Förbannad

Jaha då va denna dag över då, har jobbat som vanligt idag. Men har gjort mycket mer också. Började med att jag försov mig imorse, sen jobbade jag till kl 16:00. Efter det for jag och hämtade bilen hos Urban, så nu är den fixad. Känns jäkligt härligt. Sen var jag och lämnade in mina gammla vinterdäck och ska hämta ut nya på måndag. När jag väl kom hem stod det några utanför min dörr som skulle kolla på lägenheten. Så nu har jag sålt den, och imorn flyttar jag. Om han har hunnit flyttat ut, han som bor dit jag ska flytta nu. Men blir så irriterad på att det ska va så jävla svårt att fixa fram några papper, så vi kan skriva över lägenheten på dom som ville ha den. Men tydligen så vill hyresvärden min träffa dom så att det inte är några stökiga som ska flytta in.
När började dom att med att dom måste se personen, hon får ju fan göra det då vi ska skriva under. Hon skickar ju bara in personuppgifter om den nya ägaren, så är det några andra som kollar om hon få bo där eller inte. Blir så jävla less. Nu då jag äntligen fått sålt den så ska det börja jävlas med sådan skit med.
Den som vill ha lägenheten bor inte i ström så hon kan inte komma hit när som helst, och det går bara att träffa hyresvärden mellan kl 14-15:00 på måndagar. Så hur fan ska jag göra då.
Borde väll fatta själv att många jobbar den tiden på en måndag.
Ser hon till att jag måste betala ännu en månadshyra, och att jag inte får sålt lägenheten till den här nu, då är jag rädd att jag kommer bli riktigt jävla skogstokig asså.
Sådant här problem är det fan inte med den nya hyresvärden jag ska få, och ändå är det samma jävla område...

Nä nu orkar jag inte skriva nå mer, är på för dålig humör. Skriver något imorn istället...
Hare gött så länge!

Nattinatti!

Är trött och borde sova, men inte riktigt än. Men snart så, annars lär jag ju inte orka upp vid 6 tiden imorgon.
Hatar onsdagar, orka kliva upp klockan 06:00 varje onsdag.
Men har varit ledig idag, och inte gjort så mycket. Eller lite har jag faktiskt gjort. Har varit på saga och druckit kaffe, varit till Urban med bilen så den ska lämnas in imorgon. Sen har jag packat lite och sedan varit med
Therese. Vi har ätit pizza idag, och det var ju gott, var länge sen jag åt det faktiskt. Vi gjorde itne så mycket mer än att kolla på tv faktiskt.
Fan kom på nu att jag missade det nya programet som började idag, Inlåst eller vad det heter. Jag som skulle se det, verkade intressan. Aja får väll se om det går att kika på det på datorn, får hoppas på det.
Men nu ska jag ta och packa lite till, sen blir det sängen för hela slanten...

Godnatt och höres imora!

Elefantmannen!

Hur fan tänker svenska folket alltså, hur fan kunde det bli Jon och Calle som gick vidare? Det borde ju ha varit turken och Calle som gick vidare. Kommer inte på vad han heter, turken alltså. Vet inte ens om han är turk men ni vet säkert vem jag menar när jag skriver turken. Tror inte jon passar som en "pop-idol", och det är ju det juryn säger att dom vill ha. Men helt klart är de bra att Calle gick vidare, han e ju fan awesome...

Idag har jag jobbat, som vanligt. Men slutade kl 14:00 så efter det har jag hållit på att packat massa saker, så nu står det kartonger överallt här hemma. Just ja jag har fått sålt lägenheten med, eller ska inte säga att jag fått sålt den än. Men det lät väldigt positivt när jag pratade med den personen som var sugen på att ha lägenheten.
Måste säga att det känns väldigt skönt eftersom jag flyttar nu på torsdag. Så då slipper jag betala 2 stycken hyror. Sen har jag varit med therese ikväll, vi började med att hämta terrors lillebrors cykel. Eftersom jag har dragkrok och det hade inte dom på deras bil. Sen har vi kollat på The proposal, Den var riktigt bra faktiskt. Vi kollade även på idol också, som ni kanske förstod efter det jag skrev lite längre upp.
Annars har jag väll inte gjort så mycket mer idag. Kan sammanfatta dagen ungefär så här. Jobbat, packat, cykel och terrorese...
Dumt att jag inte bara skrev det, då hade jag ju inte lagt ner massa energi på att skriva världens story om min dag. Men nu la jag ju ner ännu mer energi på att skriva det där med, dumt av mig. Aja skit samma...


Men måste ju faktiskt säga att jag är väldigt imponerad av Jonathan Sykes. Han som blev anfallen av en elefant.
Snacka om att man måste ha mod till att ligga helt stilla och spela död då en stor jävla rasande elefant står med ena foten på ens kropp, och slår med betarna runt om en.
Inte en chans i helavärlden att jag skulle kunnat ligga helt stilla.
Först bli jagad av den tills den slår till han med snabeln så han flyger iväg. Sedan bara ligga helt stilla när den sätter fotan mot han. Och sen bara ligga kvar helt stilla när en av elefantens betar sliter sönder lårmuskeln i två delar. Helt ofattbart att han inte skrek eller rörde sig, fatta vilken smärta det måste vara att få lårmuskeln sliten i två delar. Inte nog med det heller, elefanten sparkade ju runt han som en boll med.
Sen säger han efter det att upplevelsen inte gjort honom ovänligt inställd mot elefanter. Bara de att han inte ska gå lika nära nästa gång.  Själv hade jag blivit livrädd för elefanter och aldrig någonsin varit i närheten av dom.
Stort beröm till han, blev jävligt imponerad när jag läste det i aftonbladet.
Kan ju läsa själva här om ni vill veta mer...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5871637.ab 

Bakis idag någon?

Varför ska man behöva försvara sig om man inte ska dricka på en helg? Jag menar man ska väll ändå inte behöva förklara varför man inte ska ut och dricka. Det finns ju faktiskt andra saker här i livet än att dricka sig jätte full varje helg. Men om jag inte ska dricka en helg då det är något så blir det jag som är konstig och alla vill ha en förklaring varför man inte ska ut. Det är ingen idé att säga "därför jag jobbar imorn". För då får man samma svar jämt, "ja men man kan ju dricka ändå". Visst det kan man ju göra, men är kanske inte så härligt att stå bakis på jobbet dagen efter och må allmänt skit. Jag tycker inte det är värt det iaf.
Men nu är det ju inte så att jag är nykterist, visst man kan dricka några öl då och då. Men jag fattar inte vad det är för vits med att supa sig redlös varje helg. Jag menar man kommer inte ihåg nånting av kvällen och den slutar med att man ligger knockad och spyr i den vita stolen.
Sen det här med gå ut. Folk frågar varför var du inte ut igår. Vadå ut? Jag var väll visst ut. Just ja jag drack ju inte, då var jag ju inte ut heller. Vad är det för snack? Varför skulle man inte kunna "gå ut" utan att dricka för? Man är väll lika mycket ute som dom andra även fast man inte dricker, eller har jag fel?
Ser jäkligt många bra saker med att gå ut utan att dricka, Mår kanon dagen efter, kan köra hem och slippa gå i kylan, kommer ihåg allt som hände på kvällen. Men vet inte riktigt vad som är positivt med att dricka sig redlös.
Tycker man kan gå ut då och då och bara ta några öl och ar roligt med kompisarna.
Men det är ju rätt härligt att se alla som är bakis dagen efter också, så kan vara rätt lyckat att vara nykter med.
Men som sagt, är inte nykterist. Men jag väljer hellre att gå ut då det är något riktigt speciellt, eller om man bara sitter ett gäng kompisar hemma hos någon och dricker några öl.
Men alla är olika, och jag tycker folk får göra precis vad dom känner för. Men nu behöver inte alla fråga varför jag inte var ut den gången. För nu vet ni ju redan vad jag tycker. Blir jobbigt att behöva försvara sig varje gång man känner att man inte har någon lust att gå ut. 

Böter!

Blev en aning skraj inatt när jag körde över bron för att hämta therese. Körde i typ 65-70kmh och hade en bil bakom mig över hela bron. I slutet av bron så blinkar bilen bakom med hellyse, så jag kollar i backspegeln och då ser jag att det blingar blått och rött. Det var nämligen civilpolisbilen som hade legat bakom mig hela bron. Så det var ju bara till att köra intill kanten och stanna. Medans polisen var påväg till bilen tänkte jag ungefär såhär, fan också nu blir det garanterat böter. Jag trycker ner rutan och han frågar efter körkort, och det var rena turen att jag hade med det. För jag glömde det först hemma men jag vände och hämtade körkortet ifall att jag skulle bli stoppad. Sen kollar han runt på mina däck och frågar, var det du som sladdade runt i rondellen? Nej svarar jag då. Då känner han på mina däck sedan säger han bara, Jaha då får du ha en fortsatt trevlig kväll!
Snacka om att jag blev brydd, dom körde efter mig hela bron och jag körde för fort och dom frågar bara om jag sladdat runt i rondellen. Men jag blev ju iaf glad att jag slapp betala böter, ibland har man tur...


Packar!

