Nu vet ni de!

Jag jobbar imorgon. Bara så att ni vet. Tänkte att ni hade undrat över om jag jobbar eller ej imorgon. Men nu vet ni ju hur det ligger till.
Nu har alla farit hem så nu sitter jag själv här. Har precis kollat på första perioden mellan Kanada och USA. Fan vad dom flyger omkring, tacklingar hit och dit. Tror nästan att det blir Kanada som får OS-guldet faktiskt. Men å andra sidan så skulle det vara roligare om USA fick det.
Nä ska fortsätta kolla nu. Måste förresten träna imorgon igen. Har inte tränat på hela helgen kom jag på nu, inte jobbat heller...

C ya

Skoter!

Jaha ja då har man varit iväg och kört skoter en sväng då. Eller körde inte skoter, men körde en skoter på släpvagnen iaf. Så det är ju inte så stor skillnad. Vi fick åka iväg och lasta på skotern och köra iväg med den iaf.
Och nu väntar jag på Anton och Niklas så vi ska ta och laga någon mat att sitta och tugga på. Sen ska väll Anton hem till sig och Niklas tror jag ska stanna kvar och kolla hockey finalen. Vet inte riktigt om han skulle det, men tror det.


C ya

Jönssonligan!

Nu har man ätit lunch. Blev 3 stycken hamburgare. Det smakade bra, ungefär som hamburgare brukar smaka om jag tänker efter. Men nu ska jag, Anton och Niklas bara ligga och slöa och kika jönssonligan. Jönssonligan är helt klart kult... Förresten så vet inte jag riktigt om det kom en bild på hamburgare i förra inlägget och text i det här. Skriver genom mobilen och kom inte ihåg hur man gjorde. Så det kanske inte ens är någon bild alls, utan bara text. Men det orka vi inte bry oss om nu. Nä ska kika jönsson nu... C ya

God natt!

Nu var jag ensam igen. Folket har farit hem för att sova, antar jag. Vilket jag också hade tänkt att göra nu. Och jag orkar inte skriva någonting nu heller för jag är inte på bra humör. Och då är det inte värt att skriva heller. Men det är en ny dag imorgon. Så man får väll se vad den erbjuder.

Gissa 3!

Sitter hemma och är med 3 stycken personer som inte ni har att göra med vilka det är. Men jag tror jag har nämnt dom förrut här i bloggen så det är bara att börja leta vilka det kan vara. Sist jag skrev om dom så tror jag att vi drack öl. Så står det någonting om öl i inlägget så är det rätt personer.
Har varit med dom typ hela dagen så därför har jag inte skrivit någonting idag. För jag har inte varit hemma och sen har jag itne haft tid.

Aja ska gå och laga mat nu jag. Får sällskap vid mat bordet idag ju.

C ya

Magnus Betner... Tummen upp där!

Då var man hemma från Östersund då. Är skapligt trött nu faktiskt. Och jag är helt ärlig om jag säger att det va ett jäkla skit före att köra hem i. Snörök som bara fan.
Men kan inte klaga, Magnus betnér var ju jäkligt bra iaf. Fick sig några skratt ikväll om jag säger så. Det tackar vi för. 
Riktigt rolig snubbe. Och snabb tänkt som fan verkar han vara med. Kommer med svar på allt lite fort om någon säger något eller gör något. Rapp som fan i truten. Riktigt bra. 
Satt förresten jäkligt bra till måste jag tillägga. Första raden satt jag på. Typ 2 meter ifrån där Betnér stod och snacka. Men kanske var kortare och längre än 2 meter ibland med. Han stod ju inte direkt helt stilla i nästan 2 timmar. Han rörde ju faktiskt på sig lite med. Nä men helt klart värt pengarna. Om jag får bestämma så är nog Betnér Sveriges bästa komiker. Lägg märke till att jag skrev om jag får bestämma. Så slipper ni säga emot och klaga på att han inte är det om ni inte tycker det. Utan det är vad jag själv tycker helt enkelt.

Nä men ucsh nu ska jag ta och sova innan jag däckar ihop över tangentbordet...

C ya

Drar till Betnér!

Nu ska jag ta och slänga i mig någon mat lite fort. Sedan ska jag duscha. Och efter det så ska jag iväg och hämta Therese sen drar vi till Östersund och kikar Magnus betnér... Så har inte tid att skriva här egentligen.

 

C ya


Sova nu!

Nu sova. Blev senare än planerat faktiskt. Men nu blir det till att sova. Känner mig faktiskt rätt så jäkla trött just nu. Men höll på jävlas med datorn lite så blev senare och senare. Fast rätt tidigt ändå emot hur länge jag brukar vara vaken. Aja slut pratat. 

C ya 

Bög!

Har varit med Therese en sväng ikväll. Men nu är jag själv och funderar på att kika lite på os bara för att trotsa förlusten på hockeyn i morse. Sen blir det nog sängen så jag blir pigg tills imorgon. Först blir det till att jobba sedan hem en sväng. Och efter det... Då blir det till att åka till Östersund och kika Magnus Betnér. Ska bli roligt, tror jag. Men han brukar ju lyckas jäkligt bra så tror nog det blir bra.

Har ni förresten tänkt på en sak. Det här med bög. Förut räknades ju bög in som en sjukdom. Fatta vad roligt det måste ha varit förrut asså. Tänk er att någon har kommit på att han är bög. Och eftersom det räknades som en sjukdom så måste ju han ringa på jobbet och sjukanmäla sig. Man kan ju inte jobba då man är sjuk heller. Det skulle nog låte lite såhär då.
- Hej, jag kan tyvärr inte komma och jobba idag.
- Jasså varför då?
- Jag har blivit sjuk.
- Okej vad tråkigt, vad då för sjuk?
- Nja jag har blivit lite bög.
- Okej, men du, krya på dig.
- Ja, tack.
Eller hur fan funkade det liksom. Kanske skyllde på någon annan sorts sjukdom. Nä, men det var kanske lika bra att dom tog bort bög från att vara en sjukdom. Då slipper det ju komma sådana telefon samtal iaf.

C ya

Besviken!

Då var man hemma efter att ha jobbat. Ska träna äta och sen sova. Ska nog hitta på något annat mellan det där äta och sova också. Men vet dock inte vad det blir.
Klev ju upp 06:00 imorse för att se hockeyn. Och inte fan gick jag upp en timme tidigare för att se att dom förlorar. Fan vad besviken jag blev. Vad ska man nu kolla på då det är os då? Sverige kommer ju ändå inte ta några mer medaljer. Om jag får gissa.
Nä ha inte sitta här och sörja ska träna.

C ya


Upp imorn!

