå under bara för att dom gjort filmen 2012. Sen påstår dom att barn inte ska se vissa filmer för dom tror att det är sant och tar efter filmer. Dubbelmoral tycker jag det låter som, skärpning.
Har väldigt svårt att tro att jorden skulle strejka 2012 bara för den där filmen, men kanske bara är jag...

C ya


Kollar tv!

Sitter hemma och kollar på vem kan slå filip och fredrik. Men det är ju reklam som alltid. Det är ju nästan mer reklam än själva programmet. Måste säga att det såg väldigt roligt ut det där med bil-fotboll, de skulle ju jag vilja testa iaf. 
Har förresten inte gjort så mycket alls idag, mest tagit det lungt. Skönt det med ibland, sen blir det nog en tidig kväll ska ju upp och jobba imorgon så.
Men det lär väll vara slut på reklamen nu snart så ska väll slå över till tv:n igen och kika vidare.

Är det jag eller dom!

Imorse va jag ju iväg och hjälpte till att flytta ut det sista ur farmors lägenhet. Sen for jag hem och somnade i soffan sedan for jag iväg och fikade med några stycken. Orkar inte skriva alla namn, ve ett gäng så. Sen for jag på dollar och handlade lite sen hem och diska och fixa lite. Nu ska jag lägga mig i soffan en stund till tror jag. Är ovanligt trött idag och irriterad...

Om jag är på ett ställe med några stycken sen helt plötsligt börjar ena gråta, och jag frågar varför gråter du. Var det fel av mig då? Ska man bli dumförklarad och utskälld av resten på det stället då? Då undrar jag om det var jag som va dum som frågade, eller om det inte är dom som det är fel på asså...
Va fan hade jag gjort för fel, frågade ju bara. Kunde ju ha sagt vad det va, eller att den personen inte ville säga eller något sådant istället.
Inte fan ska man behöva få skit då man frågar vad det är när någon är ledsen. Far och flyg isåfall...


Trötter!

Dåligt trött jag är då. Skullke helt klart kunnat sova några timmar till känns det som. Men ska fara upp och hjälpa till att flytta ut dom sista stora möblerna från farmors lägenhet så den blir helt tom så någon annan kan ta den.
Får se om jag lägger mig en stund till efter att jag hjälpt till där eller om jag följer med några på en fika.
Beror ju på hur lång tid det tar uppe i lägenheten, kanske hinner med båda om jag har lite tur...

C ya


Gulligt och jäkligt roligt!



Haha så himla skönt klipp... Man blir glad bara man ser det asså...

Historia 21

Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

Släpp Skogsturken!

Sådär ja nu har man möblerat om lite här, vet inte om det blev så stor skillnad eller om det blev bättre. Sen så va jag och Douglas upp till Niklas, Daniel och anton, sen var det 2 tjejer som jag inte minns namnen på. Dom satt iaf och drack öl och vin. Va väll inte så värst skoj där så vi for därifrån rätt fort igen. Då skjutsade jag hem Douglas och sen åkte jag hem och satt mig vid datorn.
Kom på en sak idag, att det inte är så smart ändå att ha tv:n som bildskärm till datorn. Kan liksom inte sitta och små kolla på tv samtidigt som jag sitter vi datorn. Så jag kanske måste köpa en till tv som jag kan sitta och kolla på. Vill inte ha en bildkärm till datorn så.
Nä men jag klarar mig nog, kollar ju ändå inte på tv så mycket. Vore fränt att kunna dela upp tv-skärmen så jag har datorn på ensa sidan och tv på andra sidan skärmen...

Satt förresten och kollade på aftonbladet idag (på internet). Fick syn på ett klipp, "Avslöjar: sveriges största youtube-gåta". Det är ju "skogsturken" ingen har väll missat det klippet?
Men snacka om onödigt att göra ett repotage om klippet för att få veta vem som gjorde vad. Intervjua dom som kastat och filmat, men "skogsturken" själv ville inte vara med. Han verkar ju lite smart iaf, jag menar han har ju släppt det där för längesen. Men tydligen inte dom som gjorde filmen.
Tycker det är lite väl överdrivet, jag menar dom kastar en frisbee och det blir bråk, vad är det att göra ett repotage över. Händer väll lite överallt att folk blir osams, men nej då det är ju så speciellt bara för att dom filmade det. Visst det var roligt för 3 årsedan då det kom ut och man såg det första gången, men måste dom göra sådan stor grej av det. Eller det var inte speciellt kul då det kom ut på youtube heller förresten.

Sen då dom intervjuar han som filmade klippet säger, att han och han som kastade flydde iväg. Han som filma flydde till Thailand och han som kastade flydde till Usa. Sen säger han att han som kastade är kvar i Usa sen att han själv har vågat komma tillbaka nu. Vadå våga komma tillbaka, och vad fan är det att fly från frånbörjan. Hallå, det var en frisbee som kastades vad är det som är så jäkla farligt med det.
Som om jag skulle råka kasta en boll på någon, inte fan flyr jag landet för det. Det är ju en liten skit sak bara.
Svårt att tro att den jag råkade kasta på skulle bli så förbannad att han skulle jaga mig flera år efter.
Ge upp och släpp det där klippet. Hitta något nyare att snacka om... Tycker jag iaf.
Det går fan överstyr när dom gör ett repotage om en sådan där liten skit sak, eller är det bara jag som tycker det?

Ska möblera om tror jag!

Nu var man hemma igen då, var gott med fläskfilé, klyftpotatis och kantarellsås. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på vart jag ska hänga upp tavlan jag köpte idag. Kanske ringa någon och be om råd. Men vet inte riktigt vem.
Såhär ser tavlan ut iaf.



Tyckte den va riktigt snygg, men nu är ju problemet vart den ska hänga. Blir tokig på att inte veta vart jag ska ha alla saker asså. Kan ingen duktig inredare komma och fixa allt hos mig så jag slipper fundera...

Nä ska möblera om nu, få se hur det blir. Kan ju inte ble sämre än jag redan har det tror jag.

C ya

Mat lagning på G!

Sitter hos min mor nu ska hjälpa till att laga lite mat, blir fläskfilé och något mer, vet inte riktigt än vad det blir. Sen kommer väll far, syster, bror och faster och ska äta.
Men känner mig inte så himla hungrig just nu, har precis varit och fikat med Niklas, Douglas, Daniel och Ellinor. Men innan vi va och fikade var jag iväg och köpte en tavla faktiskt. Ska lägga ut en bild den så ni får se den. Har inte tillgångar att lägga in en bild här hos mor min, har alla kaplar och sådant man behöver hemma.
Men kan säga själv att jag tyckte den va riktigt tjusig, kändes helt rätt att köpa den...

Nu måste jag nog hjälpa mor med maten, det var ju därför jag kom hit egentligen. Men hittade en dator så tänkte, varför inte skriva en rad här. Så jag tog och gjorde det med.

C ya

Soool

Då har man duschat och fixat lite här hemma då. Ska ta och fara ut på byn nu en sväng, ska på dollar sen kanske fika någonstans. Får se hur det blir med det, men måste iaf skynda mig iväg nu. Innan det blir mörkt ute igen menar jag... Solen lyser ju nu så kan ju inte sitta inne, va länge sen jag såg solen så.


C ya

Historia 20

Två blondiner satt på en parkbänk i Göteborg när efterfesten var över och kollade på månen. Då sa den ena:
- Vilket är närmast, månen eller Borås?
- Dah , månen så klart. Ser du Borås eller?

Veckans fyllo 3



Tror det är någon som kommer ha en aning ont i ryggen dagen efter.

Begravning!

Då har man kommit hem. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, varit en jobbig dag med mycket tårar. Men även trevligt att träffa släkten och prata lite medans vi fikade efter själva begravningen. 
Men som sagt jobbig dag ändå, många tankar i huvudet nu. Men syster och kusin min hade fått till riktigt fin dekoration. 
Det var en väldigt fin begravning, tror farmor tyckte det med.





Kransarna, den lilla framför kistan och den stora vid sidan av kistan, och själva kistdekorationen har min syster och kusin gjort. Tyckte det blev väldigt bra faktiskt

Sen blev det smörgåstårtorna som jag gjorde igår och gräddtårta till fika efter.
Farmor fick vara med oss under hela fikat med.



Men själv kunde jag knappt kolla på kortet utan att tårarna skulle komma igen.
Saknar dig farmor, hoppas du har det bra där du är nu.


♥ Vila i frid farmor ♥


Vaken!

God morgon, har vaknat bara så ni vet. Snart kommer far och hämtar smörgåstårtorna. Sen ska jag skjutsa Therese och efter det ska jag hem och duscha. Sen ska jag se om jag passar bra i kostym.
Sen tror jag att jag ska följa med far och syster för att hjälpa till lite med dekoration och så.
Om ni undrar varför jag gjort smörgåståror, och varför syster och kusin min gjorde dekoration av massa blommor igår, så är det för att idag är begravningen för farmor.
Kom på att jag bara skrivit att vi gjort massa saker, men inte varför. Så nu vet ni iaf vad det är till.
Så det lär nog inte bli så många inlägg idag, kommer nog inte ha så mycket tid om jag säger så.

C ya


Historia 19

Lille Tony är den duktigaste killen i klassen, och är alltid först färdig med proven. För att han inte ska förstöra för resten av klassen, säger fröken en dag till honom:

- Tony, du är så duktig att jag måste ställa dig en extra fråga.
- Det sitter 5 fåglar på en gren. Du har med dig ett luftgevär och skjuter en av dem. Hur många sitter kvar?

- Ingen, svarar Tony.
- Vad menar du...ingen?
- Jo, den ene stupar i backen, och de andra flyr skrämt därifrån.
Fröken nickar motsträvigt:
- Svaret skulle egentligen varit 4, men jag gillar sättet du tänker på.

Lite senare räcker Tony upp handen.
- Ja, Tony?
- Fröken, kan jag få fråga dig om något?
- För all del.
- Okay, 3 damer står vid en glasskiosk, och alla har köpt sig en glass.
- En av dem slickar på glassen, den andra biter i den och den tredje suger på den. Vem av dem är gift?

Fröken rodnar:
- Ehh..jag vet inte riktigt, kan det vara hon som suger på den?
- Nej, fröken. Det är hon som har ring på fingret, men jag gillar sättet du tänker på!

Tjustigt!

Jahaja då har man varit och kollat då min kusin och syster gjort blomdekoration, och sen har jag gjort klart smörgåstårtoran. Så nu ska jag föröka att inte äta upp dom ikväll. Kan bli svårt men måste motstå. Får ju saka imorgon iaf... Ni kanske vill se dom förresten?



Jag vet man ska inte ha mössa inomhus, men va så inne i tårtorna så glömde bort den.
Men se så koncentrerad jag ser ut att vara...

Den med ägg och räkor, vad tycks? Inte så illa pinkat va?



Sen har vi den med ost och skinka såklart. Inte så illa pinkat den heller måste jag få säga själv.

C ya


Det va gott!

Nu har jag kommit hem från mor och far och det smakade riktigt bra. Jag hade tur, com han inte läsa mitt förra inlägg innan jag fick mat.
Men innan jag for och käka så blandade jag ihop alla röror som ska va i smörgåstårtan så nu är det bara garneringen kvar. Ska fixa det nu så har inte tid att skriva.

Men se så fina dom är redan nu, ser inte så roliga ut kanske. Men ska bli bättre när jag är klar hoppas jag.



C ya

Plankan steks!

Nu är jag hemma igen, handlade till smörgåstårta efter att jag slutade idag, så nu ska man väll ta och göra 2 stycken smörgåstårtor. Sen efter det så ska jag till mor och far för att äta mat. Eller om jag äter först och gör tårtorna sen, det lät bättre. Kommer äta upp dom medans jag gör dom annars tror jag, är rätt hungrig så.
Ska kanske slänga mig in i duschen nu istället sen gå till mor och far sen smörgåstårta, sen hitta på något annat, sen kolla lite på tv kanske, sen prata i telefon kanske, sen sova. Ungefär så har jag planerat restan av min dag. Inte illa om ni frågar mig.

Jo förresten, det blir plankstek hos mor och far, och det är ju inte fy skam. Tror det blir det bara för att far min har kommit hem från Övertorneå och syster från Norge. Annars hade jag nog aldrig blivit bjuden på plankstek inte, nej nej det är dom för snåla för.
Oj dumt av mig, vet att dom brukar läsa det jag skriver. Så hoppas inte dom hinner läsa just det här inlägget innan jag har hunnit äta upp min plankstek. Om dom hinner läsa kanske jag blir utan menar jag...
Hoppas inte dom har tillgång till internet just idag, haha....
 
