Kroppshåret!

En annan del av köping, det måste ju vara bästa programet som finns asså. Det är inte ens lite ljug idet heller, så jäkla sköna hela bunten. Har suttit och kollat på det nu. Tobbe och hans jäkla kaffe asså, så härligt.

Till helgen blir det nog till att åka till Umeå, Niklas ringde nyss och sa att det blir av. Vi snackade om det igår, men då var det ju alkohol inblandat om man säger så. Men det ska bli jäkligt roligt.

Har ni förresten tänkt på en sak, varför kan tyo skägg och håret mitt upp på huvudet växa och bli i stort sett hur långt som helst medans allt annat hår blir visst långt bara? t.ex håret på armarna, jag har ju haft lika långt hår på mina armar säkert 5 år. Varför väser bara det till en viss längd sedan tvärslutar det?
Är det inbyggt stopp i det håret eller vad är det frågan om. Eller kolla ögonbrynen, det har man ju hela livet typ. Och hur många gånger klipper man ögonbrynen på en livs tid då?
Men en sak till som är konstigt med det hela är ju att om man rakar bort ögonbrynet så växer det ju ut igen, men fortfarande lika långt som det var innan. Samma med armår med, m.m. Lite märkligt kan man tycka.

C ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0