Jobbigt att packa ner allt i lådor kan jag lova, har börjat packa ner lite idag. Men det är MYCKET kvar så ska fortsätta imorn. Passar på när jag är ledig, flyttar ju på tisdag så. Känns riktigt härligt faktiskt, få lite större.
Annars har jag väll inte gjort något speciellt idag. Men ikväll eller i natt lär jag ju vara chaufför till bland annat Therese kan jag tänka mig. Säkert någon mer som ringer också, brukar kunna bli så på helgerna. Men får se om jag skjusar runt massa, men terrorese har jag faktiskt lovat att skjusa så hon slipper gå iaf.  Det känns väll skönt terror? Undertiden ska jag väll kolla någon film och fixa lite här hemma hade jag tänkt. Så får vi väll se när jag kommer i säng i natt...


Musik är bra!

Kom på att musik är ju som värsta sömnmedel. Det går as bra att somna till musik. Testa själva så får ni se att det går riktigt bra, man somnar på typ 10 min. Men man måste fixa en liten speciell spellista för att man ska somna fort. Jag har världens bästa.
Du fixar en spellista på typ 1 timma, men dom första 5-6 låtarna på listan ska vara as dåliga. För om du lägger in 5-6 låtar som du inte tycker är bra, sen lägger du inte låtar som du tycker är riktigt bra efter dom. För då hinner du aldrig höra dom bra låtarna, för du ligger och lyssnar på dom riktigt dåliga låtarna och hoppas dom bra ska komma snart. Men istället för att dom bra kommer så kommer du att somna istället för att det är så jävla dålig musik. Testa själva, funkar iaf för mig.
Men det är viktigt att det är typ 1 timmes spellista, för om man skulle råka vakna igen av musiken så vaknar man ju iaf av bra musik så då vill man höra den ett tag. Men det hinnar man inte för man somnar just för att man vill höra dom låtarna. 
Nästan kriminellt smart sömnmedel. Rekomenderar det starkt om ni har svårt att sova!

Calle eller Piotr?

Vem ska gå vidare tycker ni? själv tycker jag det är självklart vem som ska gå vidare. Calle så klart, han är ju så mycket bättre. Skön snubbe, är sig själv och låtsas inte vara bättre än han är, dessutom kan han ju sjunga. Riktigt grym på sjunga faktiskt.
Själv tycker jag Piotr inte alls är bra. Tycker inte han är speciellt bra på att sjunga, sen tror han att han är så mycket mer än vad han egentligen är. Jag menar han tror han kommer bli lika stor som Madonna och Michael Jackson. Hallå, hur tänker du? Skärp dig! Michael Jackson, "The king of pop" att han ens vågar jämföra sig med han, det är ju pinsamt. Möjligt vis kommer han kanske bli så pass stor att han får sjunga gratis på någon gammal avdankad krog där han bor.
Sen kommentaren han sa till Aftonbladets nöjesblad:
- Man ska rösta på mig för att jag kan visa vad jag går för. Jag vet att när jag väl kommer igång kan jag göra en bra show. Och jag vet att jag kan göra det bättre än Calle.
Om han är så säker på att han kan bättre än Calle, varför var han då så rädd att "tävla" mot honom?
Han sa ju det i programet, "Jag hatar det, vill inte tävla mot honom".
Men Calle han är omtänksam och en skön lirare, han kasta ingen skit mot Piotr.
Hans komentar till nöjesbladet:
– Jag ska göra mitt yttersta för att underhålla er, hälsar han till tittarna. Precis som Piotr vill han egentligen inte duellera mot honom. Jag tycker väldigt mycket om Piotr. Hur det än blir kommer rätt person att gå vidare.
Han tror inte han är Michael Jackson eller någon iaf, han kör med låt den bästa vinna. Det är väll ändå så det ska vara.
Och varför jämföra sig med någon annan stor artist, va sig själv och bli omtyckt för det ist. Bli unik för den du egentligen är. Därför tror och hoppas jag att Calle går vidare, för han kör sitt eget race och låtsas inte va någon annan. Och det är ju det som gör att han är så pass omtyckt som han verkar vara...
Förresten är det lättare att ändra på det negativa med Calle än Piotr. Calles minus var att han kollar ner i golvet, men han kommer ändra på det om han går vidare tror jag. Men att sitta och kolla en imitation av Baloo som hoppar runt på scenen blir nog jävligt trisst i längden. Kanske va kul en gång, men inge mer. Eller det var inte ens roligt att se då han hoppade runt som en pajas på scenen på slut audition heller, de var mest bara pinsamt.
Så hoppas svenska folket inser att Calle kan iaf bli något...


Ni kan ju lästa lite mer här själva om vad dom sagt!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2009/article5858552.ab

En halv dag i Ö-sund!

Hej hej hallå, tjena hej hej! Idag har jag jobbat, var rätt mycket folk idag. Men det är bra de. Efter att jag slutade kl 14:30 så for jag hem och duschade och slängde i mig någon mat, sen tog jag och terrorese och åkte till Östersund. Therese köpte ett minneskort till sin tlf, och jag köpte lite taco mix till min mor. Eller lite å lite köpte 11 påsar, hon hade beställt det av mig, iaf 6 st men tänkte lika bra att köpa 11 direkt. Inte för att jag vet varför jag just köpte 11, bara blev så. Sen var vi på McDonalds och käkade, för ovanlighetens skull. Men jävligt dålig stil att ha helt slut på kaffe på McDonalds just när jag är där. Hur tänkte dom där? Dålig stil!
Vi va in på Ica Maxi och kikade just innan vi for hem med. Fanns en hel del saker där faktiskt. Köpte typ ingenting där, så mycket bra saker fanns det där. Nä men det fanns väll en hel del bra saker, men varför köpa massa när man inte är i behov av det?
Sen när vi kom hem hjälpte jag Therese att lägga in lite musik på hennes tlf nu när hon har minneskort. Det tyckte jag va lite snällt gjort av mig. Men hon fick lägga in den själv, hjälpte bara till med en dator, men ändå.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska kika någon film. Kanske jag ska gå och sova med, är rätt så trött så. Och imorn ska jag börja packa ner lite saker i kartonger tror jag. Så jag inte står där dagen innan jag ska flytta och inte packat nånting. Vore inte så smart kanske. 
Aja nu blir det någon film.

  


Rån och lägenhet!

Jaha, har ingenting att skriva idag faktiskt, helt tomt i huvudet. Men kan ju berätta vad jag gjort idag. Jag har jobbat, sen har jag inte gjort så mycket mer än att försöka hitta någon som vill köpa min lägenhet. Måste få bort den, har ingen lust att betala för 2 lägenheter. Är det ingen som är sugen på en 1:a? Rätt så stor för att bara vara en 1:a, stor garderob och riktigt kök är det också (stort kök). Hoppas någon vill ha den så fort som möjligt, flyttar ju om en vecka så.
Men som sagt det är väll det ända jag gjort idag, har legat i soffan och kollat på tv och film med. Kollade på The Dudesons, dom är ju inte riktigt riktiga uppe i huvudet dom. Men kul att kika på.

Men måste ju nämna helikopterrånet, man kan ju inte bli annat än imponerad. Snacka om att ha tänkt till riktigt noga asså. Det är ju som om dom tagit det från en film. Det lär ju inte ha varit deras helikopter, så redan där har dom gjort det riktigt bra. Jag menar, kan ju inte vara många som lyckas sno en helikopter utan att någon märker det. Plus att dom lyckats fixa en "bomb" på polishelikoptrarna så att dom inte kan lyfta. Och dessa två saker har dom gjort utan att någon märkt nånting. Sen bara landa på ett tak i mörkret och få med sig det dom ville ha på bara 20 minuter. Vi ska ju inte ens tala om stället dom landa på, inte för att jag har flygit en helikopter eller kan nånting om dom. Men ser inte ut att vara hur lätt som helst att landa där dom landade. Ni måste ju hålla med om att det måste ju handla om några jävligt smarta jävlar asså. Men själv så tror jag inte heller att det är svenskar, känns som om det inte skulle vara någon svensk som skulle komma på en sådan här sak.
Sen tror jag nog att det kommer göras en film om det här rånet när dom lyckas gripa gärningsmännen (om dom lyckas). För asså hela rånet känns verkligen som om det skulle kunna komma från någon film, tycker jag iaf. Men dom måste ju ha tänkt igenom det här riktigt länge, lär ju inte vara något man slänger ihop på en kväll.
-Efter som vi inte har så mycket att göra så kan vi ju råna något ställe.
-Smart idé, vi fixar en helikopter och sticer nu direkt.
Låter inte riktigt som om det skulle gått till typ så iafall...
Men vem vet det kanske va exakt så det gick till.


Lägenhet någon????

Någon som är sugen på en 1:a på ringarna? vill ha 9500 kr för den, har renoverat lite i den och så, därför vill jag görna ha tillbaka lite av dom bengarna. Om det är någon som är sugen så hör av er snabbt, är lite bråttom. Flyttar nämligen 1 oktober så det är typ 7 dagar kvar.
Fick veta det idag så fick lite panik, så jag hoppas någon är sugen.
Kan ju ringa mig om ni är sugen, 073 8123316...

Ryggen är av!