Då var det bara till att gå och lägga sig. Ha inte tid att vara vaken. Måste upp klockan 06:00 imorgon och se hockeyn. Börjar klockan 08:00 så får se slutet av matchen på jobbet helt enkelt. Till frukosten. Inte helt fel om ni frågar mig.
JA som sagt, sova nu.

C ya

Ladda mobilen!

Har precis laddat mobilen med 200 kr. Tänkte jag behövde göra det eftersom man fick ju 40 kr extra om man fyllde på med 200 kr innan ett visst datum. Minns inte vilket datum det var, eftersom jag inte fått något sms om det. Tydligen har halebop skickat ut sms om det. Men dock inte till mig.
Egentligen fyllde jag på för att jag hade 23 öre kvar på mobilen. Vilket inet går att ringa så jätte mycket med har jag upptäckt nu.
Men nu till saken. Jag fick inget sms om att man fick 40 kr extra om man fyllde på mobilen inom ett visst datum. Men fick då fan 5 olika sms för att jag fyllt på mobilen. Asså varför i hela helsike skickar man 5 stycken sms om att man har fyllt på tlv, man kan nu ringa för 0 kr, man kan skcika 3000 gratis sms etc etc.  Hur svårt kan det vara att bara klämma in dom sakerna i ett och samma sms, så slipper mobilen låta som om den har fått något ryck. Tar ju aldrig slut. Kommer sms efter sms, med bara massa saker som man redan vet. Helt galet.
Det tycker vi inte om...

C ya

Kallt, kallare, kallast!

Sittar hemma och har nyss ätit en pan pizza. Var så jäkla hungrig då jag slutade klockan 16:30 så jag blev tvungen att köpa med mig en åan pizza hem så jag kunde få i mig lite mat lite fort, medans jag står och lagar själva middagen. Men tror jag ska träna sen duscha sen äta faktiskt. Så har jag det bortgjort så kan jag ligga i soffan en sväng och lata mig direkt efter jag ätit.
Gick förresten till jobbet idag. Ville inte ta bilen. Va svin kallt. Hade ingen termometer att kolla på, men jag lovar det var minusgrader. Lovar. Då jag kom till jobbet hade jag is fulla ögonbrynen och ögen fransarna. Helt galet. Men tydligen ska det ju bli varmare nu sägs det. Man får väll se. Tror inte på det förens jag se de.

Förresten, jag tror jag har glömt bort att skriva här att det blir Tunisien för oss ändå. Riktigt bra är det. Så 29 augusti far man till Tunisien. Längtar redan. Ska bli skapligt kul om man säger så...

C ya

Normal länge!

Jag vet, har inte skrivit mycket idag. Har inte haft tid faktiskt. Har suttit och möglat bara. Nä men har varit med Niklas och Therese idag. Var ett tag sen jag var med dom faktiskt. Alltså inte dom tillsammans, utan va länge sen jag var med någon av dom. Var rätt länge sen jag va med båda dom samtidigt om jag tänker efter med.
Eller länge och länge sen var det väll inte heller, men ett tag sen var det. Några dagar kanske. Inte så länge att jag direkt var helt förstörd över att det var länge sen jag träffade dom. Men var ett tag sen ändå.
Va ju inte så att vi satt och grinade ikapp om vår saknad för varandra under den tiden vi inte träffats om jag säger så.
Kan sammanfatta det hela. Det var normal länge sen vi var med varandra. Inte så värst länge faktiskt om jag tänker efter. Aja skit i det nu. Vi drack kaffe och kollade film och snackade iaf.

Men nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon. Måste nog gå till jobbet imorgon med. Tyvärr. Men det är ju så förbannat kallt så är dumt att utsätta bilen för elakheter. Det är den inte värd. Den är värd värme och omtanke...

C ya

Mammas nya kille!

Det är ju inte så kallt ute nu längre. -21 bara. 10 grader varmare än imorse. Då var det nämligen -31 grader. Borde ni kunnat räkna ut själva när jag sa att det var 10 grader varmare. Men jag förklarade det för er ändå. Bara för att vara lite snäll.
Sitter och lyssnar på "mammas nya kille", ni vet det som går på p3. Grymt bra är det ju. Håller på gå igenom massa olika. Hitta värsta sidan där alla finns från hela förra året. Nice!
Ska fortsätta lyssna nu så tjosan!

C ya


Sex bränner kalorier!

Va tänkt att förklara för er hur mycket kalorier man egentligen bränner genom att ha sex.


Aktivitet                                          Antal kalorier

Ta av hennes kläder
Villig.................................................................. 11
Bara lite villig.................................................... 187

Knäppa upp BH:N
Med båda händerna.............................................. 9
Med en hand....................................................... 12
Med tänderna.....................................................  79

Sätta på en kondom
Med erektion......................................................... 8
Utan erektion..................................................... 315

Övning
Hitta klitoris........................................................... 9
Hitta G-punkten.................................................... 92

Ställningar
Missionären.......................................................... 12
69:an, liggande..................................................... 78
69:an stående..................................................... 112
Skottkärra.......................................................... 216
Doggy style........................................................ 326
I ljuskronan........................................................ 910

Orgasm
Riktig.................................................................. 112
Fejkad................................................................ 314

Efter orgasm
Ligga och kramas.................................................. 17
Gå upp direkt.......................................................  36
Förklara varför du gick upp................................... 816

Att få en andra erektio
Om du är:
20-29 år................................................................ 36
30-39 år................................................................ 80
40-49 år.............................................................. 124
50-59 år.............................................................. 972
60-69 år............................................................. 2916
70 och uppåt........................................... Var försiktig!

Klä på sig efteråt
Lungt.................................................................... 43
Snabbt.................................................................. 88
Hennes mor/far eller man knackande på dörren...... 1218
Din mor/far eller fru knackande på dörren.............. 3367

C ya

 

 

 

 

 


Tog och glömde vad jag ville!

Har räknat ut att detta blir mitt 601 inlägg. Var inte så svårt att räkna ut faktiskt. Men kan förklara ändå. Jag började med att skriva förra inlägget som var mitt 600 inlägg. Sen tog jag och vilade lite. Efter det började jag klura ut vilket som skulle bli mitt nästa inlägg. Då tänkte jag helt enkelt som så att jag la till en etta på 600. Men först blev det lite fel. Då jag tänkte att jag skulle lägga till en etta blev det först 6001 och det var ju lite knasigt. Så jag började tänka matematiskt istället. Jag plusa ihop 600 med 1 då fick jag 601. Så då kom jag ju på vilket nummer det var på detta inlägget. 

Förövrigt så har jag glömt bort vad det var jag egentligen skulle skriva i det här inlägget. Får återkomma sen och se om jag kommer på vad det var jag tänkte på. 
Säger då det, matematik är inte alls bra. Man glömmer bara bort vad man tänker på...

C ya

600 inlägg!