Nä, nu var jag lite elak. Eller nä förresten, de va jag inte alls de. Jag får inte planktek när jag kommer hem, nog för att jag bor typ här redan men ändå.

Nu känner jag att jag inte har en aning om vad fan jag skriver så nu måste jag slänga mig in i duschen...

C ya


Skön natt!

Vad ovanligt pigg jag känner mig idag, det är inte likt mig. Men lär väll vara extra trött i eftermiddag istället då. Har inte vaknat en enda gång i natt, vet inte hur länge sen det var jag sov en hel natt utan att vakna minst 1 gång iaf. Så det var riktigt skönt att få sova ut riktigt.
Nu ska jag ta och fara på jobbet, sen jobbar jag inte förens på måndag igen. Så i helgen ska jag pass på att sova tror jag. Tror sova har blivit mitt nya favorit intresse, finns det något bättre än att få sova? Nä jag tror inte det asså...


C ya


Historia 18

Det var en gång ett lejon en björn och en gris som träffades och började skryta för varandra.
Lejonet börjar med att säga.
- När jag ryter blir människorna så rädda att dom kutar.
Då säger björnen.
- När människorna bara ser mig ute i skogen blir dom så rädda och börjar kuta.
Då börjar grisen skratta, tillslut säger han.
- När jag nyser blir hela världen så rädd att dom börjar vaccinera sig.

Ja men du är ju kille!

Har varit med Therese ikväll och kollat på Wallander - Läckan och sen The Ugly Truth. Båda två var riktgit bra, men The Ugly Truth var bäst. Den kan jag starkt rekomendera. Men vi kollade ju även på Grey´s vilket var självklart när Therese var här. Men kommer nog kolla på det även om inte hon är här nu med, börjar bli rätt bra. Har för mig at jag sa det sist också då hon va här och kollade på det.
Men tycker inte om att följa serier, man blir ju så bokad.
"Oj oj idag är det måndag då är det ju de programet så tyvärr kan vi inte hitta på något ikväll". "Men imorgon eller nej förresten, imorgon är det ju de och på onsdag är det programet, så vi får se när jag kan hitta på något". Sen fortsätter det så hela veckan. Sen då man sitter på söndag kväll och funderar på vad man gjort i veckan är det enda man kommer på, just det jag har kollat på tv varje kväll. Låter inte så roligt i mina öron, så därför avstår jag helst från att följa massa serier.
Fast nu tror jag ju inte det är så många som tillbringar sina söndagkvällar på att sitta och fundera på vad man gjort i veckan. Eftersom det är ju säkert något program på söndagen med menar jag.
Jadu jag säger då det, tv är som tuggummi för ögona...

Fick en rätt rolig fråga idag förresten. "Varför skriver du blogg för"? 
Då svarade jag något så här typ. Ja för att jag ville se om det var skoj, och det var det ju så varför sluta. Gissa vad följdfrågan blev, eller kommentaren på mitt svar kanske jag ska säga. 
"Ja men du är ju kille, det är bara tjejer som skriver blogg".
Jaha, ja men då vet jag, kanske bäst att sluta då....
Asså varför skulle inte en killa kunna skriva blogg? Finns ju massor med killar som skriver böcker och skriver i tidningar m.m. Så vad är egentligen skillnaden? Jag skriver för att jag tycker det är kul, och är om dom som inte tycker om att läsa min blogg så är det väll bara att sluta då. Jag tvingar ingen till att läsa det jag skriver, jag skriver för att jag vill, sen skiter väll jag i hur många som läser eller inte.
Men visst, det är kul att det finns en del som tycker om det jag skriver, men alla kan ju inte vara lika.
Sen finns det många killar som skriver blogg, t.ex Magnus uggla, Magnus betnér, Alex Schulman m.m. Ja men dom är ju kända. Jaha vad är det för skillnad? Ta Alex Schulman t.ex vad är han känd för? Just det hans blogg. Han är väll lika mycket kille som mig? Så vad är felet om jag skriver blogg? 
Ta och fundera på det istället... Sen om du söker på blogg eller något sådant på typ google kommer ni få upp en jäkla massa bloggar som är gjorda av killar.
Men vad hjälper det, blogg är ju fortfarande en tjej grej även fast det är många killar som skriver blogg. Varför dela upp tjej och kill grejer? Folk borde väll få hålla på med det dom själva trivs med att göra...

Nu ska jag gå och lägga mig iaf. Men som jag skrev innan, det är kul att det finns dom som tycker om att läsa det jag skriver med. Det ska ni ha ett tack för! Och hoppas ni fortsätter med. Ni får ju säga till när jag börjar bli tråkig... :) 

C ya

 


Middagen serverad!

Nu har jag slutat, duschat och lagat mat, så nu återstår bara att äta upp maten. Kände att det va en revioli dag idag. Hade helt rätt med, det smakar som det ska. Hade blivit en aning förvånad om det inte hade smakat som det ska, om det typ smakat fisksoppa eller något annat typ. Men nu känns den helt rätt...

Ska ta och äta upp maten nu innan den blir kall...

C ya

Lunch time!

Första delen av dagen avklarad, känns bra. Nu är det bara den långsamma delen kvar, tiden går alltid saktare efter lunch känns det som. Vet inte varför men den gör det. Säkert nått fel på klockan...
Gissa vad jag ska äta till lunch idag då? Den som gissa på sallad hade rätt, ni andra gissa med andra ord fel tror jag.
Näh nu måste jag äta så jag kan åka tillbaka och jobba någongång.

C ya


Ursäkta!

Som ni kanske märkte så la jag upp gårdagens historia idag, glömde nämligen totalt bort det igår. Va så trött så ville bara sova. Men nu är den där iafall.  Jag fick även en påminning om att jag glömde C ya längst ner på senaste inlägget med, men men..
Nu ska jag ta och åka iväg på jobbet iafall, så jag inte kommer försent..

C ya

Historia 17

En blondin blir stoppad av en polisman för att ha kört för fort.
Polisen: Få se ditt körkort.
Blondinen: Jag har inget. Det togs ifrån mig för några månader sedan när jag kört full för tredje gången.
Polisen: Få se ditt bil bevis då.
Blondinen: Jag tror jag såg det när jag stoppade in pistolen i handfacket!
Polisen: Har du en pistol i handfacket?
Blondinen: Ja såklart! Den lade jag ditt efter jag hade skjutit ägarn till bilen och slängt liket i bagaget.

Efter denna upplysning kallar polisen på förstärkning. Polisenchefen anländer till platsen och denna konversation äger rum:

Polischefen: Visa mig ditt körkort.
Blondinen tar upp sitt giltiga körkort och visar det.
Polischefen: Visa mig ditt bil bevis.
Blondinen visar sitt bil bevis.
Polischefen: Jag måste få kolla i handfacket för min kollega säger att det finns en pistol där.
Blondinen: Visst jag har inget att dölja.
Polischefen kollar i handfacket och mycket riktigt finns det ingen pistol där.
Polischefen: Men jag måste också kolla i bagaget efter ett lik, som min kollega sa fanns där.
Polisechefen öppnar bagaget och där finns inget lik.
Polischefen: Nu fattar jag ingenting min kollega sa att det fanns en pistol o ett lika men inte något körkort. Ljuger han om allt det där?
Blondinen: Jag slår vad om att han sa att jag hade kört för fort också!


Skippa hjälmen!

Nu har man tvättat klart, eller det var för typ 1 timma sen jag var klar. Men har inte hunnit sitta något vid datorn förens nu.
Jag har varit med Therese ikväll, vi tog och kollade på film, det blev så att vi kikade på Brüno. Jadu vad ska man säga om den filmen. Helt sjuk film, vart fan får dom allt ifrån alltså. Asså fan va sjuk filmen va, snacka om att driva med folk. Vet inte om man ska säga att den var bra eller dållig, väldigt mysko kankse. Ett tag efter att vi kollat klart på filmen så tog jag och skjutsa hem Therese.
Så nu hamnade jag här för ovanlighetens skull...

Har ni sett klippet på aftonbladet om han som kutade ut naken på isen förresten?
Om inte klicka på länken nedan.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/powerplay/article6139105.ab

Förstår faktiskt inte meningen med att ge sig ut naken med bara en hjälm på huvudet mitt i en match. Sen att han har hjälmen på sig överhuvudtaget fattar jag fan inte. Trodde han att han skulle lyckas ta sig därifån utan att bli tagen eller? Jag menar hur stor är chansen när han ger sig ut på isen?
Vad hjälper hjälmen när han ändå kommer bli fast tagen. Om han klarat sig på isen från att bli tagen hade han ju ändå blivit tagen av någon när han skulle ut från isen. Men han kanske planerade att vara kvar på isen med, vem fan vet. Kanske trodde han att ingen skulle märka han. "Men tänk om någon skulle göra det, bäst jag tar på mig hjälmen försäkerhets skull". Eller hur tänkte han?
Jaja man ska ju inte bli brydd på vad folk håller på med. Lite roar barnen eller hur är det man brukar säga?


Första snurrar!

Första maskinen snurrar, eller det finns 2 stycken där så dom 2 första maskinerna snurrar. Bara att vänta 40 minuter nu till jag måste ge mig ut igen. Kan ju inte finnas något roligare än att tvätta. Gud vad glad jag blir när jag har tvättid. Måste passa den der förbannade tvätten så man kan ju inte ge sig iväg någon längre sträcka direkt. 
Men jag måste ju ha rena kläder så tror det är värt att offra någon dag då och då för att tvätta.

Har bjudit min bror på mat idag med, vi han äta klart just innan jag skulle börja tvätta. Måste ju vara snäll jag, som bjuder min bror på mat när mor och far inte är hemma menar jag. Men det är ju trevligt att ha någon att käka med ibland med. Blir lite långtråkigt att äta själv varje dag har jag märkt. Tråkigt att laga mat när det ändå bara är jag som ska äta menar jag. Roligare då man lagar till någon annan också, roligast är nog att laga mat när det är någon annan som betalar. Eller va tror ni? 

C ya

Julmust!

Då har man kommit hem och va tänkt att börja tvätta, men såg att det var klockan 17:00 jag har tvättid. Så ska väll hoppa in i duschen och sen stöka med något medans jag väntar på att jag ska få tvätta.
Kanska lägger mig en stund i soffan och vilar ett tag. Kändes som det skulle va riktigt härligt just nu.

Har ni förresten läst att ni måste börja panta flaskor så vi inte blir utan julmust nu i jul. Det vore väll förskräkligt om det skulle ta slut på julmust i glasflaskor. För det finns ju inte så man kan köpa 1,5 liters pet-flaskor, eller vadå? Vet inte hur många dagar och i hur många tidninger det har stått om den där jäkla julmusten. Är det verkligen ett så stort problem om vi får julmust i pet-fklaskor istället för glas. Känns som det finns andra saker här i världen som dom borde lägga energi på. Men vad vet jag, världen kanske går under utan julmust i glasflaska, låter ju väldigt rimligt, eller så inte...

Gomorron!

Då har man vaknat, och känner sig rätt pigg ändå. Funderar på att dricka ett glas mjölk innan jag far på jobbet faktikst. Om jag har någon förstås, vänta ska kolla efter...  Jodå det hade jag, så det får bli 1 glas mjölk, sen åka iväg.
Jobbar bara till klockan 14:00 idag sen har jag tvättid. Så ni förstår vad jag längtar tills jag slutar va? Ojojoj.

C ya


Historia 16

Det kom in en gubbe till frisören och sa:
-Har du tid?
-Javisst, sa frisören.
Men när frisören tittade på gubbens hår så upptäckte han att
gubben bara hade 3 hårstrån. Men frisören tänkte inte mer på det.
-Hur vill du ha det då? sa frisören
-Sidbena tack.
Nästa gång gubben kom till frisören för att klippa sig så hade gubben
bara 2 hårstrån.
-Jaha, och hur vill du ha det? frågade frisören
-Mittbena tack. sa gubben
Nästa gång gubben kom in så hade han bara 1 hårstrå kvar.
-Hur vill du ha det?
-Äh, rufsa till det bara

Kom igen, han bjö ju på tårta!

Nu har Douglas och Niklas åkt hem så nu ska jag väll kanske ta och lägga mig. Har inget annat att göra så så lika bra att sova, jobba imorgon så. Jobbar bara 3 dagar den här veckan, känns rätt skönt ändå. Men blir ju mindre pengar.

