Tack för maten den var god!

Har ätit med far och bror idag. Det blev tacogratäng. Riktigt gott var det måste jag säga utan att ljuga. Men innan jag for dit och åt så var jag på byn och kikade lite. Köpte en bok till mig själv faktiskt.
Jag såg den stå så fint i hyllan när jag gick förbi, inne på affären. Men jag stannade upp och tänkte att jag kanske borde köpa den där boken. Efter som jag läst första boken så kan det ju vara skoj att läsa andra med. Den första var ju riktigt bra faktiskt, så jag hoppas den här är lika bra.
Just det ja nu har ju första boken kommit som film med, den MÅSTE jag se. Så vilken bok är det jag har köpt?
Snabba cash är det ju såklart... Inte... Den har jag ju läst skrev jag ju lite längre upp. Det är ju "Aldrig fucka upp" som jag har köpt. Hoppas den är lika bra som snabba cash nu bara... Tror jag måste börja läsa lite...

C ya

Tyst sa jag!

Har varit och handlat lite och kört en sväng på byn. Har även varit med Terror en sväng. Vi pratade lite. Nu funderar jag på att äta någonting. Min mage säger att den vill ha mat så det är väll lika bra att göra som den säger då. Försökt få den att sluta skrika på mig, men verkar som mat är det enda som funkar på den jäkeln...

C ya

God morgon!

Godmorgon får jag väll säga. Passade på att sova lite extra länge idag bara för att jag visste att jag inte hade något speciellt att göra idag. Har i princip bara hunnit äta och duschat idag.
Men har inte en aning alls om vad jag ska hitta på idag alltså. Är det någon som har något bra förslag kanske?

C ya

Historia 85

Det satt en karl i herrbastun, och plötsligt fick han världens stånd.
Han visste inte riktigt vad han skulle göra, men då reser han sig och
vrålar.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En annan kille i bastun sa då till honom.
- Stå inte där och vråla, gå in i dambastun istället.
Han rusar in i dambastun och fortsätter vråla, med fortsatt könet i hårt
stående läge.
- Jag måste ha en kvinna, jag måste ha en kvinna, nu med en gång.
En käring som sitter i dambastun blir förbannad, reser sig upp, tar en
skopa kallt vatten och slänger på det ståndaktiga könet. Mannen mister
genast erektionen och tittar ner på petter-niklas besviket och utbrister.
- Var du bara törstig din lille jävel

Vackert!

Har ÄNTLIGEN lyckats komma in på bloggen. Det måste vara något fel på min dator alltså. Den är jätte seg ibland, och ibland kommer jag inte ens in på vissa sidor. Som idag har jag verken kommit in på bloggen eller på facebook. Det är ganska irritersamt kan jag lova.
Men iaf om det skulle bli som idag att jag inte skrivit någonting på hela dagen så vet ni vad det beror på. Min dator jävlas helt enkelt.

Har varit med Anton idag och sen Niklas en sväng med efter att han slutade jobbet. Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
Just ja, jag och Anton hade lite att göra idag så vi skickade sms till 118 800, i ett sms skrev vi, "Vem är Jimmy Persson från Strömsund?".
Då svarade dom såhär:
"Jimmy är en gammal legend som med sin sköna stil glider gatan fram och plockar brudar till höger och vänster. Han är grym på att blanda hotshots samt på att  jonglera med ström. Med sin grymma intelligens så kommer han garanterat att dra in miljoner om några år och köpa sig en egen ö. Mvh 118 800"
Det tyckte jag var lite vackert av dom att skriva så till mig. Så nu är min fråga helt enkelt, vem vill vara först att komma till min ö när jag köpt den?

C ya


Ska trotsa julen!

Nu är jag ny duschad efter att ha spelat yxbandy. Va riktigt kul att det blev av fast vi bara var 5 stycken. Verkar som vi inte blir många fler heller i fortsättningen heller, tyvärr.

Efter att jag varit på bandyn for jag till mor och far för att jag hade fått ett sms av min far när jag var på bandyn. Det stod typ att jag borde ta bort ljusstaken nu för det inte är jul längre. Har nämligen kvar den. Den är fin. Tänker inte ta bort den heller. För min mor vill verkligen att jag ska ta bort den. Hon har hotat med att smyga hit och ta bort den själv om jag inte gör det själv. Vi får väll se, kanske måste limma fast den.
Ska trotsa julen och ha kvar den. Kanske, bara kanske så tar jag bort den i sommar. Men har ju lååång tid att funderar på det.
Förra julen så hade jag kvar julstjärnan enda till november. Ni tycker säkert att jag var dum som tog ner den när det ändå snart var jul igen. Men om jag inte hade tagit ner den innan jul så hade jag ju inte kunnat sätta upp den och julpynta på nytt. Smart jag är, om jag får säga det själv...

C ya

Veckans fyllo 13

Vadå, jag satt ju still...


Helg nästa!

Nu har jag helg iaf. Då ska jag sova så jag blir pigg. Men jag ska vara vaken en del också hade jag faktiskt tänkt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske fara iväg och fika med några stycken.
Sen är det ju bandy ikväll, de som var så länge sen. Ska bli riktigt skoj hoppas jag.
Nä nu ska jag kila...

C ya

Historia 84

Två snickare jobbade på en lägenhet på åttonde våningen.
Plötsligt kände den ene att han behövde pissa.
- Gå ut på den här plankan och pissa ner på gatan så håller jag i, sa hans polare.
Killen gick ut på plankan och började pissa, men då ringde det på dörren och polaren släppte plankan. 
På tredje våningen såg en kärring snickaren falla förbi och sa:
- Rune, det flög just förbi en bög utanför fönstret!
- Hur vet du att det var en bög? undrade Rune!
- Jo, för han hade kuken i handen och skrek:
- Vart fan tog det där arslet vägen

Xbox storyn, del 3!

Nu har jag varit och fikat med Niklas men det var inte det jag ville berätta faktiskt. Utan om gårdagen, glömde bort del 3 om man säger så... Ni som har hänkt med fattar, ni andra får gissa...

Iaf så efter jag skrivit del 2 igår så for jag ut på byn och då hände något märkligt. Då jag var mitt ute på byn så stannade bilen, som tur var stanna den på en parkering. Tror jag vet varför den stanna med. Jag stängde av bilen och gick ut.
Jag skulle in och handla lite mat, det var då jag fick syn på det. En hylla med xbox 360 spel. Billiga var dom så jag tänkte nästan inte alls, jag slog till direkt. Tog ett spel och kutade rakt mot kassan så ingen skulle få syn på mig, eller hinna smita före. Jag blev stolt när jag stod där i kassan och ingen va framför mig. Det var jag och expediten bara. Jag sa den här ska jag ha. Nej det sa jag inte, men jag tänkte.
Iaf så glömde jag bort maten totalt. så jag fick handla idag istället.
Jag for hem efter jag köpt spelet och skulle testa det, på mitt xbox 360 som av ett misstag hamnat hos mig. Sätter mig ner och ska precis börja spela. Då ringer mobilen. Jag svarar. Brukar göra det då det ringer. Det var Niklas.
Jag fick lämna mitt nya spel utan att testat det och fara till han och dricka kaffe och spela NHL 10 hos han. Det var värt det. Men nu ska jag testa spelet en stund. Spelet är 007 Quantum of Solace.
Hoppas det är bra, valde länge bland spelen innan jag bestämde mig. Det verkade inte va så många bra spel där. Så jag tog det jag tyckte verka bäst... Snipp snapp å knut, så var denna fantastiska berättelse slut...

C ya


Tack och adjö för idag!

Har duschat och slutat jobba, jag slutade före jag duschade så ni vet. Skulle va lite konstigt att duscha på jobbet känns det som. Iaf så ska jag iväg och ta en kopp kaffe med Niklas nu. Vet inte vart, men någonstans blir det nog har jag listat ut.

C ya

Jag är vaken!

Det första jag hörde när jag vaknade imorse var klockan som ringde. Konstigt va? Idag känns det som om jag skulle velat lega kvar i sängen iafall till klockan 11:00 minst. Tänk vad skönt det hade varit alltså. Men klockan ropade så det var ju bara att kliva upp för att sedan bege sig mot jobbet...

C ya

Historia 83

Knut hade fått jobb i en pub och det var hans första dag på jobbet. Chefen
förklarade:
- Du blandar bara drinkarna kunderna ber om. Ja, och så var det en sak
till:
- Två dövstumma bröder kommer i kväll. När de pekar tummen upp betyder det
att de skall ha ett glas Jägermeister. Pekar de tummen ner skall de ha ett
glas vodka.
På kvällen kom de dövstumma bröderna. De beställer både Jägermeister och
vodka och allt gick väldigt bra.
Plötsligt börjar bröderna sitta still med öppen mun och så satt de länge.
Knut blev lite ängslig och ringde chefen.
- De två dövstumma är här och sitter tätt ihop och bara gapar, så har de
suttit länge. Skall jag ringa efter ambulans? frågade Knut ängsligt.
- Hur mycket har dom druckit? frågade chefen.
- Sju Jägermeister och fyra vodka var, svarade Knut.
- Åh ja, sa chefen. Då sitter de bara och sjunger.
 

För jag är trött!

Har varit och druckit kaffe hos Niklas och spelat NHL 10 på xbox 360. Eftersom det fattas spel till mitt. Men nu ska jag sova för jag är trött.

C ya

Xbox storyn, del 2!

Då jag slutade idag började jag åkaa hem som vanligt. Men fick ett sms, där det stod att jag hade ett paket att hämta på simonssons. Så jag vände och for dit igen. Medans jag körde dit satt jag och funderade vad det kunde vara, en kock som kan laga mat till mig idag kanske (var nämligen väldigt hungrig). 
Då jag står där och ska hämta ut paketet, fick jag se att det kanske var lite litet för att det skulle kunna vara en kock. Så jag började bli väldigt besviken. Tänkte, tusan också nu får jag laga mat idag igen. 
For iaf hem med paketet och satt och kollade på det länge, länge. Det var ju så fyrkantigt och fint vill ni se? 
Klart ni får göra det, delar mer än gärna med mig...

 

Se så fint det var. Men efter ett tag blev jag så ivrig och ville bara veta vad det var i paketet. Så jag slet det stora fyrkantiga paketet mot mig och började riva i tejpen. Den satt hårt. Tillslut, fick jag upp den och då fick jag se att det bara var massa papper där i. Blev väldigt besviken. Men fick för mig att plocka ut allt papper och där nere låg det. Det var sant. Jag hade verkligen råkat beställt ett xbox 360. 