Har nyss kommit hem. Har varit med Terrorese ikväll, blev så att vi kikade på idol och lite annat, typ miami inc... Annars har jag jobbat idag idag som vanligt. Sen åt jag middag med min bror idag, det blev tacos, och det smakar ju alltid lika bra. Blev tacos två gånger idag förresten, tacopaj till lunch på jobbet sen helt vanlig originell tacos med bror.
Men min dag har inte varit så bra ändå. Det känns nämligen som om min rygg har gått av, har jäkligt ont i ryggen. Vet inte varför jag har det men vaknade imorse och kunde knappt kliva upp. Kanske har legat konstigt inatt eller så håller jag väll på bli förkyld. Det lär väll märkas.

Kom och tänka på en sak idag på jobbet. Inne i själva butiken så säljer dom ägg, typ direkt i början vid trappan ner. Äggen ligger i rosa förpackningar, och sen står det nått sånt här, "1 kr går till bröstcanser fonden" typ något i den stilen. Fan vad snällt av dom att ge bort 1 kr asså. Det är ju jätte bra att dom skänker pengar till bröstcanser fonden, men 1 kr per äggförpackning. Vet inte jag men så mycket pengar kan det ju inte bli av det ändå. Kan ju inte va så jäkla många som äter ägg, om man säljer 1000 förpackningar så blir det 1000 kr. Det är 6 eller 12 ägg i varje. För det första så äter man ju inte upp alla 12 ägg direkt, och om dom säljer 100 000 förpackningar så blir det ju bara 100 000 kr och det är inte mycket pengar ändå, borde inte ett liv vara mer värt en 1 kr, eller mer värt än att dom ska gå plus Visst mycket på en förpackning ägg. Dom väll iaf ha skänkt 5 kr per förpackning, dom lär nog tjäna en hel del ändå på äggen dom säljer. Är iaf vad jag tycker. 

Men de va ju en sak till...
Nu har nog far min ställt till det för sig, hur han ska komma ur det här det vet jag inte.
Hoppas han komemr på något finurligt sett... haha



Ja jag kan ju säga som så att jag tror inte dom har så mycket att göra uppe i Övertorneå.
Men alla har ju olika hobbies. Endel gillar hästar andra gillar bilar, och ja far min verkar gilla att undersöka tvättmaskiner, inifrån... Men han har humor gubben!


Godnatt!

Idag har jag varit ledig, så har passat på att städat lite. Så nu är det snyggt och rent här hemma, känns rätt fint.
Annars har jag väll inte gjort så mycket mer idag. Tog förresten och gjorde en hamburgertallrik idag till middag förresten, smakade mycket bra måste jag säga. Tog ett kort på maten idag för jag hade så lite att göra.
Visst ser det gott ut? Eller det kanske ni inte tycker, inte vet jag...



Efter jag hade ätit var jag med Therese. Vi har kollat på båda Johan Falk filmerna, måste säga att dom är riktigt bra. Den första heter "GSI Gruppen för särskilda insatser" och den andra "Vapenbröder". Jag rekommenderar dom starkt, faktiskt två av dom bästa filmerna jag sett på länge. Så jag tycker ni borde kolla på dom, det är värt det kan jag lova. Annars får ni klaga på mig om ni tyckte dom var dåliga.
Men nu måste jag sova, ska upp och jobba imorgon. Har kort dag imorgon 08:00-14:00, känns kanon. 

Godnatt och dröm sött!


God morgon!

Da dadadadada da dadadadadada da dadadadadada da dadadadada da dadadadadada    BATMAN


Var väll allt jag hade att komma med just nu, god morgon förresten!


Kan ha varit expressen!

"Dom köpte dyraste villan där du bor" Det kan ha varit expressen jag läste det i. Jag minns inte riktigt om det var expressen eller aftonbladet. Så jag inte ger all skit till aftonbladet ifall det var expressen jag läste det i....
Någon kanske läste det så ni vet vilken av tidningarna det var.


Dom köpte dyraste villorna där du bor!

Idag är det söndag, och jag har jobbat. Men det är ju bra betalt på söndagar så det känns fint. Annars har jag inte gjort så mycket som vanligt. Har typ ätit och kikat lite tv. Har tankat bilen också, så nu kan jag köra utan att vara rädd att den ska stanna.
Är ledig imorgon, ska sova länge imorn, har varit trött hela veckan så. Ska bli härligt att sova tills jag vaknar. Det lät ju lite dumt, sova tills jag vaknar. Men jag gör ju inte det då jag jobbar, eftersom då är det ju klockan som väcker mig. Men risken är ju att jag kommer sova bort heladagen, så jag kanske ska ställa klockan ändå.
Funderar på att kolla på Johan Falk filmerna nu ikväll och se om dom är värda att se. Hoppas på att dom är det, annars får jag en riktigt tråkig kväll.

"Dom köpte dyraste villorna där du bor" Vem fan bryr sig, var det någon som hade frågat vilka det va eller?
Det stod i aftonbladet tror jag det var. Jag vet inte jag men så intressant kan det väll inte vara att veta vilka som bor i dyraste villorna. Dessutom är det ju bluff, kollade igenom lite fort på jobbet igår och det fanns inget hus från Strömsund med. Dåligt besviken jag skulle bli om jag köpte tidningen för att jag verkligen ville veta vem som bor i det dyraste huset där jag bor, sen står det inte ens med i tidningen. 
Vet inte riktigt varför jag skulle vilja veta det men iaf. Skulle väll vara för att tareda på när dom är borta så man kan råna dom. Jag menar dom lär ju ha pengar om dom bor i dyraste villan. 
Snacka om dumt att skriva om det i tidningen, då vet ju rånare vilka hus dom ska ge sig på. Smart tänkt aftonbladet. Hoppas någon rånar något av husen, och dom som bor i det skickar en fet räkning till er för att ni delar ut massa information. Jag menar hur svårt kan det vara att ta reda på lite om dom som bor i huset om man vill råna dom, efter att aftonbladet gått ut med namn och bild på huset. Bus lätt att hitta information om människor nu för tiden, är ju bara att kika runt lite på internet eller ringa något nummer. Det borde fan vara olagligt att lägga ut information om folk på internet. Hur svårt är det att hitta en persons telefonnummer eller adress? Kika eniro eller hitta.se så är ju det klart på 2 minuter.
Men men det finns ju säker någon som vill veta vem som har dyraste huset, så det är väll bra att dom skriver om det i tidningar så dom får veta. För dom lär ju säkert ha legat vaken om nätterna bara för att dom inte vet vem som bor i dyraste villan där dom bor. Men om dom nu är så intresserad av andras ekonomi så visst.För det måste ju vara det de handlar om, vem det är som har pengar så dom har råd att bo i ett så durt hus. Någon annan anledning kan inte jag komma på.
Själv så sköter jag min egen ekonomi bara, eftersom det är den enda jag behöver. Jag får ju inte direkt bättre ekonomi för att någon annan är stenrik och köper en lyxvilla. Säkert tagit massa lån också för att dom skulle kunna köpa villan också, bara för att visa att dom har pengar. Men tydligen inte tillräkligt om dom måste ta ett lån.
Men men vill man glänsa så visst, om det lönar sig vette tusan. 
 
  


Snacka om att slösa!

Det blev makaroner och köttbullar till middag idag. Det funkar alltid, man vet jämt att det blir bra. Efter det tog jag och städade lite. Annars har jag inte gjort så mycket mer ikväll. Ska väll snart sova, jobba imorgon igen...
Just ja ville också säga att Therese är en prinsessa, innerst inne så är hon det. Eller hur Terror? Stort tack för att du finns! :)

Apropå Prinsessa, Victoria våran kära kronprinsessa ska ju gifta sig. Tänkte att jag börjar berätta det för dom som mot all förmodan har missat att hon ska gifta sig, nästa år var det har jag för mig. Läste idag att Victoria och Daniel Westlings bröllop ska kosta 14 miljoner kr. Vi har gjort det bra, det är ju vi skattebetalare som står för bröllopet. Jag betalar inte skatt för att victoria ska få ett jävla bröllop för 14 miljoner. Hur fan tänker dom asså? Vi betalar skatt som sedan slösas på ett bröllop, då ska dom fan betala mitt bröllop med när jag gifter mig (om jag gifter mig). Barn dör varje dag runt om i hela världen, skänk dom där 14 miljonerna till rädda barnen eller rosa bandet eller något sådant. Kungen har gott om pengar så han kan stå för det där bröllopet tycker jag. Finns viktigare saker här i världen än att kronprinsessan ska gifta sig. Som jag sa innan varje dag dör hur många som helst, tycker dom det är smart då att slänga bort 14 miljoner (som kommer från skattebetalarna) på ett bröllop som är gjort på en dag. Dom sitter och lyxar under bröllopsdagen medans det dör folk runt om i världen. Jag har fan ingen lust att betala massa skattepengar varje månad om det ska gå till att gynna folk som redan har det jävligt gott stället.
Det är ju tydligen inte nog med dom 14 miljonerna heller, tydligen ska kungen få betala resten av bröllopet ur egen ficka. Folk får säga vad fan dom vill, men jag tycker han ska stå för hela bröllopet det har han råd med. Han gör ingenting för att få dom pengarna han har. Eller ju han föddes ju som en Bernadotte, då är man ju självklart värd mer pengar. Fan vad dum jag va som inte tänkte på det. Bernadotte släkten är väll inte värd mer än någon annan människa.
"Men det är ju bara 1,55 kr per skalle, det är ju tok billigt". Det var Lena Mellins komentar om bröllopsnotan. Lena Mellin är aftonbladets politiska kommentator för er som inte vet vem det är.
Men det spelar ingen roll tycker jag om det är 1,55 kr per skalle eller om det är 1000 kr per skalle. Vi betalar inte skatt för att Victoria ska få en svindyrt bröllop, inte jag iaf. Dessutom är det inte bara bröllopet som våra skattepengar går till, vi gynnar våra pengar som vi jobbat ihop själva till familjen bernadotte. Dom lever fan på skattebetalare.
Skänk pengarna till dom som verkligen behöver, då skulle jag inte ha något emot att betala skatt...