Måste ju ändå ta upp snubben som lurade en nordea bank på guldtackor och kontanter för 12 miljoner. Rätt roligt ändå måste jag säga. Först lura åt sig 12 miljoner genom att säga att han flyttat sin företagsverksamhet och ville byta bank. 
Ganska märkligt att han lyckades komma åt alla pengarna. Han gav liksom bara numret tills han kontakt på handelsbanken (enligt han). Men det var ett nummer till hans kumpan som sa att banken inte kunde kontrollera växlarna på grund av datahaveri, Men att han personligen hade godkänt växlarna. Då hade Nordea banken gått med på det och 2 dagar senare när han skulle komma och hämta dom där 12 miljonerna bjöd han hela banken på tårta. Haha, snacka om trevlig rånare.
Han fick 8 års fängelse för det. Tycker han borde fått nått år mindre bara för att han va så himla trevlig och bjöd på tårta. Inte varje dag folk först rånar någon sen bjuder på tårta för att man lyckades. Eller lyckades gjorde han ju inte heller, han åkte ju fast senare.
Sen tycker jag att det är jäkligt märkligt av Nordea banken att tillåta en förflyttning av sådan stor summa pengar utan att ta reda på lite mer fakta. Jag menar ett samtal vad är det för säkerhet? Dom borde väll iaf ha kollat upp telefonnumret dom fick iaf, så hade dom ju sett direkt att det inte stämde. Så det var ju en jäkla stor tabbe av Nordea med tycker jag. Dom ska fan va glad att dom fick tårta när dom slarvat så där...

Nu får det bli sängen ännu en gång...

C ya


Go maten!

Nu har jag ätit god mat, fetaost fylld fläskfilé med rövinssås och hasselbackspotatis. Det satt ju inte helt galet direkt, snarare tvärt om. Alltså riktigt bra. Föresten så åt jag inte helt själv heller, åt nämligen med några andra. Om ni vill veta så var det Douglas och Niklas jag åt med...

Nu ska vi väll hitta på någe tills grannfejden börjar, får se vad man hittar på.

Ska inte låta dom sitta och vänta på att jag ska skriva här, känns en dumt att dom ska sitta och kolla på då jag skriver...
Så det får bli till att skriva lite mer sen istället.

C ya

Tro de!

Jag har nu kommit hem efter en fika på simonssons med Douglas och Niklas. Men mest Niklas för Douglas for efter ett tag. Så jag har fikat med Niklas...
Sitter och funderar på om jag ska fundera ut något att göra just nu. Men kommer ingen vart. Så får se vad som händer.
Ikväll blir det iaf till att kika på Grannfejden, det är ju här ifrån Strömsund ikväll för er som missat det. Så nu vet ni att ni ska kolla på tv 3 ikväll klockan 21:00. Det ska iaf jag göra, sen om ni gör det vet jag ju inte...
Nu ska jag ta och fixa lite här hemma. Men vet inte riktigt med vad än...

C ya

Dusch rekord tro ja!

Har precis kommit ur duschen, har stått där i typ en timme. Hade lätt kunnat vara där längre, varmt och skönt. Men klev ur så jag inte står och duschar bort hela dagen. Idag lyckades jag ju vakna tidigare än igår iaf, men inte så tidigt ändå. Vaknade 11:30 typ, hade ställt klockan på 10:00 men inte vaknade jag av den inte. Nejnej, jag skulle behöva en hel orkester brevid mig, då kanske jag skulle ha vaknat.
Jag är väldigt svår väckt kan jag lova. Vilket inte alltid är så bra, om jag t.ex försovit mig och dom ringer från jobbet. Blir svårt när jag inte vaknar av att mobilen ringer. Men som tur är brukar jag ju inte försova mig...
Nu ska jag iväg och ta en fika tro ja...


C ya

Historia 15

Det var en gång en grupp människor som skulle berätta skämt.
"ledaren" i gruppen frågar vem som kan säga ett skämt, och en av killarna säager att han vill säga ett skämt.
- Det var en gång en kille som gick och gick sedan svängde.
"ledaren" frågar om någon annan kan säga ett bättre skämt men det var samma person som vill säga igen.
- Det var en gång en kille som gick och gick sedan svängde.
 "ledaren " sa då. 
- Du har redan sagt det dära skämtet. 
Då svarar killen.
- Men det här var en annan kille...


Lite roligt, tycker jag iaf!

Hur man undgår influensa!

Ät riktigt.
Var säker på att du får nog med frukt och grönsaker.
Ta vitaminer och gärna lite extra vitamin C.
Få nog med motion, det bygger upp immunförsvaret.
Gå minst en timme varje dag, eller simma.
Tvätta händerna ofta.
Få mycket frisk luft. Om du har möjlighet öppna dörrar och fönster.
Eliminera så mycket stress som möjligt.
Få mycket vila.

Läkarens upplägg.
Tänk...
När du ska ta en spruta, vad sker först?
Armen tvättas med alkohol...
Varför?
För att alkohol dödar bakterier.

Så...

Jag går till systemet. (Motion)
Jag har lime i min Corona. (Frukt)
Jag har selleri i Bloody Mary. (Grönsak)
Dricker utomhus. (Frisk luft)
Berättar vitsar. (Eliminerar stress)
Ligger fyllesjuk. (Vilar)

Alltså...

Om du håller uppe promillen, får inte influensabakterierna tag i dig!

C ya


Smart drag!

Gud vad smart, gjorde ett iq-test på en sida här på internet. Kände själv att det här verkar ju gå riktigt bra. Fattade allting, tror jag. Sista frågan va lite klurig men tror jag löste den. Sen då jag trycker på klar så kommer det upp en ruta där det står, " Skicka ett sms till (nummret) så får du en kod". Kom inte ihåg numret nu. Men iaf det kostade 50 kronor. Så hade ingen lust att skicka ett sms. Men dom kunde väll iaf ha nämnt någonting om det innan jag gjorde testet. Slösade bort 435 sekunder på det där testet för att inte ens få veta om jag var smart eller inte...
Stor mening att lägga upp ett test som man inte ens får veta svaret på om man inte betalar 50 Kronor.

Pytt i panna!

Vad konstigt allt blir när man vaknar så sent, kände mig lite hungrig och trodde klockan va typ 17:00 men tydligen inte. Så nu håller jag på att laga mat, blir pyttipanna. Det går fort så kändes helt rätt.
Får se vad som händer sen ikväll, har inga planer hittills.
Hoppas något skoj händer, orka sitta hemma och glo bara. Nja skulle inte tro det...

Kanske ska ta och städa lite, lika bra när man inte har något annat för sig.

Nu ringde Therese så ska snacka med hon en sväng.

C ya


Gud vad onödigt!

Så himla onädigt att sova bort hela dagen, fattar inte hur jag lyckas. Har iaf nästan nyss vaknat. vilket inte känns så jätte skoj, hela dagen är ju typ borta. Så vad ska man hitta på nu då.
Ska iaf ta och hoppa in i duschen nu sen så får jag se vad som händer, känner mig trött nu med fast jag sovit till 15:00...

C ya

Historia 14

Benny gick bort till sin kvinnliga kollega på jobbet och sa:
- Åh, vad ditt hår luktar gott idag, alldeles nytvättat!
Kvinnan blev rasande och gick raka vägen in till chefens kontor och talade om att hon blev sextrakasserad på sitt jobb.
- Vad är det som har hänt? frågar chefen.
- Benny sa att mitt hår luktar nytvättat, svarade kvinnan.
- Men, vad är det för farligt med det? frågade chefen.
- Vad som är farligt med det? fräste kvinnan. Benny är ju för fan dvärg!

Mopedister!

Jahaja då har man skjutsat hem dom nu då, blev några varv på byn först. Vilket jag kan säga inte var så skoj med tanke på att det var riktigt dåligt före...
Nu vet jag inte vad jag ska göra kanske gå och lägga mig och se hur länge jag hinner sova innan telefonen ringer, haha.

Brände mig förresten på min högra tumme idag på jobbet, råkade tappa gallret som varit inne i ugnen på 200 grader i typ 1 timma. Mitt på tummen, så nu hag jag ett stort runt märke där, vilket är jäkligt märkligt med tanke på att det inte fanns någonting runt på det där gallret...

Kom att tänka på en sak nu ikväll med, det här med mopeder. Varför ska man inte behöva ha något förarbevis för moped igentligen? Är ju det på nästan allting annat nu för tiden. Vet inte hur många gånger jag behövt bromsa för att en mopedist inte stannat där det är högerregel. Jag menar dom lär ju inte kunna allting i trafiken bara för att dom fyllt 15 år, krävsnog lite mer än en viss ålder för att fatta lite, kanske borde göra något litet teoriprov iaf. Inte bara för belisternas skull, utan mest för mopedisternas.
Det är ju inte speciellt mycket skydd dom har på en moped. Ja men man får ju bara köra 30 kmh. Ja det får man, men det kan bli en jäkla smäll ändå, 30 kmh är inte så lite just i själva krock ögonblicket. Blir en rätt bra smäll av det. Sen lär ju kanske inte bilen kör 30 kmh så då blir det ju ändå ingen hjälp att mopedisten kör 30 kmh.
Kan ni inte hålla med om att det är lite märkligt ändå, dom är ju lika mycket ute i trafiken som en bil eller motorcyckel t.ex...

C ya 

Skön rulle!

Det blev till att vi käkade på frasses idag, jag och Douglas alltså. Sen kom Niklas så vi har varit hos mig och kikat film. Sen har jag skjutsat några vid klockan 21:30, dom skulle på något kalas. Sen kollade jag, Niklas och Douglas på Stan helsing, rätt sjuk men lite halv rolig.
Ska skjutsa hem dom här nu, får väll se om Therese ringer sen och vill ha skjuts. Brukar ju kunna bli så då hon är ute.
Nä nu vill dom här hem, så jag får väll ta och kila nu.

C ya


Helt sjukt!



Jadu vad fan ska man säga...
Törs man fråga hur fan dom tänkte...

Mat vad sägs om det!

Har slutat och för idag, och är ny duschad. Så nu skulle det sitta fint med lite mat i magen.. Men är lej på att laga mat så det får bli att käka ute med Douglas, eftersom då slipper ju jag laga maten... Smart va?
Nu drar vi och käkar, känner hur magen skriker efter mat.

C ya

Morgon!

Jahaja jag lyckades vakna ändå, det va vu jäkla tur. Men sen att jag vaknade lite sent gör ju inget. Börjar ju inte förens halv 9 egentligen, men brukar vara där 08:00 på lördagar ändå. Så nu ska jag ta och fara iväg så jag hinner jobba nått idag.
Lär jag nog hinna eftersom jag har stängning, så jag kan nog ta det lungt ändå...

C ya

Historia 13

- Hejsan, vi kommer från skatteverket och du har vunnit vårat 50 miljoners lotteri.
- Va, har jag vunnit 50 miljoner kroner!?
- Nja, det blir lite mindre efter skatt.
- Oh, okej. Hur mycket blir det då?
- Vi är här för att hämta er soffa.

Sova kanske!

Känner mig inte alls trött nu, nej då. Jag va ironisk där om ni inte förstod det. Skulle somna bara jag la mig ner nu känns det som. Så det blir inte mycket mer skrivet nu. Det får bli sängen, ska ju upp och jobba imorgon. Känns inte so mjag vill det, skulle hellre få sova imorgon, men men.
Aja god natt på er nu blir det sängen för min del...

C ya

Awesome!

Riktigt jäkla fränt...


Allt mellan himmel och jord!

Då var man hemma då, det blev ingen bandy ikväll. Vi blev för lite folk så det va ju tråkigt. Får hitta på något annat istället, men vad?
Har varit en lång dag idag känns det som, har varit lite folk så tiden har gått extremt sakta. Vilket jag hatar...

Kom att tänka på en sak igår förresten, varför jag alltid skriver ni istället för du. Det är ju inte bara jag som gör det, finns ju många fler som gör det med har jag sett. Men själv tycker jag det är lite konstigt.
Jag menar om jag skrivit här i bloggen t.ex "Har ni tänkt på en sak", eller typ "ni får tycka vad ni vill". Varför skriver jag inte "har du tänkt på en sak. Det är ju endå du som läser menar jag. 
För jag har väldigt svårt att tro att det är folk i grupp som läser min blogg högt för varandra. Nä men nu tar vi och samlar ihop gänget och läser Jimmys blogg för varandra. Eller vadå? Nja skulle inte tro det va. Men det skulle vara en rolig syn iaf, haha.
Nä men jag kommer fortsätta skriva ni är jag rätt säker på, men kom bara att tänka på det liksom.

