Lailas rumpa!

Jobbat till klockan 17:15 sen for jag till mor och far och åt, sen for vi upp till farmors lägenhet och plockade lite och så. Sen hamnade jag här, ska upp och jobba imorn igen så blir tidig kväll så jag inte försover mig imorgon.

Var ju på bandy igår kväll så jag kollade inte på idol, men jag läste i Expressen idag. Första sida på Laila Bagge som visat röven för andra gången i tv. Det roliga med det hela är att efter hon dansat klart klämmer hon ur sig, "oh nej, säg inte att den syntes". Vad fan tror hon då? Hon borde väll kunna räkna ut att om hon har en kjol som slutar innan den knappt hinner börja, så är det väll fan klart att rumpan hennes kommer fram när hon far runt och snurrar och flyger runt där på golvet.
Näh istället blir hon jätte förvånad över att rumpan syntes, hur tänkte hon liksom. Hon kan ju inte vara så dum att hon trodde att den inte skulle synas i den där kjolen med den där dansen.
Såg klippet på dansen, och om hon tror att inte rumpan kikar fram i den där dansen måste hon va blåst alltså. Man kunde ju se trosorna och rumpan lite då och då då hon flög runt där på golvet.
Men jag fattar väll jag med att hon egentligen bara vill visa upp rumoan sin, så stolt som hon är över den så. För några veckor sedan hade dom ju en halv sida i se&hör (tror jag det var) om hennes fasta och fina rumpa. Hon förklarade hur man skulle på en lika fast och fin rumpa som hon, träna så här så får du lika fin rumpa som mig bla bla...
Klart som fan att hon är stolt över den, annars hade hon ju inte velat visa upp den och ställa upp på intervjuer om den m.m. Tror nog inte bara hon är stolt över rumpan heller, hon verkar tycka hon är så jäkla snygg hela hon. Men det är ju bara vad jag tror att hon gör. Men håll med om att hon verkar tycka det iaf...
Det jag menar är bara att jag tycker det är löjligt av hon att låtsas som om hon absolut inte visste att den skulle synas (igen), när en 2 åring skulle kunnat råkna ut det. Som jag sa innan om hon trodde det så har hon ju inte alla pommesfrites på tallriken.

C ya

Det går bra nu!

Har nyss duschat, så gissa vad jag gjort idag? Jo jag har jobbat till klockan 19:15 sen varit på bandy tills nu. Så nu när jag är ny duschad så ska jag ta och få i mig någon middag. Det ska bli riktigt gott med mat.
Men det gick förvånansvärt bra idag på bandyn, eller själva spelet gick väll inge vidare, men jag gjorde inte illa mig någonting i kväll. Så det är bra, tycker då jag iaf...

Näh måste få i mig någon mat nu känner jag, innan jag tuppar av här. Sen så lär jag nog bara ta de lungt ett tag sen sängen. Ska ju upp och jobba imorgon, även söndag ska jag jobba. Inte helt fel, blir ju som 2 stycken söndagar så det är bra betalt. Så då kan jag mer än gärna jobba helg.

Nu blir det inte så mycket mer skrivit, är rätt trött så, men imorgon lär jag nog skriva lite mer. Efter klockan 17:15, slutar nämligen då. Så innan det lär jag nog inte skriva något...

C ya

78 bestick, och tvångstanke!

Snacka om mysko, hur fan kan man vara besatt av att äta bestick. Står i aftonbladet "Hon åt upp 78 bestick". Först äter hon upp 78 stycken bestick, sedan far hon på sjukhuset för att klaga på att hon har ont i magen. Asså hon borde ju fatta själv att det kanske inte är så bra att käka bestick. En 5 åring skulle ju kunna räkna ut det. Sen fattar jag inte hur man lyckas äta upp en hel sked eller typ gaffel. Har väldigt svårt att förstå hur fan man lyckas, jag skulle nog inte lyckas svälja en hel sked iaf.
Sen är det ju ganska märkligt hur fan hon blev besatt av att äta bestick. Jag menar hon kan ju inte gärna ha testat käka upp en gaffel för att se om det va gott, hon måste ju typ råkat svälja den eller nått sånt. Snacka om att man kan bli besatt av vad fan som helst alltså. Men det var bara gafflar och skedar hon hade i magen, undra varför hon inte åt knivar. Smakade dom inge bra eller vadå?
Tydligen hade hon ignorerat maten när hon skulle äta och hugit in på besticken direkt med, kan man verkligen bli mätt på bestick undrar jag då. Hon kunde väll iaf  maten först, sen besticken som efterrätt.
Dåligt brydd läkaren ska ha blivit när han/hon hittar 78 stycken gafflar/skedar i magen på hon förresten. Man kan ju undra vad läkarens första tanke var. Lär ju inte vara så vanligt att det kommer in folk med 78 bestick i magen direkt.

Näh man ska ha tur att man inte är besatt av någonting. Eller kom just på att jag är besatt av en sak, eller inte besatt men jag har tvångstankar iaf. Det är inte så skoj det heller, finns många väldigt sjuka tvångstankar också. Inte för att jag lider så väldigt av mina tvångstankar direkt.
Det är nämligen så att jag inte kan lyssna på stereo, radio eller tv om ljudnivån står på ett ojämnt tal. Eller lyssna kan jag men jag stör mig så mycket på det så jag måste gå och ändra till ett jämt tal. T.ex. om jag lyssnar på musik i bilen och någon sänker eller höjer ljudet till typ volym 13, så måste jag direkt ändra till 12 eller 14. Så det är inte så att jag direkt lider av mina tvångstankar. Men om det är så att jag inte når till volym knappen så måste jag även be någon som gör det ändra till ett jämt tal. så då kan man bli lite dumförklarad.
Nu sitter ni säkert och tycker att jag verkar vara väldigt konstig. Men tänk på vad jag skrivit här nästa gång ni ändrar ljudet, så kommer ni få se att ni kommer störa er på att det är ett ojämnt tal.
Men ljud och sånt går ju bra ändå, men fatta då jag ska kolla på tv. Om det är ett jätte bra program jag vill se, sen så är det på kanal 3 eller 5 hur fan ska jag göra då?
Närå det går faktiskt bra att kolla på kanaler med ojämnt tal, och tur är väll det...

C ya


Klura ut de åt mig!

Nu sitter jag här igen, har precis kollat på inlåst, tror det va näst sista ansnittet faktiskt, så vad ska jag göra på torsdags kvällarna efter nästa torsdag.
Har varit på saga idag och druckit kaffe med Therese och Elin. Efter det for jag och spolade av bilen lite fort, den va så jäkla skitig sen jag va till Östersund i förrgår. Inte för att den blev så ren nu men ändå.
Sen har jag varit och hjälpt Niklas med att bygga en bastu, den är ju inte klar men en början är det ju iaf. Han bjöd även på mat med efter att vi snickrat på med bastun.
Sen for jag och far min upp till farmors lägenhet och kollade på lite olika saker, många minnen som kommer upp då man ser vissa saker. Det va jobbigt att vara där och se allt men ändå härligt på nått vis, alla minnen och sånt.
Men efter vi varit där så kom jag hem och hamnade framför tv:n och kikade inlåst, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Gå och lägga mig kanske så jag orkar upp och jobba imorgon, men börjar inte förens klockan 10:00 så det är ingen fara än.

Håller på att klura ut hur fan man gör för att kunna få ett klipp att visas direkt i bloggen, utan att det ska bli bara en länk till sidan som klippet finns på. Så om det är någin som vet detfår ni gärna förklara för mig.
Det är fan inte så lätt som man tror att hålla på fixa till bloggen och sådant. Massa tecken, siffror och bokstäver som ska skrivas in bara för att få en annan färg på texten t.ex.
Men man har ju något att klura med om man ska fixa till nått på bloggen iaf...