Nä nu ska jag inte klaga mer, bler fan förbannad...
Godnatt och sovgott everyone!

Hungrig!

Har nästan nyss slutat, sitter och funderar på vad jag ska äta. Är grymt hungrig, blir nog något fort. Typ makaroner och köttbullar kanske. Lite tråkig mat på en lördag men orkar inte anstränga mig på något annat.
Dessutom är jag så hungrig så jag måste ha mat nu, så har inte tid att sitta här. Nu drar jag till köket.

B-kändisar!

Har nyss duschat, har varit på yxbandy ikväll. Är riktigt trött, blir långa dagar när man jobbar ända fram tills träningen börjar. Så ska nog ta och sova snart hade jag tänkt, ska upp och jobba imorgon igen. 
Förresten fan vad less jag blir på folk som ska vända kappan efter vinden helatiden. Orkar inte hålla på att ställa upp när man inte får något tillbaka, så nu får det vara slut med det. Tänker inte bara finnas där när det passae er, och inte då jag skulle behöva hjälp eller något sånt. Jag menar passar jag bara när ni vill nått så är ni inte några riktiga vänner, och jag klarar mig utan er om det ska vara på det viset.

Men apropå ingenting, får man göra tv-program om vad fan som helst nu förtiden. blir ju bara värre och värre. Kolla bara det här Hollywoodfruar eller vad det heter. Vem fan bryr sig om vad dom gör, inte jag iaf. Dom lever ju bara på den dom är tillsammans med, har inte gjort nånting själv. Sen det här kändisdjungeln, vem kom på den idén? dricka massa äckel och göra massa annat äckligt för ingen nytta alls. Dom finner 250 000kr som dom ska skänka bort till rädda barnen eller vad det var. Visst det är bra att dom skänker pengar till det, men behövde dom göra ett program där kändisar gör bort sig. Skänk pengarna direkt istället, går ju mycket fortare.
Men det förståss aftonbladet och expressen måste ju få nånting att skriva om när kändisarna har gjort bort sig.  Sen ska dom klaga över det dom skrev fast dom egentligen ville vara med i tidningen för att synas.
Fattar inte det där, först vill dom bli kända och synas i tv och tidningar. Men helt plötsligt så vill dom inte vara med i tidningar, för då börjar dom klaga istället.
Nu menar jag mest dom här "B-kändisarna". Gör allt för att få vara med i något korkat program bara för att bli känd. Sen när dom väl blir känd så vill dom inte att tidningen skriver om dom, för då blir det ju lite jobbig för dom. Va fan borde dom inte tänkt på det innan dom sökte till programet. Hur svårt kan det vara att lista ut att om man är med i ett program där man ska göra bort sig för att vinna, så kommer självklart tidningar skriva om det.
Har dom aldrig läst en skvaller tidning kan man ju undra då.
Står ju bara om massa kändisar i dom tidningarna, vad dom har på sig, vad dom äter och vem dom är tillsammans med för tillfället. För det vill ju alla veta vad en kändis äter. Ja antagligen samma mat som alla andra människor äter, vem fan bryr sig. Har väldigt svårt att tro att dom har typ någon kändiskost...

Trött!

Glömde totalt bort att skriva något igår, hade inte riktigt tid heller. Men men idag är jag här igen.
Har inte gjort så mycket idag. Skulle ha varit ledig idag, men klockan 7 imorse blev jag väckt. Vilket inte kändes så himla härligt, var rätt så trött kan jag lova. Dom ringde från jobbet och frågade om jag kunde jobba för det var en som va sjuk, så det var ju bara till att klä på sig och fara. Men lite extra pengar är ju inte helt fel, blev ju några timmar iaf. Men har ju varit ledig nästan hela dagen ändå, jobbade 08:00-13:00 så då har man ju hela dagen kvar i stort sätt.
Inte för att jag har gjort något idag bara tagit det lungt, har varit rätt trött idag, somnade vid kl 16 typ, och sov en timme ungefär. Men är liga trött nu ändå. Blir nog en tidig kväll ikväll, fast jag inte börjar förens kl 10 imorn.
Men som sagt jag har inte gjort nånting idag. rätt härligt ibland det med, bara få vila upp sig lite.

Jag var förresten och lämnade in min bil-stereo igår, så nu väntar jag bara på att få tillbaka den. Kul att köpa nya saker sen är det fel på dom, då blir man lite smått less. Har inte hunnit haft den länge och den har jävlats helatiden. Men trodde det var nånting felkopplat, men det var det ju tydligen inte. Fick låna en stereo för att se om ljudet funkade som det skulle och det gjorde det ju. Så nu är det bara att vänta tills min är lagad. Men det är ju tur att det finns garanti iaf.

Men nu ska jag fortsätta att göra ingenting, hare gött!


vad ska man göra?

Sitter hemma och har rätt så tråkigt, funderar på vad jag ska hitta på. Kanske ska fara till någon och lura av dom lite pengar. Nu när jag har så här tråkigt sitter jag nämligen och lär mig hur jag ska kunna lura folk på pengar. Har några sätt som kan funka. Böehöver bara slåvad med någon som törs slåvad. Sen hoppas på att det funkar helavägen för mig, annas kan det ju sluta med att jag blir helt pank ist. Det vore ju kanske inte så himla skoj.
Aja ska lära mig lite mer tricks nu, kanske ska lära mig trolla bort mig själv.
Skriver väll sen och säger om jag lyckades försvinna eller inte.   

Less

Har precis kollat på Roast på Berns, det är ju riktigt bra. Men jag lyckades pricka in rätt tid idag iaf. Igår missade jag ju nämligen kändisdjungeln som jag skulle kolla på. Det började viss 20:00 och inte 21:00. Men men det var väll kanske inte så noga. Har inte gjort så mycket idag annars. Jobbade 08:00 - 14:00, kort dag idag, rätt skönt. Så borde alla dagar vara, först tjäna lite pengar men ändå ha hela dagen kvar typ. Men det spelar ju ingen roll egentligen eftersom det inte finns så mycket att göra. Har inte gjort nånting idag mer än att jobbat. 
Hur svårt ska det vara att få ett jobb eller komma in på någon skola någon annas stanns så man tar sig härifrån?
Finns ingenting att göra här typ, blir så less på att bara göra samma saker varje dag. Ingen som har lust att sticka iväg någon stanns och bli borta ett bra tag? Fatta vad härligt bara slippa allt.
Men jag ska iaf vara glad att jag har jobb så jag har nånting att göra på dagarna.
Finns ju dom som inte har något alls att göra hela dagarna, och jag själv tyckte inte alls det va skoj att bara vara hemma typ innan jag fick jobb.
Men imorgon är jag ledig och har ingen aning vad jag ska göra. Får väll se om någon har lust att hitta på nått.

Tråkigt!

Fan vad tråkigt man kan ha ibland. Sitter hemma och har ingenting att göra. Så nu håller jag på att gå igenom massa gammla bilder och musik. Ganska roligt att kolla på gammla bilder iaf, kommer upp många rolig minnen. Just nu kollar jag på bilder från kreta. Fan vad härligtdet vore att få vara utomlands nu. Undra om man kanske ska sticka iväg en vecka eller något i vinter. Det vore ju himla skoj. Men man måste ju ha pengar med, alltid pengar som ställer till det. Börjar bli less på pengar :P
Aja ska kika på kändisdjungeln nu snart. tror det börjar kl 21:00 annars har jag antagligen missat det. Har inte så stor koll, kollar inte så mycket på tv faktiskt.

Kaffe, kläder och Tunisien!

Jadu då var det söndag igen och jobb imorgon. Men jobb är ju lika med pengar så det är ju inte helt fel.
Idag har jag inte en aning vad jag ska göra. Blir en kaffe med Douglas och Niklas snart iaf. Sen får man se vad som händer, ta de lungt idag igen kanske. Har förresten varit och hämtat ut ett paket idag (med kläder).  Så det känns ju fint med lite nya kläder som man kan använda, synd att dom kostade massa pengar bara. Men man måste ju unna sig nånting då och då. Har förresten unnat mig en resa till Tunisien också. Men det är ett bra tag till den resan. 26 augusti 2010 åker jag och familjen min till Tunisien. Det känns ju inte helt fel vill jag lova. Synd att det är nästan ett år dit bara. men men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller vad det är man brukar säga. Aja nu blir det en kaffe på Simonssons.

Chaufför!