Jag började packa upp alla grejorna från kartongen och koppla ihop allting. FNär jag var klar med det fick jag upp en bild på tv:n. Det stod xbox 360 stort över hela skärmen. Det var fint.

Tänkte att jag behövde ju testa det nu då jag ändå råkat beställa det. Men det gick inte. Har ju inga spel till det. Vilken besvikelse det blev i hela lägenheten. Allt som var glatt innan sjönk ihop och såg väldigt besviket ut...  Fortsättning följer...  


Lyckat!

Nu blir jag orolig, har inte fått något xbox idag. Då är frågan, har jag lyckats beställa en xbox dosa bara. Det är ju nästan värre än att råka beställa ett helt xbox 360. Man ska inte bli brydd, är det någon som lyckas med saker som ingen annan gör så är det fan jag.
Men det kan ju vara bra ibland på ett sätt med.

C ya

Mätt och belåten!

Har precis diskat undan efter att jag ätit, och nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Var inge roligt att sitta och knappa på xbox dosan. Det hände liksom ingenting vilken knapp jag än tryckte på. Väldigt sorgligt tycker jag. Tänk så meningslöst att ha en xbox dosa men inget xbox. Råder er till att köa ett xbox också, om ni ska köpa en dosa menar jag.

Xbox storyn!

Kom precis hem från jobbet, och kollade postlådan. Där fick jag syn på ett paket, det var inte jätte litet, men det var heller inte jätte stort. Så jag funderade vad det kunde vara. Xbox som jag råkade beställde, nä det var för litet paket för att det skulle kunna vara det.
Så jag tog med det in och satt och gruvade mig länge innan jag öppnade, det kunde ju ha varit en bomb. Vem vet. Men efter en stund beslöt jag mig för att öppna det, eftersom det stod mitt namn på det och allt. Rev upp paketet i en väldig fart för jag blev så ivrig, vad får jag då se...

En Xbox 360 Wireless Controller. Blev helt mållös, vart är xbox:et. Kan det vara så att jag bestället en dosa bara. Vi får vänta och se. Nu ska jag test spela på min nya xbox dosa (utan xbox)...  Fortsättning följer...

 

C ya


Missa 500!

Nu är man vaken och beredd att fara på jobbet. Hoppas inte det är kallt ute, för jag fryser redan nu.
Mitt förra inlägg var förresten mitt 500:de linlägg såg jag nu.

C ya

Historia 82 (Borgar balo)

hahaha tänkte att ni kunde kika på det här klippet medans jag tar och sover. Riktigkt roligt faktiskt om jag får bestämma.
Det här får ta mig fan bli min Gårdagens historia idag, lite annorlunda men roligt.




C ya

Månen!

Okej, nu är det bevisat, jag har lyckats beställa ett xbox av misstag. Fick nämligen e-mail nu från dom där det stod att dom skickat min vara.
Men Det gör ju inget, är ju på avbetalning 3 månader så behöver ju inte lägga ut någon klump summa. Vilket känns jäkligt bra.

Kom att tänka på en sak nu då jag såg månen då jag skjutsade hem Terror. Månen lyser ju, och vad jag vet så är det solen som lyser upp månen, vilket jag tycker är väldigt konstigt. Jag menar solen är mycket större än månen, så borde inte solen också synas då. Månen borde ju bara täcka en liten del av solen.
Men det kan ju bero på avståndet med, ju längre bort det är desto mindre ser det ju ut att vara. Tror jag löste min gåta själv nu kom jag på...

C ya

Löning = god mat!

Nu är jag mätt kan jag lova, har ätit tacos i mängder. Tyckte jag var värd att äta det idag så jag passade på att slänga bort lite av lönen, löning = god mat. Så det ska va vettu.
Nu ska jag åka iväg och hämta Therese, sen ska vi kolla på film tror jag.

C ya

Vette fan Asså!

Har slutat jobbat nu och har kollat om jag verkligen beställt ett xbox eller inte. Men det verkar då som jag gjorde det, men nu står det att dom inte har kvar varan på sidan, men det går även inte att beställa den nu heller. Alltså måste jag ju beställt ett av de sista. Men det är inte levererat heller står det så jag vet inte vad jag ska tro ja. Kanske får det eller så inte. Återstår att se. C ya

Yippie!

Shit vad pigg jag är, jag som fick för mig att jag skulle vara as trött idag. Men hade total fel tror jag. Funderar på att åka iväg på jobbet nu snart, så jag kan komma hem sedan och betala massa räkningar. Yippie

C ya

Historia 81

Det gamla paret skulle ha sex, men gubben hade problem med att få in den. Till slut tog han hjälp av ett skohorn. Då säger den ena äggstocken till den andra:
- Nu är det nog sista gången, för nu kommer han in på bår.

Ojsan!

Ska gå och lägga mig nu tror jag, måste upp och jobba imorgon 07:00 - 16:00. Skulle varit ledig imorgon men blev så att jag fick hoppa in och jobba lite extra. Vilket kan vara rätt så bra ändå, med tanke på att jag råkade beställa ett xbox 360 nyss.
Eller råka och råka, funderade på att beställa ett efter jag lirat NHL med Niklas. Det är ju as bra, NHL alltså. Men iaf så har jag funderat ett tag på att göra det, sen då jag satt och kollade på priser nu så hitta jag där man kunde köra delbetalning 3 månader ränte fritt. Vilket jag tycker är bra för då känns det inte som man slänger iväg massa pengar på en och samma gång. Men iaf så skulle jag kolla hur man gjorde på delbetalningen, om det gick med faktura och sådant. Men råkade trycka ett steg förlångt.
Men det funkade med 3 månaders avbetalning via faktura iaf...

I love it!

Var riktigt skönt att vara ute med skoter idag faktiskt. Första gången i vinter om jag ska vara helt ärlig. Nu ska jag gå och duscha sedan kolla på i en annan del av köping. Sagt det förr och jag säger det igen, så jäkla bra program det är asså. I love it helt klart...

C ya

Ut med skoter!

Nu är jag hemma igen, kom aldrig hem igår faktiskt. Men är bara hemma för att hämta lite saker, sedan far vi ut med skoter. Så tror dom väntar på mig att jag ska komma så måste nog sluta skriva och skynda mig dit.

C ya

Middag nästa!

Har slutat jobba nu, ska slänga mig i duschen sedan fara iväg till Niklas och käka middag med några stycken. Och dricka någon öl ska vi också göra. Jag som inte skulle göra det i helgen, men se så fel man kan ha...

C ya

Inte mina ögon!

Alltså idag är inte min dag, mina ögon vill inte riktigt vara öppna. Dom är mer trött än vad jag är tror jag. Men vad gör det, måste ju iväg och jobba ändå. Sova får jag göra när jag slutat, eller några timmar efter att jag slutat.

C ya

Historia 80

Tjejen står och strippar framför sambon, som bara har ögon för tv:n.
- Ser du inte vad jag gör? säger hon irriterad när hon har hunnit till trosorna.
- Jodå, men kan du inte sortera tvätten någon annanstans? 

Bättre sent än aldrig

Har precis kommit hem från Niklas. Ska ta och lägga mig och sova direkt nu. Upp och jobba imorgon så. Var tänkt att åka hem tidigt så jag fick sova ut men lyckades inte så bra med det kan jag lova er. Men innan 00:00 iaf, det är ju inte så tokigt de ändå...

C ya

Besviken!

Det blev ingen bandy ikväll, och jag som hade sett fram emot det. Eftersom det var ett tag sen nu. Men det sket sig ju totalt kan man ju säga. Inte bra.
Har iaf slutat jobbat. De är bra. Har duschat och nu funderar jag på att äta någonting sedan ska jag nog vara med Anton och Niklas, i think.

C ya


Veckans fyllo 12

Skönt att få vila upp sig lite ibland va!


Bandy ikväll?

Jaha, då har jag ätit lite frukost och nu ska jag iväg på jobbet. Börjar kl 10:00 idag och jobbar enda fram till 19:15, sedan är det bandy. Va ett tag sen nu men ikväll blir det iaf. Hoppas jag, kanske inte blir nog mycket folt. Brukar kunna vara så nu för tiden tyvärr.
Aja dra på jobbet nu...

C ya


Historia 79

Skillnaden mellan erotisk och pervers...
Erotisk är du om du kittlardin flickvän mellan benen med en ankfjäder.
Pervers är du om du stoppar in hela ankan.

Ut till bilen!

Sitter i soffan och funderar lite. Såg även nu att lampan ligger kvar på bordet. Tror jag ska sätta mig i bilen och fara iväg en sväng och lyssna på lita musik och fundera. Det känns som en sådan dag idag.
Musik är nog det bästa, vem skulle klara sig utan musiken?

C ya

Hungrig

Är ledig idag faktiskt. Ska ta och duscha nu sedan äta någonting. Niklas skulle komma förbi efter jobbet och dricka en kopp kaffe eller några stycken. Och lira NHL 10 också kan jag tänka mig.
Nä hungrig nu så måste duscha lite fort...

C ya

Historia 78

Det var en tjej på 17 år som var lite orolig för att mensen inte hade kommit på ett tag..
sagt och gjort så bar det iväg till skolsköterskan med lite frågor..
hon undrare vad barnet skulle komma ut??? jo du det kommer ut på samma ställe din pojkvän stoppade in den sa sköterskan..
flickan skruvade sig otåligt på sig och sa sen med gråt i rösten! är det inte risk att ungen sparkar ut tänderna då???

Upptagen man!

Tyvärr har jag inte kunnat skriva så mycket ikväll. Har nämligen varit välldigt upptagen med väldigt viktiga saker. Har spelat NHL 10 med Niklas, det säger väll allt...

C ya

Vad var klockan!

Jobbet klart, men tyvärr inte duschen. Men snart är det också gjort. Sen ska jag se fram emot att vara ledig imorgon eftersom jag inte har en aning alls om vad jag ska göra. Så det känns ju jätte fint. Eller så inte.

Jo förresten. Om klockan är 16:40 nu, vad var klockan då igår morse vid den här tiden?

C ya


Palla kvällstider!

God morgon, klockan är på tok för lite för att vara mycket. Men vad gör det, jag ska iväg och jobba snart ändå så. Måste sluta tvätta kvällstider tror jag. Palla med att vara trött nu då.
Aja inte tid att vara trött, ska iväg nu så jag blir lite piggare kanske .