C ya

Grattis!

Grattis på 18 års dagen bror, och grattis till mig själv med för den delen. Men fyller ju 21 år jag, så bror min får lite mer uppmärksamhet eftersom det är lite större att fylla myndig så GRATTIS igen. Men blev ju lite konstigt nu, va tänkt att skriva lite tidigare idag men har inte haft tid, så våran födelsedag är ju slut typ nu, men men.
Precis, jag och min bror fyller år på samma dag, för er som sitter och klurar på vad fan jag snackar om. Men så är det, den 28 oktober 1988 föddes jag och exakt 3 år efter fick jag en lillebror i födelsedagspresent. Lite fränt ändå om man tänker efter. Så dom 2 första åren gick ju bra, då fick jag ju alla uppmärksamhet på min dag. Men sen gick det utför, 3:e året fick jag börja dela med mig av uppmärksamheten till min bror. Men det funkar det med...

Jo förresten så köpte jag en tårta och tog med hem också, dagen i ära. Eller hem och hem, jag tog med den till min mor och far. Men självklart som den snälle storebror jag är så tänkte jag ju mest på Dennis (bror) eftersom han fyller 18 år. Så det blev denna text på tårtan.

 

Mycket fin om ni frågar mig, och den var riktigt god med. Violtårta är det, så det är ingen helt vanlig prinsess med lila marsipan inte, nejnej. Hade aldrig smakat violtårta förrut men det funkade faktiskt. Värt att testa, om man gillar viol förrstås...

Men nu blir det nog sängen tror jag, är riktigt trött. Somnade runt klockan 2 i natt och klev upp klockan 06:15 för att åka och jobba. Men är ledig imorgon som tur är.
Så lär nog skriva lite mer imorgon, och tidigare...

C ya 


Byxor och parfym!

Det blev ett par byxor och en parfym idag då jag var i Östersund. Riktigt nöjd är jag faktiskt om jag får säga det själv.
Byxorna köpte jag på Zero.6 och är av märket Jack & Jones.

 

Så ser byxorna ut. Ni kanske inte ser så bra, blev inte så bra bilder men men..
Sen parfymen jag köpte blev en Calvin Klein, luktade riktigt mumma. Ja mumma, det är nog det rätta ordet för vad den luktade.

 

Parfymen är köpt på Åhléns, och om ni är tänkt och köpa den och inte redan har Åhléns medlemskort så passa på att skaffa det då. För då blev det 100 kr billigare plus att jag fick 100 kr i någon sorts rabattkupong. Inte helt fel om ni frågar mig.

Nu ska jag fortsätta fixa till lite med bloggsidan, så hare så länge...

C ya

Nu är det på gång!

Har vait i Östersund idag med Therese och handlat lite, blev en present till Dennis (min bror). Hoppas han blir glad över den, känns lite dumt om man köpt nått sen hatar personen som får det just den saken. Men han ska nog bli nöjd tror jag.
När jag kom hem så började jag fixa till på bloggen lite, men det är fan svårare än man tror asså. Syns en liten förändring nu, men det ska bli bättre sen. Ska dricka en kopp kaffe med Niklas nu först, men senare ikväll eller imorgon kommer jag antagligen bli klar med bloggen. Ska ju upp och jobba imorgon så får se om jag orkar hålla på så länge sen.

Men kommer nog på att skriva en rad sedan iafall. Då kommer det även några bilder på saker jag köpt till mig själv idag. Så kika in sen så får ni väll se vad jag köpt.

Just ja det här med att fixa bloggen är ju riktigt irriterande, har lagt in en bild längst upp, men den syns inte för er som har internet Explorer. Men dom som har Google Chrome kan se bilden, väldigt märkligt tycker jag. Ska se om jag kan få till det sen så alla kan få se hela min bloggsida.
Tänkte att det blir lättare att jag försöker fixa till så bilden syns för alla, än att alla ska byta från Explorer till Google Chrome.  Smaaart va?

C ya

Märkligt med ålder och sprit!

En sak jag tycker är väldigt märklig är åldrarna för att komma in på krogen. Är det någon mer som reagerar på det eller är jag ensam om det?
Jag menar förut var det 18 år överallt, men nu börjar det komma upp i 21-23 års åldrar för att komma in på dom flesta krogarna. Då undrar jag varför i hela helvete det är 20 år på systembolaget?
Man får köpa sprit och dricka hemma då man är 20 år, men man måste vara 21-23  år för att få komma in på en krog. Tycker dom att det är säkrare att man kan köpa hur mycket sprit som helst på systemet sedan gå hem och dricka sig redlöst full och kanske bjuda minderåriga. Än att dricka på en krog där dom har kolla på om man fått i sig för mycket och kanske inte borde ha mer. På en krog har dom vakter och annan personal som är (förhoppningsvis) nyktra så dom kan hålla koll på dom som är där och att det inte är minderåriga där. Men om man köper hem så lär det ju inte vara någon som är nykter och håller koll precis.
Borde det inte vara tvärtom att man borde få gå på krogen innan man får köpa ut själv som det var förut? Eller åtminstone 20 år för att köpa ut från systemet och gå på krogen. Tycker det blir lite fel annars, men det kanske bara är jag.

Sen har jag hört att på vissa ställen har dom 21 för tjejer och 23 för killar. Vad fan är det för nått, vad fan hände med jämnställdheten? Det är ju ett jävla tjafs om att kvinnor inte blir behandlade lika som män. Men det går bra att släppa in tjejer som är 21 år på en krog men inte en kille, nä en kille måste vara 23 år. Eftersom killar betraktas som 2 år yngre än tjejer. Jävligt märkligt resonerat tycker jag. Med tanke på att det är sådant jävla tjafs om kvinnoförnedring, men det är helt ok att förnedra killar, eller vad?
Kämpar dom så jävulst med att få ett jämnställt samhälle borde väll det gälla allting och inte bara vissa saker eller, rätta mig om jag har fel?

C ya


Nyttig ikväll!

Ska väll ta och kolla på vem kan slå filip och fredrik nu klockan 20:00, har inte så mycket annat att göra faktiskt. Tog och gjorde lite grönsaker och dip, tänkte vara nyttig för en gångs skull.
Så hoppas att det ska smaka, blev rätt mycket så det var ju lite synd att ingen va här och kan hjälpa till att äta upp allt. Men men det ska nog gå ner.



C ya

Fixa till bloggen!

Kom på att jag lovat att fixa till bloggen så den ser lite roligare ut, va typ första inlägget jag lovade det men ändå. Men nu ska det bli ändring på det, ska ta och fixa till den lite i veckan så den ser iaf lite roligare ut. Kanske blir roligare att gå in och kolla på den med då, inte vet jag, men man kan ju hoppas på det iaf... 

Ursäkta att det inte blivit så mycket skrivet dom närmsta dagarna. Har inte haft någon jätte stor lust att skriva så mycket nu om jag säger så. Men ska börja skriva lite mer igen om någon dag. Så det kommer bli mer skrivet framöver kan jag lova. Så hoppas ni inte slutar läsa nu, för som sagt det kommer mer. Har mycket tankar om allt möjligt konstigt och bra här i världen, men just nu är det andra tankar jag har i huvudet så blir jobbigt att skriva. Hoppas ni förstår mig. Men som sagt det kommer mer någon dag framöver.