Nu var det 600 inlägg. Helt galet... Aja...  Det är ju fint väder idag iaf. Och jag har lite ont i huvudet faktiskt. Vet inte varför men någe knas är det upp i huvve på mig just nu. Tror det är en liten pygme som sitter och sticker mig med tandpetare. Det känns exakt som om det vore så asså. Är rätt säker på att det är så med.
Men nu ska jag inte klaga på huvudvärk. Nu ska jag fara ut och köpa mjölk. Är törstig.

C ya

Sverige - Finland!

Då var första period av klarad, 1-0 till Sverige. Blev lite små hungrig så gick och gjorde mig två stycken mackor som jag kan sitta och gnaga på. Nä nu ska jag fortsätta med att kolla hockeyn. Sen ska jag sova typ 2 timmar till efter det.

C ya


Historia 100

- Vad är höjden av egenkärlek?
- Att få orgasm och skrika sitt eget namn.

Sådär ja. Det här vad sista historien. Vem vet kanske tar upp detta igen senare. Men nu ska det bli någonting annat här. Men vet inte riktigt vad ännu. Tar gärna emot förslag...

Sova nu upp sen!

Nu blir det till att gå och lägga sig så man hinner sova typ 6 timmar iaf. Måste ju upp klocan 06:00 imorgon och se hockeyn, Sverige - Finland. Det bästa är att jag är ledig imorgon. Så då kan jag sova 2 -3 timmar till efter matchen. Då är jag ju pigg igen sen ändå. Fan vad smart jag är.
Men som sagt, sova nu så jag orkar kliva upp...

C ya

Pant!

Då har man ätit middag. Det var väll dagens höjdpunkt kan man säga. Såg även idag att jag borde åka och panta någon dag. Har extremt mycket pant. typ 5 sop säckar, och några ica kassar med blandat flaskor och burkar. Det blir ju lite pengar av det. Vet inte hur länge jag har samlat ihop dom där flaskorna men det måste ha varit väldigt länge sedan jag pantade sist asså. Minst ett år sedan, säkert mer också.
Få ta tag i det här med panten och åka iväg någon dag och panta helt enkelt.

C ya

Fixa det nu!

Blir galen. Inte bara på det här vädret som är ute, blåst och snö, utan även på att det ska ta en evighet att ens ta sig in på blogg.se för att kunna skriva. Vet inte vad det är för fel, men dom borde fixa det så fort som möjligt. För det är jäkligt irritersamt.

Aja har tränat idag och sen ätit. Och har inte en aning om vad jag ska hitta på idag. Har ingen lust att gå ut iaf. Ser ut som om det är kallt ute, och inge härligt väder heller. Kanske få fortsätta med youtube.
Som ni såg igår så kom jag ju enda fram till H iaf... Kan ha missat några klipp men skulle de va så farligt då.

C ya

Historia 99

Bilisten stoppas av polisen:
- Blås!
- Gärna det, säg bara var det gör ont.

Sköna norskar!



Absolut dom skönaste norskarna ever.
Fan vad skönt gjort asså. Haha Grymt bra idé. Det värsta är ju att dom får till det så jävla bra. Han som står vid spisen är ju så jäkla skön. Står och väntar hela jäkla låten nästen. Sen världens inlevelse då han väl slår några gånger bara. haha

C ya

Youtube

Jahaja, vad ska man göra nu då. Har ingen lust att läsa, har ingen lust att kolla tv, har ingen lust att sova, har ingen lust att äta. Vad gör man då? Jag vet jag kikar youtube, där kan det säkert finnas något roligt att kika på. Funderar på att kolla igenom alla klipp som finns på youtube. Och bara för att göra det lite svårare så ska jag kolla igenom dom i bokstavsordning. Bara för att jag ska ha något att göra hela kvällen menar jag.
Jag börjar nu...

C ya

Super-G

Har slutat jobbat och har ätit mat och nu sitter jag i soffan och vilar. Kollar även på super-G. Undra sa flundra om det blir någon medalj där. Måst fortsätta kolla tror jag. Man ska inte börja kolla för då kan man inte sluta. Jag menar har man sett några stycken åka så måste man ju självklart se resten med. Det är ju en självklarhet, inte sant?

Förövrigt så har jag inte tagit mig in på bloggen förens nu. Har varit sånt här jäkla skit som, sidan kan inte visas... Bla bla bla...

C ya

Hel galen natt!

Lördag idag och imorgon är det söndag. Sant. Jobbar idag och inte imorgon. Sant. Ja vad ska man säga mer. måste väll ta och fara iväg på jobbet kanske, fast jag är trött. Fick inte sova så bra inatt. Har vaknat säkert tusen gånger. Nä nu överdrev jag. Men 3-4 gånger har jag vaknat iaf.
Hatar att inte få sova tills man vaknar. Eller man sover ju alltid tills man vaknar. Skulle vara lite konstigt att sova när man är vakne och tvärt om kanske. Vad vet jag.
Ska på jobbet nu iaf.

C ya

Historia 98

- Hört om busschaffören som inte kunde säga S?
- Flappna av flappna av, alla får fitta.


Gula elefanter!

Har ni tänkt på en sak. Tänk om det fanns gula elefanter. Snacka om snyggt, då hade ju dom grå vanliga trrista elefanterna känt sig skapligt utanför. Det skulle ju inte vara svårt att skilja på dom heller.  Vet ni förresten hur man skulle se skillnad på dom då? Dom gråa elefanterna har gråa öron och dom gula har gula öron. 
Och om dom skulle spelat hockey eller fotboll mot varandra så skulle dom inte behöva ha västar på sig heller. Eftersom dom redan är i 2 olika färger. Liiite lättsamt då.
Man skulle väll iaf kunna måla om en elefant bara för att se hur det skulle se ut om det fanns gula elefanter. Det röstar jag för. Någon som är på?

C ya

Lite konstigt kanske!



Jadu vad ska man säga om det här då. Antingen så var han jävligt inne i spelet så han inte märkte något annars så sket han helt enkelt i det. Men verkade som motståndarna inte tyckte om det hela iaf...

C ya

Sådär ja!

Sådär ja. Nu har jag slutat, och även hunit tränat en snabbis. Tänkte jag skyndar mig lite så jag hinner se hockeyn. Så har inte tid att sitta här och skriva. Måste slänga mig in i duschen nu. Skriver mer sen.

C ya

Veckans fyllo 16



Tror han missat poängen med det där.


Detta var för övrigt sista veckansfyllo. Det kommer nog komma något nytt istället.

Fredag igen!

Då var man vaken och startklar för att fara iväg på jobbet. Jobbar till 19:00 idag så kommer inte bli mycket skrivet här iaf. Inte under dagen iaf. Men sen ikväll vet man aldrig.
Nä tjo hej vad jag fick lust att sticka iväg nu. (på jobbet)... Tror jag gör det.

