Vad skriver man!

Va ett tag sen jag skrev nu. Men vad ska jag skriva om jag inte har någonting att skriva? Går inte riktigt ihop.
Orka skriva om vad jag gjort varje dag, blir ju som lite enformigt kan jag ju säga. Jobba äta sova, jobba äta sova...
Men gör väll ett försök.
Har jobbat idag, sen så var jag tänkt att lira lite bandy. Men det blev ju inge av det. För lite folk som vanligt. Snart blir det väll inge mer bandy kan jag tänka mig.
Men som sagt har jobbat hela dagen och sedan tränade jag lite iställer för bandyn och nu sitter jag och gör i stort sätt ingenting. Funderar på att sova snart faktiskt. Har inget att göra sen ska jag upp och jobba imorgon så.

C ya

Hur tänker folk alltså!

Jadu vad ska man säga. Läser aftonbladet och fick syn på denna rubrik, "Räddad till livet - För att dödas". Alltså det är bra nog jäkla konstig värld vi lever i.
En man som var dödsdömd för att ha strypt en äldre kvinna försökte ta självmord. Men lyckades dock inte. Dom hjälper han istället för att bli bättre, efter att dom hittat han medvetslös i sin dödscell. Jag menar hur sjukt är inte det? Så sjukt att dom hjälper en dödsdömd som förökt tagit livet av sig, bara för att Dom ska få döda han.
Sen det att dom begår ju mord nu då dom dödar han, borde inte dom få något straff då kan man undra?
Förstår mig inte på vissa lagar här i världen alltså.

Ni kan ju läsa mer här om ni vill: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6790336.ab

Nu tänker då jag sova.

C ya

Bjuda på mat!

Är ledig idag, och ska fara iväg och handla n hade jag tänkt. Men vad vet jag inte riktigt ännu. Ska bjuda min bror på mat idag hade jag tänkt. Nu när mor min är borta måste han ju få god mat någongång. Tror faktiskt det lutar åt att bli klyftpotatis och fläskfilé med en jäkla massa broccoli.

C ya

Nu är jag hemma!

Nu har jag kommit hem efter en helg i Österåsen hos Anton och Anjelika. Jag och Niklas var det som for dit. Åt god mat, bastade och drak lite öl. Sen har vi bara tagit det lungt och slöat framför några filmer typ. Men har varit en riktigt trevlig helg måste jag säga.

Men är lagomt trött nu så ska försöka sova så jag orkar upp och jobba imorgon igen.

C ya

Nu blir det bandy!

Nyss ätit, så nu sitter jag bara och förbereder mig på att fara iväg på bandyn. Får se hur det går med det då. MEn ska ta det lungt idag hade jag faktiskt tänkt. Efter bandyn ska jag hem och duscha sen kanske vara med någon. Det vet jag itne än.

C ya

God natt !

Oj vad mycket jag har skrivit idag då. Tycker jag varit rätt så duktig ändå med att skriva. har ju faktiskt skrivit typ 650 stycken inlägg. Rätt mycket för att vara jag mäste jag säga. För jag är inte så jäkla mycket för att skriva egentligen. MEn lyckats här, men börjar tyvärr gå utför nu. Men ska försöka vända på det, på något sett. Kanske blir en liten paus bara.
Nu ska jag iaf sova.

C ya

Kika istället!

Har suttit och ätit mat och pratat med Anton i telefonen så nu måste jag sova tror jag. Blev så trött på all mat och allt prat. Har jobbat idag förresten, men det kanske ni redan vet.

Ta och kika in det här istället, inte så jäkla dålgt.





C ya

Trötter!

Då har Niklas farit hem. Vi drack som sagt kaffe och kikade andra avenyn. Och innan han kom hit så har jag inte gjort mycket mer än att sovit. Asså satan vad trött jag varit idag. Tog och somnade i soffan efter jag hade duschat så det blev mat vid typ 20:00.
Och nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite, men lär nog somna så fort jag lägger mig. Så är nog bäst att skriva ner vilken sida jag är på redan innan jag lägger mig och börjar läsa.