:'(

Saknar dig farmor, kommer kännas tomt utan dig. ♥
Hoppas du vet att du betyde väldigt mycket för mig och alla andra barnbarn och barn m.m. Vi älskar dig och kommer alltid göra det. 
Önskar att du kunde vara här med oss nu med... :'(

♥ Vila i frid farmor ♥ 

RIP farmor<3<3<3

Det känns väldigt jobbigt att mista dig, men nu lider du i alla fall inte. vet att du har det bättre nu, än när du låg där och hade ont och led.  Kändes bättre att se dig då du låg så lungt och fint där i sängen nu ikväll, än att se dig lida. Men jag hoppas du får det bra där du är nu. Kommer sakna dig enormt mycket och kommer aldrig glömma dig farmor, du kommer alltid finnas kvar i mig. Känns bra att jag han träffa dig sista gången du var vaken, men samtidigt väldigt jobbig...
Önskar att jag hade hälsat på dig mer äv vad jag gjort. Men du vet att jag älskar dig och hoppas du får vila i frid nu. <3
Saknar dig redan :'(

Sjuka tankar!

Som ni kanske märkt så skrev jag ingenting igår, men det var inte mitt fel faktiskt. Va tänkt att skriva men det var helt omöjligt att komma in, så tyvärr så blev det ingenting igår. Så nu vet ni varför, om det var någon som undrade...

Igår jobbade jag, sedan va jag med Therese, vi åt mat (kött och pommes) sen kollade vi på Wrong turn 3. Visste inte att dom skulle göra en 3:a men tydligen har dom ju gjort det efter som vi såg den igår. Den var riktigt bra faktiskt, men det är ju rätt så vidriga scener i dom där filmerna, va inte så bra att äta samtidigt som man kollade på den där kanske.
Men efter vi hade sett den så kom jag och tänka på en sak. Dom som kommer på sådana filmer, dom kan ju inte vara helt friska. Brutala sätt att slita upp kroppar och döda folk på, hur kommer dom på allt sjukt menar jag. Det måste ju vara någonting som fattas i huvudet på folk som gör skräckfilmer, eller är det normalt att tänka så som dom gör när dom kommer på en skräckrulle?
Vissa kan ju det vara riktigt vidriga scener i, och det är ju någon som fått dom tankarna i huvudet och sedan gjort en film av det. Jag själv tycker dom inte kan va helt klar i huvudet asså, men det är ju jag de...

Har jobbat kort dag idag, det var skönt. Har kort dag imorgon med sen är det helg, och det känns ju inte helt fel kan jag lova. Då ska jag ta och vila upp mig hade jag tänkt, känner mig inte helt 100 faktiskt. Hoppas att jag inte blir riktigt sjuk igen, hade ju nyss halsfluss tyck ja. Så man kan ju hoppas att det inte blir något mer än lite hes och täppt i näsan.
Ska ta och rita en tatuering till Therese nu, har redan ritat en men fick en ny idé i huvudet så jag ska försöka få ner den på papper nu. Så får jag se vem hon tycker bäst om.

C ya

Spermabank!

Asså dom kommer ju på vad fan som helst för att tjäna pengar. Läste nu att dom startat upp en ny spermabank i USA, spermabanken heter California Cryobank. Där kan man nu få barn med kändisar, eller iaf få barn som ser ut som sin idol. Bland annat Johnny Depp, Prins William, Björn Borg, David Beckham m.m. Endast 2300kr kostar det för att få ett barn som liknar en kändis. Asså jag undrar om man kan göra vad som helst för att tjäna pengar, man ska ju inte bli brydd nu för tiden över hur fan folk tjänar pengar.
Stod om det här i Aftonbladet i förrgår också, där hade dom skrivit lite konstigt tycker jag. Stod nånting såhär, "nu kan du få barn med din drömkille, eller iaf få ett barn som liknar han". Hur fan tänkte dom där asså, ska dom åka på den där spermabanken och få spermier från någon dom tycker är skit snygg och alltid velat ha. För att sedan kunna föda ett barn, som liknar han dom alltid drömt om som dom sen kan bli tillsammans med, eller vad fan är tanken där liksom?
Sen stod det något mer typ "spermabanken  för snygga kändisar". Vadå snygga? Det kommer in en kändis dit som vill lämna sina spermier, sedan blir han nekad för att dom tycker han är ful.
-Hej jag skulle villja lämna in mina spermie här.
-Nej tyvärr det går inte, du är för ful.
Eller vadå? Måste ju va typ sådär det går till. Menar vem fan är det som sitter och bestämmer vem som är snygg eller inte. Alla har väll olika smak, dom kan ju fan inte gå på dom som dom själva tycker är snygga. Fattar inte riktigt hela idén med det där asså.
Men nu kanske det inte riktigt är så där heller, tidningar brukar ju lätt kunna ändra några rader för att det ska va mer intressant, så att det dra fler läsare. Men ändå, jävligt konstig idé ändå tycker jag...

C ya

Nej tack till vaccin!

Tänker du vaccinera dig mot svininfluensa? Jag tänker då inte göra det. Svininfluensan är överskattad tycker jag. Det är fler som dött av en helt vanlig influensa än av svininfluensan, 0,4% av dom som blivit smittade har dött. Dessutom har svininfluensan tydligen funnits i USA i nästan 10 års tid läste jag igår. Hittade det på svininfluensans hemsida. I USA är det fler som har dött av vaccinet än av influensan, och sen så är det många av dom som vaccinerat sig som blivit förlamade m.m. Så jag undrar jag vad som är värst, vaccinet eller influensan.
Sen tcker jag att det är väldigt konstigt att dom ens får ta in vaccinet i Sverige när det innehåller kvicksilver, och det är ju olagligt här sedan juni i år om jag inte minns helt fel. Jag menar då bryter dom ju mot svensk lag, alltså är det okej att bryta mot lagar vid vissa tillfällen.
Sen att dom vågar gå ut och säga att man inte får några biverkningar av vaccinet, när det står på deras egna hemsida att det är fler som dött av vaccinet än i svininfluensan i USA. Snacka om idiotiskt, hur fan tänkte dom där liksom.
Hade inte tv och tidningar skrivit så in i helvete mycket om den här svininfluensan, så thade inte folk en märkt det, det är sån liten del av världen som blivit smittade av den. Visst det är synd om dom som blivit smittade och dött, men det är en liten del. Ska dom ge ut vaccin som kanske gör så att ännu fler dör eller blir förlamade m.m.
Folk får tycka exakt vad dom vill om den här influensan, men jag själv tycker den är överskattad, och att dom bara skrämmer upp massa folk när dom håller på skriva om den helatiden. 
Menar bara att det är inte värt att ta ett vaccin med ett giftigt ämne i som man tydligen kan dö eller bli förlamad av, mot en influensa som drabbat sådan liten del av världens befolkning. Så tänker jag iaf...

C ya


Förlåt, kanske bli lite skrivet

Vill börja med att säga att jag kanske inte kommer skriva så jätte mycket här idag och kanske någon dag framöver. Kännar att jag inte alls mår bra, och vill inte hålla på att skriva massa här för det kommer bara bli massa tråkig skit. Men som sagt, mår inte bra av många olika själ och inget jag vill ta upp i en blogg, därför kan det bli lite skrivet. Men ska ta igen det då jag är på bättre humör.

Sen vet jag att jag är kass på förklara vad jag menar ibland, och därför kan det lätt bli missförstånd. Finns det ingen kurs typ där man kan lära sig förklara saker utan att det ska bli massa missförstånd och sura miner? Isf skulle jag vilja gå den kursen alltså.

Sist av allt vill jag bara säga att andrahandsval var mycket olämpligt sagt, menade inte så. Om jag kunde förklara vad jag mena hade jag gjort det men istället blir det fel. Förlåt för det, men tycker iaf att du är en underbar person, och jag hoppas du vet att jag tycker det. Hoppas du tycker jag är en bra vän med. Även fast jag kanske kan säga dumma saker ibland, som nu. Men menade inget illa... Förlåt!