Sen var det en till sak jag kom att tänka på med. Det är uttrycket "allt mellan himmel och jord". Det måste ju ändå vara det bästa man kan säga. Jag menar det går ju att använda till allting, typ. Tycker du om sparris? Jodå det funkar för att finnas mellan himmel och jord.
Tycker du om mig? Mer än allt annat mellan himmel och jord.
Tyckte du filmen var bra? Har sätt bättre filmer mellan himmel och jord.
Kan fortsätta hur länge som helst, jag menar allting finns ju ändå mellan himmel och jord.
Tror jag ska börja svara med det jämt när någon frågar mig någonting framöver. Och se hur länge jag kan hålla på innan någon blir lej... Lär nog kanske bli jag som blir lej först kom jag på. Fråga mig förresten inte hur jag kom att tänka på det här, för då kan jag inte svara. Va bara en av många konstiga tankar som kom upp i huvudet på mig...

Nu ska jag hoppa in i duschen, så herrå!

C ya

Lunch time nu!

Nu har jag lunch fram till klockan 14:00, vilket var himla tur eftersom jag va riktigt hungrig. Det blev sallad idag igen, men det funkar alltid.
Kom förresten på att det är fredag den 13 idag, så jag kanske ska hoppa över bandyn ikväll. Eftersom jag har en tendens att göra mig illa där. Men lär nog åka dit ikväll ändå när jag slutat jobbet.

Nu måste jag skynda mig och äta upp så jag hinner tilbaka på jobbet i tid. Sen blir det till att stå ut på jobbet enda till klockan 19:00. Vilket känns väldigt jobbigt, för det har inte varit så mycket folk där hittills idag.

C ya

Veckans fyllo 2

Oj oj, om inte han har ont i nacken när han vaknar blir jag väldigt brydd...


God morgon!

Nu har man lyckats vaknat, även fast jag sovit rätt skönt inatt så känner jag mig trött som tusan. Men jag lär nog bli pigg snart. Ska iaf ta och fara på jobbet nu, börjar ju kl 10:00. Skönt med lite sovmorgon ändå.
Just ja idag är det fredag med, så idag kommer andra bilden av veckans fyllo. skoj va?

Nä nu måste jag fara på jobbet, men först lägger jag upp veckans fyllo eftersom jag jobbar till klockan 19:00 sen bandy till typ 21-22:00.

C ya


Historia 11

Det var en gång en blondin som hade fått en ny klänning. Hon frågade sin mamma om hon fick gå ut en sväng.
- Javisst, sa mamman.
Efter en liten stund kom blondinen tillbaka och sa:
- Mamma mamma! Jag har tjänat 5 kronor!
- Jaså? Hur då? undrade mamman.
- Jag slog vad med en kille om vem som kunde gå på händer längst och jag vann!
- Men lilla gumman, det var ju för att han ville se dina trosor!
- Ha! Då lurade jag honom, för jag hade inga trosor på mig!

Lugn nu!

Asså hur fan kan dömma en 11 åring till 1,9 miljoner i skadestånd för att han startat en villa brand när han var 9 år gammal. Han hade tydligen stulit en tändare och tänt eld på ett papper i en klädkammare i ett sovrum. Inte fan var det meningen av han att det skulle ta eld på klädkammaren, han var ju 9 år och visste väll inte bättre.
Snacka om att förstöra pojkens liv, han kommer ju vara skuldsatt i typ hela sitt liv kanske.
Hur tänker dom där liksom, 9 år och råkar starta en brand i villan, för som jag sa innan så har jag väldigt svårt att han gjorde det med flit. Vem har inte tänt eld på ett papper när man varit kring den åldern?
Det måste dom väll begripa själv att han som sagt kanske inte visste bättre, näh men istället vill dom förtöra hans liv.
11 år nu och blir skyldig 1,9 miljoner, tänk hur många år det kommer ta för han nu att bli skuldfri. Ta skattepengar och betala försäkringsbolaget om dom ska vara så löjliga och stämma en 9 åring för det där. Jag menar jag ser hellre att dom hjälper den där 11 åringen med hjälp av skattepengar än att skänka dom till nått jäkla bröllop för kronprinssesan. Dom har ju iaf gott om pengar.
Det har ju inte den här pojken, och framförallt inte nu när han får den här skulden över sig. Sjukt tycker jag, finns väll ända folk som gjort mycket värre saker och fått mycket mindra straff för det.
Men det kanske bara är jag som tycker det är jäkligt märkligt av dom att göra så här mot den där grabben.
Dess utom blev ju villan bara rökskadad och vattenskadad, så det brann ju inte ner till grunden och inga människor kom till skada. Så vad fan är problemet egentligen? Stämma honom för skojs skull eller vadå?
Som jag skrev typ längst upp, alla har väll ändå tänt eld på nått papper eller gjort något annat dumt misstag när man varit liten. Fan man kan ju inte födas och veta allt heller. Finns folk som är BRA många år äldre än den här pojken som fan inte vet bättre...

C ya


Ursäkta misstaget!

Har tyvärr inte skivit så mycket idag som ni kanske märkt, har inte haft tid direkt.
Kan börja med att säga att stereon inte hade kommit idag heller. Blev rätt så sur, den ska komma om 2 veckor sa dom nu, för tredje gången. Så nu hoppas jag fan att den kommer om 2 veckor.
Har varit och fikat med Therese på saga idag, blev så att vi satt där rätt länge. Sen for vi hem till Therese så hon fick hämta lite saker. När hon pcakat ihop allt så for vi till mig, och då skulle Therese lägga in massa bilder från sin kamera så det tog lite tid. Sen laga vi mat och kolla på tv. Sen kom Niklas så vi drack kaffe igen, och fortsatte klla tv. Men Niklas for hem efter ett tag, sen la jag och Therese in lite musik på hennes mobil. Efter Vi var klar med det så skjusade jag hem Therese, eller inte hem men till hennes andra hem. Eller man kan nog säga att det är hennes hem ändå, eftersom det är där hon är jämt typ.

Märkte även att jag skrivit historia 12 på gårdagens historia. Men det skulle ha varit historia 11 så idag lägger jag in historia 11 istället. Blir lite knasigt men orka inte hålla på att ändra.

Jaha ja då har jag förklarat lite hur min dag varit och ni kanske förstår varför jag inte skrivt någonting idag. För er som inte förstår så ska jag förklara.
Eftersom jag och Therese har hållit på att lagt in bilder och musik på dator och mobil så har jag inte hunnit skriva. Eftersom vi har använt datorn till att lägga över det, men imorgon kommer det mera inlägg. Eller det lär det ju inte göra eftersom jag slutar klockan 19:00 sen blir det bandy. Men några fler än idag ska det nog bli ändå.

C ya


Nu ska vi se!

Nu har man nästan nyss kommit hur duschen, så nu ska jag ta och åka iväg och kolla om min bilstereo har kommit. Hoppas verkligen det, annars blir det väll till att vänta typ 2 veckor till. Då blir jag inte på glatt humör kan jag lova!

C ya


Grym pojk!



Frän unge kan man ju lungt säga!

Historia 12

Efter en work-out sitter några män i omklädningsrummet på ett fitnesscentrum.
Plötsligt börjar en GSM att pipa. En av männen plockar upp telefonen och svarar. Följande konversation uppstår:
- "Hallå?"
- "Älskling, det är jag. Håller du på och tränar?"
- "Hmmm, ja."
- "Bra! Jag står i ett affärscentrum och har hittat en fantastisk minkpäls jacka, verkligen fin ; får jag köpa den, Snälla?"
- "Vad kostar den?"
- "bara 12.000,-."
- "Ja kör till då, bara för att du tycker att den är så fin."
- "Hmmm..... Jag var också till en Mercedes dealer och såg de nya 2001 modellerna. Där stod en jättefin, och jag pratade med försäljaren och han gav mig ett jätte bra pris. Eftersom vi i alla fall skall sälja BMWn från förra året....."
- "Vad var priset han begärde?"
- "Bara 410.000,-....."
- "Ja, Ok, men för det priset måst vi allt få alla optioner och tillbehör."
- "Fantastiskt! O ja, innan jag lägger på, en sak till......."
- "Ja?"
- "Detta är kanske lite mycket att fråga men, jag har varit till banken och kollat saldot... ummm... Jag var till mäklaren i morse och såg huset vi tittade på förra året. Det är till salu!! Kommer du ihåg, det med en swimming pool, träveranda och stor trädgård ."
- "Oh, och vad begär de för det?"
- "Endast 4,3 miljoner, det är ett prima pris och vårt saldo tillåter det..."
- "Kör till, men bjud inte mer än 4 miljoner. OK?"
- "OK, älskling... tack så mycket! Vi ses snart. Jag älskar dig!!!"
- "Vi ses... jag älskar dig också..."
Mannen lägger på medan han sakta skakar på huvudet.
Han håller sedan upp telefonen och ropar: "Vet någon vem som äger denna Nokia?"

Sytt ihop sig!

Ingen som har något förslag på nånting skoj jag kan göra innan jag ska gå och sova? Klockan är ju så pass att jag skulle kunna gå och lägga mig, men känner inte för att göra det även fast jag är trött. Så blir uppe ett tag till iaf.

Siter och läser aftonbladet, igen. Hittade precis en ganska roligt grej. Kompisarna som sytt ihop sig själva med varandra, snacka om att ha livlig fantasi. Kanske lite udda projektarbete, Jag menar hur fan kommer man ens på idén, och hur orkar dom sitta ihop med varande 72 timmar. Snacka om att dom kommer va lej på varandra efter projektarbetet är över.
Ännu värre om dom blir lej varan innan dom där 72 timmarna. Men då är det ju bara att dra av sig den dära tröjan kom jag på.
Näh måste säga att det är nog det märkligaste projektarbete jag hörttalas om iaf, men kul va det iaf...

C ya

Sådär ja!

Nu har jag fixat lite med bloggen min, hoppas ni gillar det. Sitter bara hemma nu, fårse vad jag hittar på nu när jag är klar med bloggen så. Nånting skulle ju vara skoj att hitta på med.

Har ni förresten tänk på det här med att man måste plocka upp efter sin hund när den gjort av sig. Det tycker jag är väldigt märkligt. Med tanke på dom som äger hästar menar jag. Inte fan är det ofta man ser någon med en sopsäck som plockat upp efter hästen sin, och dom som verkligen kan vräka ur sig stora högar. Medans en hund klämmer ur sig typ som en fis i rymden om man skulle jämföra.
Men vi hästägare måste inte plocka upp från våra hästar, det förmultnar. Ja det kanske det gör, men det gör hundskit med. Bara de att det kanske tar lite längre tid. Dessutom är det betydligt mycket mindra mängder.
Men det är ju äckligt med hundskit på gatoran, ja men minst lika äckligt med hästskit om ni frågar mig. Kom bara att tänka på det, och tycker det är väldigt märkligt.
Men nu lämnar vi det där skit snacket. Haha fan nu fick jag till det tror jag. Okej, jag håller med om att den va dålig.

Nu ska jag ta och kika tv en sväng.

C ya


Slapp laga mat!

Hade jag rätt i mitt förra inlägg? Om ni inte läste det ta och läs det nu direkt. Hade iaf tur som slapp laga mat, blev så att jag gick till mor min och åt med hon och bror. Det var ju inte helt tokigt kan jag säga, blev nått slags ris revbensspjäll och sås.



Nånting sånt där såg det ut, eller det såg ut exakt sådär faktiskt om jag tänker efter.

Nu ska jag ta och försöka fixa till bloggsidan lite, får se hur det går...

C ya


Tänk på ett tal mellan 1-10!

Tänk på ett tal mellan ett och tio. Kom ihåg vilket tal du tänker på och skriv talet i kommentarer, till detta inlägg är du snäll. Ska kolla en sak så.

Har slutat jobba för dagen nu, har gått bra att jobba men är fortfarande väldigt trött. Eftersom jag inte sov något inatt. Hoppas jag blir lite piggare nu efter att jag duschat.
Är ledig imorgon, då ska jag kolla om min stereo har kommit, har väntat 8 veckor på den nu. Så jag hoppas verkligen att den kommit imorgon.
Jo förresten höll ju på att glömma bort att säga att det var siffran 7 du tänkte på, erkänn att jag har rätt, om jag hade det så kommentera inlägget. Om du törs erkänna det förståss...
Nu blir det till att hoppa in i duschen, sedan laga någon sorts mat. Eller jag ska ju inte hoppa in i duschen men ställa mig där ska jag iaf göra.