C ya


Hunger!

Nu är jag hungrig. Slutade jobba klockan 16:00 sen så tränade jag och nu måste jag ha mat. Men först duschen. Sen blir det väll till att vara med Niklas ikväll. Dricka kaffe och kika andra avenyn. 

C ya

Ruggit bra film!

Har varit med Niklas och Daniel ikväll och kikat på The boondock saints. Ruggit bra film. Så imorgon eller på torsdag ska vi kika på The boondock saints 2. Hoppas den är lika bra som ettan. Men nu ska jag sova, upp 06:00 imogon så. Känns tungt, men man måste...

C ya

Tik tok

Ni har ju säkert hört Kesha - Tik tok. Men ni kanske har missat den här... Haha riktigt roligt faktiskt. 



C ya

Proppar i mig mat!

Har slutat jobba för dagen. Sista 30 minuterna kändes väldigt långa. Var hungrig riktigt hungrig. Vilket jag själv tycker är väldigt konstigt. För just nu sitter jag och äter mitt fjärde mål för dagen, och klockan är bara 14:20. Lär nog hinna smälla i mig lite mer med. Nä ska fortsätta proppa i mig mat nu. Sen träna.

C ya


Varför är det så?

Ja, det blev iaf kött och pommes till middag. Sen kom Niklas igen så vi lirade lite NHL igen. Gick något bättre idag faktiskt. Nu ska jag lägga mig och sova, jobbar imorgon så.
Har förresten funderat på en sak. Varför somnar man hur lätt som helst då man är ledig dagen efter. Medans man ligger vaken halva natten när man måste upp tidigt och jobba? Varför? Det är jäkligt irritersamt.

C ya

Lite disk kankse!

Har varit med Niklas en sväng efter att han slutade. Men han åkte hem för att äta, så jag ska väll äta jag med kanske. Undra vad det blir. Något kött kanske. Brukar vara lättsamt.
Måste gå och kolla vad jag har. Sen måste jag även diska tror jag. Har lyckats samla på mig lite disk om jag ska vara helt ärlig.

C ya

Varför tyckte man om lov!

Jaha, vad ska man hitta på idag då? Är ledig idag, och skulle egentligen farit med Niklas till Östersund. Men han jobbade idag så blev ingenting. Så nu sitter jag här och funderar vad jag ska hitta på. Det blåser som tusan ute, så går ju inte direkt att gå ut och njuta av vädret heller.
Nä sådana här dagar skulle jag inte ha någonting emot att jobba. Man gör ju ändå inget vettigare. Kom att tänka på en sak förresten. När man gick i skolan var det bästa man visste loven. Men varför? Om jag är ledig en längre tid nu från jobbet, får jag typ panik över att inte ha någonting att göra. Så fattar inte riktigt hur man kunde gilla loven så mycket.  
Nä om man kanske skulle ta och träna eller något så man gör någonting idag iaf.

C ya


NHL!

Har varit med Niklas ikväll och lirat NHL. Det var ett jäkla tag sedan vi lirade det nu. Och fan vad dåligt det gick ikväll. Märks att det var länge sedan. Nu ska jag kolla lite på tv, sedan sova.

C ya

Tack för maten!

Blev bjuden på mat av min mor idag, så jag behövde inte fundera ut någonting speciellt att äta. Fick någon sorts köttfärsgryta. Det var gott. Tror förresten jag glömde bort att säga tack för maten innan jag for hem igen. Så jag säger det nu istället, tack för maten mor.
Nu ska jag rita en "tatuering" hade jag tänkt. Var väldigt länge sedan jag gjorde det kom jag och tänka på. Så nu jäklar!

C ya

De fick bli kaffe!

Då var man hemma igen då, skulle köpa en loka. Men blev några koppar kaffe med Niklas istället. Vilket funkade minst lika bra. Nu ska jag ta och göra mig någon mat. Kom på att jag bara ätit en macka idag och druckit 3 koppar kaffe. Så magen är arg och skriker på mig nu kan jag lova.
Problemet är att jag vet inte vad jag ska äta gör något. Måste gå och kika vad jag har för något.