Begåvad jävel asså!

Sitter hemma i soffan, har precis kollat på The boondock saints. Vilken kriminellt bra film det är alltså. Längtar tills 2:an kommer ut, det kommer ju ut en 2:a snart om ni inte visste det. Hoppas den är lika bra som 1:an. Förresten så såg jag inte på The boondock saint, jag sommnade efter typ halva filmen, men har ju sett den några gånger förut, och alltid lika bra, så jag antar att andra halvan som jag nu sov till var lika bra som alltid.

Har varit på dåligt humör idag, vet inte varför. Men även jag kan ha mina dåliga dagar faktikst, och denna dag verkade vara en sådan här dag där allting känns meningslöst. Tur att den snart är över. Ska nog förflytta mig till sängen snart och fortsätta sova där, och hoppas på en bättre dag imorgon.

Just det ja, snacka om att vara begåvad. Ni har väll inte missat nioåringen som gör värsta grymma straffen. Helt sjukt vad denna pojk lyckas med asså. En riktig talang måste han vara ju. 9 år och hyllas av Alexander Ovetjkin superstjärna i hockey hans kommentar till Olivers straffmål, "helt sjukt". Oliver är den sjukt begåvade nioåringen, för er som inte förstod det. tänk själv att få födas med någon sådan talang. Tror nämligen att dom som är riktigt begåvade inom någonting inte har tränat sig till det, eller till viss del har dom nog tränats, men tror man föds med sådana talanger. Det är typ meningen att man ska bli riktigt bra på vissa saker. Så tror jag det är iaf...
Ni kan ju gå in här och kolla på klippet då han gör sin drömstraff.

http://www.youtube.com/watch?v=u71EO6BoLZA&feature=player_embedded

Trååååk!

Faaaaaaan vad tråkigt jag har asså, kan jag inte bara få komma bort härifrån. Finns fan ingenting att göra här. Hur svårt ska det vara att få ett jobb någon annan stanns så man kan sticka härifrån. Ungefär så kände jag just nu. Är ledig 2 dagar nu, och jag lär ju göra som vanligt då jag är ledig, exakt INGENTING...
Ska duscha nu lär väll skriva mer sen, har inget annat för mig kan jag tänka mig.

C ya

Bandy, måste sluta!

Sitter och äter nu, har precis duschat typ. Har ju varit på bandy ikväll. Slutade jobbet klockan 19:00 sen for jag på bandyn, och tro fan att jag skulle göra illa mig idag igen. Måste nog sluta med bandy snart asså. Vet inte hur många gånger jag skadat mig på den där bandyn. Den här gången var det lillfingret, det liksom blev lite snett om man säger som så. Så nu sitter jag och äter med 2 stycken fingrar ihop bundna. Är lite jobbigt att skriva också så det blir inte så mycket mera tror jag.
Jobbar iaf imorgon med, hoppas fingret känns bättre då, så jag kan arbeta normalt. Nu ska jag fortsätta äta sedan ska jag sova så jag tar mig upp imorgn, rätt så slut efter bandyn...

C ya


Lunch!

Är hemma på lunch just nu, börjar klockan 14:00 igen så det blir till att slänga i sig lite mat nu.
Sen jobbar jag till klockan 19:15, och efter det är det bandy, sen får jag äta middag. Dåligt hungrig jag brukar vara efter bandyn asså. Nu är maten varm, så nu ska jag äta...

C ya


Rastlös 1.6!

Har kikat på inlåst ikväll utan att det blev några problem med tv:n, kan det bli bättre? Näh tror fan inte det.
Jag ljög i mitt tidigare inlägg, Terror kom inte förbi, hon var tänkt men orkade inte. Så det blev en lugn kväll framför tv:n bara. Härligt det med ibland. Men just nu är jag så rastlös så det finns inte. Brukar kunna vara rastlös ibland, men just nu är det liksom lite mer än vanligt. Har inget att göra, men vill inte gå och lägga mig för då finns det liksom inget att göra när jag sover. Fast jag vet att jag inte har något att göra då jag är vaken heller.
Tror det är en ny grad av rastlöshet, rastlös 1.6, alltså är rastlös 1.4 rätt så ute vid det här laget.
Vilka bekymmer man kan ha ibland alltså. Men det lär nog bli sängen snart ändå så jag orkar med att jobba sedan bandy imorgon.

C ya

Duschen!

Har precis kommit hem från jobbet nu, så det blir till att slänga sig i duschen nu. Har varit en lång dag känns det som, tiden har gått jätte sakta. Vilket inte är så jätte roligt. Therese skulle komma förbi en sväng om ett tag med, så får väll se vad vi hittar på.
Jaja nu blir det duschen!!!

C ya


Bästa jag vet!

Jobbat idag, ska jobba imorgon också. Egentligen skulle jag vara ledig imorgon men tog på mig att jobba ändå. Har man ändå inget planerat så kan man ju lika gära jobba, alltid bra med lite extra pengar. Som man jobbat ihop själv.
Finns det någonting som jag kan störa mig på så är det översittare och dom som får allting av mamma och pappa. "Näh men det är lungt asså, pappa betalar". Gå runt och tro att dom är bättre än en annan bara för att deras föräldrar har pengar och skämmer bort dom. Fattar inte ens att dom vågar gå runt och se ner på andra för att dom inte har nyaste mobilen, eller inte dom senaste kläderna m.m. Jag menar dom har inte gjort ett piss för att få dom där sakerna dom vill ha, medans en annan får jobba ihop sina egna saker. Ändå kommer dom och tror att dom är bättre på något vis för att dom har dyrare än vad en själv har. Då har man ju bara lust att säga typ, "ja men så jävla kul för dig då att din pappa hade råd att köpa det åt dig, själv har juag vuxit upp och kan ta hand om mig själv". Fan är det inte dags att släppa mammas tutte då dom är typ 19-20 år? Skaffa ett jobb och försörj er själva, kan ju inte leva på mamma och pappa hela livet.

Sen tycker jag det är underbart att vi har folk som vet allt om allting, och dom vet dom sakerna alltid mer än vad en själv vet. Säger man någonting så är det helt fel, för då vet ju alltid dom bäst. Bäst tycker jag det är när en såndär allvetare tror att han/hon vet mer om mig än vad jag själv vet om mig själv. Typ som om han/hon skulle veta bättre än dig själv vad du tycker om och inte. Det är ju helt fantastiskt att dom är så jävla begåvade så att dom kan säga vad du gillar och inte gillar.
Men det finns ju inget bättre än när en sån person som vet exakt allting bättre än alla andra, har TOTALT fel. Även om man säger och vet att så där är det inte, sen blir man dumförklarad själv. Då är det så skönt att bara höra hur den personen sitter och ska lära alla andra om saker som den inte har en jävla aning om hur det funkar. Det går ju förstås inte att försöka rätt en sådan person, för då verkar man ju helt knäpp och okunnig i deras ögon. Fast man själv och alla andra som är med i diskutionen vet att det han/hon säger är helt galet.
Håll med om att det är jävligt härligt att bara sitta och lyssna på sådana personer.
Men jag tycker dom borde väll ändå inse själva att ibland är dom totalt ute och cyklar. Dom kan ju inte på fullaste allvar tro att dom vet allting. Tycker dom borde få upp någon tanke i huvudet, typ "vad fan är det jag står och säger, jag vet väll ingenting om det här. Hur fan tänkte jag nu".
Om det skulle vara så att dom tänker ungefär något liknande, så måste det ju sitta i att det dom inte törs erkänna att dom har fel, och att dom inte kan någonting om detta ämne. Men det är klart, blir lite jobbigt att erkänna det när dom först kanske dumförklarat någon som visste hur mycket som helst om detta ämne. Då framstår ju den personen själv som dum, och det går ju inte. Eftersom han/hon vet allt. Se nu började det om från början, nu vet den personen allting igen. Måste vara ungeför så det går till i huudet på en sådan person. 