C ya

Vilken natt!

Oj oj oj vilken lång natt detta har varit. Längtar redan tills klockan 16:00 då jag slutar så jag får åka hem och sova. Jag ljuger inte om jag säger att jag sovit en timme varit vaken 2 sen, sovit en timme varit vaken 2, sen har det bara fortsatt så hela natten. Sista gången då jag sommna ringer klockan direkt. Med andra ord har jag inte fått mycket sömn inatt, och är trött.
Asså det är ju märkligt, börjar klockan 07:00 varje onsdag, resten av alla dagar börjar jag 08:00 eller senare. Men det är bara nätterna till onsdag jag inte kan sova. varför?
Nu far jag iaf på jobbet och dricker kaffe så jag kanske blir lite piggare...

C ya

Historia 10

En ryss, en amerikan och en svensk satt på en bar. Det fick syn på en man som liknade Jesus och gick över och frågade honom:
-Är Du verkligen Jesus.
Ja svarade Jesus.
-Oh snälla! sa ryssen - hjälp mig att bli kvitt min ryggvärk. Jesus lade handen över ryggen och strök honom över det onda och ryssen pustade ut, inget ryggont längre!
-Oh snälla sa amerikanen, jag har ständig huvudvärk - hjälp mig snälla Jesus.
-Ja då sa Jesus och smekte honom över pannan - vips var huvudvärken borta.
Därefter vände sig Jesus till svensken och undrade vad han kunde hjälpa honom med varpå svensken svarade:
-För helvete - rör mig inte - jag är sjukskriven!!

Miljonmannen sen kom jag av mig!

Den mystiske miljonmannen, snacka om att leva livet. Han festar med kändisar i New york varje kväll. Och det är inte lite pengar han festar upp på en kväll heller, han kan festa bort mellan 350 000 - 420 000 kronor varje kväll. Men det är ingen som vet vem han är. Dom vet att han heter Taek Jho Low och är från malaysia och är runt 20-årsåldern. 
Man börjar ju undra vart fan han har fått alla pengarna ifrån asså, jag menar runt 20 år och har så otroligt mycket pengar. Han kan ju inte ha hunnit känna ihop så mycket pengar med tanke på hans ålder utan att någon vet om han. Sen kan han ju inte ha vunnit pengarna heller, eftersom då borde ju någon veta om det ändå. 
Han kanske är värsta smarta skurken som far runt och stjäl penger, sedan far han vidare till USA och festar upp allting. Inte vet jag, men någonting är det ju som är knasigt.
Vem festar loss för 400 000 kronor varje kväll liksom? Men vilket härligt liv ändå, festa loss med kändisar varje kväll och bara kunna slösa pengar utan att bry sig. Men i längden skulle det nog bli rätt jobbigt kanske. 
Men det skulle vara kul att få veta vart han får alla pengarna ifrån, hoppas någon tar tag i det och tar reda på vem han är och vad han gör.
Annars är jag rädd att jag måste söka upp han och höra efter vart han får tag på så mycket pengar. Han kanske har några schyssta tips, vem vet.
Han verkar ju veta hur man tjänar pengar iaf, inte bara det. Han verkar verkligen veta hur man gör av med dom sen också.
Nä men nu har jag ju tjänat ihop 300 000 kr, undra vad jag ska göra för dom. Eh va fan jag far till USA och festar. Måste ju ha dåligt fantasi ändå med tanke på att det verkar vara det enda han gör. Men han har ju inte bara slösat allt på kalasa, han har ju även köpt sig en tjusig bil och nägra livvakter så det verkligen ska synas att han är där. Jag menar det lär ju inte alls va någon som märker han när han bara festar för typ 400 000 kronor varje kväll. Nej då, det gör ju alla, måste ha livakter så det verkligen syns.
Snacka om att det går att bli känd hur som helst nu för tiden asså. Slösa bort 100 000-tals kronor på kalas så börjar tidningarna skriva om dig.

Kanske det jag ska börja med, min nya hobbie. Vad säger ni om det?
Nog för att jag först måste komma på ett jäkligt bra sätt att tjäna massa pengar först men. Äh det löser sig, får råna en bank. Skulle ju inte vara någon som skulle misstänka mig om jag ränar en bank sen börja festa upp alla pengarna, nej då de är säkert lungt.
Få sitta på kåken några år, få god mat och träna upp mig så jag kan komma ut stor och stark och göra nått änu värre brott. Det är ju sjukt det med förresten. Att man får tillgångar till att träna upp sig när man sitter inne. Hur tänkte dom där liksom? 
Det är någon som åkt in för våld eller våldtäkt eller vad fan som helst. Då ska dom få träna upp sig så dom blir större, sen släpps dom ut efter dom suttit halva sin tid för att dom varit så duktiga. Sen gör dom någonting då dom kommer ut igen, och är större än dom va innan och vet att dom får komma ut efter halva tiden om dom sköter sig igen. Jävligt märkligt tänkt av fängelseledningen, eller vem fan det nu är som bestämmer hur länge folk ska sitta inne.
Men ni vet ju redan sen tidigare inlägg att jag tycker det är konstiga straff och lagar här i Sverige. Eller inte bara här i sverige andra länder med.
 Som jag skrivit i ett tidigare inlägg att jag tycker det är jäkligt märkligt med dödsstraff. Hur resonerar dom då liksom. Näh men han har ju dödat en annan människa, det är klart vi får döda han då. Jaja bra tänkt, det lär ju han lära sig väldigt mycket av. Lås in han på livstid istället, och då menar jag inte 12 år eller något sådant, utan då menar jag LIVSTID. Hur fan kan man döpa livstid till llivstid när det inte ens är livstid. Det fattar jag inte heller. 

Näh, nu känns det som jag kom av mig från det jag höll på skriva om innan. Så nu tar jag och går och lägger mig istället. Blev ett långt inlägg det här kände jag. Hoppas det är någon som orkade läsa det iaf...

C ya


Hemma igen!

Nu var man hemma igen då, ska ta och sova snart, börjar klockan 07:00 imorgon. Jag och Niklas kikade iaf på tv och drack kaffe och käka muffins. Va väll inte helt tokigt de heller. Nu ska jag läsa aftonbladet och Expressen, kanske kommer ett inlägg sen, om ni har tur, för borde sova nu.

C ya


Kilar vidare!

Jaha nu har jag legat i soffan och spelat lite gitarr, tog och lärde mig Beat it. Behöver jag skriva vem som gjort låten eller? Micheal Jackson för er som av någon anledning missat det.
Nu ska jag ta och åka till Niklas en sväng igen. Får se när jag kommer hem igen. Ni lär väll märka det om inte annat, om ni kikar in lite senare vill säga.

C ya

Mätt och belåten!

Jaha då har man kommit hem då, och man har fått mat i magen och bygt bastu. Nu ska jag ta och lägga mig och vila en liten stund hade jag tänkt. Sen ska jag till Niklas igen och kanske dricka nå kaffe och kika på tv.
Märkligt att jag känner mig trött nu när jag sov till typ 13:15 idag. Men det blir väll så om man sover för mycket kanske, inte vet jag. Men värkar ju lite lurt...

C ya 

Knasigt!

Får säga godmorgon, vaknade för typ 15 minuter sen. Vaknade tydligen inte av klockan, känns ju jätte bra att halva min lediga dag försvan typ, yippie.
Aja ska ta och åka ner till Niklas nu och hjälpa han att bygga bastu. Som jag va tänkt att göra lite tidigare idag, men men..

C ya

Ursäkta mig!

Förlåt för mitt förra inlägg, va så inne på kodmallarna att jag gjort något fel där. Men just då jag skulle gå och sova kom jag ju på att jag tagit bort alla länkarna på arkiv på själva bloggen, där bara jag kommer in för att skriva och fixa på min blogg. Fel av mig, så kan det gå om man inte tänker på vad man gör...
Så ursäkta det fula språket i förra inlägget som sagt. Men erkänn att man blir väldigt ittiterad då man gör om allt och inget funkar. 

Nu kan jag gå och sova gott. God natt igen.

C ya 

Förbannat vad arg jag blir!

Som ni kanske ser så är alla mina länkar borta, jag har gjort allting nu för att försöka få tillbaka dom. Har återställt alla jäkla kodmallar som går att ställa om. Men dom vill fan inte komma tillbaka!Blir så otroligt galen asså. Snälla finns det någon som kan hjälpa mig???? Vad lejj jag blir, även då jag hade allting återställt till som det var från början så syntes inte "Länkar" där på den svarta rutan jag har. Ursäkta alla svordommar, men blir så fruktansvärt irriterad då det inte fixar sig när man till och med ställt om allt från scratch...   GODNATT

 


Historia 9

Daniel och Pierre möts på gatan en dag
- Daniel, ska du inte ta o köpa en toalettborste?
- Jo, det ska jag allt ta o göra
De möts igen en månad senare
-Har du köpt en toalettborste än?
- Ja, men det var inget bra, så jag har gått över till toalettpapper igen...

Ren skit till mat!

Nu har jag skjutsat hem Therese, hon jag och Niklas har kollat lite på tv. Jag och Therese åt middag och kollade på en film, sen kom min bror (Dennis) och hjälpte Therese med lite matematik. Han är typ mattesnille, fattar inte vart han fått det ifrån. Men han är riktigt dukitig på matte asså.
Säg ett tal till han så har han löst det på några sekunder typ, fattar fan inte hur. Men han måste ju ha jäkla koll uppe i huvudet.
Nu sitter jag här och ljuger kom jag på, först kom min bror sen åt jag och Therese middag och kollade på film. Nu blev det rätt. Efter det kom Niklas, och nu är jag bara hemma själv igen. Fick till det till sist ändå, inte illa. Vilket minne jag har, det är jäkligt bra men kort...

Satt och läste LT på jobbet till morgonfikat, läste lite om det här med skolmaten. Det är mycket snack om den, program på tv och tidningar m.m.
Det kan jag förstå, för det är ju fan inte nyttig mat dom får på skolorna. Färdigjord mat som bara värms upp med massa olika E ämnen, rena skiten helt enkelt.
Vad skyller dom på för att dom köper hem sådan skit mat? Jo att det blir billigare så. Det är ju rena skit snackat det med. Inte fan blir det billigare att köpa hem färdig mat istället för att köpa färska fina råvaror, och laga maten från grunden. Kan nästan lova att det blir billigare i längden att laga maten från grunden. Sen blir den nyttigare för det är inte massa extra tillsattser i allting, sen blir det ju garanterat roligare för dom som jobbar där. Jag menar nog blir det roligare om dom får laga till maten från grunden och känna att dom gjort den själv, istället för att bara värma upp mat.
Inte fan behöver man någon utbildning för att jobba i ett skolkök, dom värmer upp mat, hackar lite grönsaker. Det kan ju vem som helst göra.
Hur svårt ska det vara att fatta att det blir billigare att köpa råvaror istället för färdig skit. Men sen tror ju inte jag att det är det som är hela problemet heller. Det sitter nog mycket i att dom är lata och inte orkar göra mat från grunden. Men dom skiter fullständigt i all skit barnen får i sig.
Om dom börjar laga till riktig mat så skulle som kunna tjäna en slant på det, och kanske göra det lite finare i matsalarna också. Så det blir lite trevligare för barnen att sitta och äta med.
Jag undrar varför det ska vara så svårt att tänka på ungdomen och förbättra vissa saker som gynnar dom. Jag menar ungdomen är ju ändå framtiden. Eller har jag fel?
Man ska fan aldrig bli brydd på hur folk tänker och handlar asså...

Sådär nu har jag fått klaga lite på skolmaten också, så nu kan jag ju nästan gå och sova. Är ledig imorgon så får se vad som händer då. Tror jag ska hjälpa Niklas att bygga bastu. Får se hur det blir...

C ya

Ny duschad!

Har nyss duschat så nu är man fräsch igen. Slutade för typ 40 minuter sen, ska väll snart fara och tanka bilen och hämta Therese. Sen får vi väll se vad vi hittar på. Någonting lär vi ju göra iaf, Therese ska iaf räkna lite matte tror jag. Så får väll kolla på jag då. Är ju inte så duktig själv på matematik, så kan bli svårt att hjälpa hon.
Fattar inte varför man ska blanda in bokstäver i matte, typ x och y. När har man nytta av det i framtiden? Jag har då aldrig behövt kunna sådan matematik hittills i mitt liv.
Näh, tycker man ska hålla sig till siffror i matematik. Sluta upp med massa bokstäver, dom är bara ivägen när man räknar ändå tyck ja...