C ya

Måste ha!

Då var det söndag igen då. Funderar på att åka iväg och köpa en loka blev grymt sugen på det nu asså. Måste ha en. Men vilken smak ska jag ta fnns ju så många att välja mellan. En sak är säker iaf, det blir någon av dom här.

 


Gick jätte bra de där!

Gick ju toppen att sova. Just då jag lägger mig i sängen börjar mobilen låta. Sms, yes vad kul. Sen blev jag törstig med så gick och drack vatten. Då fick jag syn på datorn så ska starta lite musik så kan jag somna till det. Nu gör jag ett nytt försök. God natt

C ya

World trade center!

Tog och kollade på World trade center, den gick på tv 4. Asså vilken jobbig film att kolla på, riktigt hemskt att se. Just de att det verkligen har hänt på riktigt. Går inte att förstå det då man bara ser en film såhär. Vet inte vad jag ska säga faktiskt. Usch. Kan säga helt ärligt att jag tror nog nästan att det höll på komma tårar från mig i vissa scener asså.

Funderar på att gå och lägga mig nu faktiskt. Känner mig rätt så trött, har varit det hela dagen. Tror jag inte varit pigg en enda stund på hela dagen. Så ska sova ut imorgon har jag planerat in. Så ring inte och väck mig innan klockan 11:00.

C ya

Humor rakt igenom!

Har läst bok men orkade inte göra det så länge. Så jag tog och kikade på Torsk på tallinn. Asså det är ju humor rakt igenom. Så jäkla bra. Måste nog fortsätta med killinggänget nu asså. Det är humor de. Återkommer senare. Måste ägna lite tid åt humorn.

C ya

Kanske, kanske inte

Nu har jag jobbat, tränat och ätit så nu har jag helg. Känns skönt. Får se vad man hittar på när man är ledig. Är ju ledig söndag måndag så något skulle man ju kunna hitta på. Ska till Östersund på måndag kanske, är inte säker än men troligtvis. Eller hoppas på det iaf.
Nu måste jag vila ner maten, och läsa lite tror jag. Och måste vila armarna med för den delen. Satan vilken träningsverk jag kommer ha imorgon asså.

C ya

Tips tack!

Ska kanske gå och lägga mig nu, ska ju faktiskt upp och jobba imorgon. Usch så jobbig. Men jag klagar inte. Glad att jag har jobb.
Kommer inte på någonting att skriva om nu, har inte gjort det på ett tag heller. Men ska försöka bli bättre. Ge mig tips. Nu ska jag sova

C ya


Solsidan

Jaha, då kanske man skulle ta och skriva något då. Men har ingen lust att skriva just nu. För jag ska kolla på Solsidan. Riktigt bra program om jag själv få bestämma. Och det börjar typ nu så måste sluta skriva och kolla på det. Åt förresten fiskpinnar och potatismos. Länge sen jag åt det nu. Iaf fiskpinnar.
Aja nu blir det Solsidan.

C ya

Tur var väll det kanske!

Sådär ja, har slutat jobbat för dagen. Tror det är första inlägget idag. Har liksom inte riktigt haft tid att jobba idag va jag tänkt att skriva. Men menar att jag inte haft tid att skriva idag eftersom jag har jobbat. Nu blev det så rätt som det kan bli.
Blev ingen bandy idag heller, för lite folk. Kanske var lika bra det för min fot. Men nu måste jag göra mig någon mat för jag är grymt hungrig nu. Har inte ätit sen klockan 13:00 idag.

C ya

Skulle inte förvåna mig!