C ya

Historia 77

En skotte och hans fru skulle testa att hyra ett privatflygplan för första gången i deras liv. Desperat försökte skotten pruta ner det höga priset vilket irriterade piloten.
-Hör här, om du säger ett enda ord under hela resan blir priset 2000:- men om du inte säger ett ord på hela resan så är det gratis förstår du?? Skotten var nöjd med det. Dom flög upp i luften och piloten gjorde störtdyckningar, loopings och piruetter men skotten sa inte ett ord. När dom kfom ner på marken var piloten imponerad och frågade om det inte var svårt?
- Nja det var iallafall svårast när frugan ramlade av flygplanet i en looping

Riktigt bra film!

Ikväll har jag varit med Therese och vi kollade på Sommaren med Göran. Riktigt bra film måste jag säga. Ni måste se den. Rolig nästan helatiden.
Men nu har jag skjutsat hem Terror så nu ska jag bara vänta på att tvätten ska bli klar sedan måste jag sova.

C ya


Det är bara bullshit!

Har fastnat för det här med jordens undergång. Inte för att jag själv tror på att den kommer gå under 2012, inte heller 2011 som jag räknade ut igår. Men tycker det är intressant att folk verkligen tror på det bara för att en kalender tar slut eller för att någon stjärna eller planet kommer krocka med jorden.
För er som verkligen tror på att jorden ska gå under år 2012, tänk på att det är forskare som kollat upp massa saker som dom sedan går ut med som kanske inte ens stämmer. Jag menar, forskare hade räknat ut att jorden skulle gå under år 2000 med, men så vitt jag vet så sitter jag här idag med.
Man ska inte tro på allting som forskare säger, t.ex så sa dom mycket om svininfluensan också, men hade fel där med. Dom har sagt att massa saker är farliga men sedan ändrat sig och sagt att det är bra istället.

Men om jorden nu skulle gå under så gör den det och vi kan inget göra åt det. Så varför hålla på att oroa sig redan nu, ta vara på den tiden ni har kvar innan den går under om ni nu tror på det.
Eller varför inte vända på det och se det positivt, var glad över att ni fick leva nu och vara med om jordens undergång. Det händer ju bara en gång, och du får vara med om det. 

Så skulle ja se på det iaf, även om jag nu inte tror ett skit på det där 2012 och jordens undergång. Men det är ju ett bra ämne att ta upp här i bloggen nu känns det som. Kan nämna att antalet besökare ökade RIKTIGT mycket efter min uträkning igår om att jorden ska gå under 2011 redan...

Men jag menade ju inte att jorden ska gå under 2011. Utan jag menade att om det stämmer att mayafolkets kalender är svaret på jordens undergång så skulle det bli redan 2011. Men det har inte några forskare tagit upp. Undra varför, jo för att det är ett påhitt, dom kan räkna ut att jorden kommer gå under 23 december 2012 (eftersom mayafolkets kalendern tar slut då). Men dom kan inte räkna ut att deras kalender var uppbyggd på ett helt annat sätt emot vad våran är.
Alltså kan dom ju inte ha forskat så jäkla mycket i det ändå, dom bara säger det för att skrämma upp folk. Exakt som dom gör med allt annat som är "farligt" här i världen, som sedan visar sig att det inte är farligt. Finns många exempel på saker som forskare haft fel med efter att dom gått ut med det. Och jag har inte en aning om varför dom vill skrämma upp folk men någon anledning måste det ju finnas.
Med andra ord så litar jag inte riktigt på det här med jordens undergång 2012, inte heller litade jag på det här med jordens undergång 2000 heller. Det är bara bullshit helt enkelt...  

C ya

Ännu en tvättid!

Far iväg och fikar med Niklas nu. Sen får man väll se vad som händer efter det. Kom förresten på att jag har tvätt tid klockan 21:30 ikväll. Men har lite kläder att tvätta så det går nog fort.

C ya

Tjosan!

Känner mig lite trött faktiskt. Fast jag sov enda till nu, eller jag har faktikst duschat och ätit med. Så har varit vaken typ 40-50 minuter kanske, men ändå.
Tror Niklas skulle komma förbi på en kaffe på hans lunch idag. Så det lär väll vara om ett tag kan jag tänka mig. Men nu ska jag kolla en sak så har inte tid att sitta här.

C ya


Historia 76

Abbedissan till de 100 nunnorna:
- Jag har hittat en kondom i klostret.
99 nunnor:
- Åh nej!
1 nunna:
- He, he, he!
- Den var använd!
99 nunnor:
- Åh nej!
1 nunna:
- He, he, he!
- Det var ett hål i den!
1 nunna:
- Åh nej!
99 nunnor:
- He, he, he!

Räknade lite fel!

Tänkte lite fel på förra inlägget, det blir till att ta bort 501,5 dagar från 23 december 2012 istället för att lägga till. Eftersom vi får en dag extra vart fjärde år så blir det ju minus istället för plus 501,5 dagar. Kom på det nu när jag satt och läste igenom det jag skrivit. 
Med andra ord kommer dom en dag före oss vart fjärde år om ni inte förstår hur jag tänker.
Alltså kommer jorden gå under i mitten av 2011 om vi ska lita på mayafolkets kalender.
 
Om ni inte fattar vad jag menar så måste ni läsa inlägget som var innan det här...

2014 inte 2012!

Blir så lej på allt prat om jordens undergång. Vad går dom efter för att veta det då? Jo mayafolkets kalender, dom har ju tydligen räknat ut, (för 6000 år sedan om man ska föja deras kalender från då dom började) att jorden ska gå under den 23 december 2012. Då undrar jag vad gick dom efter när dom räknade ut att jorden skulle gå under just den dagen. Det är en omöjlighet att räkna ut det.
Bara för att deras kalender tar slut då så behöver ju inte jorden gå under. Kan ju bero på att dom inte räknade ut längre. Tror inte hatt det är så många idag som har en kalender för år 4035 direkt.

En sak till, hur kan vi veta att 23 december år 2012 i deras kalender är den dagen som är 23 december 2012 i våran kalender som vi går efter?
Jag menar, deras högtidliga kalender, Tzolkin, hade bara en dags fel på 6000 år. Medans våran gregorianska kalender har en dags fel var fjärde år, alltså vårat skottår. Om det är så, så måste det ju vara några dagar som skiljer deras kalender mot våran eftersom dom bara har en dags fel på 6000 år, och vi vart fjärde år.
Om man delar 6000 med 4 så blir det 1500, alltså borde vi ligga 1499 dagar efter i våran kalender jämfört med deras kalender, om våran hade funnits i 6000 år förståss. (Tog bort 1 dag från 1500 eftersom dom hade en dag fel så).
Men vi tar våran kalender istället, 2010 år delat i 4 blir 502,5 år. 502,5 dagar alltså med tanke på att det bara är en dag varje år som är fel räknad. Alltså har vi 501,5 dagar mindre som vi måste plusa på om det ska stämma med deras kalender.
Med andra ord så kommer jorden gå under i mitten av 2014 om deras kalender verkligen stämmer överens med jordens undergång. Måste ju plusa på 501,5 dagar från den 23 december 2012 eftersom det är dagarna som är fel räknade och inte åren. Eller har jag räknat fel?  Massa siffror som snurrar runt i huvudet just nu så kan ha räknat fel, men tror att det borde blivit rätt iaf.

Smaka helt rätt!

Gissa om det var gott med rostbiff och potatisgratäng då, smakade helt rätt. Tog och städade lite efter att jag ätit så nu förtjänar jag att lägga mig i soffan en stund och vila. Rätt så slut efter helgen i Umeå, blev sena kvällar eller ska jag säga nätter kanske.
Nä vila nu skriva sen...

C ya


Rostbiffen!

Nu är jag hemma från jobbet, tog och handlade innan jag åkte hem. Kom ju på att det kan vara bra att ha någon mat som man kan äta här hemma. Idag blir det go maten hemma hos mig, rostbiffen och potatisgratängen blir det. Med någon sorts sallad tror jag.
Ska börja med att duscha nu sen tror jag faktiskt jag ska börja med maten så inte rostbiffen rostar sönder...

Btw, den där förbannade lampan låg kvar på exakt samma ställe igår kväll/natt då jag kom hem, och även nu då jag kom hem från jobbet. Känner mig iakttagen av den, känns som den ligger där och kollar på mig vad jag än gör.
Shit nu börja den röra på sig med, kan va för att jag stöter till bordet då jag skriver men det tror jag inte. Den har ett liv, helt klart, jag lovar.

C ya


Hemma igen!

Kom hem rätt sent igår så det blev till att sova nästan direkt. Somnade nästan direkt med, så var nog rätt så trött. Kanske va tur att jag ens vaknade nu, för känner mig inte jätte pigg. Men ska ta och fara iväg på jobbet nu så kanske jag blir pigg.

C ya


Fortfarande kvar!

Just det ja, lampan ligger fortfarande kvar på bordet bara så ni vet. Får hoppas att den flyttat på sig då jag kommer hem efter helgen.

C ya

Veckans fyllo 11



Oj oj vad skönt det där ser ut. Kanske borde börja sova i bilen.

Drar till Umeå!

Nu är det såhär att bloggen kanske inte kommer få in några inlägg i helgen. Eftersom jag ska till Umeå och jag vet inte om jag kan få tag på en dator och sen har jag kanske inte så mycket tid heller. Men är tillbaka som vanligt igen efter helgen. Så då kan det vara värt att kolla igen, eller kommer hem på söndag men vet inte när så det kan va värt att kolla på söndag kväll med.
Med andra ord kommer det antagligen inte komma in några historier heller över helgen.

Men ni får ha en bra helg iaf!

C ya


Är det kallt!

Är det kallt ute idag elelr kan jag ta bilen. Vill ju inte att den ska stanna igen o mman säger så. Tror faktiskt att jag klär på mig lite extra och går till jobbet idag.
Men då måste jag skynda mig hem när jag slutar så jag hinner hem och fixa lite saker innan bussen går. Far ju till Umeå idag, som jag skrivit görrut har jag för mig.
Nä nu ska jag iväg på jobbet, ska ju gå så måste ge mig ivag lite tidigare...

C ya


Historia 75

När Pelle kom hem till sin mormor så hängde han av sig jackan och gick en runda i huset.När kan kom till vardags rummet så såg han en tavla.
-Usch vilken ful tavla.Har ni köpt den på loppis?
-Nej Den kommer från mamma.
-Va?
-Ser du inte att det är en spegel?

poker!