C ya

God morgon!

God morgon, ännu en dag har börjat. Kändes som om jag inte riktigt ville kliva upp ur sängen idag. Trött som tusan är jag, hoppas det går över då jag kommer på jobbet. Men som tur är så jobbar jag bara till 14:00 så efter det kan jag sova om jag vill, men då lär jag ju vara pigg istället. Men nu måste jag kila vidare till jobbet, hörs senare today...

C ya

Grattis far!

Höll på glömma bort det helt. Har redan ringt och pratat med dig, men ändå...

Grattis på farsdag far min. :)
Köpte 2 stycken trisslotter åt dig, men eftersom du är så många mil bort så skrapade jag dom åt dig. Tyvärr så vann du inget.

God natt

C ya

Historia 8

En hippie kliver på en buss och får syn på en söt nunna.
Han sätter sig bredvid henne och frågar "Vill du ha sex med mig?"
"Nej" svarar hon, "jag är gift med Gud", sedan reser hon sig och
kliver av vid nästa busshållplats.
Då säger busschauffören, som råkat höra hela konversationen "Jag
vet hur du kan göra för att få ha sex med nunnan."
"Jaså? Och..?" säger hippien.
"Hon åker till kyrkogården varje tisdagsnatt vid midnatt för att be,
så allt du behöver göra är att klä dig i en rock med luva, strö
lite glitter i skägget och dyka upp på kyrkogården och påstå att du
är Gud"
Hippien bestämmer sig för att göra ett försök och dyker upp på
kyrkogården på tisdagsnatten, klädd som chauffören föreslagit.
"Jag är Gud" presenterar han sig för nunnan samtidigt som han håller
huvan långt ned över sitt ansikte. "Ha sex med mig!"
Nunnan går med på det hela utan att ifrågasätta, men ber honom att
enbart hålla sig till analsex eftersom hon absolut inte vill förlora
sin oskuld.
"Gud" håller med nunnan och skrider sedan snabbt till verket. När
han är färdig hoppar han upp och sliter av sig huvan.
"Ha ha!!" ropar han. "Jag är hippien!"
"Ha ha!!" ropar nunnan. Jag är busschauffören!"

"Döda" dotter, och hårlösa björnar!

Har kollat på vem kan slå Filip och Fredrik med Niklas, men nu har han åkt hem. Jag ska väll ta och skriva lite här sedan sova hade jag tänkt. Upp och jobba imorgon igen, slut på helgen. Är det inte underbart, få kliva upp jätte tidigt igen. Eller så inte, men har man inget att göra så är det lika bra att jobba...

Satt nyss och läste aftonbladet, återförenades med sin ”döda” dotter. Asså ibland undrar man ju hur fan människor kan vara så idiotiska. På ett sjukhus i Mexico City ger en läkar besked till den nyblivna mamman att hennes nyfödda dotter har dött och kremerats. Men allt var bara en bluff, istället säljer dom ungen till någon annan. Asså hur fan tänker man om man gör på det viset?
Skiter fullständigt i om mamman blir jätte ledsen över att sin dotter dött, bara dom kan tjäna lite pengar eller hur fan tänkte dom.
Men hon trodde inte riktigt på det, eftersom sjukhuset inte gav henne någon officiell dödsattest på flickan. Så hon startade en egen utredning.  Tur var väll det, för 1 år senare hittar mamman sin dotter och får hålla sin egen dotter i sin famn. Hon måste ju ha blivit riktigt förbannad på läkarna, jag hoppas fan att hon stämmer dom riktigt rejält, och att dom åker in.
Hon har missat ett helt år av sin dotters uppväxt bara för att det finns några idioter som fan inte bryr sig om andra än sig själva.
Tydligen är det inte första gången heller, polisen i Mexico City tror att det hänt förrut på det där sjukhuset. Fattar fan inte hur folk tänker ibland. Man blir ju riktigt förbannad när man läser sånt här, inte sant?

Men det va en sak till, rätt så roligt tycker jag faktiskt att det är. Ni kanske läste det själva igårdagens aftonbladet. Om han som var lyst av polisen. Asså hur smart får man vara? Polisen hade gått ut med en bild på mannen, men han blev missnöjd med den, så han tar och skickar in en ny bild till polisen. En nyare bild på han där haan ser lite "snyggare" ut. Det tyckte jag va jäkligt roligt, han kan ju inte ha tänkt efter så jäkla noga innan han skickar in en bild på sig själv hur han ser ut nu. Då vet ju fan varenda en hur han ser ut.
Men det kan ju vara så att han är riktigt smart också, så han skickar in en bild på någon annan som är rätt lik han. Om det är så är han ju inte lika dum längre, då är han ju riktigt jäkla smart istället...

Sen såg jag nu medans jag höll på skriva om björnarna som tappat allt hår. Såg läskigt ut, stackars björnar asså. Den enda förklaring forskarna har för att dom tabbat allt hår är att det beror på klimatet och dieten. Efter som dieten dessa 3 björnar får skiljer sig avsevärt från vad björnarna som är fria är vana vid. Dom här björnarna bor i ett Zoo i östra Tyskland. Släpp ut dom i skogen där dom hör hemma istället. Tycker jag iaf, om dom inte vet hur dom ska ta hand om dom ska dom inte heller fånga dom tycker jag...



Stackars björnar säger jag bara...


C ya

Funkar bra nu!

Jaha då var middagen avklarad idag igen, hade kvar potatisgratäng sen igår så det blev det med kotlett. Var ju kanske inte helt fel det heller.
Va ju ute och testade systers bil med idag, den funkade ju riktigt bra, så nu kan du ta den till Norge nästa gång. Utan några problem tror jag...
Har kikat på hockeyn, Sverige - Finland. Ja vad ska man säga, 7-0 till Finland. Behöver nog inte säga mer, fan vad dåligt Sverige spelade...
Nu ska ta och städa lite hade jag tänkt. Känns inge roligt men det måste göras ju. Sen vet jag inte vad som händer, kanske kollar på vem kan slå Filip och Fredrik. Får se vad som händer helt enkelt...

C ya

12 saker du önskar du inte visste!

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.


C ya


Fixat däcken!

Nu har jag bytt däck på systers bil, så nu ska jag fara ut en sväng med den och se hur den går. Får väll hoppas på att den går som den ska.
Har inte gjort så mycket annat idag, inte hunnit med så mycket. Sov till typ 12:00, ändå känner jag mig trött nu med..

C ya

Historia 7

De tre klasskamraterna som stod på en balkong och rökte. Nedanför på gatan står det tre snygga sportbilar. Då säger Linda till sina kompisar:
-När jag blir stor så ska jag ha den där Porschen där nere, för att jag ska bli advokat.
Då säger hennes ena kompis:
-Jag ska bli läkare för då har jag råd med den där Ferrarin.
Då säger den tredje klasskamraten:
-När jag blir stor ska jag suga kuk som min syster för att hon äger alla tre bilar.

För fan!

Jaha nu har Niklas åkt hem och jag är själv igen, vi kollade på lets go to prison. Riktigt bra film, har sett den säkert 10 gånger.
Nu ska jag väll bara kika runt lite här på datorn och sen kanske sova, är ju en dag imorgon med. Ska ju upp och byta däck på syrrans bil imorgon så. Gud vilken tur du har Sofie som har sån snäll bror som mig, som hjälper till så mycket.
Eller så mycket kanske jag inte alltis hjälper till, men hon skulle ju vara snäll och köpa med lite villa till mig från Norge när hon kommer hit nästa gång. Villa är en dricka från Norge som är riktigt god kan jag lova. Om ni inte smakat den så gör det, det är nog värt att fara till Norge bara för att smaka den...

Just det har märkt att folk tycker jag svär rätt mycket i min blogg, visst kan förstå om vissa stör sig på det. Men det är inte så att jag gör det för att jag tycker det är kul, men vissa saker förstår ni som läser bättre om jag lägger in en svordom. T.ex som jag skrev i ett tidigare inlägg, "Tillexempel här i Strömsunds kommun, vad fan gör dom för ungdomen här?" Då förstår ni att jag blir upprörd och irriterad över hur dom tänker ibland. Men om jag skulle skriva såhär, "Tillexempel här i Strömsunds kommun, vad gör dom för ungdomen här?" Se då blir det mer som en helt vanlig snäll fråga, t.ex vill du ha mjölk i kaffet?.
Så om ni läser båda dom här två exempelna så märker ni skillnaden.
Exempel 1 så förstår ni att han som skriver detta är verkligen upprörd över detta.
Exempel 2 så tänker ni kanske inte riktigt så mycket över det, ni tror jag bara skriver det för att jag tycker det låter bra.
Det jag menar är att ni får ut mer inlevelse i vad jag menar och att jag tycker vissa saker är riktigt konstigt.
Eller det här med "vill du ha mjölk i kaffet, det kan vi ta som bättre exempel kom jag på. Om jag skriver typ, och han frågade mig, vill du ha mjölk i kaffet? så tror ju ni att han frågade snällt om jag ville ha mjölk i kaffet. Men om jag istället skriver, vill du ha någon jävla mjölk i kaffet?, så förstår ju ni att han nog var lite irriterad...
Hoppas ni fattar hur jag menar, men nu måste jag kila vidare. Ska fara och hämta Therese...

Maten var god!

Det blev potatisgratäng och fläskfilé, riktigt gott faktiskt. Har kikat lite på tv och så nu. Får se vad som händer sen, Niklas kanske skulle komma förbi. Vet inte vad vi ska hitta på men nånting blir det väll.

Är förresten riktigt sugen på köpa den där nya Sony Ericsson mobilen, den med 12,1 kameran. Får se hur det blir med den saken. Ska nog vänta en månad eller så, den lär ju sänkas i pris rätt fort kan jag tänka mig. Mobiler brukar ju kunna göra det så.
Nu ska jag snacka i telefon så orkar inte skriva samtidigt...

C ya

Vad händer ikväll!

Gick ju rätt bra att spela ändå, med tanke på att det var så länge sedan. Men kunde ju varit bättre. Nu ska jag väll ta och laga till någon mat får se vad det blir. Känner mig riktigt hungrig nu faktiskt, men orkar inte laga mat känns det som. Hur ska jag lösa det nu då?
Blir väll till att jag måste laga till nått ändå.

Har inte en aning om vad jag ska hitta på sen, men lär nog bli att ta det lungt. Är rätt trött känns det som. Kommer nog bara ligga i soffan och fundera lite, kanske kika någon film.  Aja får se vad som händer sen, men nu blir det iaf till att laga mat...


Nu blir de till att slå på trummor.

God morgon alla everyone, sovit gott? Det har jag gjot iaf, sovit som en stock hela natten fram tills typ nu. Va riktigt skönt faktiskt. Nu ska jag ta och åka upp och lira lite trummor och göra lite skön musik med Daniel och Anton tror jag att det blir. Kanske någon mer också, har inte frågat vilka som skulle lira idag så.
Va ett bra tag sen jag va med och lira nu, men hoppas det gårbra för det. Som ni räknat ut lirar jag trummor, men ni kankse inte vet att Daniel lira gitarr och Anton bas.
Nä men nu måste jag ta och skynda mig upp, skulle vara där klockan 12:00 så.

C ya

Historia 6

Fred och hans unge son var ute på en promenad när de passerade ortens glädjehus.
- Vad är det för ställe, frågade pojken.
- Nja, dit går man om man vill ha valuta för pengarna, svarade pappan undvikande.
Nästa dag fick grabben sin veckopeng. Han gick raka vägen till huset och knackade på.
En dam öppnade och undrade vad en sådan liten herre ville.
- Jag vill ha valuta för pengarna, svarade han.
Damen kunde kunde inte annat än le och bjöd in honom i köket där han fick tre mackor och en kopp choklad.
Väl hemkommen frågade pappan var sonen varit.
- Jag var varit i det där huset, pappa. Men jag klarade bara av två. Den sista orkade jag bara nafsa lite på skinkan!

Folket ignoreras helt och framtiden är full av skit!

Gick ju bra på bandyn idag ändå, inga skador eller så. For hem och duschade efter bandyn sen kom Niklas så vi kikade på en film. Men nu har han åkt hem och jag sitter här. Borde sova snart, så jag inte sover bort hela dagen imorgon när jag är ledig.