Har varit med Niklas ikväll och druckit kaffe och kikat på Sveriges värsta bilförare. Asså till att börja med så kan man ju undra hur fan dom ens har lyckats fått körkortet en gång. Måste ju ha hittat det på gatan eller något sådant. Men det är ju underhållning att sitta och kika på iaf. Och tur är väll det iaf.
Nu funderar jag på att inte göra någonting alls mer än att gå och sova. Ska jag faktiskt upp och jobba imorgon. Jobbar enda till klockan 19:15 imorgon. Sen är det ju bandy. Som jag inte varit med på på ett antal gånger nu. Tack vare foten. Men jag får se hur det blir imorgon. Tänk om jag skulle vara med och göra illa mig igen. Det vore ju galet. Men med min tur så lär jag väll lyckas med någonting om jag skulle vara med.
Aja nu blir det en bok och lägga sig i sängen och läsa.

C ya

Kille eller tjej!

Tryck på klippet så sången börjar sedan så ska du inte kolla på klippet. Bara lyssna.



Inte så jäkla dåligt gjort måste jag säga. Kollade först utan att se bilden och tyckte att det där var väll inget. Men sen då bilden kom fram så såg jag ju att det vara bara en person som sjöng hela tiden. Bra gjort.

C ya

Blommor!

Min mor kom på besök för ett tag sen. Och hon är inte här ofta, men det första hon säger då hon kommer hit är. Jag skulle bara titta till blommorna. Jaha okej vad trevligt. Tänk att hon litar inte på mig och blommor alltså. Tror inte riktigt min syster gör det heller. Hon fick mig förresten att känna mig extremt duktig en gång. Hon sa nämligen till mig då jag fick en blomma av min mor. "Den här är omöjlig att ta ihjäl, så den här kan till och med du ha".
Och vad tror ni händer efter typ 1 vecka? Just det blomman har ramlat ihop och ser ut som den har haft sju svåra år... Kände mig extremt nöjd då. Tack för den syster...

C ya

Fint väder!

Vad ska man hitta på nu då? Har tränat och duschat. Äta och sen fara ut i det fina vädret kanske? Men vad ska jag göra ute då? Dricka en kopp kaffe kanske. Men det är ju väldigt fint väder idag iaf. Det tycker vi om.
Nu kom jag på vad jag ska göra. Kolla alla lampor på bilen, så den går igenom besiktningen. Kan vara smart. Vet att backlampan inte funkar iaf...
Nä nu vet jag vad jag ska göra innan jag ens gör någonting. Magen skrek till så jag måste käka nu...

C ya

Ordspråk!

Nu har Niklas åkt hem och jag sitter här och kikar runt på internet. Man lyckades bli lite smått förbannad på andra avenyn ikväll igen. Härligt.

Tänkte jag kunde lära ut lite ordspråk såhär på kvällskvisten. Eftersom jag inte har någonting att göra.

Den man ligger med får bädda.
Den som tar, han har.
Det man inte minns, har inte hänt.
Det man inte vet, har man ingen aning om.
Det vi inte gör idag slipper vi göra om imorgon.
Förtala är silver, förtiga är guld.
Gammal kärlek kostar alltid.
Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.
Liten stuga kallas ofta stort dass.
Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.
Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.
Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.
Den som gräver en grop åt andra får 88:50 i timmen.
Den som spar han har men inte roligt.
Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.
Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.
Det som inte tar död på en... får en iaf att må riktigt dåligt.
Det är med kärlek som med whisky, den tar slut.
Dåliga flickor är inte det sämsta.
Framtiden var bättre förr.
Friskt vågat, halva inne.
Först till skrivarkön får först skriva ut.
Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.
Ju fler kockar desto större fackförening.
Kvinnans list övergår när mannen får stånd.
Livet är hårt, men orättvist.
Man har inte roligare än vad man köper ut för.
Man lever bara en gång och många inte ens det.
Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.
Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.
Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.
Älska din nästa, men var diskret.
Även den starke får ta i när han skiter.

Sådär ja, gamla goda ordspråk. Tror att jag lyckades få rätt på alla dessutom. Helt galet bra. Hoppas ni tycker om dom och använder dom vid rätt tillfällen...


C ya


Kaffe på G!

Nu kommer snart Niklas hit så ska gå och sätta på kaffet jag. Tänkte ni ville veta det. Skriver med sen, efter att Niklas åkt hem. Ska vara lite social med han först.

C ya

VITT

Vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt vitt VITT vad dricker kor?