Har precis kommit hem, har varit och duckit kaffe med Douglas och Mattias. Skjusade även dom till Mattias så han kunde hämta något att dricka. Men just nu gör jag inte så mycket, ska snart skjusa mor, far och bror till tullingsås.
Ska även hämta dom någon gång ikväll/natt med. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Blir nog en lugn kväll. Har fortfarande lite ont i ryggen så kan va skönt att ta de lungt. Men man får se vad som händer...
Nu har jag inte tid att skriva mer ska iväg och skjusa dom nu så.

Rätt roligt!


http://www.youtube.com/watch?v=pE3KdIMTheE&feature=rec-HM-rev-rn 


Skönt klipp, rätt så roligt faktiskt...
(Luras inte av början, så ni tror något dumt om mig)

Satans största önskan!

Tror jag valde fel mat idag, det blev kyckling och ris. Veilget resulterade i magknip som fan nu. Men det kan ju vara något annat med det vet jag inte.

Blev ingen yxbandy för mig ikväll förresten, tog och vila upp ryggen istället.
Men jag var rätt så duktig ändå idag. Tog nämligen och skippade bilen idag faktiskt. Therese lurade ut mig att gå på mina egna ben, så vi gick till dollarestore. När vi var där så tänkte jag att jag var värd lite onyttigt eftersom jag varit så duktig att gå hela den långa vägen dit. Eller det är ju inte så långt dit, men vi behövde ju ta oss hem med. Sen efter att vi kommit hem till mig så kikade vi på en film och sedan idol, och nu sitter jag här.
Vet inte riktigt vad som händer nu resten av kvällen, kanske kikar någon film till elelr så går jag och lägger mig.

Satt och små kollade på Efter tio på lunchen idag. För er som inte vet vad det är så är det ett svenskt magasin med Malou von Sivers som programledare. Hon tar upp aktuella ämnen m.m.
Idag var ämnet kristendom tror jag. Hängde inte riktigt med, hade bara 30 minuters lunch så jag tänkte mest på att hinna äta upp.
Men iaf var det två st gäster där och dom pratade om gud och sådant. Dom sa en riktigt knasig sak asså. En av dom påstod att anledningen till att dagens ungdomar är så stökiga och bråkiga är deras föräldrars och förfäders fel. "Det är inte alla tv-spel och filmer som gör barnan stökiga, det är föräldrarna coh fördädernas fel. För att dom har sagt att gud inte finns". Det är guds sätt att hämnas på stod dom. Har väldigt svårt att tro att barnen blir stökiga bara för att deras mamma och pappa inte tror på gud och säger att han inte finns. 
Man undrar ju om dom tror på det där själva, jag menar hur dumt låter det inte?
Sen får man inte säga att gud inte finns heller, för det är ju tydligen satans största önskan att vi ska gå runt och säga. Vi gör ju tydligen satan glad om vi påstår att gud inte finns. haha ja visst visst, han har ju säkert värsta partyt där nere så fort någon säger att inte gud finns, skulle inte tro de.
Men men man får väll tro på vad man vill, men varför hitta på massa saker för att försöka andra att tro på samma sak. Det är väll upp till var och en att bestämma själv vad man vill tro på och inte.
Tror inte dom lyckas få med sig så många om dom ska komma med sånt dumt snack, kom på något bättre tills nästa gång. Inte bara för att det låter riktigt dumt det dom påstår, det är ju nog dumt av dom att påstå att gud hämnas genom deras barn när dom inte ens tror på han.


Grym som få!

Asså för er som missade sista killen i idol igår så lägger jag upp länken så ni får se han.
Helt jävla awesome asså!
Tror fan han kommer vinne hela skiten.
Lätt bästa som sökt i idol ever.

http://www.youtube.com/watch?v=BLaH3ZCmojc

Slutat för dagen!

Har precis kommit hem från jobbet, så nu är det helg. Är ledig hela helgen, känns fint. Inte för att jag vet vad jag ska hitta på men ändå, får ju sova lite längre iaf.
Har väll inte hänt så mycket annat än det vanliga på jobbet idag. Men det har varit bra med folk idag så dagen har gått fort. Det är ju bra det iaf.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar just nu på vad jag ska laga för mat. Vet inte vad jag är sugen på. Men men, kommer väll på något.
Ikväll är det yxbandy, så det blir väll till att fara på den vid sju tiden kanske. Men vet inte riktigt än, har ont i ryggen så kanske skippar det så ryggverken går över.
Så man får väll se vad som händer ikväll...

Golf och bärplockare!

Har precis kollat på idol med Douglas och Niklas. Fan va grymt bra den sista killen va asså.
Ville bara få det sagt. :)

Tidigare ikväll for jag, Douglas och Niklas iväg för att slå några golf bollar. Det var rätt så roligt faktiskt, men det är inte alls slå lätt som det ser ut. Men det gick ju bra för oss tills turen vände för en av oss. Douglas råkade slå av ena golkklubban åt Niklas, Vilket inte var kul alls. Inte för någon av dom kan jag tänka mig.
Men det var ju inte med mening så det blev väll inga hard feelings direkt.



Sen det här med tävlingen jag planerar. Det verkar ju inte vara så intressant, men det kanske inte är så många som sett det än heller. Men jag säger det igen, komentera gärna om ni tycker det är en bra idé. Annars är det ju meningslöst att göra en tävling om ingen vill delta. Men håll utkik ändå efter ett inlägg vid namn "TÄVLING", kan dycka upp när som helst.

Kommer inte på något att skriva om nu så det får bli något imorn istället. (om jag kommer på någonting då vill säga)

Jo jag kom på en sak nu förresten. Bärplockare!
Det kommer hit massa thailändare för att plocka bär. Men dom måste betala massa pengar innan dom får gå ut i skogen för att plocka bär på allmän mark. Inte behöver vi som bor i Sverige betala nånting för att få plocka bär. Sen får dom bara 10 kr timmen för att plocka bären. Det är ju fan slavarbete. Dom ska betala mat, boende, resa och allt själv, sen måste dom betala för att få plocka bären på det. Dom kan ju inte få med sig mycket pengar hem efter det. Dålig stil tycker jag.


Förresten...

Förresten komentera gärna vad ni tycker om idén och vinsten, så jag inte gör tävlingen och sen är det ingen som var speciellt intresserad. Tack på förhand! :)

Tävlingar!

Det verkar som tävlingar på bloggen är det nya. Har läst några stycken bloggar nu som har tävlingar, eller frågestunder. Eftersom det är många som gör sådant nu så kan ju inte jag vara sämre. Så därför tänkte jag att det kan ju vara skoj att göra en egen linten tävling. Men tävlingen börjar inte just idag. Men någon dag framöver kommer det dyka upp en tävling. 
Men en tävling utan vinst är ju inge kul, så vad kan man vinna då? Vet inte riktigt om man kan vinna något eller vad man kan vinna i andras bloggar. Men jag som har så dålig fantasi kom bara att tänka på en trisslott eller två. Men vem vet, man kan ju skrapa fram 1 miljon om man har riktigt tur. Och om man har RIKTIGT tur kan man ju vinna 1 Miljon på båda. Men då ska man nog fan ha kriminellt tur. :)
Men iaf, vinsten blir som sagt 2 trisslotter. Kommer med mer fakta om tävlingen framöver.
Så kolla noga efter rubriken "TÄVLING" om du har lust att delta.

Totalt ointressant! Inte ens värt att läsas.

Håller ni inte med om att man klämmer ur sig jävligt fula kommentarer när man bråkar med någon? Eller inte alla men speciellt dom i 14-17 års åldern, eller det finns ju säkert massa äldre och yngre som säger jävligt roliga saker när dom är arga med. Satt och läste ett forum som någon hade gjort. Handlade om massa jätte konstiga saker han tyckte om något spel tror jag det var. Så alla började käfta med han, och det var riktigt roligt att sitta och kolla på vad alla hade skrivit. För det dom skriver till han är ju riktat mot någon annan om man tänker efter. Typ din mamma är en hora... Jaha vad fan hade hans mamma gjort för något ont nu då? Det var en som skrev jag ska fan knulla din morsa ditt jävla cp. Det verkar vara nånting med mammor asså. Sen det där med cp, är inte det ett handikapp. Jag menar kan ju knappast tro att någon som ha en cp-skada hade så mycket med det där att göra. Var det inte den där killen som skrev forumet som dom borde bli arga på, och inte hans mamma eller någon med cp-skada. Eller typ ditt jävla kukhuvud var det någon som hade skrivit också, Har svårt att tro att hans kukhuvud hade nånting med det där att göra också. Inte för att jag fattar varför folk skulle bli arga över att någon klagar på ett spel, alla tycker väll olika. Men men, det finns ju hur mycket lustigt som helst som sägs när man är förbannad på folk, som inte ens har något med saken att göra. Undra varför det blivit så.  

Fan vilket ointressant inlägg det här blev, men kom bara att tänka på det då jag såg alla kommentarerna han fick.

Har slutat jobbat nu förresten. Eller inte nu men för typ 1½ timme sen.
Funderar på vad jag ska gör nu när jag inte kommer på vad jag ska skriva om mer.
Kanske skriver något inlägg senare idag om jag kommer på något.

Horoskop!