Jo förresten, nu får det väll för fan ändå vara nog. Har ni läst ÖP idag, "Svenstavik | Moderater vill spara 1,2 miljoner Elever kan få sänkt bidrag". Jag menar hur sjukt är inte det, moderaterna vill sänka bidraget som nu är på 1285 till 590 kr. Vad jag vet så är det tänkt att dom pengar man får i studiebidrag ska gå till kläder, mat tidningar och nöjen m.m. Hur i helvete ska man då klara sig på 590 kr i månaden. Det är ju knappt så man klarar sig med 1285 kr. Jag minns själv när jag gick i skolan fick vi 1050 kr och inte räkte det länge.
Om dom ska få 590 kr i månaden har dom ju bara råd med en av alla saker som det ska gå til typ. Ett par byxor och pengarna är slut, om det ens räker till. 
Moderaterna vill sänka elevernas bidrag för att kunna spara in 1,2 miljoner kronor åt kommunen. Finns det inget vättigare sätt att spara pengar istället för att det ska gå ut över ungdomarna.

Känns inte direkt som dom som bestämmer runt om i kommunerna tänker på ungdomen allt för mycket. Tillexempel här i Strömsunds kommun, vad fan gör dom för ungdomen här?
"Vi måste försöka göra så att ungdomarna stannar kvar här", eller "vi måste få ungdomen att göra annat än att vara ute och dricka".
Ja det kanske ni borde göra, men engagera er på det då istället för att tänka på allt annat. Vad finns det här för ungdomen att göra? Ingenting
Finns ingen ungdomsgård, knappt någon bio, inte ens någon riktig sporthall. Lägg lite pengar och sattsa på ungdomen om ni vill lyckas ha kvar den då.
Näh istället ska man renovera om komunhuset för massa pengar, för ni lär ju haft ett helvete att jobba där innan det blev ombyggt eller???
Eller varför inte en älg för typ 800 000 kr eller vad den nu kostade. Sen lägger ni ut lite extra pengar på att bygga ett jakttorn till det med, som ni sen inte ens sätter upp. Först fixar ni en tävling som går ut på att rita hur jakttornet skulle se ut, sen gav ni pengar till den som vann, sen lägga ut pengar på att bygga det. När ni inte ens sätter upp det. Till vilken nytta då? Snacka om att slösa pengar.
Jag vet att den som vann fick pengarna, för det var nämligen jag som vann. Så nu fick jag det sagt med. Men ska inte ta åt mig all ära eftersom vi var 2 stycken som vann. Dom tog mitt jakttorn och sen trappan upp från någon annan. 
Men varför slösa pengar på massa skit istället för attverkligen göra någon nytta med dom?
Vad är nästa idé, renovera äldreboende så att ni ska trivas bättre när ni kommer dit eller?
Så länge det är bra för er som bestämmer så skiter vi i allt annat verkar det som. Det gäller fan alla som är högt uppsatta.
Säger som jag skrev under katigorin gårdagens historia i historia 2,
 
Sonen: Far, jag tror att jag förstår vad politik är nu.
Fadern: Det var bra, min son, förklara det för mig med dina egna ord.
Sonen: Okej, medan regeringen drar över arbetarklassen, sover riksdagen sött. Folket ignoreras helt och framtiden är full av skit.

Det stämmer fan asså... Ni kan ju läsa hela historian på gårdagens historia i katigorin gårdagens historia för er som inte hängt med...

Näh nu blir det nog sängen, ska bli skönt att gå och lägga sig utan att höra klockan ringa så jäkla tidigt imorgon.

C ya

Veckans fyllo 1

Illa när man är såååå nära att klara sig över vägen. Otur där kan man säga...

 


Nya grejjen!

Jaha då var det fredag, och ni vet vad som händer. Just det den nya grejjen kommer jag fixa nu efter detta inlägg. Det kommer också finnas under "katigorier", och kommer heta "veckans fyllo". Kommer lägga upp en ny bild varje fredag på folk som däckat på ett lite annorlunda sett kanske.
Hoppas ni kommer gilla katigorin...

Nu ska jag fixa veckans fyllo sen blir det bandy för min de...

C ya


Nu ska jag skära kött!

Slutade 14:30 idag sen efter det träffade jag Therese och pratade lite med hon. Sen nu är jag hemma och ska ta och fixa lite käk. Men först skära upp en stor kött bit å frysa in. Blir nog så att jag steker upp någon kött bit nu med och äter. Lättsamt när man ändå håller på med köttet.
Sen är det ju bandy ikväll, så det blir till att fara på den och hoppas på att inte göra sig illa. Lyckades ju rätt bra förragången så lär väll hända nått denna gång. Får se hur det går, ni får antagligen veta efter träningen....

C ya


Historia 5

Det var en gång en blondin som träffade en god fe. Hon fick tre önskningar.
- Jag vill bli ännu blondare än jag redan är. *POFF* så blev hon det.
- Jag vill få ännu blåare ögon än jag redan har. *POFF* så fick hon det.
- Jag vill bli ännu dummare än jag redan är. *POFF* så blev hon man.

Sugan på veta?

Kom på att det är ju fredag imorgon, erkänn att ni är lite sugna på att veta vad jag ska göra för nytt i bloggen då. Ni kanske missat att jag skrev tidigare i veckan att det kommer upp en grejj till på bloggen. nämnde även att jag fixar det på fredag, så om ni kikar in någongång imorgon så lär ni märka vad som kommer.

Nu blir det sängen för mig sen jobba imorn.

C ya

Tänk en tanke!

Har ni någongång tänk att ni vill säga en sak, men ni gör det inte för att ni är rädd att det ska bli en förändring. En förändring ni inte gillar, istället för den förändringen ni hoppats på. Men samtidigt vill ni säga det för annars vet ni att ni aldrig kommer få veta det ni tänkt på. Känner ni igen er, har ni tänkt så någongång?
Det har aldrig jag.

Har nyss kollat klart på inlåst, det var sista avsnittet så nu har man inget man måste följa igen. Känns ju rätt bra det med så slipper man passa tv:n jämt. 
Fatta dom som följer typ alla program, jobbigt läge. Speciellt om det är på olika kanaler samma tid. Eller det är klart det kan ju inte vara på samma kanal samma tid, det skulle ju va jäkla märkligt om det vore så. 

Sitter bara hemma nu och funderar lite, har en konstig känsla på nått vis. Vet inte riktigt vad det är, om det är en bra eller dålig känsla. Men någonting är det. Jobbigt när man sitter och funderar och funderar men man kommer inte på vad det egentligen är man funderar över. Så mycket som snurrar runt i huvudet på mig nu så jag vet knappt vad jag skriver, och jag vet inte heller vad det är som snurrar runt i huvudet heller. Men någonting är det, vore lättare om jag kunde lista ut om det är en dålig eller bra känsla iaf, men men...

Tror nog det får bli sängen nu snart asså...

C ya



 

Va, är det snö ute????

Varför skriver alla att det är snö. Överallt kan man läsa, SNÖ, Jag ser det snöar, Vitt ute nu, Vitt på backen, m.m. Måste alla skriva det? Jag menar kollar man ut så ser man väll förhoppningsvis att det är snö ute, det är ju inte direkt så att man måste förklara det. 
Näh kolla gräset är vitt, sen går man in på msn eller facebook. Jaha det va bara snö, fan va synd asså. För då ser man ju där att ALLA har skrivit nånting om att snön kommit. Asså man får inte vara dum för att ränka ut att det är snö på backen. Den kommer ju varje år runt den här tiden.
Om det skulle komma mitt på sommaren, då fattar jag om alla skriver det.
Eller varför inte om det inte kommer någon snö alls, då är det väll ändå värt att skriva var fan snön är...

Men men inte för att jag har nått emot folk som skriver det, tycker bara det är konstigt att man skriver det år efter år, när alla bara kan titta ut och se det själva.


Vaknade med ilska!

Slutade jobba för en timma sedan, så ska ta och duscha nu. Skjutsade Therese när jag slutade så hon fick hämta några saker. Men nu är jag hemma så nu ska jag duscha sedan äta.
Just det, faaan vad halt det är ute nu alltså. Har spliter nya vinterdäck, men inte fan tar man sig fram för det. Höll på att driva av vägen imorse då jag skulle på jobbet. Inte körde jag fort alls heller, men gled bara rakt fram i en kurva. Men jag lyckades hålla mig på vägen ändå, tur va väll det så jag inte kom försent på jobbet. Eller så var det tur så att inte något gick sönder på bilen.
Vaknade på riktgit dåligt humör imorse med förresten, vet inte varför men var på riktigt på krigsstigen asså. Men det blev bättre lite senare på dagen.
Men det är fan jobbigt att se glad ut när man är på dåligt humör,  jag måste ju se glad ut och vara trevlig mot kunderna på mitt jobb. Men ibland har man lust att bara gå ifrån, för det finns verkligen folk som kan vara otrevliga asså. Det har inte hänt så ofta men ibland kommer det in någon riktigt otrevlig en och då ska man behöva vara trevlig.
Fatta om man fick EN dag som man får vara otrevlig tillbaka, tänk vad skönt det skulle vara. Någon som bara står och klagar, fatta vad skönt att bara lägga ner allt och säga, gör det själv då för helvete. Men risken är nog stor att det blir fler som blir drabbade. Bara för att någon gjort en irriterad redan.
Nä men som sagt så är det inte ofta alls det kommer någon som är otrevlig som tur är. Så man slipper ju låtsas vara trevlig och glad. Eller nu ska ju inte jag sitta här och säga att jag är det, kunderna kanske tycker jag är värsta otrevlig och sur. Men det hoppas jag inte. Men sen måste man ju få vara mindra glad någon dag, det är ju alla så. Finns nog inte någon som alltid har en toppen dag så.

Näh nu börjar magen kurra bäst att hoppa in i duschen så jag kan fixa mat någongång...

C ya

Historia 4

En man kom in på en bar med en väska. Han gick fram till bardisken och lade upp väskan. När han öppnade väskan kom det ut en 30 cm lång kille. Den lille killen hade med sig en flygel som han började spela på. Bartendern kollade förvånat och undrade vad detta var för nåt? Mannen med väskan svarade: Jag har träffat en ande och nu har jag fått min första önskning.
- Jag bjuder dig på allt du vill om jag får en önskning, sa bartendern.
- Självklart, sa mannen.
- Då vill jag ha hundra tusen kronor, önskade bartendern.
Samtidigt började det regna hundra tusen grodor från taket.
- Oj, jag glömde säga att anden hör lite dåligt, sa mannen.
- Hur vet du det?, frågade bartendern.
- Ja inte önskade jag mig en 30 cm lång pianist!!!



Vill även påpeka att det här är mitt 100 inlägg... Inte illa, trodde jag skulle palla med typ 10 då jag började.

Våld mot tjänsteman!

Jadu haft fullt upp idag, jobbade till klockan 16:00. Direkt efter for jag och Therese på dollar, sen ica och handlade mat. For hem till mig och lagade kött och sallad. Kikade på las vegas och åt det vi lagat till, sen kollade vi på Johan Falk - De fredlösa, sista filmen. Den va riktigt bra faktiskt. Sen blev det ju Grey´s, har inte så mycket att säga till om när man är med Therese. Hon MÅSTE bara se det alltså, men det är rätt bra nu när man sett några avsnitt...

Jaha vad ska jag skriva om nu då, har ju inte haft så mycket tid att fundera över nått att klaga på, eller nått positivt att skriva om. Ska se om jag kan komma på något lite fort...

Jo just ja, ni kanske har läst aftonbladet idag. Om han som avbröt ett överfall och blev dömd till fängelse för det. Det tycker jag är riktigt jävla sjukt alltså. Han ser en man som tar stryptag på en kvinna och tar sin domkraft från bilen för att kuta dit och hota mannen som håller på strypa kvinnan. Men istället slår han honnom över axeln, men när han ändå fortsätter slår han en gång till och råkar träffa tinningen. Då lade han förband på mannen för att stoppa blödningen tills ambulansen kom. Så han försökte alltså hjälpa två stycken personer, sen hamnar han själv i fängelset och får 50 000 kr i skadestånd för att ha skadat mannen som överföll kvinnan. Men han som överföll fick bara villkorligt och cirka 8 000 kr i böter.
Jag menar om du själv sett en person överfalla en annan skulle du bara stå och kolla på då? Klart att det inte va meningen att han skulle skada han så pass, men tror fan inte man hinner tänka till så mycket i ett sådant läge. Visst det var fel av han att slå mannen, men han gjorde det för att kanske rädda en annan människas liv. Tycker det är jävligt sjuka lagar, det kommer ju inte vara folk som törs ingripa om dom själv ska åka i fängelset när dom bara vill rädda en annans liv.
Vad tyckte dom han skulle göra, ringa polisen och vänta eller? Om han håller strypgrep på kvinnan så lär hon nog hunnit dö innan polisen kommit.
Hade det varit en polis som råkat slagit till mannen hade ju fan inte han fått fängelse iaf.
Det är också jävligt märkligt, att poliser verkar betraktas som mer viktig än någon annan människa. Om det sker ett mord tillexempel så jobbar polisen på som vanligt, men om en polis blir mördad så ska det fan gå undan och alla ska bli insatta i det fallet.
Varför då? En polis är väll inte mer värd än någon annan människa?
Samma sak om man slår en person, skulle det varit en polis så skulle man få ett jävla helvet. Våld mot tjänsteman, jaha vålt mot civilperson, är inte det minst lika dumt då?
Jävligt märkligt om ni frågar mig, man kan undra hur dom tänker egentligen...