Fel dom dricker vatten...

Avenyn!

Ne just det har ju inte just någe att göra nu. Blir så less. Ska bara träna, duscha äta sen ska jag göra något annat, vet inte vad. Sedan ska jag nog vara med Niklas. Det är ju slut på OS nu så då är det ju avenyn ikväll. Andra avenyn. Helt galet. Egentligen är ju det ett jäkligt dåligt program. Men man måste ju fortsätta kolla om man har sett ett avsnitt. Det är det som är så jäkla irriterande. Man blir ju bara förbannad av att kolla på det. Men jäkligt bra är det ändå om jag tänker efter. Man får sitta och bli lite arg så här i smyg. As bra. Helt galet.

Nä nu blir det träna så jag kan äta någongång. Blir kyckling gryta idag faktiskt. Vad säger vi om det. Juuust de. Gott...

C ya

Kommer glömma!

Nu tar jag och far iväg på jobbet. För nu har jag snooza i 25 minuter och druckit mjölk. Så nu är det bara till att sticka iväg och jobba. Måste komma ihåg att ta med soppåsen nu när jag går ut med. Men kommer säkert glömma bort det ändå. Därför drara jag nu medans jag kommer ihåg det.

C ya

100-dagars!

Då var det tydligen 100-dagars då. Ni vet, 100 dagar tills studenten. För dom som ta studenten förstås. Typ som bror min. Grattis till studenten bror. Sådär nu behöver jag inte ha dåligt samvete om jag skulle glömma bort att säga grattis då han väl tar studenten. Gäller att ligga lite före.
Som sagt 100-dagars, nu är det väll bara 50, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1-dagars kvar då. Sen är det ju förstås STUDENTEN. För dom som inte slocknat på 3, 2 elelr 1-dagars förstås. Aja helt galet.
Men jag dömer ingen, vill dom supa bort skallen så visst inte mitt problem. Nä men nu tog jag väll ändå i lite kanske. Vi skiter i det här nu. Glöm det sista jag skrev.

Nu tänker någon av er säkert. Varför sudda han inte bara bort det där sista han skrev då? Istället för att behöva skriva att vi skulle skita i det sista han skrev.
Jo jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag orkar inte sudda ut det jag skriver. Det är jobbigt att använda sudd tangenten så ni anar inte.
Men bara för att vara lite extra jobbig så ska jag göra ännu en sak bara för att se om ni tycker det är bättre... Istället för att bara skita i att sudda ut menar jag...

Som sagt 100-dagars, nu är det väll bara 50, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1-dagars kvar då. Sen är det ju förstås STUDENTEN. För dom som inte slocknat på 3, 2 elelr 1-dagars förstås. Aja helt galet.
Men jag dömer ingen, vill dom supa bort skallen så visst inte mitt problem. Nä men nu tog jag väll ändå i lite kanske. Vi skiter i det här nu. Glöm det sista jag skrev.


Ja varför inte, ska kanske börja göra sådär istället. Set mycket tjusigare ut juh. Nä nu ska jag sova. Joba imorgon.

C ya


Iq-fiskpinne!

Sitter här och läser aftonbladet, då jag fick sin på denna rubrik, "Bevisat: otrogna män är korkade". Läste lite där och rätt så intressant, eller roligt kanske jag ska säga. Det är alltså forskare som kommit fram till att män som är otrogna har mindre iq än dom som är trogna. Det roliga i det hela, tycker jag, är att dom behövt forskat fram detta. Jag menar man är väll ändå inte så smart om man är otrogen.
Du är tillsammans med någon som du tycker om sedan är du otrogen mot den personen, det tycker inte jag låter som om det är så speciellt smart gjort.
Men då lär det väll finnas folk som tänker typ såhär, ja men jag tycker inte om den som jag är tillsammans med lika mycket längre så då kan jag vara otrogen. Ja visst, självklart. Låter ju helt klart som en super idé. Varför ens vara tillsammans med en personen om man inte tycker om den personen längre. Då är det väll lika bra att göra slut och få vara med vem man vill sen.
Kan inte se något smart alls i att vara otrogen helt enkelt. Och detta har dom behövt forskat om för att fastställa. Lite roligt om ni frågar mig.