Men jag tror det är så att följande två sorters personer, pappa betalar snubben och allvetaren egentligen är väldigt osäkra på sig själva. Och därför låtsas vara någon annan person som han/hon känner sig trygga i.
Det är ju lite synd. Dels för att dom mår ju kanske inte så bra själva, sen att folk blir faktiskt irriterade på sådana personer förr eller senare.

Därför drar jag slutsatsen att man inte kommer så långt genom att vara översittare. Det är så jag ser på det iaf.
Men det finns säkert mycket fel på mig med, så jag ska inte påstå att jag är guds bästa barn. Men jag tror inte att jag håller på så som jag beskrivit här uppe. Men ifall det skulle vara så att jag är någon av dessa personer så säg till mig så lovar jag att jag ska ändra på mig direkt.
För det går inte att gå runt och tycka att ett beteende är dåligt, sen beter man sig exakt så själv tycker jag.
Så snälla säg till om ni upplever mig så. Bättre att säga till än att snacka skit bakom ryggen!

C ya

Mitt vardagsrum!

Har varit med Therese en sväng ikväll, vi kollade på nyaste Wallander. Wallander - prästen heter den. Den var rätt så bra faktiskt. Men har sett bättre Wallander filmer. Men helt klart se värd var den iaf.

Tänkte att ni ville se mitt vardagsrum nu när det är klart. Sist jag visade upp mitt vardagsrum var det ju saker lite överallt. Hade inte riktigt fått allt i ordning då. Men nu ser det ut såhär iaf.



Sådär ser det ut i mitt vardagsrum, lite mer plats nu mot vad jag hade i 1:an förut.
Där var det saker överallt så det gick ju knappt att gå där inne. Så det känns ju riktigt skönt faktiskt.

Men nu blir det till att äta någonting sen sängen. Upp och jobba kla 7 imorgon så, godnatt!

C ya


Städat!

Nu så har jag städat hela lägenheten, så nu är det rent och fint här. Luktar gott gör det också, använde skurmedel som luktar citron, så nu jäklar.
Va roligt att vakna idag föresten och kliva upp och se allt i stort sätt allting är klart här i lägenheten. Sen känns det ju ännu bättre nu när allting är städat. Har varit ledig idag så jag passade på att städa lite då. Får se vad som händer senare idag, just nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Sitter och väntar på att golven ska torka efter skurningen så man kan gå runt här.
Just ja ska ju till min mor och far sen och äta kycklinggryta, det ska bli gott. Hoppas jag iaf...
Sen får jag väll se om man kanske är med någon eller om det bara blir en lugn hemma kväll. Det lär väll märkas som vanligt.

Förresten så är det 1 vecka kvar tills jag får min nya bilstereo, det gick inte att laga min gamla som jag nästan precis köpt. Men jag fick ju ut allt på garantin, så jag la till 800 kr så jag får en lite bättre. Längtar tills den kommer...

C ya

Nu är det så gott som klat!

Då har en dag till i mitt liv gått då. Tiden går riktigt fort om man tänker efter, om typ 2 veckor har jag levt i 21 år. Känns som det var en vecka sen man var 1 år, minns hur skoj dagarna va då.
Nä fan vad jag ljuger, känns inte alls som en vecka sedan och jag minns inte alls vad jag gjorde då jag var 1 år. Låg väll och skrek som alla andra småbarn gör. Vilket skit snack av mig, "minns hur skoj dagarna va". Hur fan kunde jag ens påpeka något så dumt. Man har väll inge minne från då man är 1 år, eller?

Har jobbat idag, kort dag 08-14 lämplig dag. Sen efter det så var min far här och hjälpte till med någon lampa. Efter det så kom Therese, så vi tog och fixade klart i stort sätt allting här hemma hos mig. Så nu går det ju att bo här, känns riktigt skönt nu när allt är klart. Tack för hjälpen föresten Therese, och även mor och far och bror som hjälpt till med flytten, stort tack.
Jag och Therese tog en liten paus från allt fixande med lägenheten och drack kaffe och åt någon sorts bakelse. Sånhär med jordgubbar, grädde och vaniljkräm. Det var ju riktigt gott, det tycker jag vi förtjänade efter allt slit med att göra klart allting.

Just ja kom på att det varit rån på ICA Simonssons i helgen med. Fick höra det imorse på måndagsmötet. Fattar inte hur dom tänkte, det som stals var nämligen bara massa rakhyvlar. Vad fan ska man med en massa rakhyvlar till. Det måste ju vara någon som har jävligt mycket skägg asså.
Jag menar det går ju inte direkt att sälja vidare, hur många köper rakhyvlar av någon på gatan?
Kan ju inte varit så genomtänkt, kunde väll ha stulit något annat som är lite av värde om man ändå ska göra ett rån. Fattar inte vad han/hon/dom skulle göra med rakhyvlarna asså. Men men inte mitt problem, vill dom raka sig lite här och där så varsågod.

Näh nu blir det nog till att laga till lite ravioli i tomatsås, GRYMT gott asså. Måste vara det bästa som någonsin gjorts!

C ya


Tvätta!

Om 10 minuter har jag tvättid, känns ju mindre roligt den här tiden på kvällen när man ska upp och jobba imorgon. Men måste ju tvätta arbetskläderna och det fanns ingen annan tid på hela helgen så. Så det blir till att slänga in en omgång ikväll så får jag tvätta mer någon annan dag.

Har suttit och sorterat massa "viktiga" papper nu ikväll, det tog 3 timmar men nu känns det skönt när det är klart. Blev 3 fulla pärmar med massa papper, och jag sorterade dom i olika kategorier och datum ordning. Så nu ska jag se till att lägga in alla papper jag får som ska sparas direkt, så att det inte blir en jäkla hög igen.

Men nu ska jag ta och sortera ut det jag ska tvätta innan jag går ut till tvättstugan. Sen blir det nog sängen så jag orkar upp imorgon.

C ya


Magnus Betnér!

Har varit och fikat på saga med Therese och hennes bror för ett tag sen, och nu ska jag försöka få tag på dom som ska ha min gamla lägenhet men verkar vara lite svårt. Men dom lär väll märka att jag ringt.
Längtar tills jag får lämna nycklarna så jag slipper allt med den gamla lägenheten någon gång.

Nu ska jag väll försöka skruva upp lite små saker, typ lampor, modem och klocker. Får se hur det går, vette fan hur det går med modemet, eftersom det är betong vägg eller något liknande. Det är ju fan omöjligt att sätta fast saker i den väggen, blir nästan irriterad.

Just ja, har ju glömt bort att berätta att den 26 februari ska jag och therese fara in till Östersund och kika Magnus Betnér. Det ska bli riktigt roligt (hoppas jag). Men det tror jag nog att det blir, Han brukar ju alltid lyckas så. Han måste ju vara en av Sveriges bästa stå uppare.

Om ni kollar riktigt noga så ser ni att vi har Rätt så bra platser också.
Rad 1 och Plats 2-3, inte så illa pinkat om ni frågar mig!

C ya


Tragiskt!

Förlust mot danmark då, va fan inge bra. Men jag tyckte inte att bollen var över linjen så det borde fan ha varit svenskt mål asså. Sen tyckte jag att domarna blåste lite väll mycket, tragiskt. Man blir ju fan förbannad...