C ya

Historia 97

- Vet du hur Pinocchio fick veta att han var gjord av trä?
- Det tog fyr när han runkade.


Chicken Nuggets!

Just det ja. Höll på att kolla igenom frysen min lite med för att se vad som fanns där. Det fanns mycket där. Så nu vet ni det.
Nä men det jag vill komma till är att jag hittade en förpackning med Chicken nuggets där. Så jag tänkte ju som dom flesta andra hade gjort om dom hittat Nuggets i frysen. Helt enkelt såhär. Det här måste jag äta nu direkt. Sagt och gjort så skulle jag börja tillaga mina chicken nuggets. Gjorde exakt som det stod, bara att värma i micro eller stekpanna. Jag valde stekpanna. Men började ångra mig redan då jag stod och stekte dom.
Dom såg inte alls ut att vara så goda som jag tänkt mig. Men jag fortsatte steka dom ändå. Smakade skit.
Men däremot, det som var innan för själva skalet var gott. Det gick att äta utan problem.
Skalet var förövrigt väldigt fyrkantigt och konstigt. Kolla själv. Inte så som dom brukar se ut direkt. Helt galet.



C ya


Snart boklös!

Om jag sägar så här. Nu jäklar ska jag ta och läsa lite. Vad säger ni då? För övrigt så har jag inte tid att skriva. Eftersom jag ska läsa. Ni får ursäkta mig att jag skriver lite och läser mycket. Men, har snart slut på böcker så då blir det ju inte så mycket läsning kan jag tänka mig. Eller jo, mjölkförpakningarna går ju alltid bra att läsa på.

C ya

Bananer!

Jahaja vad gör jag då, jo jag gör ingenting faktiskt. Har nyss varit och handlat faktiskt. Köpte bananer, men dock inte i pyjamas. Tog och åt en direkt när jag kom hem. Har inte ätit bananer på hur länge som helst tror jag. Det var gott. Dom är godast då dom har lite grönt kvar på skalet. Då dom inte riktigt är mogna.
Betyder det då att jag inte tycker om mogna människor? Nej det gör det inte, här snackar jag om bananer och inget annat.
Ursäkta, fick något ryck och kunde inte låta bli att skriva förra meningen. Sånt som händer. Såg fingrarna bara glida fram över tangentbordet. Hade ingen chans i världen att hejda dom.

C ya


12:15... Typ!

Oj har glömt bort att skriva idag faktiskt. Var vaken och såg hockeyn i natt, Sverige - Tyskland, 2-0 bra där. Så jag råkade faktiskt sova lite längre än till 11:04. Sov till 12:15 typ. Men det var jag värd.
Har även hunnit med att träna och duschat idag. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får se om det finns någon att ta en kopp kaffe med kanske. Det vore gott.

C ya 

Historia 96

Det satt 3 män och pratade med varandra om allt möjligt. Plötsligt kom dom in på sex. Två av männen satt och skröt om vad dom varit med om i sänghalmen. Var på den tredje mannen säger:
- Ja, själv så vet jag ingenting om sex eftersom jag alltid varit gift.

Kolla repriserna!

Usch vad jag inte mår bra. Vet inte varför. Känner mig slö. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk. Vem vill ligga hemma och vara sjuk nu när det är OS. Inte jag iaf. Fatta vad tråkigt. Måsta följa det där helatiden bara för att man inte har något att göra och mår kast. Nej tack. Hoppar nog det.
Ganska meningslöst att kolla på det ändå, jag menar man får ju i vilket fall som helst veta om det blivit någon medalj till Sverige ändå. Sen kan man ju se repriser på då dom tog medaljen så slipper man lägga ner all tid på att sitta och hålla koll.
Då tjänar man ju tid som fan asså. Jag menar sitter man och kollar på någn repris eller något klipp så vet man ju att det är värt ett guld iaf. Slipper man bli missnöjd med.  Värsta smarta idén jag kom på igen. Helt galet.

C ya

Nu vet ni!

Sådär ja, Har precis duschat lite fort. Är hungrig och behöver mat i magen. Ett måste. Sen måsta jag bara läsa lite. Slutade på ett sånt spännande ställe sist så måste fortsätta. Kan inte hålla mig längre. Men först mat.

Jo förresten, Ferry tog guld igår. Tänkte berätta det så att ni vet. Eftersom inga alls pratar om det. Kalla har också tagit guld kom jag på nu. Nu vet ni och behöver inte fundera längre.

C ya

11:04!

Då har man slutat jobbat för dagen. Var tänkt duscha men skiter i det, ska träna istället. Så Först träna, sen duscha sen äta. Sen får man se vad man ska hitta på, lär nog läsa en sväng. Men något mer vill jag ju helst hitta på. Sen är jag ju ledig imorgon med. Då ska jag sova till 11:04 hade jag tänkt.

C ya

Historia 95

- Vad fick blondinen på IQ-testet?
- Nagellack.


Skådespelare, ja varför inte!

Nu vet jag vad jag vill bli, oj fel av mig, vad jag ska bli. Skådespelare. Att jag inte fattade det tidigare det står ju som skrivet i pannan på mig. Dock med sån här osynlighets penna som är så dryg så man måste ha ännu en penna för att kunna se vad man skrivit.
Ni vet, man skriver något med den första pennan sen ritar man över med den andra pennan för att se vad man skrivit. Snacka om jobbigt det måste vara att läsa igenom allt man skrivit för att se om det blev rätt. Värsta evighetsprojektet. Den som kom på den där pennan måste ju ha varit full. Eller så var han bara riktigt jäkla onykter. Antingen eller liksom.

Iaf så ska jag ju som sagt bli skådespelare nu. Vet exakt hur det ska gå till med. Kom på värsta planen. Ska bara vänta på att rätt film med rätt roll kommer.
Ska nämligen spela en älg. Hade jag tänk. Fatta värsta lätt att få rollen som älg liksom.
- Tjena! Jag är här för att söka rollen som älg i eran film.
- Okej. Vad har du för meriter?
- Nja, jag har ju sett älg några gånger.
- Öhh, jaha. Och du tror på fullaste allvar att du är lämplig för denna rollen då?
- Ja, jag ser det som så, ja.
- Jadu, vi var väll klara här då. Tack för att du kom. Ring inte oss är du snäll, vi ringer dig. (Sett på film att dom brukar säga det där sistnämnda)
Det är nu min briljanta plan kommer in i bilden. Säger nämligen såhär direkt efter dom sagt det där sista.
- Men jag är norrlänning!
- Okej, rollen är din!

Fatta vilken grej, och efter att jag fått spelat in min första film som älg och allt så kommer det ju bara mer efter det. Kanske kan gå direkt på att spela hund efter det. För jag har ju sett hundar med. Jag menar, man får ju jobba sig uppåt. Helt klart.