Sen är det rätt så roligt att detta bara gäller män och inte kvinnor. Så kvinnor kan vara otrogna hur mycket dom vill utan att vara korkad då. Intressant.
Stod förresten även att dom som inte är ett dugg religiösa har mer iq än dom som är djupt troende.

Inte för att skryta men då måste jag vara väldigt smart. Eftersom jag inte är ett dugg religiös och har inte varit otrogen en enda gång. Så fatta vilken iq jag måste haft i dom här testerna om jag gjort dom. Helt galet. Inte för att jag är så mycket för att lita på det här med statestik men ändå.

C ya

Rikare!

Nu har jag varit och pantat all pant jag hade. Tog lite tid måste jag erkänna. Blev iaf 190 kronor rikare. Det är rätt mycket pant de om man tänker efter. Men blev hungrig utav att panta så nu ska jag ta och äta...

C ya


3 sakar samtidigt!

Viker tvätt och skriver här i bloggen, och lyssnar på mammas nya kille, samtidigt. Så vem sa att killar inte kan göra två saker samtidigt... Just nu gör jag tre... 
Förövrigt så sov jag typ till 12:00 typ. Så fick ju 9 timmars sömn fast jag inte kom i säng förens klockan 03:00. Men nu är jag pigg igen.
Ska ta och vika klart tvätten nu så jag kan åka iväg och börja panta lite av all pant jag har.

C ya

Snart slänger jag mig i sängen!

Blev segare än jag trodde. Sitter fortfarande vaken och väntar på att den sista maskinen jag körde ska torka. Men torkskåpet verkar vara ungefär lika trött som jag är. Men jag ska inte klaga, får skylla mig själv. Skrev ju i förra inlägget att jag tyckte det va skönt att tvätta nattid. Så varför sitter jag ens här och yppar mig om det. Men god natt iaf, för jag slänger mig i sängen så fort jag hämtat tvätten om cirka 25-30 minuter...

 C ya 

Bra film, nu tvätt!

Då har man sett den sista av millenium filmerna då, (Luftslottet som sprängdes). Den var riktigt bra. Den bästa om ni frågar mig. Lätt värd att se. Kan rekomenderas starkt.
Har varit med Niklas ikväll, han var med och kikade på Luftslottet som sprängdes. Men han for hem nu. Och eftersom jag är ledig imorgon så tog jag och fixade tvättid nu ikväll. Så jag har ju det jag gör fram till 00:00 eller 01:00. Tycker det är bra att ha nattid då man ska tvätta. För då behöver man inte bry sig om att det ska komma någon direkt när tvättiden tar slut. Eftersom jag har hel natten på mig menar jag. SKöönt.
Men dock blir man lite slö då man kör igång dom sista maskinerna. Då vill man typ bara lägga sig och sova. Men men. Lätt värt det.

Ska kila ut och kika om första två maskinerna är klara snart. Det borde gått 40 minuter nu snart tyck ja.

C ya


Klart å betalt!

Nu jäklar har jag betalat in besiktningen. Bara att vänta 2 veckor till då innan man får körförbud då. Grett. Nä men det tror jag väll ändå inte att jag kommer få. Tror nog besiktningen ska gå galant. Det är ju en galant jag har så. 
Nä men fy fan va dåligt skämt. Så pinsamt. Helt galet.  

Har iaf slutat jobba, ska träna nu sedan duscha. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ikväll skulle jag och Niklas kika på Luftslottet som sprängdes. Hoppas den är bra. Annars är den dålig. Nä nu träna...

C ya

Drar nu!

Snacka om att jag är mer vaken än sovande. Vilket kanske är tur eftersom jag ska iväg på jobbet nu. Har legat och snooza i 30 minuter nu. Snacka om skönt. Men man blir tröttare om man snooza än om man skulle klivit upp direkt tror jag. Näh nu drar jag!

C ya

RSS 2.0