Vad är det som är så intressant med horoskop egentligen? Det ligger inte någon sanning alls i horoskop ju. Det sitter någon gubbe och hittar på några rader som sedan blir kallade för horoskop. Alla horoskop som står i tidningen går runt runt runt, bara de att dom byter ut några ord och sätter det under ett annat tecken. Här om dagen läste jag i en tidning att jag hade tur i spel så jag skulle sattsa mycket den dagen, sen läser jag en annan tidning och där står det helt tvärtom, "du ska hålla dig borta från allt spel idag, du har inte turen på din sida". Fatta vad jobbigt för den som litar på horoskpen till 100%, vilken jävla besluts ångest den personen skulle få vid ett sådant tillfälle. Ska han/hon skippa allt spelande den dagen eller sattsa allt. Att lyssna och lita på horoskop är ju samma sak som att låta en annan person bestämma hur din dag ska se ut. Då är det ju lika bra att låta den där gubben som skriver horoskopet att göra en års bok så man kan skippa dom dagarna som bara är ett helvete. Då kan man ju passa på att vila ut och sova dom dagarna så man är riktigt utvilad till dom positiva dagarna ist. Det finns ju ett antal hundratusen i sverige som är född i samma stjärntecken, ta t.ex. skorpionen. Skulle alla skorpioner vara med om samma saker varje dag bara för att sjtärnorna ha sagt så? Nja låter inte så himla vättigt i min öron.
Men ibland har horoskopen stämt jäkligt bra även för mig. Men tror knappast min dag ser ut som alla andra skorpioners. Men det förståss det står ju inte samma i varje tidning så det gäller ju att man väljer rätt tidning.
Sen får man ju skylla sig själv om man fick en skit dag, skulle valt en annan tidning så skulle dagen säkert blivit bättre.
Idag valde iaf jag helt fel tidning, har haft en riktig skit dag. Tack för det ÖP, imorgon blir det fan LT.
Får hoppas på att dom har en bättre dag att erbjuda imorgon, inte för att dagens horoskop i ÖP:n stämdet ett skit. Men va då har stjärnorna sagt det så.  


Vem bestämmer vad allt ska heta?

Undrar vem det är som bestämt vad allt ska heta? Varför heter t.ex.människan människa, eller varför gaffel gaffel? Asså hur tänkte den som kom på alla ord, eller vet inte om den som gjorde det tänkte till riktigt i alla lägen. Jag menar han/hon kan ju inte ha tänkt klart när dom kom på ordet dyslexi. Vem fan döper ett handikapp som läs och skrivsvårigheter till dyslexi? Eller t.ex. döpa ett handikapp som gör att man har svårt för att säga s till läspa? Han/hon som kom på det måste ju ha varit i fyllan när dom kom till Handikapps delen. Eller har dom gjort det bara för att jävlas med dom som har dessa handikapp. Om det kallas för handikapp, alltså dyslexi och läspa? Kan ju rätta mig om jag har fel, men man kanske säger något annat till det och inte handikapp.
Häll med om att det inte var dom bäst nämnen dom kom på där iaf.
Eller föresten vi ska ju inte ens tala om den som kom på hippopotomonstrosesquippedaliofobi. Vet ni vad det är för någon slags fobi? Jo det betyder rädsla för långa ord. Om ni inte tror mig kan ni ju söka lite om det. :)

Vadå rastist?

Jadu jag vet inte om jag törs ta upp det här med invandrare och rasism här egentligen. Men jag gör ett förök och ser om någon kommer klaga och anklaga mig för rasist. Det verkar ju vara ett väldigt känsligt ämne.
Men iaf,  tycker det är väldigt konstigt om sverige ska behöva ändra på sin kultur bara för att det flyttar hit massa från något annat land. Jag menar det har pratats om att man inte ska få gå till kyrkan på skolavslutningar för att deras religion säger emot det. Eller det här med att sluta med griskött i skolornas matsalar. Jag tycker som så att om det kommer någon hit från ett annat land ska inte vi behöva ändra på våran kultur eller våra traditioner, bara för att det ska passa dom. Tycker man ska ta seden dit man kommer. Jag lovar om en svensk skulle flytta till något land där dom har helt annan kultur och andra traditioner skulle vi behöva anpassa oss till dem. Så borde det inte vara likadant för dom invandrare som kommer till Sverige? Visst dom kan få hålla på att be till sin gud och sådant som ingår i deras religioner, men Sverige ska väll ändå inte behöva ändra på massa saker.
Nu tänker ni säkert, "han är rasist". Men varför skulle jag vara det bara för att jag uttalar mig om invandrare?
Det har blivit så himla överdrivet i Sverige med det här om rasism. I Sverige kan man snart inte göra nånting traditionelt utan att det ska bli rasistiskt. Kolla bara 17 maj, Norges nationaldag. Dom kutar runt med norska flaggor och sjunger deras nationalsång. Men det går inte att göra i Sverige, för då är man rasist. Går inte att uttala sig om invandrare utan att man ska bli anklagad här i Sverige. Det tycker jag är lite synd, vi borde ju kunna fira våran nationaldag precis som norge utan att det blir ett jävla liv. Varför har vi annars en nationaldag?
Om man ser en invandrare göra något fel eller säger något dumt så skulle man ju inte våga att säga till och rätta dom (som en god gärning), för då är det man själv som gör fel.
Man kan inte säga neger som svensk heller, för det är absolut inte snällt sagt. Men det går bra att negrer kallar varandra själva det. Neger är väll för fan ingen svordom, det har ju bara blivit så för att det har används vid fel tillfällen. Svart får man inte heller säga för det är fult det med.
Jag är inte rasist och har absolut ingenting emot utlänningar. Dom är lika mycket människor som en svensk.
Tycker det bara är synd att Sverige inte ska kunna få vara sverige. Det är ett bra land och vi borde väll få vara nöjda med vårat land och kunna fira våran nationaldag utan att det ska bli någon liv om rasism. Sen om det kommer hit invandrare gör inget, men då ska dom kunna acceptera våran kultur med, så som vi skulle fått göra om vi flyttar till deras land.
Men som sagt jag är inte rasist, men man måste väll få uttala sig om detta ämne utan att folk ska tro att man är det?? Eller har jag fel?


Men nu till min dag, inte för att jag haft något intressan för mig idag men.
Har inte gjort något speciellt idag faktiskt, har i stort sett bara jobbat.
Eller jag va och slog några bollar på golfbanan efter jag slutade förresten.


VÄLDIGT intressant!

Historiens gång

Fråga en historielärare om han eller hon kan förklara detta..



Abraham  Lincoln blev vald in i kongressen  1846.  

John F. Kennedy blev vald in i kongressen  1946. 


Abraham Lincoln blev vald som President  1860. 


John F. Kennedy blev vald som President  1960. 


Bägge var väldig upptagna av borgarrättigheterna.  


Bådas hustrur miste ett barn, medan de bodde i Vita Huset.
 

Bägge Presidenterna blev skjutna och dräpta på en fredag.


Bägge Presidenterna blev skjutna i huvudet.




Nu blir det mycket märkligt:

Lincolns sekreterare hette Kennedy, 
  
Kennedys sekreterare hette Lincoln.
 

Bägge blev mördade av en person från sydstaterna.
 

Bägge Presidenterna blev efterföljda av en från sydstaterna med namnet Johnson.


Andrew  Johnson, som efterföjde Lincoln, föddes år 1808.

Lyndon Johnson, som efterföljde Kennedy, föddes år 1908.

John  Wilkes Booth, som mördade Lincoln, föddes år 1839.  

Lee  Harvey Oswald, som mördade Kennedy, föddes år 1939

Bägge mördarna blev kända med 3 namn .

Hos bägge är namnen sammansatta av 15 bokstäver.



Håll fast dig nu:  

Lincoln blev mördad i en teater med namnet "Ford"

Kennedy blev mördad i en bil af märket Lincoln, fabrikerat av "Ford"

Lincoln blev mördad i en teater, och hans mördare sprang till ett varuhus för att gömma sig.

Kennedy blev skjuten från ett varuhus, och hans mördare flydde till en teater och gömde sig där.
 

Booth och Oswald blev mördade för vad de gjort. 

    Varför skedde allt detta  såhär? 

            Är det Gud, som vill visa oss, att han styr historiens gång?





 
    Se här:
 Det är helt otroligt:          


1)  Vik en ny   $20 dollar sedel samman. 





2)  Vik den igen som bilden visar:

 

3)  Vik den andra sidan på samma sätt, åt andra hållet:  





4) Vänd på den nu.. 




Genom att vika en 20 dollar sedel samman på ett simpelt geometrisk mått, kommer det en katastrof fram, som visas på alla  20 dollars sedlar!!! 
 
Som om detta inte var nog, är detta vad du får se:
 
 
 
För det första: Pentagon i flammor...
 




Därefter Twin Towers 




Och se här..  !! 
 




Kan det visas tre tillfälliga katastrofer på en $20 dollar sedel? 
 
Katastrof 1 (Pentagon)
 
 
   Katastrof 2  ( Twin Towers )

 
Katastrof 3  (Osama)???
 
 
 
Se här också: 9 + 11 = $ 20 !! 

 
9/11 = September den 11 är dagen, då Twin Towers och Pentagon möttes av angrepp. Är det en tillfällighet?
 
 
 
Du bestämmer, vad du vill tro.



Michel jackson!

Först vill jag be om ursäkt för länken jag la ut i mitt förra inlägg. Den funkade igår, men tydligen måste aftonbladet tagit bort det eller något. För jag kan inte hitta klippet om utomjordingen nu.
Jag letade själv efter det idag på aftonbladet men hittar det inte någonstans.