Sitter i soffan och spelar poker, går rätt bra just nu så har egentligen inte tid att sitta här och skriva. Ska fortsätta spela ett tag till tills sen kanske jag skriver någonting. Vem vet...

C ya


Mysteriumet fortsätter!

Varför luktar det nybakat bröd hemma hos mig? Vad jag vet så har jag aldrig bakat bröd hemma hos mig. Det luktar gott iaf, tur är väll det.
Har föresten inte löst mysteriumet om lampan på mitt bord heller. Den låg kvar då jag vaknade imorse och även då jag kom hem från jobbet. Mycket märkligt att den inte flyttar på sig, vad vill den mig. Och vart ska den vara, och vem tog fram den och varför. Blir inte klok på detta. Eller jo det blir jag visst, jag ignorerar den bara så ger den säkert upp av sig själv snart.


Tänkt på det!

Har kommit hem från jobbet nu så ska snart slänga mig i duschen hade jag tänkt.

Såg att jag hade fått en kommentar om inlägget med tetra pak-miljardären med. Väldigt märkligt om du frågar mig. Jag skrev att en mycket vänlig gubbe skänkt 50 miljoner för att hjälpa till så dom kanska kan lösa bröstcanser gåtan. Men det är ingen som kommenterarat att det var bra gjort eller något sådant, utan bara en som kommenterat att jag stavade canser exakt så här som jag skrev nu, när det stavas cancer. Oj jag skrev ett s istället för ett c och det är värt att lägga en kommentar på det. Men tydligen ingen bryr sig ett skit om det jag skrev att någon verkligen vill hjälpa till att lösa bröstcanser gåtan.
Det tycker jag är mer märkligit än att jag stavade canser med s istället för c.
Jo jag vet jag skriver med s nu med, men det är bara för att jag skiter i om någon tycker det är kul att jag stavar fel på vissa ord.
Kan ju vända det såhär istället, leta igenom min blogg och se hur många ställen det är fel skrivet på egentligen. Med tanke på att jag har dyslexi så är det inte så jäkla många stavfel ändå. Kanske för att jag anstränger mig lite extra med stavningen då jag skriver emot vad andra kanske gör.
Sen om folk vill ha roligt åt att leta efter stavfel nu efter detta inlägg och nämna dom så varsegod. Inte mitt fel att jag har dyslexi, har ju inte valt det själv direkt.
Men tänk till innan ni skriver någon kommentar om någon felstavning. Ni själva kanske har något funktionshinder eller sjukdom som ni inte kan rå för. Och inte fan dömmer jag er för det, ni har ju inte heller bestämt det själva i så fall. Vissa föds med någon sorts handikapp och andra inte, men vi är alla lika mycket människa ändå.

Innan ni skriver något eller säger något till någon som har gjort något fel eller som inte gör på samma sätt som andra kanske skulle ha gjort det så tänk till. Det kanske finns en annledning till varför den personen gjorde så. Tänk på det innan ni säger någonting, den personen kan bli ledsen eller sårad för den vet om själv att han/hon inte kan göra just den saken eller vad det kan vara.

Förresten om ni nu skulle kolla efter ställen jag skrivit fel på (som jag inte tror att så många kommer göra), så menar jag stavfel och inte slarvfel. Slarvfel gör alla, lätt att trycka på fel tangent på tangentbordet. Slarvfel sitter nog i att man inte orkar läsa igenom det man skrivit så.  


Historia 74

Två inbrottstjuvar skulle bryta sig in i en tvåplansvilla på natten. De upptäcker att undervåningen är rejält inbrottssäker och står sedan fundersamma och tittar upp mot övervåningen. Ena tjuven:
 - Du... jag vet... Jag tänder min ficklampa så klättrar du upp till fönstret på ljusstrålen.
Andra tjuven:
 - Tror du att jag är helt dum i huvet? Då släcker du ju bara så jag ramlar ner.

Mysterium!

Har suttit i soffan nu ett tag och funderat och funderat men inte kommit fram till varför det ligger en lampa på mitt bord. Kan någon förklara, begriper inte varför den ligger där.



Den lyser ju inte upp speciellt mycket om den ska ligga där kan jag lova. Men det måste ju antagligen vara jag som lagt dit den, men kan inte komma på när. Och sitter och kollar runt vart det fattas en lampa men det verkar inte fattas någonstanns... Jag har ett stort mysterium här...

Men det får jag lösa imorgon funderar på sängen nu.

C ya

Tetra pak-miljardären!

Hans rausing, även kallad tetra pak-miljardären. Kan inte låta bli att berömma han, äntligen någon som fattar. Han har skänkt 50 miljoner till att försöka lösa bröstcanser gåtan.
Han kanske har läst min blogg, eftersom jag skrivit några gånger att dom som har så mycket pengar borde kunna skänka 40 - 50 miljnoer till välgörenhet. Men gubben är nog klok och väll hjälpa till utan att ha läst min blogg.
Asså 50 miljoner är riktigt mycket pengar. Tack vare han kanske dom kommer kunna rädda flera tusen kvinnor som lider av bröstcanser. Tänk om det fanns fler som Hans som skänkte pengar till välgörenhet, och inte var så jäkla snåla fast dom sitter på massa pengar.
Dom slänger bort pengar på massa skit, medans Hans skänker pengar för att hjälpa till att rädda liv. Mycket klok man låter det som i mina öron iaf.
Jag menar om det är någon som har jäkligt mycket pengar som Hans, är det inte värt att skänka 50 miljoner för att rädda massa människor då? Det tycker då jag iaf, och helt klart Hans med... Tummen upp

C ya

Försenad mat!

Sådär jag nu är jag hemma. Jobbade till 16:00 och sen for jag och handlade lite. Efter det så for jaag på frasses och drack kaffe med Therese. Så blev där ett tag faktiskt. Har nästan inga pengar på mobilen heller så därför skrev jag ingenting på bloggen genom den heller. Men nu ska jag äta, lite sen middag kanske men det får gå. Blir kött och pommes tror jag.

Satan nu börjar det tjuta i mina öron, helt plötsligt bara. Läskigt...

C ya

Tro mig!

Tro mig, jag är inte gjord för att vara vaken den här tiden asså. Men vad gör man inte, måste ju jobba. Men jag ska vara glad att jag har ett jobb iaf.
Nä nu måste jag fara iväg. Trots att jag är väldigt trött idag.

C ya

Historia 73

En snubbe trackade sin fru för hennes slappa bröst:
Om du skaffade lite fastare bröst, skulle du inte behöva BH!
Frugan greppade hans slappa "fröstock" och sa:
Om du skaffade en större pitt skulle jag inte behöva använda din brorsa!

Hmm!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, är inte på humör för att skriva alls om jag ska vara helt ärlig. Står helt still i huvudet på mig så finns inget att skriva om heller.
Får väll se om jag kommer på något sen innan jag ska sova annars för jag väll komma på någonting imorgon istället. Har bara legat hemma i soffan idag sedan jag slutat med förresten. Hoppas inte jag håller på bli sjuk bara...

C ya


Gla jag!

Efter att jag slutade idag for jag och skulle fixa lite saker, sen då jag kom hem så åt jag 2 styckan mackar och drack ett glas mjölk. Räkost var det på mackorna, viktigt.
Efter det så skulle jag duscha, det var bara ett tag sen nu faktiskt. Som jag skulle duscha alltså. Iaf så ställer jag mig i duschen och hinner knappt duscha någonting innan jag slänger mig ur duschen typ. Varför gjorde jag det, jo för varmvattnet försvan ju, blev ju iskallt. Har fan inge varmvatten någonstans i lägenheten. Och jag duschade ju inte länge heller. Gissa hur glad jag är nu då...  
Blev ju tvungen att duscha i kallvatten, hade ju fullt med shampoo på mig va fan.

C ya


jobba idag!

Har druckit 2 glas mjölk nu, så nu kan jag fara på jobbet. Jobbar bara till klockan 14:00 idag sen ska jag inte göra någonting alls hade jag planerat idag faktiskt. Nä ska åka iväg nu...

C ya

Historia 72

Jo, det var så att Kålle gick på kvällskurs för att lära sig engelska. En dag var han och Osborn på promenad nere i hamnen, där dom tänkte titta på dom engelska krigsfartygen som var på besök. Under hela promenaden höll Kålle på med att fråga och plåga Osborn med alla nya engelska ord han lärt sig på kursen, Osborn trivdes inte alls med detta, men precis när de kom fram föll en Engelsk sjöman i vattnet från ett av fartygen, han försvann under ytan ett ögonblick men strax dök hans huvud upp över ytan och han började omedelbart ropa "help,help". Då sa Osborne, "döö Kålle, där ser du fanimej en gubbe som snackar engelska flytande".

Datateknigk!

Har precis kommit hem från Niklas, druckit kaffe och pratat. Nu ska jag äta lite fil tror jag sedan får det bli god natt. Ska upp och jobba imorgon jag, så nu vet ni det med.

Undrar en sak förresten, männsikan måste ju ha varit mycket mer begåvade förr i tiden än vad vi är idag. Jag menar tänk dom som byggd hus förr i tiden, dom var ju riktigt duktiga, använda hammare spik och såg typ. Idag har man ju verktyg som dom inte ens kunde fantisera ihop.
Eller tekniken, vi skulle inte klara oss en dag utan datorer och sådant i dagens samhälle. Men dom verkade ju lyckas rätt bra förut innan datorer fanns.
Skolan blir ju mer och mer meningslös, vem behöver kunna matte idag om dom ska jobba i en affär typ, kassan räknar ju ut allt själv typ. Jag tror att om några år kommer skolan bestå av ett ämne, fast uppdelat i olika kategorier. Och det ämnet kommer vara data. Kommer bli så att allt sköts genom dator. Är ju nästan så idag redan om man tänker efter... Tänk vilka problem man skulle få om en dator på något sorts jobb skulle gå sönder. Shit asså, då finns det ju bara en sak att göra. Just det, laga datorn, annars kan man ju inte jobba, det duger vi inte till i dagens samhälle. Man måste ha en fungerande dator på en arbetsplats asså. Allt består ju fan av datateknig typ...