C ya

Fräscht!

Har nu ätit kams hos mor min, sen tog jag och tränade ett tag och nu är jag ny duschad och fräsch. Har varit riktigt slö ett bra tag nu tycker jag. Var länge sedan jag tränade om jag ska vara riktigt ärlig. Så nu ska jag fan i mig hålla i träningen fram till sommarn iaf, även unfer sommaren. Men får se hur det går med det. Men ska göra så gott jag kan iaf.
Var ju riktigt duktig förrut, då tränade jag ju flera dagar i veckan men nu har jag varit extremt lat, bandy på fredagar bara, typ. MEN, nu kommer ändring på det.
Måste säga det att fan vad skönt det är efter man tränat. Ni vet då man inte ens orkar hålla upp typ armarna eller benen (beroende på vad man tränat). Helt galet.

Nu ska jag läsa en sväng innan jag ska åka och hämta Terror. Sen får vi se vad vi hitt på. Hon skulle tydligen äta semla. Gaaaah hatar det. USCH

C ya

Nämn inte ens ordet!

Grattis, tog bara typ 20 timmar innan jag kom i på bloggen. Asså hur lätt är det att uppdatera en blogg om det inte ens går att komma in. Fixa sidan så det blir felfritt.

Iaf så har jag jobbat idag, och jag vill inte höra någonting som har med semlor att göra. Kommer drömma om semlor i natt tror jag. Usch jag som inte ens äter semlor. Tyckte dom sa på jobbet idag att dom gjort 2400 eller 2500 semlor IDAG. Alltså borde vi har sålt ungefär lika många. Va kvar då jag slutade nu men ändå. Sjukt många.
Helt galet.
Vill inte fortsätta skriva nu ser semlor framför mig. USCh

Ska fara till mor och äta nu. Kams blir det. Gott. Och ställer hon fram semlor då jag kommer dit hoppar jag ut genom fönstret, utan att ens fundera. (Andra våningen). Kan göra ont, men värt det för att slippa se dom där bullarna med vitt på.

C ya 

Sönder drogad!

Då har jag läst i typ 2 timmar då. Värsta drogen kan inte slut. Måste sluta. Tar upp alldeles för mycket tid. Men måsta fortsätta. Fan skriver ju till och med på samma sätt som jag läser. Helt galet.
Usch, jag måste läsa mer nu. Men jag kan inte ska vara med Niklas. Sen ska vi hämta Therese. Får se vad som händer, kanske blir kaffe. Vem vet, skulel ju inte sitta helt fel inte... Näh, tjo å tjim å rxlim!

C ya

Helt sjukt!

Har precis kommit hem, men dock inte från jobbet. Slutade klockan 14:00 så då tog jag och for 3 mil för en kopp kaffe. Blev en dyr kopp kaffe de. Men det var värt det. Fick faktiskt 2 koppar kaffe om jag tänker efter. Men jag var värd 2 koppar kaffe eftersom det blev 3 mil till. Behövde ju hem med. Galet, 6 mil för 2 koppar kaffe. Helt sjukt.  MEn som sagt det var värt det.
Men nu är jag så hungrig så jag skulle kunna käka upp en betongvägg. En stor betongvägg. Måste göra någonting åt saken, funderar på att föra mig någon mat. ajemen det ska jag göra...

C ya

Godmorgon!

Jag är vaken, jag sover inte. Vilket kan vara bra när man ska upp och jobba. Jobbar bara 08:00 - 14:00 idag så blir en kort dag helt enkelt. Så när jag slutat ska jag hem och hitta på någonting som inte har med sova att göra. Eftersom jag inte är trött.
Men nu måste jag iväg på jobbet, eller worket som jag inte brukar säga.

C ya


Historia 94

- Hur är det med din bror?
- Han är död.
- Jag beklagar. Hur dog han?
- Fotsvett.
- Nä... man kan väll inte dö av fotsvett?
- Njae... hanblev överkörd av bussen, så han dog ju mycket av det också.

Gissa om det gjorde ont!

Asså jag blir så lej på foten. Det känns bra i den och har inte ont i den. Om jag låter den vara i luften och ingen rör den. Men så fort jag kommer åt den där ytan där såret är så gör det riktigt jäkla ont. Kom på det nu för då jag skulle sätta mig upp kom jag åt just den ytan mot bordets kant. OCh gissa hur ont det gjorde...

C ya

Lunch....!

Gissa om jag har duschat länge idag. Ja det har jag. Det var skönt. Jag frös innan. Men nu är jag varm. Ska ta och äta någon lunch tror jag faktiskt. Men vet inte riktigt vad. Men har en sak som skulle passa rätt så bra till lunch. Vad kan vara bättre till lunch om inte lunchkorv. Där har jag det. 
Måste gå och fixa nu dirket...

C ya 

Efter många om och men!

Har precis kommit hem från mor och bror. Blev bjuden på mat idag, det blev kycklinggryta. Det var gott.
Lyckades få igång bilen idag med, efter många om och men. Men blev tvungen att köra några varv för att vara säker på att betteriet skulle vara så här lagomt bra igen.
Fattar inte vad som hände men fick igång bilen men hade inga lampor eller någonting, stereon funkade inte. Men eftersom började olika saker funka igen. Så kanske inte var nog med ström i batteriet för att klara av allting. Men tycker att det borde funka eftersom att bilen gick igång. Men men.
Då jag kom på parkeringen igen och skulle ställa undan bilen efter att ha kört runt runt. Då, just precis innan jag skulle stänga av bilen, då startade stereon. Kul han inte lyssna på någon musik alls.

Men hade inte tid att åka ut igen bara för att lyssna på musik heller. Var tvungen att gå till mor för att äta.
Och nu ska jag läsa lite till tror jag. Är beroende.

C ya

Helt otroligt!

Har legat och läst 2 timmar nu på morgonen, eller förmiddagen kanske jag ska säga. Har verkligen fastnat för det är med att läsa tror jag. Väljer man bara rätt böcker så går det ju hur bra som helst att läsa. Tror jag har läst mer den här månaden än vad jag gjort i hela mitt liv faktiskt. Eller den här veckan har jag nog läst mer än vad jag gjort i hela mitt liv med.

Men nu har jag inte tid att läsa. Nu ska jag ut och försöka få igång bilen. Råkade glömma bort att stänga ena bildörren förra fredagen så det är Heeelt slut på bensin va jag tänkt att säga. Men jag menade batteri.

C ya


Nästa stora stjärna!

Haha skön version av i'm yours han lyckas göra. Man kan ju inte motstå att le när man ser det. Skönt


Historia 93

- Vad är skillnaden mellan en flickvän och en fru?
- 20 kg.