Men visste ni förresten att Michel jackson är död? Tänkte om det är någon av er som missat rubriker över allt som t.ex "Michel jackson död". Men hur länge ska dom hålla på att skriva om han? Asså visst han va jävligt stor, men kom alla på det efter han dött eller vad är det frågan om? Det va ju inte en enda person nästan som pratade om "The king of pop" innan han dog. Då verkade ju alla hata han, blev anklagad för att antastat små barn t.ex. Han gömde sig i ett antal år för att han inte ville visa si för att han blivit anklagad för så mycket skit. Men sedan när han dog så ska alla hylla han, och han va ju king of pop och gjort så mycket bra. Han kanske inte hade varit död idag om han inte hade blivit så hatad.
Jag tror att han själv ville dö för han orkade inte mer. Vem skulle må bra av att bli anklagad för massa saker man inte gjort av allt och alla, (jag tror nämligen inte att han antastat några barn alls). Men han lär ju inte ha mått så bra tack vare alla operationer han gjort heller. Fatta va många operationer han måste ha gjort under sin livstid.
Men han var ju drogad i stort sett 24 timmar om dygnet med. Men vem hade inte blivit tokig och tagit masas saker om man ska bli anklagad och få massa skit av hela världen.
Hörde ni förresten att hans näsa har blivit stulen? Fatta vad pengar den som har näsan skulle kunna sälja den för. Inte för att jag skulle vilja ha hans näsa men ändå. 
Han ligger ju förresten infryst. Jag tror inte direkt att han ville bli infryst när han dog. Varför hålla på att skjuta upp begravningen helatiden. Låt han vila i frid under jorden som alla andra.  
Han är ju nästan större nu än då han levde. Synd att folk inte visade det medans han levde kan jag tycka då. Men det är fint gjort av alla som gör massa hyllningar till honom. T.ex The game som skrev en låt till Michel jackson samma dag som han dog, tycker jag är fint gjort av han. Finns en hel del hyllningar till honom som är riktigt fint gjort.
Han dog ju bara ett tag innan han skulle ut på sin "comebackturne". Tror inte det var en slump. Han kände att han inte orkade med det, och därför lät den där läkaren ge han sprutan så han somnade inte. Det är vad jag tror iaf.
Men men, enda jag ville få sagt egentligen är de att låt han få sin begravning och få vila i frid. Tror de va det han ville.

R.I.P Michel Jackson

Några fina hyllningar:
http://www.youtube.com/watch?v=qNJ8cJ8ALes
http://www.youtube.com/watch?v=SL6qk9dCcxU
http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM 

Utomjording!

Oj oj oj nu börjar det bli illa. Utomjordingarna anfaller
Har ni hört att dom har hittat en utomjording i mexiko. Jag vet inte riktikgt om man ska tro på det där ja.
Eller det kanske ni har hört, han hittade ju utomjordingen 2007, men hade den gömd till 2008.
Vem fan vill spara på en utomjording i ett heeelt år, den såg ju rent av äcklig ut.
Men jag tror inte att det är en utomjording, tror det är någon missbildning av något slag. Även fast dom påstår att dom dna-testat och det visade sig att det är en okänd art. Men asså kolla på hur liten den är. Han som hittade den hur fan kunde han bli så otroligt rädd för något så litet, och sen ta livet av den. Sen gömmer den i ett år.
Låter inte riktigt sant, jag tror han bara hittat skeletet sen påstår han att den levde.
Men om det skulle vara en utomjording, varför i helvete skulle han ta ihjäl den. Skulle ringt polis eller något så dom kunda ta fast den och undersöka den. Det hade ju varit lite fränt om det nu är en utomjording.
Och varför skulle Mamman och pappan lämna den stackars lilla utomjordingen helt själv på jorden, om dom har så stor hjärna och är så intelligenta. Vore ju kanske lite tokigt gjort av dom.
Men jag vill ha mer bevis innan jag tror på att det är en utomjording.
För om det skulle va så att han hittat på att den levde och egentligen bara hittat skeletet så kan det ju vara vad fan som helst som levde för många många år sen.
Aja ni kan ju kika själva och se vad ni tror...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5738113.ab

Arbetsförmedlingen!

Man får säga vad man vill om arbetsförmedlingen. Jag menar hjälper det mig mycket att få ett jobb bara för att jag är med i arbetsförmedlingen? Jag satt och kollade på platsbanken på arbetsgörmedlingens hemsida nyss. Nästan alla jobben som lät intressanta som jag kollade på stod det ett visst krav på, "du ska ha 2-3 års jobberfarenhet". Men då tänker jag såhär, hur fan ska ungdomen kunna få ett jobb om alla jobb kräver 2-3 års jobberfarenhet?
Ge ungdomarna en chans så dom kan komma in i det verkliga livet.
Men jag ska egentligen inte klaga, jag har haft tur, eftersom jag har jobb. Skulle ha jobbat 4 veckor från början men nu har jag varit på samma ställe över 1 år. Men jag kanske vill testa på att göra något nytt. Men ska jag då behöva jobba 1 år till för att kunna söka på dom jobben som verkar intressanta.
Först går man 3 års utbildning till något man vill hålla på med, men tydligen räcker inte det. Utan då ska man jobba massa år för att man ska få en chans att visa vad man kan. Då är det lika bra att ta bort gymnasiet så man får börja söka jobb efter årskurs 9, om det är så att det inte hjälper att man ha gått 3 år och lärt sig massa inom det yrket man förhoppningsvis söker sedan.
Men det funkar ju bra om man har kontakter med, då kan man ju få jobb även om man kanske inte ens gått klart gymnasiet. Tycker det är märkligt hur ungdomen ska klara sig om man inte kan få ett jobb.
Men det är ju inte bara ungdomar som är arbetsläsa, finns ju även många äldre. Medans det finns dom som tjänar 50-60 tusen i månaden. Sänk deras löner och ta in mer folk istället då. Är väll bättre om folk kan försörja sig. Men men, mycket vill ha mer, är det inte så?
Sen dom här jävla partiledarna som tjänar jäkligt bra, och inte ens behöver betala skatt. (Har för mig att jag läst att dom inte behöver betala skatt, rätta migo m jag har fel.) Då ska inte dom komma och säga att dom förstår exakt hur det är för dom som inte har jobb eller kanske är sjuka så dom inte kan skriva. Men stå inte bara där och prata och lova massa saker, gör nånting åt det ist.
Som jag sa innan sänk lönerna för dom som tjänar mycket bra och dubbla antalet anställda eller nått.
Men jag fattar väll jag med att det inte går att ha hur mycket folk som helst på en arbetsplatts. Men det finns dom som jobbar arslet av sig 7 dagar i veckan oxå, men då tjänar dom oftast bra med. Men anställ några till och dela upp arbetet ist, så det är fler som får chans att jobba.
Men det är väll så att världen ska inte vara rättvis. Vissa har hur mycket pengar som helst, så att dom till och med skulle kunna torka sigi arslet med efter dom varit på skithuset, medans andra knappt har råd att köpa mat.
Aja Det är väll så det är tänkt, inte vet jag.


Men som jag skrev förut, jag ska inte klaga. Jag har ju jobbat idag med så.
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket idag. Är ledig imorgon så ikväll tror jag det blir till att kolla på några filmer eller något sådant.
Sen imorgon på min lediga dag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på. Men jag återkommer imorgon så får jag se om jag har något att skriva om.


 

Könsdiskriminering!

Kvinnor ja, vad är dom bra på?? Städa, laga mat, tvätta, diska och stå framför spegeln i 1 timme innan dom kommer på att dom aldrig blir nöjd. Så då var det ju lika bra att ge upp och låta det va som det är.
Men män då, vad är vi bra på? Drika en öl och sitta och knappa på tv dosan.
Jag vet inte, men det lät ju som om kvinnor kan mycket mer än män redan där.
Kvinnor får inte lika bra lön som män. Vad är det för snack? Jag vet många kvinnor som tjänar bättre än mig.
Kvinnor bli kanske inte behandlade på samma sätt som män. Visst det finns män som bara säger att kvinnor är bra på att sköta om hemmet. "Vi män ska jobba, låt allt jobb i hemmet skötas av kvinnorna, dom är inte lika mycket värda, bla bla bla...". Men varför klaga på kvinnor när man sen går och kära ner sig i dom?? Det måste ju betyda att din inte alls är så dumma. Men visst det går ju att bli bög oxå, men det värkar ju inte bli så populärt.
Men det här med könsdiskriminering är väll lite överdrivet??
Jag menar det är ju så att vissa saker är mer "kvinnliga" och vissa mer "manliga". Men det går ju inte att göra något åt det nu, det är ju försent förr känge sedan. Det skulle ni ju ha tagit med våra förfäder. Allt är deras fel. Ni vet dom som bodde i grottor. Det är dom ni ska anklaga, dom borde skickat ut kvinnan för att kasta spjut på djuren ist för att sitta inne i grottan och ta hand om barnen.
Sen blir det lite automatiskt så att kvinnorna ska vara hemma och männen ska jobba. Men det beror ju på brösten. Då det kommer barn in i bilden vem är det som får jobba då och försörja familjen, och vem är det som blir hemma och tar hand om barnet? Jo kvinnan. Hade det varit männen som haft lite större bröst och lite mjölk i dom så hade det varit tvärtom. Så det är inte männens fel.
Men jag ser inte ner på kvinnor, jag tycker alla är lika mycket värda. Kvinnor och män är lika bra, men sen att det kanske är på olika saker är en annan sak.
Det har ju liksom bara blivit så att män ska hålla på med vissa saker och kvinnor med andra. Sen om det är en kvinna som tycker om att hålla på med "maskulina saker" så blir ju hon helt plötsligt en maskulin kvinna. Men om en man skulle tycka mer om att hålla på med "Femenima saker" så blir ju han bög.
Varför skulle inte en man kunna tycka om t.ex inredning utan att bli sedd som bög. Men en kvinna kan skruva i hur många bilar som helst utan att bli sedd som lesbisk.
Det är klart som fan att män och kvinnor blir olika med tanke på hur vi behandlar dom när dom är små.
Vi säger att din dotter fyller 3 år, vad får hon i födelsedagspresent, en docka kanske?
Din son fyller 3 år, vad får han, lego eller någon fran action gubbe.
Då är det inte så konstigt att män och kvinnor blir behandlade på 2 helt olika sett heller.
Om vi vill ha bort könsdiskrimineringen tror jag vi måste börja på dagisarna.
Låt tjejerna leka med lego och bygga saker och sådant "killar gör" och sätt pojkarna med en docka eller ett ritblock och låt dom rita en fin liten blomma aller nått. Barn lär sig av dom vuxna, så jag tror det är där vi måste börja. Det går inte att lära gammal hundar att sitta! 
Så ser jag på det iaf. Sen får andra tycka och tänka vad dom vill. :)