C ya

Räkost... i tub

Har varit ute på byn och fixat lite saker, sedan for jag till mor och spelade lite wii med bror min. Eller han fick inte va med, jag spelade själv. Men bara ett tag, för nu är jag hemma igen.
Mor min sa att hon skulle äta och då skulle min bror också göra det. Så jag ville ju inte vara sämre än dom, så jag for hem nu för att äta jag med. Idag stod det tomatsoppa och grovtbröd på menyn. Tyckte det lät gott idag så.
Har räkost på brödet, räkost är det nya. Det är grymt gott. Testade det för att det var länge sedan jag åt det och nu kommer jag fortsätta äta det helt enkel...



Men det måste vara i tub, annars är det meningslöst...


C ya

Poker!

Har legat och läst ett tag nu faktiskt. Men blev så lej så stängde igen boken för att göra något annat. Men fanns inte så mycket annat att göra kom jag på då.
Jo nu kom jag på vad jag ska göra, jag ska tjäna lite pengar, spela poker ett tag. Var länge sen sist nu.

C ya

Skrev fel!

Sådär nu har jag slutat jobba, närå skämta bara. Har ju inte ens jobbat idag. Skrev egentligen fel skulle skriva nu har jag duschat, men orkade inte sudda ut det.
Som sagt, har duschat och fixat ite här hemma, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Var ju tänkt att ta en fika med Niklas men han jobbade ju idag så det sket sig ju. Får väll se vad jag hittar på då. Kanske far ut en sväng med bilen och lyssnar på musik.
För ni vet väll att musik är det bästa som finns, den som uppfan musiken borde få en bragdmedalj...

C ya

Måste bara fråga!

Innan jag sover måste jag fråga en sak som jag kom på just precis för en liten stund sen, typ nyss. Om klockan går åt fel håll kommer solen fortfarande gå åt samma håll va???

C ya

Historia 71

En man går till doktorn för att han hostar så mycket.
Doktorn skriver av misstag ut laxerande medel istället för hostmedicin.
Tre dagar efter mötts de på gatan, doktorn frågar artigt:
- Hostar ni fortfarande?
- Oh nej! Jag vågar inte längre.

Sova kanske!

Nä nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, blev lite små sent igår tror jag. Eller tro, jag vet att det blev det. Är ju en dag imorgon med. Är ledig imorgon och ska lyckas att inte sova bort hela dagen. Får väll se hur det går med det...

C ya

Kroppshåret!

En annan del av köping, det måste ju vara bästa programet som finns asså. Det är inte ens lite ljug idet heller, så jäkla sköna hela bunten. Har suttit och kollat på det nu. Tobbe och hans jäkla kaffe asså, så härligt.

Till helgen blir det nog till att åka till Umeå, Niklas ringde nyss och sa att det blir av. Vi snackade om det igår, men då var det ju alkohol inblandat om man säger så. Men det ska bli jäkligt roligt.

Har ni förresten tänkt på en sak, varför kan tyo skägg och håret mitt upp på huvudet växa och bli i stort sett hur långt som helst medans allt annat hår blir visst långt bara? t.ex håret på armarna, jag har ju haft lika långt hår på mina armar säkert 5 år. Varför väser bara det till en viss längd sedan tvärslutar det?
Är det inbyggt stopp i det håret eller vad är det frågan om. Eller kolla ögonbrynen, det har man ju hela livet typ. Och hur många gånger klipper man ögonbrynen på en livs tid då?
Men en sak till som är konstigt med det hela är ju att om man rakar bort ögonbrynet så växer det ju ut igen, men fortfarande lika långt som det var innan. Samma med armår med, m.m. Lite märkligt kan man tycka.

C ya

Skriva en bok och gräva ner!

Sitter och lyssnar på musik just nu och funderar på vad jag ska hitta på. Men kommer inte på något just nu asså. Kanske lägger mig i soffan och kollar på någon film.
Klockan 20:30 ska jag iaf kolla på en annan del av köping, det är ju riktigt jäkla bra asså. Dom är ju så jäkla sköna hela bunten där asså. Men bäst måste ju vara tobbe, så jäkla härlig. Haha

Förresten, bibeln, hur kan folk tro på allt som står i den asså, det är ju massa ologiska saker där i. Kom bara att tänka på det såhär nu. Jag menar det kan va vem som helst som skrivit den och det behöver inte betyda någonting. 
Om jag skriver en bok om hur jorden blev till och massa sånt, sen gräver jag ner den eller gömmer den någonstans. Sen hittar dom den om en jäkla massa år så kan ju dom lika gärna tro att det är "bibeln". Fan man ska inte tro på allt, finns inga bevis på att det givk till så som det står i bibeln. 

Vette fan hur jag kom in på det här, men det kändes helt rätt. 

Fina fisken!

Då har man vaknat upp igen då, mår rätt bra idag. Men det är inte min röst jag har idag asså. Fan vad hes jag är. Hade en liten förkylning på mig, och den blev ju inte bättre av gårdagens alkohol kan jag säga.
Sen igår då jag skulle gå och lägga mig blev jag försenad till sängen. Jag började tok nysa, sen så började näsan blöda som en tok, så det tok ju ett tag att lösa det lilla problemet. Men idag mår den bättre, men inte min röst.

Nä nu ska jag iväg och fika med gårdagens folk som var har.

C ya

Historia 70

Lille Pelle var försenad till skolan. I trappan mötte han rektorn.
- Försenad?
Pelle:
- Ja, det är jag också

Öl drickning!

Sitter hemma och dricker öl med några stycken nu. Får se om det blir utgång ikväll eller inte, tror faktiskt det inte blir det för min del iaf. Men man vet ju inte ännu.
Har iaf ätit god mat och haft trevligt sållskap. Och det är ju inte alls helt fel kan jag ju lova. Nä ska fortsätta umgås med foket här nu...

Kan nämna vilka som är här nu, det är pajen, icke sa nicke, kompost, moe och ankan...
 Vi är 7 stycken alltså.
C ya

Väntar på maten!

Ny duschad och ledig söndag och måndag. Så just nu sitter jag och väntar på lite folk som jag ska käka middag med. Får se vad som står på menyn. Har inte en aning om vad dom handlat så.
Sen lär det väll bli någon öl till maten kanske, vem vet. Jag vet förresten, det kommer bli det. Tror jag.
Nä ska ta och fixa lite här, typ städa bort lite på bordet och sittplatser så vi får plats.

C ya


Historia 69

En muslim hittas död i värmland. 20 knivhugg i kroppen och 46 skotthål i huvudet. Polisen säger att det är ett utav de värsta självmord de har sett...

Gissa om!

Gissa om jag ska äta nu asså, fan vad hungrig jag är. Inte ätit sedan klockan 13:00 då jag hade lunch. Slutade 19:15 då for jag och far för att testa starta bilen, den har ju inte gått igång idag, även fast det varit nytt och ny laddad batteri, plus att den har stått inne i värme från klockan 18:30 igår typ.
Men vi fick igång den till slut. Med två stycken batterier (nyladdade) lyckades den starta, på andra försöket. Så jag tocg och körde några varv på byn för att den skulle bli riktigkt varm, motorn och allt.
Så jag passade på att skjutsa Therese när jag ändå var ute och körde. Men jag var ju lite nyfiken och ville öppna bakluckan som varit fastfrusen. Och det gick kan jag säga, men däremot gick det inte att stänga den igen. Så har hållit på ett bra jäkla tag med att försöka få den stängd.
Men efter ett bra tag och efter många olika sorters idéer så gav jag upp. Blev arg och smälde igen bakluckan för kung och fosterland, så nu sitter den helt enkelt. Då funkade det, lite ilska var allt som krävdes. Men nu vet jag inte om det går att öppna den istället, men tänker fan itne testa förens det blir varmare...

Nä nu ska jag äta sen måste Jimmy sova för han ska upp och jobba imorgon. Yippie...
Så det blev inte så mycket skrivet idag tyvärr.

C ya

Lunch!

Nu har jag ätit en sallad och en bakelse blev det idag med. Det är ju fredag så man får ju passa på. -27 ute nu, det går ju åt rätt håll iaf.
Och min bil går inte igång idag heller, fast den stått inne i värmen över natten. Den har knappt tinat upp ännu, helt galet.
Nä nu far jag på jobbet igen, får åka med far min nu så.

C ya

Veckans fyllo 10



Han måste ha suttit där länge asså!

Gmorgon!

Kan säga att det var härligt att sova enda till klockan 09:00 idag . Börjar klockan 10:00 och jag slipper gå till jobbet med. Far min kunde skjutsa mig, så snäll som han är. Vilket jag är tacksam för, det är ju trots allt -31 ute just nu.
Jobbar till klcokan 19:15 idag så ska lägga ut veckans fyllo direkt efter detta inlägg.

C ya

Historia 68

Ur en hälsotidning:
Jag är en tjej på 14 år! När min kille klämmer på mina bröst blir jag alldeles blöt i trosorna.
Har jag vatten i lungorna??!

Inge ljug!

Utan att ljuga så kan jag säga er att det är fan kallare ute än vad det är inne. Om ni inte tro mig så kolla själv.



Sa jag inte att det var varmare inne än ute, det är u till och med plus grader inne vettu.
Tycker det börjar gå lite för långt då det kommer under -30 alltså, eller det har gått för långt redan då det är under -25 kom jag på.
-15 kunde det väll ha varit iaf, det tycker jag låter bra. Ska vi satsa på det tills nästa vecka eller?

C ya

Låt vargarna leva!

För det första fattar jag inte varför dom ska skjuta så många vargar, det kan ju inte finnas så många egentligen. Jag har aldrig sett en varg, men skulle gärna vilja göra det. Men nu under jakten verkar folk se hur mycket varg som helst. Vad kan det bero på? 
Jo för att dom var ute och jagade vargarna med fordon typ 1 vecka innan jakten började så dom skulle veta vart dom höllhus på ett ungefär. Det tycker jag är jävligt dålig stil. Inte fan är det någon som gör så med älgar t.ex.

Sen det här med att dom lägger ner utredningen om att det skjutits en varg för mycket tycker jag är förjävligt. Hade det varit en älg eller björn för mycket hade det nog blivit något straff, men nu när det är varg så tycker dom det är bra. För dom vill ju inte ha vargarna här. 
Men gör vargarna så stor fara då? Hur ofta hör man något om vargar egenligen. Låt dom leva, finns fan inte så många av dom. 
Sen kommer det ju bli ett jävla liv när dom skjutit massa vargar med. "Å nej vi har nästan inga vargar kvar", sen kommer dom bli fridlysta. Ja men är det så jäkla konstigt då om ni ska hålla på skjuta dom nu då? Fan skärp er.