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, finns ju inte så mycket att göra. Va tänkt att kolla på någon film, men kände inte för att se någon av dom jag har just nu. Så jag får väll försöka hitta på något annat.
Jo nu vet jag vad jag ska göra, Therese smsade nu så det blir till att vara med hon. Får se vad vi hittar på, nånting förhoppningsvis... Aja nu kilar jag.

C ya


Fixar lite!

Har precis ätit hamburgare, det va ju gott. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 20:00. Då är vdet ju avspark på fotbollen, det måste man ju se. Vad tror ni, Sverige eller Danmark?
Men medans jag väntar på klockan så ska jag fixa lite i lägenheten, blir ju mörkt ute nu så kan ju va bra att få upp några lampor. Är ju nästan svart som i natta här inne hos mig, och det måste lösas. Sen finns det ju mycket mer att fixa med innan allt är klart så jag har de jag gör fram tills klockan 20:00.

Har inte gjort så mycket idag faktiskt, mest tagit det lungt. Men även hållit på stökat runt här hemma. Fan vad saker jag har egentligen, vart kommer allt ifrån. Man hittar mycket som man glömt bort när man flyttar har jag märkt, så det är ju kul. Kanske inte alla saker men vissa är rätt roliga att hitta.
Men nu blir det till att fortsätta med det jag höll på med...

C ya 


Jag är modell

Visste ni att jag är modell? Näh det är jag inte, jag bara ljuger. Men hur svårt kan det vara att bli modell egentligen. Vem som helst kan ju fan bli modell, det spelar ju ingen roll hur man ser ut. Den personen man ser i tidningen eller på tv är ju inte den personen. Jag menar fatta vad sminkade dom är i tv. Är dom så jävla fula så dom måste dränkas in i ton med smink, eller vad fan är det frågan om. 
Tidningar är ju ännu värre, där tar dom ett kort och gör om ta mig fan hela bilden i stort sett. Man sitter och kollar i någon tidning, helt plötsligt kanske det kommer upp någon bild på någon skit snygg person. Fatta vad besviken man skulle bli om man skulle se den personen in real. "Va fan det är ju inte hon, det va ju fan en helt annan person i tidningen".
Dom gör om as mycket ju, därför menar jag att vem fan som helst kan ju bli modell om dom ändå ska göra om bilderna så in i helvete mycket.
Kolla i en klädkatalog t.ex. "Shiit vilken snygg tröja". Sen då man får den så passar den ju aldrig lika bra på en själv som på den i katalogen. Klart som fan att den inte gör det, det är ju inte samma tröja ens. Dom har ju gjort om den på bilden så att den ska se ut som den passa grymt bra, sen gör vi om personen som står där också så han/hon blir lite snyggare också. Så jävla meningslöst att bli modell när man inte ens får visa upp sig själv.
Om man ska vara snygg i dagens samhälle så ska man ju fan ha ett photoshop ansikte. Det verkar ju tydligen vara det som är snyggt.
Inte är det nog med att dom ska göra om bilderna heller, dom ska även sminka dom innan korten med.
Fatta vad missnöjd modellen själv ska bil om dom säger typ, "nä asså vi måste ta nya bilder nästa gång, som här blev inte alls bra". Jag menar fatta vad fuuul dom måste mena att den personen då är in real life, om dom tycker att personen i fråga är ful på dom omgjorda bilderna.
Patetiskt tycker jag det är att behöva göra om bilder så jävulskt mycket. Välj ut någon som ni tycker är naturligt snygg och ta kortet och sedan in i tidningen så skulle nog den personen uppskatta det något mer.
Vem fan vill gå och bli tillsammans med en photoshop bild menar jag...

C ya

Rent som i ren!

Nu jäklar är det så rent som det kan bli i min gamla lägenhet. Går inte att få det mycket renare vill jag lova. Känns skönt att det allt är klart, det enda som är kvar nu är väll att lämna nycklarna så dom kan flytta in. Sen måste jag ju fixa klart här hemma med, står kartonger lite här och där. Men det fixar sig med tiden...

Sitter och kollar på idol nu, är reklam just nu men ska väll kika på det efter reklamen med. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Får se vad som händer. Kanske skriver någon rad till, men hare bra så länge!

C ya

Nu är det helg!

Nu har jag slutat för dagen, eller slutade för 40 minuter sen, har duschat också. Ska snart iväg till andra lägenheten för att städa där, sen flyttar dom väll in i helgen där. Kan ju vara bra om jag hinner städa där, annars blir dom nog lite griniga.
Som sagt har jobbat idag, så har inte hunnit med så mycket mer än idag. Får se vad man hittar på efter man har städat. Nånting hoppas jag. Ledig hela helgen med. Tror jag ska stöka runt här hemma så jag får någon ordning.
Fast först ska jag iväg och städa ur gamla lägenheten nu...

C ya


Det löste sig!

Det löste sig med inlåst, kikar det genom tv4.se istället. Funkar lika bra och jag slipper reklamerna. Så det är nåstan bättre, hinner kolla på ett en timmes program på 44 minuter inte dåligt. Men tror fan att det var någon som ville jävlas med mig. För någon minut efter att inlåst var slut så började tv:n funka kanon igen, så jävla typiskt. Vad har jag gjort för att förtjäna det? Ett enda program på en hel vecka och sen ska tv:n skita sit just då. Tror inte jag och gud funkar så bra ihop asså. Men han finns ju inte, men kan va bra att kunna ha någon att skylla på. Jag tror inte att han finns iaf, sen ska jag inte tala för vad andra tror. Finns ju dom som tror på tomten också så.

Apropå reklam föresten, nämde att jag slapp reklam genom att kika över internet. Tack som fan för det, blir så otroligt less på all jävla reklam. Det är ju bara bullshit alltihop, att folk ens går på all reklam som visas på tv. Alla dom här olika rengörningsmedel som visas om och om igen, cilit bang och allt vad dom heter. "Testa nu nya cilit bang, och smutsen är väck, och få pengarna tillbaka om du inte blir nöjd". Va fan är det för skit snack, lovar att något annat rengörnings medel som är billigare rengör exakt lika bra. Sen tror jag fan inte att man skulle få tillbaka pengarna om man gick på affären och sa att man blev väldigt missnöjd.
Det sitter någon och kommer på något som låter riktigt bra till den produkt dom ska sälja. Sen att det är typ 1 av 10 saker som stämmer med produkten var ju en annan sak. Fan lura på folk att köpa saker som inte är någon stärre skillnad om man jämför med samma produkt från ett annat företag. Så meningslöst, Köp det som känns rätt istället för att slänga ut pengar på saker som det finns en billigare fast lika bra variant av.
Men sen finns det faktiskt vissa saker av dom som är billigare som är rena skiten med. Då är det ju värt att lägga ut några kronor mer för att få något som är bra.
Men det jag försöker säga är att man kan tjäna en slant på att köpa den billiga varianten av vissa saker. Sen lägga dom pengarna man tjänar av det på något annat. Typ lite dyrare toalettpapper. Där kan jag istället råda er till att köpa den dyrare varianten istället, typ lambi. Lambi är ju iaf mjukt, jag menar dom här billigare toalettpapperna är ju så hård så man får ju fan nästan skavsår av att tårka sig med dom...
Men finns även fler saker än toalettpapper som är värt att lägga ut någon krona mer på.
Men jag tycker bara att man inte ska låta sig luras av all jävla skit som sägs i reklamerna. Dom vill ju bara sälja mer så det är klart att dom säger att deras produkt är bäst... Lite får man ju tänka själv också!

Men nu tror jag det blir sängen snart. Är ju en dag imorgon också så. Ska upp och jobba imorgon med sen blir det helg!

C ya

Jävla tv!