Men jag måste ju även skriva lite om vad dagen erbjudit.
Jag började ju dagen med att vakna, dom flesta av mina dagar börjar nämligen så. Tro det eller ej.
Sedan for jag på jobbet, slutade 17:15. Efter det for jag hem och duschade och gjorde mig klar för att fara på personalfest. Det var kankske ett lite udda ställe att ha personal fest på men hjör och häpna, vi hade en på golfbanan. Men det blev ju rätt lyckat, vi åt och drack gott, och hade trevligt.
Men jag jobbar ju imron så det blev en tidig kväll för mig. Men dom andra håller nog på för fullt nu med, dom tog nämligen och for iväg på "efterfest". Så jag får väll hoppas att kvällen fortsätter lika trevligt som innan för dom.
Men annars har jag väll inte gjort så mycket mer idag.


Svininfluensa!

Lång dag det här, jobba 10:00 - 19:15 sedan innebandy direkt efter. Eller yxbandy är det väll vi spelar.
Skillnaden är bara lite andra regler i stort sett. Men i princip går det ju ut på att jaga en boll in i mål precis som helt vanlig innebandy.
Tänk vad lätt roade vi människor är, springa runt och jaga en boll. Kolla bara fotboll, innebandy, ishockey. Går ut på att jaga en boll, eller ja, inte ishockey då där jagar man ju en puck. Det är ju säkert lite roligare. 
Vi ska ja inte ens prata om andra idrotter, t.ex längdhopp, hoppa jätte långt och folk tycker man gjort det jätte bra. Eller höjdhopp, vem fan kom på det? Ja jag fick en idë, vi bygger en ribba med en madrass under, och ser vem som klarar av att hoppa så högt som möjligt utan att riva ner den. Ännu värre är det ju att folk kan sitta och titta på det i flera timmar och skrika. JAAAAA, 2,33m nu har VI ett säkert guld. Vad då vi? Hjälpte vi han mycket genom att sitta och skrika framför tv:n? Jag vet inte ja.
Men vi är ju inte bara lätt roade, vi blir ju även oroad över saker rätt så lätt. Ta bara det här med svininfluensan.
Jag vet inte riktigt men jag tycker det är lite överdrivet. Visst det är inte kul alls för dom som fått/får det. Men det är ju inte så många som fått det ändå. 915 stycken i sverige som dom vet är smittade av den (sedan april), av över 9 miljoner människor, jag vet inte men det låter ju inte så mycket. Men då ska dom börja göra vaccin som inte ens är testat. Dom vet ju inte om det kanske blir några biverkningar från vaccinet. Dessutom är det inte ens 100% säkert att man inte blir smittad av influensan efter man fått vaccinet, utan bara 80-90%.
Det är 2 stycken i sverige som dött av fluensan, av över 9 miljoner. Plus att dom 2 som dött var redan svårt sjuka. Den ena hade svår canser och vad den andra hade för sjukdom minns jag inte just nu.
Men det är klart det är bra att dom tar det säkra före det osäkra, men som sagt dom vet ju inte bivärkningarna på vaccinet, dom tror det bara kan ge lite utslag där man tog sprutan. Dessutom kommer man inte kunna bli vaccinerad förens i oktober, då är det ju redan massa fler som blivit smittade, om det är så farligt som dom säger. Men det är bra att dom gör nånting iaf, är ju inge kul om alla ska gå runt att vara rädda. Det enda jag menar är att det kanske är lite överdrivet.
Det är ju inte första gången det kommer någon influensa heller, det va väll fågelinfluensan sist, eller hag jaf fel?Om några år kommer det komma någon annan farlilg influensa. Som man ska vaccinera sig emot, kommer ju sluta med att alla dör av allt vaccin i kroppen. Det kan ju inte vara så att det är så hälsosamt att ha massa vaccin i kroppen kan jag tänka mig.
Men men, slut pratat om svininfluensan. Vi får hoppas på att den försvinner snart istället. :)

Jadu vad ska jag skriva om nu då?
Kommer inte på något speciellt som jag kan skriva om. Har inte gjort så mycket mer än att jobba och varit på yxbandy idag. Så har ju inte mycket att skriva om dagen heller.
Eller jo, lunchen idag blev ju inte den bästa. Först och främst så var det slut på vitlöken och fetaosten i salladsbaren på jobbet, så jag fick vara utan det i min sallad idag. Sen när jag skulle gå till bilen för att åka hem och äta så SPÖ regnade det så jag blev ju helt dyngsur. Nu ljög jag för er med, jag åkte inte hem på lunchen. Jag åkte till min mor. Det blir som lite trevligare att ha någon att prata med ist för att sitta hemma helt själv och glo.
Så det va väll det enda positiva med dagens lunch. Det tackar vi mor för!

Men nu hade väll inte jag så mycket mer att dela med mig av. Så jag tackar för mig!


Första inlägget i min Blogg då!

Jaha, då hade man en blogg då. Det trodde jag ju inte att jag skulle skaffa.
Man alla andra skaffar ju bloggar så då måste ju jag också göra det.
Man måste ju haka på lite iaf...
Får väll se hur länge jag pallar med det här med att blogga.

Men vad ska man skriva om, kan ju inte skriva om vad man gjort varje dag.
Blir ju lite långtråkigt eftersom jag i stort sett bara jobba, äter och sover.
Apropå jobba, äta, sova...
Livet är ju bra konstigt ändå, jag menar man jobbar för att ha råd att leva och hitta på saker man vill göra.
Men man har inte tid att leva och göra det man vill för man måste jobba.
Jag vet inte, men det kanske bara är jag som ser det så.
Lite märkligt hur han tänkte, han där uppe. Om det nu finns någon där uppe.
Vet inte om man ska tro på att han finns. Känns ju som han inte riktigt tänkt till isf.
Med tanke på all skit som finns här i världen.
Eller "han där uppe", det kan ju lika gärna vara en "hon där uppe"...
Det är ju också rätt konstigt att det alltid varit han där uppe. Vem har sagt att gud inte kan vara en kvinna.
Det lär ju inte direkt vara någon som har bild bevis. Men ifall det är någon (mot all förmodan) som har en bild på han. Skicka den bilden till mig asså. Gärna en förklaring på hur fan du lyckats tagit den bilden också.
"Nja asså, jag va bara ute och tog några bilder, och helt plötsligt stod han bara där." Eller vadå?
Ja visst, självklart det låter rimligt, han vill ju säkert bara se om han blev bra på kort.
Nä men asså det jag menar är att det lika gärna kan vara en kvinna som är gud.

Fan illa det här, börja skriva om gud i mitt försa inlägg...
Ni kommer ju få för er att jag är kristen, men det är jag inte. Inte för att det är något fel på dom som är kristna.
Folk får tro på vad dom vill för mig. Dom får tro på tomten eller påskharen med om dom vill det. Det har inte jag med de att göra. Men man kan ju tycka vad man vill, det är ju ett fritt land så.
Inte för att det jämt verkar som om det vore det men ändå.

Men nu har jag inte tid att sitta här längre måste sova, upp och jobba imorgon.
Ätit har jag redan gjort några gånger idag så det är avklarat, så nu är det bara att sova kvar.
Så jag kan kliva upp och jobba och äta så jag kan sova igen imorgon med.
Fantastiskt händelserika dagar.
Men om jag får välja så tycker jag bäst om den delen på dagen då man får äta.

Jaja sovgott allihop så får vi väll se om jag skriver något mer någon dag!



Just det, va en sak till...
Ska fixa till bloggen lite sen, kanske ser lite tråkig ut just nu.

 


RSS 2.0