Sen störde jag mig på det dom skrev förut förresten. "Dom får döda 26 vargar" eller något sådant stod det. Asså just det där "döda" inte fan hade dom skrivit så om det hade varit älg eller björn det handlade om. Då skulle det stårr "dom får skjuta 26 björnar/älgar". 
Siter nog mer i att dom tycker det är kul att "döda" vargar än hur farliga vargarna är skulle jag tro.  

Vi måste ju hjälpa samebyarna och deras renar mot vargarna. Ja visst det kan vi mycket väl göra, men tror inte vargar är största problemet där ändå. Inte tror jag dom hänger så jäkla mycket läpp över en ren när dom har så många, plus att dom får ju fan betalt för varje död ren. 
Säkert hänt någongång att dom tagit ihjäl en ren själv med eller att någon ren dött på naturlig väg. Och sedan låter dom ligga i skogen tills något djur varit på dom, så att dom kan skylla på vargarna.

Vargarna lever exakt så som dom är gjord för att leva, inte fan skulle människan bli så jävla glad om vargarna börjar skjuta mot oss om vi inte beter oss som dom vill. Fan det är naturensgång, acceptera det.





Är det så här man ska behandla vargar eller vadå? Stackarn då.
Bilderna är tagen av min far, så jag ska inte ta åt mig all äran för dom, men lite kan jag faktiskt ta åt mig.

C ya


Hej iskub!

Nu har jag lyckats fått bilen till ett varmt garage, så den får tina upp riktigt. Men det kan ta sin lilla tid...

Jag säger inte att den är en iskub, men inte långt ifrån asså. Gick ju inte att starta den iaf, batteriet här HELT dött. Så får ta fram det andra batteriet och sätta dit de imorgon när den tinat upp. Eller far min får setta in det andra batteriet, jag jobbar imorgon till klockan 19:15 så.

Först höll vi knappt på få bildörren, eftersom batteriet har fryst helt så ingen ström alls. Därför funkade inte dosan som man trycker på för att låsa upp dörren. Men efter många om och men så fick vi upp dörren genom att vrida nyckeln, men det satt hårt.

Larmet gick inte heller som tur var, eftersom batteriet är dött. Sen var det så isigt på rutorna så det tog ett bra tag att skrapa bort all isen. Sen hade bromsen frysit fast och nästan ratten med så var lite jobbigt att bli bogserad sa far. Han fick sitta i den kalla bilen medans jag körde hans bil...

Men nu hoppas jag att den tinar upp och att kylan försvinner så jag kan använda bilen normalt.


C ya


Vandraren!

Hemma och inne i värmen, eller är hos mor och far är jag just nu. Handlade efter jag slutat jobba, sen var det bara att ge sig ut i kylan.  - 31,5 ute just nu så ni ska inte tro att jag hade tagit på mig mycket kläder imorse iaf. Men inte hjälpte det, var fan kallt att gå hem från jobbet nu med. Fast skönare än imorse kan jag lova.

Nu är jag lite hungrig så funderar på om man ska fråga mor och far om man kan få smaka lite mat som dom gör just nu. Eller det är mor som gör maten, far satt nyss brevid mig vid hans dator. Han kollade säkert om jag hade skrivit något på bloggen. Men inte hade jag det, inte sen imorse iaf...
Men dom borde nog kunna bjuda på mat, har ju faktiskt köpt med lite fikabröd till dom så. Gu va snäll jag är då...

Just de, en sak till. Om ni ska ut och gå i kylan så blunda inte en längre stund, för då fryser ögonlocken fast i varandra. Det gjorde mina, och ont gör det när man ska öppna ögonen igen...
 


Ut i kylan!

Jaha då måste jag ta på mig mycket kläder då, ska ju ut och gå i kylan så. Blir till att vandra till jobbet idag, och känner redan nu hur kallt det är.
Nä har nog inte tid att sitta och skriva här, måste ju börja gå iväg nu. Tar ju en lite längre stund att gå än att köra till jobbet så...

C ya

Historia 67

Det var en man och hans fru som var ute och körde på landet. Dom kom fram till en ko-hage där en tjur höll på att betäcka en ko.
- Hur vet tjuren att kon vill? frågade frun.
- Han känner det på lukten, svarade mannen.
De körde vidare till dom kom till en får-hage. Där höll en bock på att betäcka en tacka.
- Hur vet bocken att tackan vill? frågade frun.
- Han känner också det på lukten, svarade hennes man.
De körde vidare. Plötsligt sa frun:
Du är täppt i näsan idag va, älskling?

God natt!

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig, får inte till det här med att byta bloggen. Blir så less, får fortsätta imorgon med det tror jag. Måste sova nu så jag tar mig upp och jobba imorgon.
Måste ju dessutom gå till jobbet imorgon eftersom min bil inte vill vara så hygglig och starta...

C ya


Gick ju som det gick!

Som ni kanske ser så är det fortfarande samma gammla blogg. Fick fan inte till det asså. fattar inte vad det är som går fel. Jag gör exakt som det står men ändå händer ingenting alls.
Får väll stå ut med blogg.se ett tag till, ska se om jag inte kan hitta någon som fattar hur man gör. Känns jobbigt att starta en helt ny blogg så. Då försvinner ju allt jag skrivit här innan mear jag. Och det känns ju inte så skoj, för det är ju mycket jag skrivit här.

Men återkommer med fakta om ny blogg när jag har kikat lite mer så jag kan få till det. Så ni behöver inte vara rädd att bloggen ska försvinna när som helst, varnar er innan serru...

C ya

Ska byta adress!

Okej nu är det så här att jag ska fixa lite med bloggen. Vill inte ha blogg.se längre så ska byta. Så jag antar att adressen till min blogg kommer bytas, men jag hoppas ni kommer hitta den. För jag kommer inte ha kvar denna längre, jag flyttar nämligen över hela den här bloggen till en annan blogg sajt.
Men om ni inte hittar min nya blogg adress så kan ni skriva till mig på min e-mail ([email protected]) eller adda mig på msn helt enkelt, för där kommer adressen så efter mitt namn på msn...

Vet inte om jag orkar fixa allt idag eller om jag fortsätter imorgon.
Men ifall det skulle bli något fel då jag håller på att flytta över så att jag inte kan skriva något eller ens kommer in på bloggen, så vet ni ju varför. Men OM, bara om detta skulle hända så kommer bloggen upp om 2-3 dagar igen, kommer försöka fixa det så fort som möjligt om det skulle hända. 
Men vi hoppas ju självklart att allt går felfritt, då kan jag börja skriva redan ikväll igen kanske...

C ya

Fryser som f*n!

Dra mig baklänges, nu får det fan vara slut på kylan. -27 är det ute nu och jag kom hem en timma efter att jag slutat.  Varför då kan man ju undra, jo för att bilen startade ju inte. Tack vare att det är så förbannat jäkla kallt. Så ringde far min och han kom efter ett tag, under tiden satt jag i bilen och frös.
När han hade kommit så tänkte vi starta bilen med startkablar, men efter cirka 30 minuter gav vi upp för jag höll på frysa ihjäl, inge skämt.
Så jag fick åka hem med far och nnu sitter jag hemma hos mor och far med en tunnbrödstut och varm chocklad. Med 2 stycken filtar runt om mig och tofflor på fötterna.

Ska äta nu och värma mig innan jag går hem igen...

C ya 


Vilken tur!

Vilken tur att jag vaknade av klockan idag då. Är nämligen helt själv idag på jobbet så vore kanske en aning dumt att försova sig. Men nu när jag har vaknat ska det väll gå bra antar jag.
Nä har inte riktigt tid att sitta här kanske. Ska ta och bege mig till köket och dricka lite vatten sedan fara iväg.

Kom ihåg, det är en röd dag idag...


C ya

Historia 66

Tjejen: Hej
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt.
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet.
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mej?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner väl mig?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja älskling...
Tjejen: Älskling..

läs nu nerifrån och upp!

Vi är konstiga!

Människan är bra konstig egentligen. Vi klagar på kylan nu på vintern, "åh det är så kallt, kan det inte bli lite varmare". Sen på sommaren så ska vi klaga då med, "meen vad varmt det är, kan det inte bli kallare".
Vi blir helt klart aldrig nöjda. Vi hoppas på att det ska bli en vinter med mycket snö och så. Men om det väl skulle bli det så klagar vi på att det är för mycket snö.
Sen hoppas vi att det ska bli jätte varmt på sommaren. Och om det skulle bli det (mot all förmodan), så ska vi helt klart klaga på att det är för varmt ute. Varför kan vi inte bara vara nöjda med det vi får.
Sen en sak som är väldigt märklig är att då det är vinter så vill vi ha sommar och då det är sommar vill vi ha vinter. Men när det väl är vinter så ska vi klaga och vill ha sommar, och tvärtom.
Nä tror det är guds fel allting, han som skapat jorden så han hade nog planerat in det här så vi ska ha något att klaga över. Eftersom det absulot inte finns något annat här i världen att klaga över så klart...

Men finns det något jag inte tycker om så är det slaskvädret, snacka om att jag hatar då det är slask. Går ju inte att gå utanför dörren utan att bli dyngsura om fötterna asså. Så om det är slaskväder ute så har man all rätt att klaga, helt klart.

C ya



För långa inlägg!

Okej, nu är det såhär att vissa folk tycker tydligen att jag skriver för långa inlägg ibland. Ja, jag skriver rätt så långa inlägg ibland men hur skulle det se ut om jag har börjat skriva om en sak, och sedan bara tvärsluta. Vet inte riktigt om det skulle bli så populärt. Känns inte riktigt som en smart idé i mina öron.
Har jag börjat skriva om en sak så avslutar jag det med. Sen får det bli hur jäkla långt de vill. Har inte tvingat någon att läsa min blogg så varför ens säga något om hur långa inlägg jag skriver.
Tycker ni att jag skriver för långa inlägg så ni inte orkar läsa så skit i att läsa dom då. Vissa kanske tycker att vissa saker jag skriver om är intressant att läsa, och vissa kanske inte tycker det. Men kom då inte och säg det till mig, ge helt enkelt fan i att läsa min blogg då...