Saknad!

Har precis kollat på solsidan, det är ju riktigt bra måste jag erkänna. Innan det så låg jag och läste. Ska fortsätta läsa lite nu tror jag, sedan får det bli en film eller något.
Kom på att jag saknar en sak med min gamla lägenhet. Det är att jag kunde ligga i sängen och kolla på tv:n. Då var det bara att dra på någon film och somna till den. Tyvärr så kan jag inte göra så nu. Eftersom tv:n står i ett annat rum. Synd. Det var bättre för. Eller är det inte så man brukar säga.

C ya

Veckans fyllo 15



Ajaj, där försvan ölen han hade druckit under kvällen iaf.

Hur tänkte jag nu då!

Har vaknat, jobbat och kommit hem igen. Har även duschat. Ska sitta ner och ta det lungt ett tag nu, sedan ska jag iväg och dricka en kopp kaffe med Anton och Niklas. Idag blir det ingen mat hos mig för någon annan än mig. Ska äta helt själv idag. Inte bjuda någon. Måste ju tänka på pengarna vettu. Kanske ska beställa mat idag.

C ya

Historia 92

- Men Krille, det här är inte vårat barn!
- Sschh! Men det är en mycket bättre vagn!

Gnatt!

Dags att sova för mig, men först läsa. Har fastnat för det här med att läsa tror jag. Riktigt skönt innan man ska sova att läsa ett kapitel eller två.
Ska upp och jobba imorgon igen får se hur foten mår då.

C ya

Inställt... Kul!

Har jobbat idag, det gick väll sådär. Har ont i foten nu kan jag säga. Ska bjuda bror på middag idag igen. Hade jag tänkt. Lax och potatismos tror jag det blir. Tur att mor min kommer hem imorgon så jag slipper föda upp bror min. Nog för att han ätit hos mig 3 gånger på 2 veckor men ändå.

Fick förresten veta idag att resan till Tunisien blev inställd. Var ju inte så jäkla kul att höra. Men tydligen hade apollo inte fått in någ många som ville åka på just den resan så då drabbades ju vi och alla andra som hade bokat just den resan. Men vi får tydligen rabatt på en ny resa om vi väljer någon annan från apollo. Men hade ju varit kul att åka till Tunisien. Var ju inte allt för gammal när jag var där sist.

C ya

Hej å hå!

Godmorgon, nu har jag druckit multivitamin och det är ju så jäkla gott asså. Skulle kunna sitta hemma och dricka det hela dagen tror jag. Nä jag ljuger nog om jag säger det. Aja ska iaf iväg på jobbet nu snart. Har fixat andra skor så jag ska kunna jobba med foten idag.
Nä hej å hå nu på jag gå...

C ya

Apropå kortlek!

Apropå att jag skrev det dära om kortleken förrut idag. Kolla in det här klippet.



Det roliga är att jag inte hört det här förrut. Efter att jag skrivit inlägget om kortleken så skickade min mor det där klippet till mig. Alltså finns det fler än jag som tänker för mycket. Men helt ute och cykla kan jag ju inte vara efter att jag kikade på det här klippet.
Nog för att han har tagit reda på lite fler saker om kortleken. Men det är inte så tokigt att komma på det där som jag kom på utan och ens vett om det innan. Man är helt enkelt aldrig först med någonting tror jag.

C ya

Inte lätt!



Jadu vad ska man säga, inte alltid så lät att fixa mat kanske. Stackars groda som vätat på att få hugga in sen sticker maten iväg. Snacka om otur. Kan tänka mig hur förbannad den ska ha blivit.
Skulle jag sitta och spana in en hamburgare och just då jag tänker hugga in så flyger den iväg. Inte skulle jag bli så glad då inte. Men skulle nog mest bli förvånad.

C ya

Kaffe????

Har ätit mat och sovit lite. Snart blir det kaffe med Therese, och Niklas tror jag också kommer. Sen blir det till att läsa lite sedan sova. För imorgon ska jag upp och jobba. Hoppas verkligen inte att foten ger upp imorgon. Fan så jäkla länge kan det väll inte behöva ta att läka ihop tycker jag.

C ya

Allt är menat, det säger korten!

Är det bara jag som tror att allt som händer och görs är menat. Det finns någonting med allt man gör som redan varit planerat. Ta kortleken t.ex jag tror inte den är väldigt gammal. Och det kan ju inte vara en slump att det är 52 kort i en kortlek och 52 veckor på ett år. Eller det kanska visst kan vara en slump tycker ni. Men om jag fortsätter då?
Om jag säger att det är 52 kort i en kortlek så vet ju alla om det, och alla vet att det är 52 veckor på ett år. Men visste ni att om man lägger ihop alla talen på korten i kortleken så blir det 365. Hur många dagar har ett år?  Just det 365 dagar. Hur många olika sorters kort finns det i en kortlek? 4 st, hjärter, spader, ruter och klöver. Och hur många årstider finns det på ett år?
Jajemen helt rätt, 4 stycken där med. Sommar, vinter, höst och vår. Alltså kan det inte vara en slump att det ska vara just 52 kort i en kortlek. Kortlekan har en betydelse. Synd att den som kom på kortleken är död för länge sedan. Annars hade man kunnat fråga vad han menade med att göra den.
För det är ingen slump att det är 52 kort, lägger man ihop siffrorna på alla korten blir det 365 och fyra olika sorters kort. Vad ville han få sagt med kortleken. Kanske inte är något slags "spel". Kanske har en helt annan betydelse.

Har väldigt lite att göra med en ond fot så har suttit och funderat lite faktiskt. Rätt mycket om jag ska vara ärlig.

C ya

Historia 91

- Det här var ett uselt hotell! Först får jag ett rum med en säng som jag inte kan sova i. Sedan glömmer ni att väcka mig.

Sov gott!

Nu har jag varit med Niklas en stund och kollat på Beck - i stormens öga. Eller vad den nu heter. Är en aning trött faktiskt, även fast jag sovit mycket idag. Kan man bli fött om man har ont i en fot? Det tror jag, annars måste det vara något fel på mig. Brukar inte vara såhär trött annars.

Aja läsa lite sen sova kanske. 

Förresten kom att tänka på en sak, vet inte varför jag kom att tänka på det men rätt så märkligt ändå om man tänker efter. Varför finns det flytvästar under flygplansstolarna? Hade det inte varit bättre med fallskärmar menar jag? Aja vad vet jag...

C ya 

Gaaah magen skriker!

Oj oj oj, har sovit mest hela dagen faktiskt. Hoppas verkligen jag kan sova inatt nu då. Vaknade och var jätte hungrig så måste ta och fixa mig någon mat lite fort nu. Innan jag tuppar av, av hunger. Magen skriker MAAAT.

C ya

Problem, Ja!