C ya

Historia 3

Ett par kommer in till BB för att föda sitt efterlängtade barn. Kvinnan visas in på ett förlossningsrum och ombeds ta plats i sjukhussängen. Läkaren kommer in för en första kontroll av läget och frågar henne;
- Har slemproppen gått?
- Ja, men han skulle bara parkera bilen...

Bibeln!

Nu har Therese och Niklas åkt hem, vi såg bara första av Johan Falk filmerna. Alltså första av dom 2 nyaste, med andra ord 5 filmen. Kunde ju bara skrivit 5 Johan falk filmen så hade ni nog fattat ändå, men är för lat för att sudda bort och skriva om så jag gör världens längsta story om vilken av filmerna vi såg istället. Men nu fattar ni vilkan vi såg va? För er som är lite extra tröga så heter filmen Johan Falk - Operation Naktergal och är den 5 filmen av 6 stycken Johan Falk filmer. Bättre än så kan jag fan inte förklara tror jag.

Men kom att tänka på en sak idag, och det var bibeln. Ni vet säkert redan att jag inte tror på Gud eller Jesus eller något sådant, eller ni som läst mina tidigare inlägg vet iaf det.
Har du läst hela bibeln?  I så fall får du gärna berätta den för mig sen asså. Tycker det är jäkligt bra gjort av den som skrev bibeln att komma på alla dessa personer och saker som händer i bibeln. Jag menar det måste ju ha varit jävligt svårt för han att övertyga alla att det är så det gått till. Hur gjorde han/hon liksom, för att få alla att tro på Jesus och allt sånt menar jag.
Kan sätta pengar på att det var världens första författare som skrev en helt vanlig bok. Sen ett antal år senare hittades boken och då började all tro om Gud och Jesus. Fatta vad brydd han/hon som skrev bibeln skulle bli idag om han/hon fick se att han/hon påverkat hela framtiden. Han/hon kunde ju aldrig ha trott att hans/hennes berättels skulle leva vidare och bli en så stor tro när han/hon satt och skrev bibeln hemma i ett hörn.
Fan snacka om att ha fantasi för att hitta på allt som står i bebeln.
Klart som fan att det inte fanns någon som hette Jesus som kunde gå på vatten och dela på havet eller vad fan han gjorde. Fixa mat och vin till massa folk från ingenstanns och återuppstå efter att ha blivit korsfäst. Låter det rimligt tycker ni?
Visst jag som inte är troende kan ju tycka det låter jävligt märkligt. Men jag ser inte ner på er som tror på allt som står i bibeln, ni får tro på vad ni vill för mig. Men ni kan ju inte säga att det inte låter lite märkligt med den där Jesus. Och är det någon som överhuvudtaget sett han någongång? Ge mig ett riktigt bevis på att han fanns och hade övernaturliga krafter så ska jag bli kristen jag med och börja gå till kyrkan, det lovar jag...

Nu blir det sängen är trött som tusan, Godnatt!

C ya

Fikat!

Har varit och fikat med Therese och Niklas idag efter att jag slutade klockan 14:00. Efter det så for jag och Therese på dollar för jag skulle köpa några lampor så jag ser något i hallen. Bilr mörkt om man inte har nått lyse har jag märkt. Nu sitter jag och skriver här som ni märker och Therese sitter brevid och pluggar kemi. Sen kommer Niklas så vi 3 ska kolla på dom senaste Johan Falk filmerna. Hoppas att dom är lika bra som dom andra.

Kommer på att komma enu en ny grejj på min blogg på fredag förresten. Vill inte avslöja något nu, ni ska få vänta och se vad som händer. Ni lär nog märka för jag kommer nämna det på fredag efter som jag ska fixa det då.

Näh nu har jag itne tid att skriva längre, Therese behöver datorn...

C ya

Godmorgon!

Godmorgon på er alla, fan vilken jobbig natt detta varit alltså. Har vaknat säkert varannan halvtimme. Sjukt jobbigt att inte få sova riktigt när man ska upp och jobba. Men men, nu blir det till att fara på jobbet, slutar 14:00 så har ju inte någon lång dag som tur är.

C ya


Historia 2

Sonen: Far, jag ska göra en uppsats i skolan. Kan jag fråga dig en sak?
Fadern: Javisst, min son, vad vill du fråga?
Sonen: Vad är politik?
Fadern: Hmm, vi kan ta vårt hem som exempel. Jag är löntagaren så vi kallar mig regeringen. Din mor är pengaförvaltare så vi kallar henne för riksdagen. Vi tar hand om dig och dina intressen så vi kallar dig för folket. Sedan kallar vi hushållerskan för arbetarklassen och din nyfödde bror för framtiden. Förstår du nu?
Sonen: Inte riktigt, men jag ska fundera på det.
Den natten vaknade sonen av att sin lillebror skrek, och gick för att se vad som var fel. Han upptäckte att brodern hade gjort ifrån sig ordentligt i blöjan, så han gick till sina föräldrars rum där han hittade sin mor i djup sömn. Sonen gick då till hushållerskans rum där han tittade genom nyckelhålet och fick se sin far i sängen med husan. Ingen utav personerna i sängen hörde sonens försiktiga knackningar, så sonen återvände till sitt rum och kröp till sängs.
Följande morgon:
Sonen: Far, jag tror att jag förstår vad politik är nu.
Fadern: Det var bra, min son, förklara det för mig med dina egna ord.
Sonen: Okej, medan regeringen drar över arbetarklassen, sover riksdagen sött. Folket ignoreras helt och framtiden är full av skit.

världens rikaste man, kyss mig i arslet!

Sitter och läser här om världens rikaste man 2009. Han heter Mukesh Ambani och har 63,2 miljarder dollar alltså nästan 400 miljarder svenska kronor. Har inte en aning vad han har gjort för att förtjäna alla dom där pengarna men stod nånting om att hans företag har ett brett utbud av produkter från oljeprodukter, petrokemi, till kläder. Företaget heter Reliance Industries Limited, har inte en aning själv om vad det är men ni kanske har hört talas om det. 
Men jag skiter i vad han har för företag, tycker bara det är sjukt att ha så mycket pengar när det finns folk som inte ens har råd att leva.
Finns ju fler än Mukesh Ambani som har grymt mycket pengar. Bland annat Bill Gates och Carlos Slim som delar på en andra plats som världens rikaste män. Dom har ungefär 62,3 miljarder dollar vardera. Asså fattar ni hur mycket pengar det är.
Fattar inte varför dom ska ha så sjukt mycket pengar när det finns hur många människor som helst som dör varje dag här i världen. Jag tycker inte dom är värd mer än någon annan bara för att dom kommit på någon smart sak eller något sådant.
Hörde för ett bra tag sen att om Bill Gates delar ut alla sina pengar så skulle alla i hela världen få ungefär 50 dollar var. Nu vet jag inte om det är sant men skulle fan inte förvåna mig.
Inte nog med att dom sitter med alla dom där mijarderna utan snåla lär dom nog vara också. Mukesh Ambani, Carlos slim och Bill gates skulle kunna skänka bort hälften av alla sina pengar till välgörenhet utan att ens märka det. Dom skulle ha pengar kvar att kunna leva hela sitt liv och några liv till efter det med.
Därför tycker jag dom är jävligt snåla. Fatta om dom skänker 30 miljarder dollar var till välgörenhet, det blir 90 MILJARDER dollar. Förstå vad många liv dom skulle kunna rädda då, och dess utom själva ha JÄVLIGT gott ställt fortfarande. 
Men nej då dom ska sitta med alla sina pengar tills dom dör och inte använt upp ens 10% av pengarna. Vem som helst skulle fan klara sig med typ 10 miljarder istället för 60 miljarder dollar.
Snäla jävlar, och egoistiska med för den delen. Torkar sig hellre med tusen lappar när dom skitit än att hjälpa människor som verkligen är i behov av pengar. Sjukt tycker jag att det är, och jag tror inte jag är ensamen om det heller.
Men det är väll så att dom snålaste är dom som har jävligt gott ställt...

C ya

Kaffe å bullan!

Nu har jag kommit hem från mor min, maten var god så tack för maten mor. Ska ta och skiva upp lite kött nu och lägga in i frysen hade jag tänkt. Sen lär väll Niklas dyka upp snart så då blir det kaffe och nå gott fika bröd. Han skulle köpa med sig nått så man får se vad det blir.

Aja har inte tid att skriva, ska hinna skiva köttet innan Niklas kommer så...

C ya


Middag hos mor!

Har varit hos Therese idag och druckit kaffe och pratat lite. Men nu är jag hos min mor och ska äta middag. Vilken tur att jag kan ringa och bjuda in mig själv på middag när jag inte har någon lust att laga egen mat.
Jaja nu ropar mor att maten är klar så är väll bäst att skynda sig till köket.
Det blir kyckling och ris, ska nog smaka...

C ya

Historia 1

Det sitter tre killar och festar på puben då en bra packad karl vinglar in.
-Din morscha är schtans bästa knull! vrålar han till ena killen.
Alla på puben väntar sig att fyllot ska få en jävla smäll så han driver längst golvet, men inte då.
-Jaja, säger killen bara och karln lallar iväg. Efter en stund kommer samma idiot in och vrålar till samma kille.
-N-nu ha-har jag varit och knullat din mor Iscgen.
-Så kul för dig då, säger killen. Alla börjar undra vad fan som står på, men fyllot lallar iväg igen.
Efter en halvtimme kommer idioten in igen och innan han hunnit innanför dörren vrålar han:
-Din morscha schög av mig!
Men nu reser sig killen från bordet och folk förväntar sig ett bråk, men killen säger bara:
-Gå hem farsan, du är full!

Gårdagens historia!

Nu har jag helg, känns härligt. Jag får helg när helgen är över, det känns ju rättvist. Dessutom är jag bara ledig måndag så imorgon ska jag sova länge. Känner att jag behöver det, blivit sena kvällar och tidiga mornar. Kan lätt bli så när man jobbar helg. Men får ju in lite extra pengar i kassan iaf...

Som sagt jobbat idag, efter det var jag med Therese och Niklas. Vi kikade på vem kan slå Filip och Fredrik, efter det for Niklas hem så gissa vilka som va kvar?
Ja precis, jag och Therese tänkte kika på Saw 6 och den va ju bra ungefär halva filmen, sen slutade ljudet fungera. Så vi stängde av och efter ett tag skjutsade jag hem Terror.
Så nu sitter jag här.

Just ja om ni kollar under Katigorier så kommer ni se en ny katigori där. Gårdagens historia heter den katigorin, kommer lägga ut en ny rolig historia varje dag hade jag tänkt. Tänkte det kunde vara en kul grejj, så bäst att ni kikar. Det kan ju vara någon riktigt bra historia ni aldrig hört förrut så.
Anledningen till att jag döpte katigorin till "gårdagens historia" är att jag kommer lägga ut en historia varje kväll, stracks innan jag ska sova. Eftersom om jag lägger ut en mitt på dagen så kanske jag läser eller hör en bättre senare på dagen. Och eftersom jag lägger ut den innan jag lägger mig så kanske det blir så att ni läser den dagen efter jag lagt ut den. Så då blir det ju gårdagens historia för er, inte sant?
Har tänkt till där vettu, man får ju inte vara dum inte...
Hoppas ni kommer tycka om några av historierna, och vill redan nu varna för att det kanske kommer vissa fräcka historier. Typ "rasistiska", men vill då påpeka att jag inte är rasist eller något sådant. Men tycker faktiskt att man kan få dra ett skämt om svarta, precis som man gör om blondiner, norskar och norrlänningar m.m.
Berättar det så att det inte ska bli några sura miner och folk som tar det på fel sett...

C ya


RSS 2.0