Alla kan ju inte tycka att allt jag skriver är intressant, vissa saker tycker en del om och andra saker tycker en del om. Läs det ni själva tycker är intressant isället för att läsa saker som ni inte alls tycker är intressat så slipper ni störa er över att det är så jäkla långa inlägg ibland.
Jag menar sitter du och läser något du tycker är intressant så skiter du nog i att det är rätt långt och fortsätter läsa tills det är slut.

Har suttit och kollat igenom massa inlägg nu och det är ju inte speciellt många inlägg som är jätte långa. Visst jag har en del som är riktigt långa, men det beror ju på att jag vill få fram massa saker om det jag håller på skriva om just då.
Kan ju inte börja skriva om en sak jag tänker eller funderar över om jag inte får skriva allt jag tänker på om just den saken.
Jag menar om jag kommer på en sak att skriva om så skriver jag direkt från vad som kommer upp i huvudet och då kan det bli hur långt som helst. Sitter ju inte och planerar in hur jag ska skriva direkt. Vissa saker blir korta och andra långa, bara att acceptera. Min blogg så jag skriver som jag vill och är ni inte nöjda med något inlägg så skippa det då. Fattar inte vad det är för vits att sitta och läsa något som man skiter fullständigt i. Jag hade inte gjort det iaf.

Men det är klart folk vill ju ha saker att störa sig på ibland. Finns ju hur många som helst som sitter och läser typ kissies, blondinbellas och allt vad dom heter. Fast att dom sitter och stör sig på dom. Snackar om att dom är helt rubbade och att dom "hatar" dom och det dom skriver.
Men varför då läsa deras bloggar? Fattar inte riktigkt varför om dom absolut inte tycker om det dom skriver. Lägg er tid på något ni tycker är skoj istället.
Eller så måste det ju vara så att ni egentligen tycker om det dom skriver eftersom ni envisas med att läsa det.

Jag tycker inte alls om typ kissie, tycker hon provoserar folk som fan och är allmänt jäkla dum med folk. Har typ kollat hennes blogg 1 gång och jag gör det inte igen för att jag stör mig på att hon beter sig som hon gör.
Så gör samma med min blogg, för er som inte tycker om den, sluta läsa den då...

Sådär nu har jag försökt göra så långt blogginlägg jag kunnat bara för att jävlas lite med dom som envisas med att läsa mina långa inlägg, fast dom klagar på dom sen...


C ya

Garvsyra!

Nu är jag hemma igen, det var riktigt roligt på Garvsyra faktiskt. Men det var däremot inte så skoj att jag har börjat få ont i halsen. Hoppas jag inte blir sjuk bara, orka vara sjuk nu.
Men känns lite bättre i halsen drack två koppar kaffe under pausen på Garvsyra, så det var ju inte helt fel.
Ni kanske vill se någon bild från revyn?



Kom på att det kanske inte var så jäkla skoj att bara se bilderna. Ni förstår ju inte riktigt vad dom sa just vid dom här tillfällena. Men det var roligt iaf, skrattade rätt mycket om jag ska vara helt ärlig.

Nu ska jag gå och koka te och dränka halsen i värme...


C ya


Hjälp mig nu!

Nu har jag ätit plankstek hos mor och far, och ska snart fara iväg för att kolla på Garvsyra, (en teater). Det ska nog bli skoj hoppas jag på, dom brukar ju vara rätt bra så.

Förresten, ni som har facebook. Hjälp mig att sänka facebook, gå med i mitt evenemang. Som heter "Nu sänker vi facebook!".
Vi ska se om vi kan få hela facebook servern att ligga nere en stund, genom att så många som möjligt ska logga in på facebook klockan 21:00 den 14 februari.
En kul grej jag kom på bara för att det ska hända någonting skoj...

Nu ska jag vara iväg på Garvsyra...


C ya

Förtjänar en kaffe!

Nu har jag vikt klart all tvätt så nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av en kaffe, eller vad säger ni? Skiter i vad ni tycker förresten, jag åker och tar en kaffe nu direkt ändå. Sedan ska jag fara till mor och far och käka plankstek. Gissa om det ska bli gott eller?

C ya

Jäkla skit!

Sådär ja, då har man sovit bort hela dagen idag då, jäkla skit. Men var kanske bra att jag sov så länge med. Nu är jag iaf utvilad. Har tagit igen all sömn nu som jag inte fick i helgen kanske, och det är ju kanon.
Har inte sovit enda tills nu, har faktiskt varit vaken typ 1 timma med.
Nä ska ta och sortera tvätten jag nu, orkade inte göra det inatt då jag blev klart så.


C ya

Historia 65

Snickaren på våning 3 upptäckte att han glömt sågen längst ner.
Han försöker ropa till sin kollega på våning 1, men avståndet var för stort.

Han pekar på sig själv (jag),
nöp ihop benen å vred sig (behöver),
drog armarna fram och tillbaka (såg).
Kompisen på våning 1 nickade, och började onanera!
Snickaren på våning 3 blev förbannad och sprang ner för trappan.
-Va fan, är du dum? Jag ville bara ha en såg!
-Ja jag förstod det. Jag försökte bara berätta att "Jag kommer snart 


Nu snart får jag sova!

Nu går jag ut för att hämta sista tvätten sedan kan jag sova. Tog ju inte så jätte lång tid ändå tyckte jag. Kollade på die hard 4.0 under tiden så, bra film måste jag säga, alla die hard är ju bra om jag tänker efter... Yippie ki yay mf...


C ya

Klädesaffärer!

Har tänkt på en sak nu under all jul rea och så, det här med kill och tjejkläder. Då jag var i Sundsvall t.ex gick runt och kollade på kläder (killkläder), tänkte att jag kunde hitta massa kläder som var billiga eftersom det var mellandags rean. Visst jag hittade en del, men inte var det mycket som det var rea på iaf.
Det var i stort sätt bara tjejkläder som det var rea på. Då undrar jag varför killar ska behöva betala mer för kläder som är "ute", än vad tjejer ska få göra. Vart tog jämställdheten vägen där då om jag får fråga?
Sen tycker jag att det knappt finns några klädesaffärer för killar heller. Far man iväg för att handla kläder på olika klädesaffärer så består ju 90 % av alla kläderna av tjejkläder.
Varför så mycket tjejkläder för? Killar behöver väll också kläder, eller är jag helt jäkla bortkommen om jag säger det?

Finns ju hur många klädesaffärer som helst som det bara är tjejkläder i, men hur många finns det för bara killar då? Fattar fan inte hur dom tänker asså. Bara för att det är fler tjejer som kanske är ute och shoppar så betyder ju inte det att killar inte bär kläder. 
Om dom gör lite mer klädesaffärer för killar så kanske det blir fler killar som handlar kläder med. För det här med att killar inte orkar gå runt och shoppa tror inte jag riktigkt är så jäkla sant. Eller sant är det väll, det är ju betydligt många fler tjejer som kutar runt och shoppar än vad det är killar som gör. Men dom har ju massa affärer att kuta runt och shoppa i, men inte vi killar. Därför kanske det blir lite tråkigt för oss att följa med.
Men om det skulle komma mer killkläder istället för ett litet jäkla hörn i någon butik så kanske det skulle vara roligare för oss killar att shoppa med. Så har vi något att kolla på också istället för att stå och glo på tjejkläder då vi har gått igenom dom 20 plagg som fanns på herr avdelningen.

Om dom tror att det bara är tjejer som använder kläder, (dom verkar ju tro det eftersom det nästan bara finns tjejkläder överallt). Eller om dom inte börjar göra fler klädesaffärer för killar snart så tänker fan jag börja protestera. Då jäklar ska dom få som dom vill. Tänker börja gå naken om det är det dom vill. Bara för att dom fattar att killar också använder kläder. 
Jag menar om man skulle börja gå naken så skulle ju folk börja undra, och tänka att han måste köpa kläder. Då kanske, men bara kanske, dom överväger att börja göra fler klädesaffärer för killar. 

Inte för att jag lider så hemskt myckat av att det inte finns så många, men skulle ju vara roligare att gå runt på massa affärer om det finns något att titta på själv också. Men det är ju tur att det finns internet, för där har dom ju iaf fattat att killar bär kläder...

C ya

Inte så jäkla dåligt gjort!

Nu har Therese åkt hem och jag har slängt in kläder i tvätten. Har tvättid heeela natten lång, gu så härligt att slippa sova. Nä men har inte så mycket tvätt så får sova rätt så tidigt ändå, kan ju sova lite längre imorgon istället. Är ju ledig imorgon så det känns bra ändå.
Funderar på om man ska kika på någon film medans man väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan slänga in en ny maskin...

Förresten inte så jäkla dåligt det här. Såg han på aftonbladet, riktigkt duktigt snubbe asså.

 

Vadå grym? Som om du hade gjort det bättre själv eller vadå?


C ya


Hel städat!

Oj vad slut jag är nu, fast att jag somnade efter jag hade duschat. Men sov inte så länge 1 timma kanske. Men är hel slut nu, hade ingenting alls att göra så jag tog och städade. HELA lägenheten städade jag. Dammtorkade, dammsög, skurade och putsade spegelväggen. Så nu kan jag se mig själv i spegeln igen. Nädå så farligt var det kanske inte...

Ska ta och åka iväg och hämta Therese nu iaf. Får se vad vi hittar på. Jag ska även fundera ut något som jag kan skriva om senar ikväll. Kände att jag vill klaga på någonting idag så...

C ya

Som vanligt!

Har slutat nu och ska duscha som vanligt hade jag tänkt. Sen äta som vanligt det med. Sedan vet jag inte vad jag ska göra som vanligt det också. Eller jo jag ska nog kanske ta och fixa lite med bloggen kanske. Får se om jag orkar, kanske sover en stund med. Blivit sena nätter hela helgen kan man säga.

Jo just det ja, jag fick ju mössan jag hade beställt idag. Vilken tur jag har, nu ska jag bara betala den med...

Snygg va? Den är köpt på Fashionisland. Finns mycket snygga kläder där kan jag säga... Eller jag vet ju inte vad ni tycker om, men jag själv tycker det finns mycket snyggt där.
Om någon är sugen på kika på vad som finns där så har jag dom länkade på högra sidan av bloggen... (Just nu är det en röd raklam ruta)

C ya


Hel knasigt väder!

Är vaken nu och ska ta och åka iväg på jobbet. Men känns inte så jätte skoj att ge sigg ut i det här vädret. Blåser och snöar som tusan, är säkert svin kallt med.
Jobbar till 14:00 idag, sedan ska jag kolla om min mössa har kommit, har beställt en dagen innan nyårsafton. Kom på att jag tror inte jag nämnt något om det.
Nä hej då, nu drar jag ut i ovädret.