Sitter här hemma och blir förbannad för att tv:n lägger av när jag sitter och kollar på inlåst. Kollar inte på många program men inlåst följer jag, och därför ska tydligen det bli något fel med tv-antennen eller nått sånt. Bilden och ljudet är totalt värdelöst så man ser inget. Skrev att jag följer inlåst, men det är ju bara andra avsnittet men ändå, blir så less... 

Har jobbat idag, det gick väll bra, lite ont i halsen bara men. Jobbade bara till klockan 14:30 så det var ju inte så lång dag. Efter det for jag hem och stökade lite i lägenheten, börjar se någorlunda ut här nu iaf. Men än finns det mycket kvar att göra. Ska städa ur andra lägenheten imorgon hade jag tänkt så dom får flytta in nångång.
Har även varit med Therese idag, vi kollade på två stycken Johan falk filmer, National target och Leo Gaut. Dom var riktigt bra dom med, som dom två första var. nu är det bara att vänta på nästa film.

Ska kika om tv:n fungerar som den ska nu...

C ya

Klar med flytten!

Nu har jag flyttat allting från den gamla till den nya lägenheten. Känns riktigt fint faktiskt, har inte hunnit fixat allt än men allt är ju här iaf. Så nu är det saker överallt här, såhär ser vardagsrummet ut iafall.



Saker typ överallt ska ta itu med det imorgon hade jag tänkt...

Har inte gjort så mycket annat än att flyttat idag faktiskt, hade rätt mycket saker märkte jag när man flyttat allt.
Jag har även bytt till vinterdäck och köpt nya skor idag också kom jag på. så lite har man ju faktiskt hunnit med.
Har även kunnat äta lite idag med, och det kändes ju jävligt bra. Har hunnit blivit rätt hungrig på 3 dagar kan jag lova. Antibiotika måste vara människans bästa vän, utan den hade jag nog inte kunnat äta idag...
Ni kanske vill se mina nya skor som jag for iväg och köpte mitt i flytten. Kom på mitt upp i allt att jag skulle behöva ett par nya skor, så det blev dom här...



Grymt tjusiga om ni frågar mig.
899:- på Team Sportia, om någon vill veta och kanske är lite sugen på dom.

Nu blir det sängen, ska upp och jobba imorgon, var ett tag sen nu. Men känner mig bättre så varför inte jobba.

Godnatt!


Hungrig som ett AS!

Är hungrig som en tok nu, hoppas fan att jag kan äta riktig mat imorgon asså. Fått i mig varma koppen idag, men även nyponsoppa och glass. Blir galen om jag inte kan äta något imorgon också. Men kunde iaf sova i natt, låg vaken till 02-02:30 sen lyckades jag sova enda fram till klockan 12 faktiskt. Kände att jag behövde det. Inte kunnat sova någonting på 2 nätter så, och ingen mat på 3 dagar. Det är inte bra, men hoppas antibiotikan hjälper så jag kan äta imorgon och få sova som vanligt.

Idag har jag varit och hämtat mina nya vinterdäck, dumt nog så bytte jag inte idag. Var tänkt att byta imorgon, men snön verkade ju vilja komma redan ikväll. Men ska försöka att hinna med att byta dom imorgon. Ska flytta alla dom saker som jag behöver släpvagn till imorgon.
Har fått hjälp idag med av Therese att flytta så nu är det inte alls mycket saker kvar här. Typ bara sådant som jag behöver släpvagn till, men som sagt så tar jag det imorgon. Sen är det bara att städa ut här, och in i min nya lägenhet. Känns riktigt bra faktiskt...
Funderar på att gå och göra en varma koppen nu snart igen, så jag får i mig någonting mer. Va smart och lämnade en kastrull, tallrik, glas och bestick här så. Man får ju inte vara dum.

Näh nu blir det varma koppen framför tv:n...

C ya 


aschberg och nyponsoppa!

Andra dagen jag inte kunnat äta nånting nu, börjar bli riktigt hungrig kan jag lova. Hoppas jag kan äta imorgon annars tror jag att jag går under. Eller jag har faktiskt lyckats fått i mig lite nyponsoppa och glass, det gled ner rätt så lätt. Men det är ju ingenting man blir mätt på direkt, men någonting är det ju iaf...

Började flytta lite kartonger ikväll med, fick hjälp av min otroligt snälla vän Terrorese. Blir till att flytta lite mera saker imorgon, då jag förhoppningsvis mår lite bättre. Om antibiotikan hjälper någonting förstås, men det får vi hoppas på. Eller kanske inte ni men iaf jag.
Tror att Terror skulle hjälpa mig lite imorgon också, om hon har tid. Snällt av dig Therese!


Just ja, höll ju fullständigt på att glömma att min bror fick en ny polare idag med...



Just det ingen mindre än Robert Aschberg faktiskt. Dom verkade ju komma riktgit bra överens, ser det ut som på bilden iaf. Kan även avslöja att det är min far som tagit bilden, och inte jag.
Lägg märke till att Aschberg även ser väldigt nyrakad ut också. Ni tror säkert att han tog fram rakapparaten eller rakhyveln hemma, för att göra sig fin innan han kom till stora Strömsund. Men om ni tror det så måste jag tyvärr säga att ni är totalt ute och cyklar. För jag vet nämligen exakt hur detta gick till.
Han ansträngde sig riktigt mycket för att se riktigt nice ut innan han åkte hit. Han tog nämligen den här korta vägen förbi Övertorneå innan han hamnade här i Ström.
Av en enda anledning åkte han denna brutalt långa omväg, och det var för att raka sig riktigt snyggt.
Har bild bevis här med för er som inte tror mig...



Se där den som inte tror på mig nu får jag väll försöka övertala lite till...



Se där vad nöjd han blev. Men han var lite nervös inför det hela så han hade med sig Gert Fylking också.
Men ser ut som om det gick lite sämre för Fylking, om man kollar på hans haka menar jag. Ser ut dom om han fick ett litet sår där va.
Även dessa bilderna är tagna av min far, rätt bra att ha en paparazzi fotograf i familjen ibland...

Var väll lite roligt att få se hur Aschberg anstränger sig för att se så ståtlig ut innan han kommer till Strömsund...

C ya


Antibiotika!

Har nästan nyss varit hos läkaren, och apoteket. Som ni kanske märkte igår så hade jag väldigt ont i halsen. Har inte sovit nånting inatt nästan för jag har haft så ont i halsen. Så jag tog och beställde tid hos läkaren, och det visade sig att jag har halsfluss. Så det kanske inte är så konstigt att jag haft så ont i halsen. Men iaf så fick jag åka på apoteket och hämta ut någon sorts antibiotika, kåvepenin heter den. Som ska tas morgon och kväll i 10 dagar nu.
Men ni behöver inte va rädda för att bli smittad av mig ifall ni skulle möta mig. För tydligen smittar jag inte när jag tar antibiotika. Så det är bra, sen lär det väll börja kännas bättre om ett tag förhoppningsvis(i halsen alltså).
Läkaren sa att det inte var något snack om saken, jag hade halsfluss och det visades direkt då han stoppade ner toppsen i prov grejen. Så det var ju bara att gilla läget.
Men som sagt så lär det väll kännas bättre nu snart när jag börjat med antibiotikan.
Näh nu orkar inte min hals skriva mer, blir till att lägga sig i soffan igen och vänta tills det blir lite bättre.
Förhoppningsvis så kanske jag kan börja äta nånting i kväll, är rätt så hungrig så.

Just de ja, fick ju nycklarna till min nya lägenhet idag också. Så det blir väll till att flytta in nu. Känns riktigt bra. Får se om det blir till att börja med lite kartonger ikväll sedan fortsätta imorgon.

C ya

Sjuk!

