Rattfylla!

Har tvättat kläder och varit med Therese ikväll, och vi kollade på Grey´s såklart. Men det var sista avsnittet så nu blir det inget mer Grey´s förens nästa år.
Vi har inte gjort så mycket mer faktikst. Varit en lugn kväll, vilket kan vara skönt ibland. Tror jag ska fortsätta den lugna kvällen med att läsa lite Svensk Maffia sedan släcka lampan. Fick ju inte göra det igår, eftersom huvudvärken sa nej.

Måste förresten nämna en sak ur aftonbladet, "Känd skådespelare åkte dit för rattfylla".  Varför göra en stor artikel om att en kändis kört rattfull när det finns hur många som helst som gör det. Jag menar vad fan är skillnaden på om det är en kändis eller en icke känd person som kör i fyllan, det är väll lika idiotiskt ändå. 
Nä men så fort det är en kändis som kör i fyllan så ska det skrivas hit och dit, och helst fler än en gång och  i massa olika tidningar. Men om en icke kändis kör i fyllan står det inte ett skit någonstans. Bara om den personen krockar eller om det är någon som dör, då skriver dom men inte annars. Varför då skriva varje gång en kändis åker dit för rattfylla?
Kan ju inte vara för att dom ska skämmas eller något sådant som dom skriver det iaf, eftersom att dom skriver ju aldrig vem det är.
Men det är ju bara av en anledning som dom inte skriver vem det. Just de ja, för att få ännu en artikel lite senare i veckan eller om 2 veckor eller 1 månad,  eller någongång då dom inte har så mycket att skriva om helt enkelt. För då ringer dom upp den kändisen som körde i fyllan och ber han/hon ställa upp på en grinaut-artikel, så hade dom löst problemed med den tomma sidan i tidningen. Plus att kändisen ställer upp för att han/hon ska kunna förklara sig hur dåligt han/hon mår över det och att han/hon vet att det var dumt gjort och kommer aldrig göra om det, bla bla bla... Så att svenska folket ska tycka att han/hon är rätt klok ändå.
Fast i själva verket så sket han/hon fullständigt i det och gör samma sak nästa helg... Eller vad tror ni?
Jag menar det låter ju bra utåt det där med grinaut-artikeln iaf...



Nä skrev så pass mycket att det blir nog till att släcka lampan direkt ikväll igen.


C ya


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0