C ya

Historia 64

En man hade fått motorstopp på sin folkabagge och stod vid sidan av vägen när en Ferrari bromsade in. Ferrariföraren gick med på att bogsera honom till närmsta verkstad och de sattefast en lina mellan bilarna. När dom åkt en liten bit kom en Porsche och körde om i fruktansvärd fart. Ferrariföraren blev så förbannad att han glömde bort folkan och tryckte gasen i botten. Folkaföraren fick panik och hängde sig på tutan, men Ferrariföraren märkte ingenting. En bit bort körde de förbi en polisbil som stod parkerad vid sidan av vägen.
"Såg du?" sade den ena polisen till den andra. 
"Det var det värsta jag har sett!"
"Nä, vadå? sade den andra polisen."
"Först kom en Porsche i minst 200, efter det en Ferrari och sist av allt en folkabagge som tutade för omkörning..."

Äntligen!

Om ni kunde ana hur många gånger jag försökt skrivit här i bloggen idag asså. Men tydligen är det någon som inte vill att jag ska skriva här. Var ju hos Anton igår och idag så har försökt loggat in här säkert 20 gånger genom mobilen, men tror ni det funkat eller?
Sen då jag väl kommer hem så har det inte gått att komma in här heller. Så det måste ju vara någon som vill jävlas med mig asså. Därför har det inte blivit något inlägg idag och det ber jag om ursäkt för. Men imorgon blir det mer, om det inte ska jävlas då med, men det hoppas vi väll ändå inte att det ska göra.

Som sagt har varit hos Anton och lirat musik hela helgen typ, riktigt jäkla skoj har det varit. Det tackar jag Daniel och Anton för, dom jag spelat med så.
Runt klockan halv 5 hade vi spelat klart idag, så då for vi in till Östersund och käkade. Vi åt pizza på något ställe, vet inte vad det heter, ligger brevid J C iaf... Tog en pizza med banan och fläskfilé, riktigt gott. Första gången jag testat banan på pizza faktiskt. Har trott att det ska smaka riktigt illa om man säger så, men hade ju tydligen fel. Riktigkt gott var det med banan på, så nu vet jag det.

Sen for vi hem till Anton igen för att packa in sakerna i bilen sen började vi åka hemöver, var hemma runt 20-20:30 typ. Så då blev det till att vara med Therese och vi kollade på New moon. Den andra Twilight filmen om det är någon som inte vet om det. Den var bra faktiskt, men nu måste man ju se nästa film oxå och den som kommer efter nästa. Alltså 3 och 4 kunde jag ju också skrivit från början så hade det ju blivit mindre för er att läsa. Tokigt av mig va?

Nä nu måste jag ta och sova, ska ju upp imorgon och jobba igen.

C ya

Historia 63

Vet du varför Hitler tog livet av sig? Han fick se gas räkningen.

Lirat klart!

Nu har vi lirat klart för idag, och är hemma hos Anton igen. Jag ljuger om jag säger att det inte gick bra att lira idag. Och ännu en egen låt blev det idag. Eller vi ska hitta på någon text till den nu ikväll, men först ska det bli någon film. Vi fick även god mat när vi kom hit idag faktiskt. Nä nu ska det bli film. C ya

Jag säger bara 400!

Okey, 400 inlägg nu. Fattar inte att jag pallar med det, hatar ju att sitta och skriva annars. Men här verkar det ju funka rätt så bra ändå. Hade ju tänkt att jag skulle hinna skriva 500 innan nyår men 400 va ju inte så klent det heller. 100 inlägg i månaden har det ju blivit typ.

Har nyss kommit hem från faster nu, ska ta och packa ner lite saker sedan drar jag till anton i Österåsen igen. Men denna gång blir det nykter, vi ska ta och spela lite igen. Finns tydligen en lokal där man kan spela där så det ska bli riktigt skoj fakitskt.
Kommer hem imorgon på eftermiddagen någongång. Blir till att spela ikväll och imorgon så vi ska väll hinna gå igenom några låtar...

Nä nu måste jag packa sedan gå ut och försöka få upp höger framdörr på bilen. Den har nämligen fryst fast. Skulle ju vara fint om man kunde få upp den. Jäkla kyla, kan det inte bli varmare igen. Igår var det ju lagomt men idag sket det ju sig igen.

C ya

Har inte tid!

Sitter i soffan och glor bara, ny duschad och ska åka iväg och lämna Therese mobil till hon. Hon tog och glömde den här igår så. Men måste nog åka med den nu direkt. För sen ska jag iväg till faster min och fylla i några papper så har inte tid att sitta här och skriva.

C ya


Historia 62

Det kommer in en liten man på en bar och sätter sig brevid en muskelknutte, beställer en öl och då vänder sig muskelknutten till den lilla mannen och säger...
- Såna små som dig ska inte sitta här utan hemma hos mamma...
Den lilla mannen säger...
- Jag sitter väl vart jag vill!!
Muskelknutten härsknar till och ger på den lilla mannen en smäll så han flyger in i ett hörn och somnar av. Efter en kvart vaknar han till och ser en lapp på bröstet där det står..svart bälte i karate-85. Han springer hem och rusar in i garaget och rotar runt en stund, springer sen tillbaka till baren och ger på muskelknutten en smäll så han flyger in i ett hörn och domnar av. När det gått 20 minuter vaknar han upp alldeles yr och blodig. På bröstet ligger en lapp där det står..vevaxel volvo 1965...

Nyårslöften!

Har varit med Therese ikväll och vi kollade på Paranormal Activity. Den var riktigt bra tyckte jag, riktigt intressant. Om den nu är verklighetsbaserad som det påstås. Om den är det så ger jag den 10/10. Blev helt insatt i den, riktigt intressant att se hur det kan hända sådana saker.
Är ju sjukt svårt att det kan hända sådant om man aldrig varit med om det själv eller sett det hända någon. Men som jag skrivit förut, jag tror helt klart på andar och sådant men det där känns så overkligt på något sett. Svårt att tro att den är verklighetsbaserad helt, kanske en del men det är nog lite som är påklistrat med.

Satt här och fundera lite på det här med nyårslöften. Varför ska man ha ett nyårslöfte, jag menar om man ska sluta med något som man inte tycker är bra, eller börja med något som man tycker är bra. Varför då vänta tills nyår för att kunna börja eller sluta med något. Fan om ni vill ändra på något gör det direkt istället, det måste väll vara bättre?
Istället för att vänta tills nyår menar jag. Tänk om man inte är nöjd med något, och kommer på att det ska bli sitt nyårslöfte att ändra på det. Blir det inte lite jobbigt då om det är typ 3 månader kvar tills nyår då. Vad är det för fel på att göra saken till det bättre direkt istället? Förstår inte det asså.
Tror jag aldrig haft ett nyårslöfte, bättre att ändra på saken direkt. Spelar väll ingen roll vilket år det är.

Aja nu skiter jag i det. Kom ju på att det var fredag idag, så skyndad mig att lägga in veckans fyllo. skönt att det blir helt vanliga veckor nu så man har någon koll på vad det är för dag och vilket datum det är.
Apropå datum, imorse, eller klockan var väll kanske 14:00 eller något sådant. Spelar väll egentligen ingen roll vilken tid det var, det var idag iaf. ..
Men iaf så satt vi och skulle få i oss någon mat, jag och dom jag firade nyår med alltså. Och vi sitter där vid bordet och väntar på att maten skulle bli klar. Då klämmer jag ur mig något väldigt korkat, jag frågar vad det var för datum idag. Snacka om att vara dagavill asså.
Hade firat nyår kvällen/natten innan och ändå kan jag inte räkna ut att det är 1 januari. En apa hade kunnat ränka ut det fortare än mig. Iaf så tyckte dom andra tydligen att det var väldigt skoj och korkat sagt, så det ska ni ju inte tro att jag fick höra iaf...

Nä nu ska jag sova, blev lite halv sent igår tror jag. Höll inte koll på klockan efter att den slagit 12 så jag vet inte när vi la oss om jag ska vara helt ärlig.

C ya

Veckans fyllo 9



Han borde kanske skippat att gå ut, och stannat på förfesten istället...

Historia 61

I en tågcupé satt en rysk soldat, en tjeckisk man, en yngre och en äldre dam.
När tåget körde genom en lång tunnel blev det alldeles svart. Plötsligt hörde man ett smack och sedan ett pang. När tåget hade kört ut ur tunneln hade den ryska soldaten en blåtira.
Den äldre damen tänkte:
Vilken fräck soldat kyssa den unga damen, bra av henne att slå till honom.
Den yngre damen tänkte:
Hur kunde den där soldaten hoppa på den där damen, härligt att hon slog till honom.
Den ryska soldten tänkte:
Smart drag av den där tjecken kyssa den unga damen och låta mig få slaget.
Den tjeckiska mannen tänkte:
Vilken bra idé, kyssa mig själv på handen och slå till ryssen.

Årets värsta bakfylla!

Nu är jag hemma igen, var en bra kväll igår faktiskt. Och jag mår bättre än jag borde idag. Fast jag var inte jätte full igår ändå, tog det rätt lungt även fast det blev en hel del alkohol. Men dricker man mycket på lång tid så jämnar det ut sig.
Men kan ju säga som så att jag är inte bakis för fem öre ens, men det är fan värsta bakfyllan detta år iaf. Och det är inte ens lite ljug i det.

Hade inte en tanke alls på att lägga in gårdagens historia igår, men jag gör det efter det här inlägget. Så se det positivt, ni får ju två stycken historier idag istället. För er som är vaken då jag lägger ut den andra såklart.

Ska ta och duscha nu sedan packa upp och lägga mig i soffan en sväng. Sen ska jag iväg och dricka kaffe och vänta på att Therese ska sluta, sen ska vi väll hitta på något.

C ya

2010 here we come!

Gott nytt år, nu är det 2010. Kan det bli bättre? Ja vem vet. Vet inte om bilden är så jätte bra, men den är tagen ute i mörker med mobilen så ni kan inte förvänta er något annat. Ja sitter här med ett gäng och det känns helt rätt. Jag öppnade skumpan nästan exakt vid 12 slaget faktiskt, enligt våra klockor iaf... Nä nu ska jag fortsätta umgås med dom här. Men gott nytt år igen. Och förresten, har inte varit såhär full på hela det här året kan jag lova... C ya

RSS 2.0