Ligger hemma i soffan och har sjukt ont i halsen, har aldrig haft sådan här smärta i halsen förrut asså. Vaknade klockan 07:00 idag och låg i sängen tills klockan var 16:00, orkade inte kliva upp så låg och kollade på typ alla Jönssonligan filmerna. Vilka brutalt genomtänkta filmer det är asså. Riktigt bra filmer om man tänker efter, hahaha.
Men iaf så gick jag upp för att göra någon mat vid klockan 16:00, blev nudlar, och fick i mig ett halft paket. Så det är det enda jag har ätit idag, och är riktigt hungrig. Men får inte i mig nånting för halsen är så svullen, så jag känner hur maten nästan inte ens vill åka ner genom halsen. Riktigt obehaglig känsla vill jag lova.
Så grymt ont i halsen har jag, är rädd för att svälja för det gör ont enda upp till öronen.
Men iaf jag förflyttade mig från sängen till soffan runt 16 tiden iaf, sen har jag legat här hela dagen.
Ska trycka i mig några alvedon och mucoangin innan jag lägger mig isängen igen för att försöka sova, och sedan hoppas på att jag mår bättre imorgon. För imorgon måste jag kunna äta något, sen lär det väll bli så att jag får flytta imorgon med. Det känns ju inte så lockande när jag mår såhär.

Men nu ska jag fortsätta att bara ligga i soffan och kolla på någon mer gammal film.

C ya


Farmor <3

Som ni kanske märkt så skrev jag ingenting igår, var inte på humör för att skriva något. For in till lasarettet i Östersund igår för att farmor åkte in, för hon fick en stroke. Sen fick hon tydligen en till när hon var på lasarettet om jag inte missförstod det dom sa. Så var inte så glad igår direkt. Hon bara låg där och ville få sagt nånting men kunde inte få fram det hon ville. Skulle vilja veta vad hon ville få sagt. :( 
Va tänkt att åka in idag med, men känner mig inte helt hundra, tror jag börjar bli lite sjuk. Så vill inte åka dit då jag är sjuk. Men jag hoppas verkligen att hon blir bättre.
Men pappa och mamma är där idag iaf, så det känns bra det iaf.

Idag har jag inte gjort så mycket alls faktiskt, mest legat och funderat. Sen har jag leta efter min rakapparat i alla kartongerna. Måste raka mig, men blir lite svårt när jag inte vet i vilken kartong den ligger i. Ska väll snart äta nånting med, börjar bli lite hungrig faktiskt. Sen har jag inte en aning vad jag ska hitta på ikväll. Lär nog bara ta det lungt här hemma och fundera lite.

Får se om jag kikar in och skriver några rader till lite senare ikväll.

Grekisk sallad och fängelse!

Nu var det slut på första avsnittet av inlåst, tyckte det var riktigt intressant program. Blir till att följa det där. Jäkligt smart idé ändå att låsa in dom så att dom kanske rättar upp sitt liv. Få en inblick i hur det skulle kunna se ut om dom fortsätter som dom gör.
Men sen tror jag att i vissa fall går det inte att ändra på det viset. Vissa sitter det nog långt in i huvudet på så det inte går att göra någonting åt asså. Jag menar det finns dom som åker in och ut helatiden men inte fan har dom lärt sig något. Så jag tror inte det går att hjälpa alla.
Sen tycker jag att fängelser i Sverige kanske inte riktigt har så hårda regler som dom borde. Dom får ju ändå bra mat, tillgång till att träna, tv m.m. Inte för att dom visat det i det här programet, men sett andra program och det kunde faktiskt få vara lite hårdare.
Är det någon som mördat en annan människa så borde dom inte få hamna på något hotell, med hotell menar jag fängelse. Sätt dom i isoleringscell och släng in lite mat åt dom någon gång per dag. Finns nog många som sitter inne som har det bättre i fängelset än vad dom hade utanför. Kanske inte hade något riktigt hem eller mat m.m. Dom lär nog inte tycka det är helt fel i ett svenskt fängelse. Sitter dom inne ska dom fan göra det på riktigt också så dom lär sig något av det dom gjort.
Sen kan jag tycka att vissa länder har lite för hårda straff, t.ex. dödsstraff. Ser inte logiken i att ta ihjäl en människa för att visa att det är fel att ta ihjäl någon. Ni hör ju själva hur dumt det låter. Jag menar då har dom gjort exakt samma sak ju, borde inte dom bli dödsdömda då? Eller just ja, det är ju skillnad från människa till människa i denna värld.
Så dödsstraff tycker jag är helt sjukt, ta bort det helt. Låt dom sitta i isoleringscell och riktigt plågas psykiskt istället, så kanske dom lär sig någonting av det.
Sen tycker jag det är jävligt sjukt att man kan få fängelse för självmordsförsök. Inte här i Sverige men det är något land som det är straffbart för självmord, men kommer inte på vilket just nu. Ni kan ju kommentera om ni vet vilket land det är.
Men på 1800-talet var självmord faktiskt straffbart här i sverige också. Men det sjuka är, kan jag tycka. Att en person som gjort ett självmordsförsök lär ju inte må så bra. Då tror jag inte att det skulle hjälpa personen psykiskt att åka in i fängelset. Jag menar den personen mår ju redan riktigt dåligt om den har försökt tagit livet av sig själv. Så därför tycker jag det är jävligt sjukt att kunna åka in för det. 
Det hade väll varit bättre om dom fick komma på psyket istället så dom kanske kunnat få bort dom där tankarna. 
Eller tror inte det skulle hjälpa heller, inte för mig iaf om jag hade haft självmordstankar.
Jag tror nämligen att om man åker in på psyket utan att vara psykiskt störd, så skulle man nog bli det där inne tillslut. Det är iaf vad jag tror, sen får folk tro vad dom vill... Punkt slut!

Inlåst!

Sitter och kollar på inlåst nu. Skrev tidigare i veckan att jag missade det, men tog fel på dag. Det började ju idag, så det var ju tur för mig. Verkar vara rätt intressant. Men det är bara reklam nu så jag återkommer efter programet och säger vad jag tyckte om det. 

C ya

Ingen flytt!

Blir ingen flyttning idag inte, Blir till veckan istället. Alla papper och sådant han inte komma. Men men, dom trodde det skulle komma tills på måndag, så det vore ju kanon om det blir måndag. Eftersom jag är ledig måndag också.
Är ledig idag med, och har inte haft någonting att göra idag, eftersom jag var inställd på att flytta idag.
Var förresten och hämtade min stereo idag, men fick åka och lämna in den igen. Den var inte alls lagad, så nu skulle dom ringa dit och säga åt dom att fixa det.
Jag som har längtat så efter min stereo. Eller det har jag inte alls gjort, fan vilken lögn. Får ju låna en stereo under tiden, nog för att den inte är lika bra som min. Men den funkar ju att spela musik på iaf...

Nu tror jag att jag ska börja laga någon mat, börjar bli lite smått hungrig faktiskt. Blir till att hitta rätt kartong så jag kan ta fram någon tallrik och några bestick. Vore ju bra att hitta dom om jag inte vill äta med fingrarna.
Som sagt hade ju planerat flytt idag, så allt ligger i kartonger. Känns som det blir en jobbig helg, när jag måste leta rätt på allt jag skulle kunna behöva. Hade ju varit lättsamt om det bara var 1 kartong, men det är ju typ 8-9 st. 
Fan vad dumt att göra alla kartongerna exakt lika, då är det ju omöjligt att veta vilken som är vilken. Dom kunde ju ha gjort dom i olka färger typ, skulle inte bara bli lättare att hitta de man söker, skulle se lite finare ut med.
Typ rött=kök, grönt=toa, om ni fattar vad jag menar. Fan ingen dum idé asså, ska ta patent på det... Så våga inte sno idén!

Näh nu blir det käk!

RSS 2.0