Jag vet, har inte varit någon gårdagens historia på ett tag. Sen har jag inte skrivit så mycket heller. Men har inte varit på humör för att skrvia en massa på ett tag nu. Men det är inte största problemet. Det största problemet är att antingen är det något fel på blogg.se eller så är det min dator. För då jag väl kommer på något att skriva och ska logga in och skriva det jag tänkt på så går det inte att komma in.
Det står typ "error länken är bruten" eller ibland "webbsidan du söker går inte att nå för tillfället". Måste fråga, händer det för många av er som har blogg.se? Eller är det min dator som problemet sitter i?

C ya

Somnade jag!

Som sagt så åt jag ju med bror idag. Vi kollade en film medans vi åt. Jag somnade efter ett tag och han väkte mig inte förens då det ringde på min mobil. Han hade börjat kolla på en n film.
Men nu sitter jag här själv för bror har gått hem nu. Men Niklas skulle komma sen eller nu eller om ett tag. Då blir det kaffe tror jag. Kan vara bra, blev bara tröttare av att sova ett tag kan jag säga utan att ljuga. Aja vi får se vad jag och Niklas hittar på mer än att dricka kaffe.


Bju på mat!

Ska snart äta hamburgare, med bror. Har bjudit han på middag idag. Mor och far är borta och jag är hemma så jag tänkte jag kunde bjuda bror på mat idag.
Var vaken klockan 06:00 imorse och for iväg och jobbade. Men vid lunch tid typ for jag hem för min fot pallade inge mera. Kul att foten ska jävlas. Måste fixa några skor som inte klämmer åt så förbannat som jag kan jobba i.
Alltså jag ska inte jobba i själva skon, men jag ska ha dom på mig då jag jobbar. Eh ni fattar.

Annars har jag bara legat i soffan och kollat på 2 stycken skit filmer. Låg i soffan med foten uppåt så det inte skulle pulsera massa. Så det var rätt skönt, enda tills foten somnade. Det var INTE skönt...

Nä nu ska jag gå och steka igen, verkar som bror har tagit över det där. Jag som blir bjuden på mat istället.

C ya

Läsa lite kanske!

Tog och for iväg och va med Niklas, Daniel och Ellinor ikväll. Drack kaffe och kollade på tv. Och snackade såklart. Nu ska jag lägga mig och läsa lite och sedan sova så jag kan kliva upp imorgon och vara bra i foten och jobba...

C ya


Mat tack!

Nu ska jag ta och göra mig någon mat. För jag är grymt hungrig. Sen vet jag inte vad jag ska göra, kolla en annan del av köping senare iaf. Sen sova kanske. Ska upp och jobba imorgon. Foten får fan må bra då, jag tänker inte sitta här och inte göra någonting bara för att foten är så ond mot mig.

C ya

Helt borta!

God morgon på er. Sitter här hemma och funderar varför det luktar öl. Kan det bero på att min näsa är lite konstig eller för att det står massa öl-burkar framför mig. Vet inte riktigt ja.

Iaf så upptäckte jag en sak nu. Min ljusstacke står inte kvar i fönstret. Nu blir mor glad. Inte jag. Vart tog den vägen. Måste varit någon igår som tyckte att det var lite sent för julstakar nu. Själv tycker jag det är lite för tidigt. Men det känns rätt.
Hittade den iaf i städskåpet. Varför ska man ha en ljusstake i städskåpet. Men nu kan jag ju inte ställa fram den igen, nu är ju det förstört. Går ju inte att ställa fram den om man tagit bort den då det inte är jul. Tusan vilken otur jag hade nu. Får vänta tills nästa jul och försöka ha kvar den längre då helt enkelt.

C ya

Idiotiskt!

Sitter här och dricker öl och vi diskuterar massa saker. Om t.ex. Abort. Är det rätt att behålla ett barn om man vet att man inte kan ta hand om det? Tydligen finns det folk som tycker det. Fel att ta bort ett foster men rätt att behålla det utan att kunna va hand om det. Själv tycker jag det låter jävligt fel... C ya

Ont!

Sitter och har ont i foten och dricker öl just nu. Ska inte dricka så mycket måste ta det lungt med foten. Har inte haft tid att skriva idag för jag har bara druckit kaffe och pratat med niklas och daniel och vilat foten. Så det har inte blivit så mycket skrivet idag faktiskt ingenting om jag tänker efter. Men men C ya

Nu var det kört!

Då var man hemma efter bandyn då. Eller bandyn och bandyn, fick sitta på akuten efter jag hade spelat typ 1 timma. Tvärnitade för att vända på bandyn så då for hela trampdynan vid stortån av. Såg rätt så läskigt ut. Svårt att beskriva men hängde skinn som var ungefär 3x3 cm.
Men som tur var så va det ju bara skinnet som farit av, så blev till att ta bort allt skinn och sedan bandage och någon sorts platta på det. Ont som fan gjorde det när dom skulle tvätta såret med sprit också kan jag lova. Vilkan smärta. 
Så nu får ag inte gå på foten och får sluta med bandaget om en vecka ungefär. Kul.
Så nu är det kört, slut med bandy helt enkelt.

 

Veckans fyllo 14



Vi skulle ju bara ta en, sen gå hem. Du lovade faktiskt det.

Mjölk är bra!

Då var man vaken och har druckit 2 glas mjölk. Mjölk är bra. Ska snart fara iväg på jobbet. Vilket inte känns så skoj, det ser ut att blåsa och ser kallt ut med. Men de ska nog gå fint.
Nä nu jobba sen bandy...

C ya

Historia 89 och 90

89:an
Norrman i TV affären:
- Har ni färg-TV här?
- Ja, det har vi.
- Då skulle jag vilja ha en grön.

90:onde
- Vet du varför norrmän står upp i sängen?
- De räknar med att falla i sömn. 


Viktigt!

Vet att jag inte skrivit något idag, men det har sin fullkomliga förklarning. For iväg och fikade med Niklas, Daniel och Ellinor. Sen följde jag med dom och lirade lite NHL. Sen var jag tänkt att åka hem och äta och skriva lite här. Men blev bjuden på mat där så har inte varit hemma på hela dagen.
Eller då jag vaknade var jag hemma men efter det så har jag inte varit hemma. Ni fattar.

Och nu blev klockan så mycket så jag måste sova så jag orkar jobba imorgon. Sen måste jag vara utvilad imorgon med, för det är en viktig match imorgon. Supereliten VS Strömsunds hockey A-lag. Så måste ladda med sömn nu. Eftersom jag jobbar till klockan 19:15 och matchen börjar 19:00 så blir det lite stressigt med...

Skrev ingen gårdagens historia igår heller för då jag var klar med tvätten klockan 03:00 så orkade jag inte skriva något kan jag lova er. Så det blir två stycken nu.

C ya

Trötter!

Hade ju tvättid igår kväll. Så idag är jag trött. Blev klar klockan 03:00 så har sovit enda till 12:30 idag. Det tycker jag att jag fick göra när jag varit uppe och tvättat så länge i natt.
Nu är jag hungrig, måste äta.

C ya


Hur fan tänkte hon där!

Förlåt syster min, självklart ska du också bli bjuden på middag. När du kommer hem. Du kan vara helt lugn.

Blir nästan lite irriterad när jag läser aftonbladet. Det där med att Carola Häggkvist äntligen har täffat sitt fadderbarn. Visst det är jätte bra att hon hjälper dom där i Haiti nu och så. Men det som irriterade mig var presenten hon gav honom. Jag menar vad fan ska han med parfym till. Finns väll bra mycket bättre saker han skulle behöva nu än parfym.
Han skulle bli 10 gånger så glad om han hade fått mat eller kläder eller något sådant. Inte fan hjälper parfym han något nu. Hur tänkte hon liksom. Aja Men fint av hon att hjälpa till ändå. Om man bortser från parfymen...

Funderar ärligt talat på att säga upp mig, från allt som har med pengar att göra, inbetalningar och sådant. Fin början på 2010 asså. Lyxfällan nästa eller?
Inte nog med att jag fick det dära papperet hem om att jag skulle betala tillbaka flera tusen för något jag inte ens gjort. Nu har basen i bilen gått sönder, 2500 kr åt helvete där. Har ett xbox att betala 900 kr i 3 månader. Ett svart sträck mitt på tv:n, 5000 kr åt helvete där med. En resa till Tunisien, och hyra på det. Fina fisken. Aldrig varit mer happy...
Ska spara vart enda litet öre jag hittar nu asså. Ska leva på nudlar och vatten, ställa undan bilen och bara jobba jobba jobba... Ska till och med torka mig med reklamblad som kommer med posten för att spara bengar på skithuspapper. Tjo hej vad skoj...

Men annars är det bara bra med mig!

C ya

Nej tack!

Då har man kommit hem från jobbet, fick jobba lite extra idag så kom hem lite senare. Så måste börja med maten lite fort nu, för nu är far och bror här.
Blev tvungen att skratta idag faktiskt. Var en gubbe, eller ska jag säga en äldre man idag som sa en rolig grej då jag frågade om han ville ha kvittot. Säger helt vanligt som jag brukar göra, "vill du ha kvitto?". Då svarar mannen, "nej tack, jag kör. hahaha
Erkänn att det var lite roligt sagt.

Nä nu ska jag laga mat...

C ya

Lunch time!

Då har jag ätit min sallad och ska snart iväg på jobbet igen. Sen när jag slutar ska jag duscha sedan börja laga mat. Har bjudit min far och bror på middag idag så.  Och ja mor, du kan också få bli bjuden på middag då du kommer hem.

C ya

Usch!

Då har man varit vaken i snart 30 minuter och känner mig inte speciellt pigg för det. Har druckit mjölk och ätit filmjölk och havregryn. Tänkte att jag behövde det så här på morgonen. Men vet inte riktigt varför jag skulle behöva det. Kan inte äta så här tidigt på morgonen egentligen, mår bara dåligt då. Usch.
Aja nog för mig nu, ska ta och fara iväg och jobba. Hoppas det inte är så förbannat kallt ute nu bara...

C ya

Historia 88

- Vad blir det kvar om vita huset brinner ner?
- En svart barack.

(Barack Obama)


Sjung en visa vet ja!

Har precis kommit hem från Niklas. Vi har druckit kaffe och spelat NHL 10. Fan vilket roligt spel det är. Måste jag skaffa tror jag faktiskt.
Funderar på att sova om ett tag så jag orkar upp runt 06:00 imorgon. Känns tungt men måste. Har förresten tvättid imorgon, fanns ingen idag tyvärr. Älskar att tvätta, tänk om man kunde få göra det varje dag. Gud vad kul det skulle vara...

Förresten, för er som inte har något att göra så har jag ett tips. Medans man funderar på vad man ska göra kan man slå sig ner och sjunga en visa.

C ya

Fick något ryck!

Då var man helt slut, fick något ryck efter jag hade skrivit det förra inlägget. Sånt här städ-ryck fick jag. Tror jag har gjort allt som har med städa här hemma nu. Men måste ju säga att de blev rent och fint iaf. Och tur var väll det. Luktar citron gör det med. 
Brukar passa på att städa när jag är ledig, men nu har jag verkligen STÄDAT. Fattar inte varför egentligen. Det var ju inte speciellt smutsigt här, men men vad gör det. Fick ju tiden att gå iaf. 
Nu ska jag gå ut och kolla om det finns någon tvättid hade jag tänkt.

C ya 


Huvudvärken!

Sitter och äter havregryn och filmjölk just nu och det är grejer de. Har ont i huvudet som en tok. Måste nog fara iväg och köpa alvedon. Ja det måste jag göra, funkar inte att ha huvudvärk längre...

C ya

Historia 87

- Vad är det för likhet mellan tjursperma och politiker?
- Bara en på tusen gör nån nytta.

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa hade jag tänkt. Är riktigt trött måste jag säga, vet inte varför men har varit det en längre tid nu.
Aja god natt på er...

C ya

Vad händer!

Har nyss ätit och när jag låg i soffan efter för att vila ner maten så kom jag och tänka på en sak. Skulle hemskt gärna vilja att någon kunde svara på det. Så slipper jag fundera mer över det menar jag...
Om du åker i ett fordon med ljusets hastighet, vad händer då när du sätter på strålkastarna?
Aah tåls att tänka på ett tag va?

C ya


Tack för den!

Slutat jobbat ska duscha nu sen ska jag sitta och vara arg hade jag tänkt. Var ovanligt glad idag men det sket sig ju då jag kom hem kan man ju lungt säga. Kolla postlådan och hade fått något papper där det står att jag ska betala tillbaka 6700 kr för något jag inte ens har fått.
Dom är smart också dom jävlarna, för dom påstår att jag fått det där 2008, och nu, 2010 skickar dom ett papper där det står att jag har fått det där fast jag inte behövde det och måste nu betala tillbaka 6700 kr. När jag vet att jag inte fått något. Och det är nu dom har varit smarta, för jag skulle gå in på banken och kolla att jag inte fått in någonting på banken under 2008 men då gick det ju självklart inte att kolla så långt tillbaka. Så nu har jag ju fan inge bevis heller. Blir så förbannad.
 
C ya 

Historia 86

- Varför behövs det en miljon spermier för att befrukta ett enda ägg?
- För att spermierna kommer från en man, så de stannar knappast för att fråga efter vägen.

RSS 2.0